- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Yaa kızlar geri dönük okumuştum alıntıları cevaplıcam derken sildimayy o kadar sayfayı geri okuyamam şimdi neyse artık aklım kalanları buraya yazayım matilda34 canım çok geçmiş olsun su basma olayına üzüldüm tam o kadar işin arasında kötü olmuş. Ben de daha 1 aylık evliydim evi daha yeni düzene sokmuştuk. İşteyken mutfakta su borusu patlamış ve tüm evi su basmıştı halılar suda yüzüyordu. Komşular sesi duyup farketmişler ev sahibimde aynı kattaydı telefonla arayıp eve geldim. Kapıyı açıp o manzarayı görmek korkunçtu. Ondan sonra birkaç günlüğüne bir yere gitsek dönüşte kapıyı açarken stres oluyordum sanki tekrar aynı manzarayı yasayacağım diye Çoğu komşumu daha ilk kez o gün görmüştüm sağolsun yardıma geldiler suyu boşalttık.
Yawrukush kaptanım senin menü şahane bende balığı her öğün yiyebilirim. Ben de geçen ton balıklı sandviçi yeşil çayla içerek yemiştim
Baklava mı hemde 2 taneMerhabalar kızlar yarın erkek kardeşimin nişanı var. Bugün de annemlerdeyim. Yarın dönüş yapacam. Bugün de kilo bildirimi yapamayacam. Yarın dönecem insallahh
31 mayıs cumartesi menü
Sabah: karpuz, peynir, iki dilim ekmek, yumurta
Ara: karpuz, peynir
Akşam: tavuk, salata, bir lahmacun
Ara: meyve, iki tane sütlü baklava
Su: 1 litre kadar
Spor:50 jj
Yeşil çay içebilirsin canimGünaydın kızlar, mutlu bir hafta olur inşallah ☺
Benim durum hiç iç açıcı değil nörecez bir bakın yardım edin hele
Cuma 66.7
Bugün 67.2
Fark +0.5
Ekmek bu aralar fazla oldu farkındayım günlük bir dilim olacak tamam ama bir de şişkinlik var karnım davul gibi ne yapsam ki
Vaz gecme daha pazartesiGünaydın herkese ☀
Kızlar haftasonu bana birşeyler oldu, diyette olduğumu mu unuttum artık, bosvermişlik mi dersiniz. Bunalmıştım biraz da. Uzun lafın kısası kocaman bir artıyla karşınızdayım. Ne yapsam ben baştan vaz mı geçsem diyorum acaba
+800
Cumaya kadar verirsin canım ya dikkat et ekmek falan yeme
Sağol Tansucum desteğin için. Sabah yine yürüyüşe gittim. Şimdi de kahvaltımi yaptım. Yani şimdilik asayiş berkemalVaz gecme daha pazartesi
Yesil cay leslie ben dun 3 defa wc ye ciktimMerhaba sabah ilk iş su-limon ve maydonozu blenderdan geçirip içiyorum.Sonra sabah 7 adet hurma 1 kase yoğurt, öğlen7 adet hurma 1 kase yoğurt,akşam 7 adet hurma 1 kase yoğurt 2 litreye SU İçiyorum (saraçoğlu diyeti)Günde 12.000 bin adım atıyorum.5 gündür böyle besleniyorum daha önce hiç kilo veremiyordum. 5 günde 2 kğ verdim ama bunu yapanlar günde 1 kğ vermişler benim metabolizmam yavaş daha 2 günüm kaldı halsiz hissetmiyorum ama üzücü bu kadar uğraş 2 kğ ver şimdi siz tek yönlü beslendiğimi söyleyeceksiniz.Hurma da vucut için gerekli olan karbonhidrat,yağ,proteyin,mineraller var,yogurt ise kalsiyum deposu günlük 945 calori alıyorum yinede çokkkkkkk yavaş kilo veriyorum.KAPTAN KİLO VERMEMİ METABOLİZMAMI HIZLANDIRICI BİR ÖNERİNİZ VAR MI
Dolaba senin burda isin yok yaz gidip geldikce bakSağol Tansucum desteğin için. Sabah yine yürüyüşe gittim. Şimdi de kahvaltımi yaptım. Yani şimdilik asayiş berkemal
Ne oluyorsa gün içinde mutfağa gidip amaan boşver diyip bulduğumu yememle oluyor
Acı biber hızlandırır.. eleştiriye pay bırakmamışsın canım ama 5 gündür sadece hurma ve yoğurt benim mantığıma aykırı. (Diğer tüm tekdüze diyetler de öyle)Merhaba sabah ilk iş su-limon ve maydonozu blenderdan geçirip içiyorum.Sonra sabah 7 adet hurma 1 kase yoğurt, öğlen7 adet hurma 1 kase yoğurt,akşam 7 adet hurma 1 kase yoğurt 2 litreye SU İçiyorum (saraçoğlu diyeti)Günde 12.000 bin adım atıyorum.5 gündür böyle besleniyorum daha önce hiç kilo veremiyordum. 5 günde 2 kğ verdim ama bunu yapanlar günde 1 kğ vermişler benim metabolizmam yavaş daha 2 günüm kaldı halsiz hissetmiyorum ama üzücü bu kadar uğraş 2 kğ ver şimdi siz tek yönlü beslendiğimi söyleyeceksiniz.Hurma da vucut için gerekli olan karbonhidrat,yağ,proteyin,mineraller var,yogurt ise kalsiyum deposu günlük 945 calori alıyorum yinede çokkkkkkk yavaş kilo veriyorum.KAPTAN KİLO VERMEMİ METABOLİZMAMI HIZLANDIRICI BİR ÖNERİNİZ VAR MI
AMACIMELEŞTİRİRİYE YER VERMEMEK DEĞİL HATAM VARSA ÖĞRENMEK GLİKOZU ALINIYOR ÇÜNKÜ 1 GECE ÖNCEDEN SUDA BEKLETİYORUM DEMİR İÇİN GÜNDE AMWAYDEN 3 ADET ALIYORUM D VİTAMİNİ İÇİN AMWAY KULLANIYORUM HİPO TRİODİM VE İLAÇ KULLANIYORUM .Acı biber hızlandırır.. eleştiriye pay bırakmamışsın canım ama 5 gündür sadece hurma ve yoğurt benim mantığıma aykırı. (Diğer tüm tekdüze diyetler de öyle)
Bir de hurmanda glukoz olmadığından emin ol. Bazıları şerbetli gibi yapış yapış ya, onlara glikoz şurubu ekliyorlar (hatta içindekiler bölümünde yazıyor)
Bir de (tabi şu şartlarda kan tahlili yaptırmak bir lüks ama) demir, d vitamini vs.. ya da tiroid hormonlari da etkili kilo vermede. Geçmişte yaptirdığın tahlillerde bunlarla ilgili bir sıkıntın var miydi
İnanmak başarmanın yarısı. Bu kadar eminsen devam et canım. İlla ki işe yararHurma, insanın ihtiyacı olan neredeyse bütün gıdaları bünyesinde barındıran mucizevi bir meyvedir. İçeriğinde protein, karbonhidrat, yağ, su, lif, vitaminler (A, B1, B2, B3, B6, B9-Folik Asit, Niasin, C, D, K) ve mineraller (Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum, Selenyum, Fosfor, Sodyum, Kükürt, Demir, Klor, çinko, bakır, mangan, flor, iyot), oksitosin hormonu ve organik asitler bulunur. Hurma kolesterol ve alkol içermez.
Hurma aynı miktardaki kırmızı etin 2 katı, balık etinin 3 katı kadar kalori vermektedir. Tam bir enerji kaynağıdır. Birkaç hurma tam bir kalsiyum iğnesine veya bir bardak demir şurubuna denktir. Yorgunluk ve bitkinlik hissedenlere bire birdir. İçerdiği A vitamini ile büyüme çağındakilere çok faydalıdır. Hurmada bulunan oksitosin maddesi de, modern tıpta doğumu kolaylaştırıcı bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Diğer meyvelere oranla içerdiği yoğun lif sayesinde sindirim sistemine faydalıdır.
Bir insan sadece hurma yiyerek ve su içerek hayatını devam ettirebilir. Başka hiçbir meyvede bu özellik yoktur. Ayrıca sahip olduğu bileşenler sayesinde hurma, çağımızın yaygın birçok hastalığını önleyici ve tedavi edici etki gösterir. Hurmanın besin değeri sayesinde sağlığımıza faydaları için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.
https://www.hurma.com/hurmanin-faydalari
https://www.hurma.com/hamilelikte-hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?