Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz sert geliyor bana da. Ya da ben güçsüz olabilirim

Teşekkürler bugün artırıcam suyumu
Eşim bugün işe başladı öğlenleri artık salata veya yoğurt akşamları da ızgara, fırın ,sebzeli birşeyler yapmayı planlıyorum

Çok güzel olmuş ellerine sağlık

Kaptanim kv ye gitmistim ya borek yedim bir de corek psikolojisinden kurtulamadim cuma ya gider insAllah
Tekrar paylassan kolaydaysa yoksa netten bakayim bayagi geride kaldi yumuyta diyeti
Yesen olmuyor yemesen olmuyor , en azından tadımlık alsaydın . Cumaya gitmesi için hareketli olup yediklerine daha çok dikkat etmen lazım, yaparsın şartla kendini

M MaviFeslegen Ilk defa mi if yaptin? Kacda baslayip bitirdin if i?

Ben bugun sonunda su orucu demiyorum. Suan 24 saatdir bisey yemedim
Akşam 19 diğer gün 13 arasi idi
Benim.hazir olmamadan birazcik zor geldi

3 ay önce 7 gün su orucu tuttum bende. Sizkaç güne niyetlendiniz

Birgaripanne canım bak bu mesajda yumurta orucunu anlatıyorum.

Kayınvalideyi- kahveye gitmiştim diye okuyorum neyim varsa bugün
beynin yemekten komaya girmiş algıların dağılmış.
harika olmuş canım
harika senin adına sevindim. eşler evde olunca düzen falan kalmıyor .
M MaviFeslegen Ilk defa mi if yaptin? Kacda baslayip bitirdin if i?

Ben bugun sonunda su orucu demiyorum. Suan 24 saatdir bisey yemedim
vay dönüş öncesi sistem arınması.
CEYDOS bu arada yumurta diyetinde c vit kesin alinmaliymis bakalim arastirmalar devam ediyor haftalik bir diyet buldum ama 15 inden sonra baslarim alisveris yapmam lazim
canım 5 günde c vitamini desteğine gerek yok. yani ben gereksiz buluyorum en azından. bunu sürekli devam ettiremezsin 3 gün bilemedin 5 gün yapmalısın.

ben hiç veremedim birde öyle bak üstüne + çıktım. bu hafta çukurda tek başıma takılıcam.
Tam kilo bildirimim
Geçen cuma :56.9
Bugün : 56
Fark : _900 Gr
Yüzde : % 1.5
Yawrukush CEYDOS @erciyes111 Eki Görüntüle 2632053
Sorduğunuz için sağ olun kızlar , sorunları parayla ilgili . Ben atanmadan önce benim yapacağım işi aralarında bolusup maaşın disinda ek mesai parası alıyorlardı . Ben buraya ataninca o paradan oldular , herkes aylık en az 800 civarı az kazanmaya başladı. Ama ben de devlet atamasıyla geldim torpille gelmedim , bunu onlara da söyledim ama mobinge devam ediyorlar , ben olmasam başkası atanacakti ona yapacaklardı bunları . Kafama takmamaya calsiiyorum artık , şikayette ettim gidip amirime. Faydası olmadı şikayet ettim diye hiç birisi konuşmuyor simdide şaka gibi :) neyse artık Allah'a havale ettim . stres sebebiyle sürekli yiyesim var bende direnebildigim kadar direniyorum , asıl listedeyim takıma karşıda sorumluyum . Elimden geleni yapıyorum :) durumlar bu .

senin elinde olmayan sebeplerden dolayı üstüne geliyorlarsa salla gitsin diyeceksin canım dünya acımasız insanlar daha beter. bu güne kadar demek ki o fazlalığı zaten hak etmeden alıyorlarmış. bundan seni sorumlu tutamazlar. bu kadar gerginlikle kilonu sabit ttuman harika canım.

Ay ben unuttum yazmayı sabit geldim 62.6
hemen kaydettim sabitte iyidir dikkat edersen düşecek demektir.
menün güzel olmuş canım. ben su içmeye bugün henüz başladım inşallah yatana kadar 3 yapabilirim. gerçi dün gece fark etmeden 3750 ml yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…