- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Menu guzel, ama seninde dediğin gibi aksam ekmek olmasa daha iyiIyi geceler kizlar nihayet geçmişi bitirdim 30 sayfaya yakın okudum ne yazmışsınız yavvvhemen menümu yazayım sonra alintilarimi
Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, taze soğan, bir dilim ekmek, bir tk bal
Ara
Bir tane kayısı
Öğle
Bir kase ruseymli buğday gevreği bir bardak sütle
Akşam
Bir yt zeytinyağlı taze fasulye, dört kaşık yoğurt, bir dilim ekmek(akşam yemicem bundan sonra)
Su 1.75 litre
Spor 2 saat ev isi
CEYDOS Yawrukush asena87 Milana firuze
teşekkür ederim canim.Off manzaraya bak ne güzel afiyet olsun canım
Canım dikkat et kendine Muğla miydi yaşadığın yer
Ayy aynı benben hamsi hiç yemedim oğluma hamileyken 7 kere somon yemiştim bütün balık hikayem bu
Çok güzel çok beğendim
Canım benim çok teşekkür ederim
Canım akşam yemeği neden yemiyorsun, ben uyuyamam inan böyle
Kaptanım günde iki dilim ekmek hakkı tanıdım kendime yoksa kahvaltıda yemeyi çok severim
Canım kolay gelsin
Kaptanım 7,5 aylık kizcem, daha çok dikkat edicem ekmeğe söz
Hoş geldin canım ☺
Yaa hayranım böyle etle içli dışlı olanlaraben vejetaryen değilim ama kırk yıl et yemesem aklıma gelmez. Ete evlendikten sonra elimi sürdüm gerisini sen düşün
Kaptanım haberlerde izledim çooook üzüldüm inan aklıma sen geldin eyaletin ismini duyunca. Ceza konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim kısasa kısas.
Kız maşallah nasıl dayanıyorsun Öğle yemeğiyle durmaya helal olsun ben akşam yedim ama yine de açımmenü de güzel canım ☺
Menun hic olmamış gerçekten.Iyigeceler
Pazar menum
Bugun hine ipin ucu kacmis olabilir
Sabah 10.30
1 yumurta
Az peynir 2 dillim ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 Sekersiz turk kahvesi
Oglen
15.00
Yeni ekmek pisirmistim ucundan peynir koyup yedim
Aksm
Firinda patates kofte.1 sutlac
Ve gece ilerleyen saatlerde esime spagetti yapmistjm bendebondan otlandim
Bugun hic olmadi valla yarinda tadilat basliyor cok stresim valla kaginvalidemlerde kalicam bi sure yoksa cocuklarla evde zor yani
Sporda yok ustelik kesin cezami ama yapamayabilirim
Su 2 lt olmustur
bnnu @ ceydos
Sevgili esim sennde menun pek olmamis bugun yarindan itibaren dokkat etmek lazim
Birazdan izliyecegim ytubedan bir ara arastirmistim ama tekrar etmekte fayda varyürü be tansu kim tutar kızım seni. biliyorsun değil mi nasıl yapacaksın?
Cuma ya toplarsin canimYawrukush ufak ceza 50 mekıkse dıgerlerını gormek ıstemıyorum hayatımda cektıgım mekıklerın toplamı degıl o sabah tartıldım 66.1 dünkü dıkkatlerımın sonucu 100 gr daha almısım kendımı kutluyorum
Iyigeceler
Pazar menum
Bugun hine ipin ucu kacmis olabilir
Sabah 10.30
1 yumurta
Az peynir 2 dillim ekmek
Sekersiz cay
Ara
1 Sekersiz turk kahvesi
Oglen
15.00
Yeni ekmek pisirmistim ucundan peynir koyup yedim
Aksm
Firinda patates kofte.1 sutlac
Ve gece ilerleyen saatlerde esime spagetti yapmistjm bendebondan otlandim
Bugun hic olmadi valla yarinda tadilat basliyor cok stresim valla kaginvalidemlerde kalicam bi sure yoksa cocuklarla evde zor yani
Sporda yok ustelik kesin cezami ama yapamayabilirim
Su 2 lt olmustur
bnnu @ ceydos
Sevgili esim sennde menun pek olmamis bugun yarindan itibaren dokkat etmek lazim
Bize GünaydınIyi geceler kizlar, guzel guzel dinlenir, sabaha da daha cok hafiflersiniz insallah..
Evet kaptanım bu aralar görüşemedik. İyiyim çok şükür sen nasılsınSporda eklersen bu menuye cok guzel olur canim.
Spor yapilmayinca kucuk de olsa ceza geliyor , ben sana 50 mekik cezasi yazacagim, menu tablosu yapiyorum hergun gunluk oradan cezan var mi yok mu takip edebilirsin canim..
Bugunde spor yok Feyzos , gozumden kacmadi gulum..
Cok az yemissin canim bugun, guzel bir eksi gelecek bu hafta senden :)
Iyi olmus biraz dinlendin bugun, yarin yine devam edersin kolilere..
4 dilim ekmege 50 mekik cezasi geliyor esim, onun haricinde guzel :)
Harika birgun olmus cok begendim canim :)
Cok guzel birgun olmus yine canim :)
Evet malesef baskan cumhuriyetci ve beyaz irki seviyor, fakat umuyorum ki bunu yapanlar hakettikleri cezayi alirlar..
Bende merak ve uzuntuyle takipteyim Feyzos...
Canim sen birim degistiremiyor musun?
Ya da seni rahatsiz eden her neyse bir ustune sikayet edemiyor musun?
Olay nedir tam olarak , ne kadar sinir bozucu ya
Guzel birgun olmus canimcim:)
Nasilsin her sey yolunda mi?
Gorusemiyoruz...
Hanimar sahur yapmaya gidiyorum.iyi geceler
Kizlar ikinizin de oruçlarını Allah kabul etsin inşallah ☺İyi sahurlar bende simdi yaptim sahurumu insallah bugun basladim bende orucaAllah kabul etsin
Kaptanım sende ne var yüz gr ne ki ayrıca kilon az olur öyle şeyler ya ben napayimGunaydin.
Herkese guzel haftalar dilerim
Cuma 59.8
Pzt 59.9
Malesef
Napsam bilemedim ya.
Cok cok güzel olmus canim. Azicik da spor yapsan on numaraydi31 mayıs menüm
sabah : 2dilim tb ekmeği
peynir
zeytin
domates ,biber
öğlen : 4 kaşık et
domates
5 kaşık bezelye
yoğurt
ara : 1/2 kivi
yarım elma
3 badem
akşam : yumurtalı yulaflı omlet
peynir
zeytin
ayran
ara : 4 badem
2 ceviz
su : 1litre
spor : yok
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Amin canim Allah razi olsunBize Günaydınsana iyi geceler kaptanım
Evet kaptanım bu aralar görüşemedik. İyiyim çok şükür sen nasılsınalintilarimda bir mesajın vardı ama sonra ne oldu anlamadım gitmiş. Bugun yazacaktım sana ☺ cuma günü için spor sormuşsun ev işi var iki saat kaptanım. Her gün en az iki saat oluyor zaten iki çocuk olunca is biter mi
Kizlar ikinizin de oruçlarını Allah kabul etsin inşallah ☺
Kaptanım sende ne var yüz gr ne ki ayrıca kilon az olur öyle şeyler ya ben napayim ☹
Geçmiş olsun Özlemim ya dikkat et et, üzüldüm. Şakaya gelmiyor bu dizler. En azından biraz daha hafifleyene kadar ip atlama yapma bence. Kıyamam sanaOlur canim takipteyim ozamn menulerine etiketlersen sevinirim canim
Gittim canim gitmemmi o donem spora yuklenince cok agrim olmustu diz kapagim kaymis bayada bi zedelenmis digerindede varmis ama sol kadar kotu degilmis vitamin verdi gencsin daha henuz bisey yapamam dedi bukme dizini dedi ama nerde cocuklarla hep yerlerde uzerindeyim canim bencede dikkjat et bazen bana bi geliyor agri felc gelmis gibi kutuk gibi oluyor bacagim.
Aslında ara öğüne düşkün olmasam bana çok uygun şu IF.12-6 ya da 11-5 , yada 1-7 araliklarinda kendine uygunu secebilirsin canim ama bu iki ogunun disinda bir sey yersen ogunu , orucu bozuyorsun..
Sadece kahve, cay, maden suyu ve suya izin var...
Gel bana eslik et...
Ben de çok üzülüyorum olaylar için. Çok acımasızca. Polis aşırı orantısız güç kullanıyor Amerikada. California'da durum nasıl peki canim? Tepki eylemleri yapıyorlar mı? Biz hep Minnesota daki olayları izliyoruz. Haklı insanlarBen kisasa kisas fikrindeyim Ceydos, sadece yasal olmadan sigara satan bir insani , goz gore gore oldurdu, insan hayati bu kadar kiymetsiz mi?
Kim kimden ustun olabilir , anneler evlatlarini nasil buyutecek guven icinde.
Bu sebeple ben olum cezasi taraftariyim bu olayda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?