Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menu guzel, ama seninde dediğin gibi aksam ekmek olmasa daha iyi

teşekkür ederim canim.
Akşam yemeği bende direk kilo yapıyor, zayıflamam imkansız akşam yemek yersem. bu gun bende beğendim menumu kalorisi düşük diye bu hafta guzel sonuç almak istiyorum.

Menun hic olmamış gerçekten.
+ gelmek istemiyorsan şabak kendini toparla, bu günden yarının planını yap, kendine kalori sınırı köy.

yürü be tansu kim tutar kızım seni. biliyorsun değil mi nasıl yapacaksın?
Birazdan izliyecegim ytubedan bir ara arastirmistim ama tekrar etmekte fayda var
Cuma ya toplarsin canim

Günaydın kızlar

canım senin de söyledigin gibi menün hiç olmamış, öğle için sağlıklı öğün yok, sütlaç, spagetti
Özellikle de akşam 7 den sonra yemek hele gece yemek direk yağa dönüşüyor

Günaydın kızlar, mutlu bir hafta olur inşallah ☺
Benim durum hiç iç açıcı değil nörecez bir bakın yardım edin hele
Cuma 66.7
Bugün 67.2
Fark +0.5
Ekmek bu aralar fazla oldu farkındayım günlük bir dilim olacak tamam ama bir de şişkinlik var karnım davul gibi ne yapsam ki

Iyi geceler kizlar, guzel guzel dinlenir, sabaha da daha cok hafiflersiniz insallah..
Bize Günaydın sana iyi geceler kaptanım

Evet kaptanım bu aralar görüşemedik. İyiyim çok şükür sen nasılsın alintilarimda bir mesajın vardı ama sonra ne oldu anlamadım gitmiş. Bugun yazacaktım sana cuma günü için spor sormuşsun ev işi var iki saat kaptanım. Her gün en az iki saat oluyor zaten iki çocuk olunca is biter mi

Hanimar sahur yapmaya gidiyorum.iyi geceler
İyi sahurlar bende simdi yaptim sahurumu insallah bugun basladim bende orucaAllah kabul etsin
Kizlar ikinizin de oruçlarını Allah kabul etsin inşallah ☺

Gunaydin.
Herkese guzel haftalar dilerim
Cuma 59.8
Pzt 59.9
Malesef
Napsam bilemedim ya.
Kaptanım sende ne var yüz gr ne ki ayrıca kilon az olur öyle şeyler ya ben napayim

Cok cok güzel olmus canim. Azicik da spor yapsan on numaraydi

Amin canim Allah razi olsun

Yaa kızlar geri dönük okumuştum alıntıları cevaplıcam derken sildim ayy o kadar sayfayı geri okuyamam şimdi neyse artık aklım kalanları buraya yazayım matilda34 canım çok geçmiş olsun su basma olayına üzüldüm tam o kadar işin arasında kötü olmuş. Ben de daha 1 aylık evliydim evi daha yeni düzene sokmuştuk. İşteyken mutfakta su borusu patlamış ve tüm evi su basmıştı halılar suda yüzüyordu. Komşular sesi duyup farketmişler ev sahibimde aynı kattaydı telefonla arayıp eve geldim. Kapıyı açıp o manzarayı görmek korkunçtu. Ondan sonra birkaç günlüğüne bir yere gitsek dönüşte kapıyı açarken stres oluyordum sanki tekrar aynı manzarayı yasayacağım diye Çoğu komşumu daha ilk kez o gün görmüştüm sağolsun yardıma geldiler suyu boşalttık.
Yawrukush kaptanım senin menü şahane bende balığı her öğün yiyebilirim. Ben de geçen ton balıklı sandviçi yeşil çayla içerek yemiştim

Geçmiş olsun Özlemim ya dikkat et et, üzüldüm. Şakaya gelmiyor bu dizler. En azından biraz daha hafifleyene kadar ip atlama yapma bence. Kıyamam sana
12-6 ya da 11-5 , yada 1-7 araliklarinda kendine uygunu secebilirsin canim ama bu iki ogunun disinda bir sey yersen ogunu , orucu bozuyorsun..
Sadece kahve, cay, maden suyu ve suya izin var...
Gel bana eslik et...
Aslında ara öğüne düşkün olmasam bana çok uygun şu IF.
Ben de çok üzülüyorum olaylar için. Çok acımasızca. Polis aşırı orantısız güç kullanıyor Amerikada. California'da durum nasıl peki canim? Tepki eylemleri yapıyorlar mı? Biz hep Minnesota daki olayları izliyoruz. Haklı insanlar

Pazar menüm
11:30
Akşamdan kalan 2 küçük dilim low carb pizza, 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 6 yeşil zeytin, domates

14:00
1 kare bitter çikolata, 4 fındık

17:00
Yarım avuç kabak çekirdeği, filtre kahve
( ormanda yürüyüşe gitmiştik dönüş için enerjiye ihtiyaç vardı )

20:30
1 haşlanmış yumurta, 1 yk kabak çekirdeği, yarım avakado ve yeşillik ile salata

21:30
Yeşil çay

Su: 1,5 lt çok az oldu bugün
Spor: 17000 adım

Yawrukush CEYDOS asena87 matilda34

Merhabalar kızlar yarın erkek kardeşimin nişanı var. Bugün de annemlerdeyim. Yarın dönüş yapacam. Bugün de kilo bildirimi yapamayacam. Yarın dönecem insallahh

31 mayıs cumartesi menü

Sabah: karpuz, peynir, iki dilim ekmek, yumurta

Ara: karpuz, peynir

Akşam: tavuk, salata, bir lahmacun

Ara: meyve, iki tane sütlü baklava

Su: 1 litre kadar
Spor:50 jj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…