Canim pazartesi gunleri sadece kilomuzu yaziyoruz, tarti fotografini cuma gunleri yukluyoruz.Hadı bakalım yarın sabah ıtıbarı ıle baslıyorum bende bakalım bıldrcem sabah resım cekıcezmı tartıyı
Benimki ara öğün falan dinlemiyor...Benim annem hem zayıf olayim ister, hem de yemem icin surekli birsey getirir. Ondan birsey olmaz,
Hgecen gün ara öğünün olsun diye 1 tabak sütlaç getirmis
Boylede denemelisinben taşlık çok severim. onu kavurur öyle kopararak yerim zorla ama harika olur.
O o o hile var bu iste bende yumuyta diyetine basliyorumBugünkü menüm sabah
1 dilim börek 1 ceytin
Öğlen küçük bir parca tavuk
Akşam
Yulaf lapası 1 muz tarcın ve 2 ceviz ile
Ara
1 fincan kahve
Şu
2.5 lt
Spor
50 ip atlama
CEYDOS Yawrukush asena87 Birgaripanne
Son kacamaklari yapmak istiyorsun galiba ama pazartesileri bekleme hemen baslaKızlar sımdı ben aranıza bugun katıldım ya hanı
Yarın baslıyorum demı rejıme
Iyi yapmis esinÇok acıkmıştım taze fasulye var zannediyordum baktım ki eşim bitirmiş iyikide yemiş yoksa bu saatte yerdim
eskiden bende sokardım şimdi büyük kızımı sokabiliyorum sadece arada da eşim diyete niyetleniyor o kadar tek başımayım bu savaşta.
çok kötü berbat korkunç daha ne diyeyim.
Bence harika olacakBana inanmaniz beni mutlh etti :) Allah bedenlerimize ruhlarimza zerafet incelik versin.
Bencede her halimizle güzeliz
Çok şükür ki kilom orantılı vücudum sıkı. Iri görünüyorum aşırı şişman görünmüyorum. Tabi bu bence
Güzel canım maşallahHerkese merhaba kizlar
Bugun ev isi yaptim ben de baya,sizden eksik kalmayayim dedim.cok yogun bir hafta ici beni bekliyor cunku.
14.00: ispanak,1 yumurta,mantar,1 kasik badem unundan olusan krep.
17.00:lapa; 2 kasik yogurt,1 cb süt,2 yk yulaf,1 elma,3 ceviz,tarcin,rondo
19.30:1 avuc ekşi dut
Gun icinde;2 lt su,7 kupa cay,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi
Egzersiz;baya ev isi yaptim.
Yasak oldugu icin disari cikamadim.
Gece halim olursa popo karin yapacagim ama su an umitsizim.fayfeyfiy
Hadı bakalım yarın sabah ıtıbarı ıle baslıyorum bende bakalım bıldrcem sabah resım cekıcezmı tartıyı
tansu vallahi devrelerimi yakıyorsun kız. beklenenin menüsünden yumurta diyetine nasıl atladın bakıyorum bakıyorum çözemedim.
Teşekkür ederim cnmKız sen ne yapmışsın maşallah harika kilolar vermişsiiiin
Bayrama kadar izne ayrılmayı düşünüyorum memlekette diyet imi pek uygulayamam özellikle kaynanamgilde hamur işi cok yaparlar elimden geldiği kadar salata yla desteklemeye calirim artıkKaptan dan bir cevap bekliyorum canım bende götürsem çok yere taşımam gerekicek 1 tane yere gitsem neyse
Gaza geldim kaptanim o yuzden baksana esim de istikrarli bir tek ben kaldim geride o yuzdentansu vallahi devrelerimi yakıyorsun kız. beklenenin menüsünden yumurta diyetine nasıl atladın bakıyorum bakıyorum çözemedim.
olmuş canım . bugün su az olmuşCuma gece Sahur
Tavuk suyuna şehriye çorba 1 dilim ekmek
Su 1.5 litre
Cumartesi menü
Iftar
Yeşil mercimekli corba
Küçük tabak kiymali spagetti(Çok pişmanım çocuklar istedi)
Salata 1 hurma
Ara
1 şekersiz t kahve
Sahur
Yoğurt ceviz yulaf 1 incir elma karışımı
Su
2.5 litre
Spor
Yapamadim
Pazar
Iftar
K. Mercimek çorba
Tavuklu güveç
Salata
Avuç ici ekmek
Spor
100 bisiklet.cevirme
50 ayakları karna cekme
20 alt karın hareketi
Su
2 litre
Yawrukush CEYDOS mifihafa asena87
yürü be tansu kim tutar kızım seni. biliyorsun değil mi nasıl yapacaksın?
Gaza geldim kaptanim o yuzden baksana esim de istikrarli bir tek ben kaldim geride o yuzden
Teşekkür ederim cnm
Bayrama kadar izne ayrılmayı düşünüyorum memlekette diyet imi pek uygulayamam özellikle kaynanamgilde hamur işi cok yaparlar elimden geldiği kadar salata yla desteklemeye calirim artık
of kafam karışık ki biraz gitme işini erteleyeceğim benim çocuklar canavar.gibigittiğimiz yerde sıkıntı çıkartabilirler en iyi yer evimiz anlıyacağınız
Bizimde öyle canım ama gidiyoruz inşallah iyi olur buranın sorumluluğu sayesinde daha temkinli olurum diye düşünüyorum.cocuk onlar çıkarırsa nolcak yabancı değil sonuçta gideceğiniz yer çok takma sen gezmene bakTeşekkür ederim cnm
Bayrama kadar izne ayrılmayı düşünüyorum memlekette diyet imi pek uygulayamam özellikle kaynanamgilde hamur işi cok yaparlar elimden geldiği kadar salata yla desteklemeye calirim artık
of kafam karışık ki biraz gitme işini erteleyeceğim benim çocuklar canavar.gibigittiğimiz yerde sıkıntı çıkartabilirler en iyi yer evimiz anlıyacağınız
Allah kabul etsin canım iyi geceler :)Hepinize iyi geceler sahurumu yaptım yatıyorum
İyi sahurlar bende simdi yaptim sahurumu insallah bugun basladim bende orucaAllah kabul etsinHanimar sahur yapmaya gidiyorum.iyi geceler
Allah kabul etsin hayirli sahurlarSahur
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Muz
Ekmek yemedim diye hatırlıyorum
İftar
Şehriyeli ve biraz da sebzeli(kırmızı bibe havuç patates de doğramış annem içine) Bir tabak dolusu tavuk çorbası (biraz yemek gibiydi)
Bir dilim ekmek
Soğan
Türk kahvesi 1 kare bitter
01.00 muz
Cezalarım yapıldı
Ek
3000 zıp
Yawrukush
CEYDOS
asena87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?