Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen odul ise yarar belki

Selamlar guzel arkadaslarim, dun ogleden sonra modum cok dustu, takimada gelemedim..
Neler yaptiniz bugun hemen gecmisi okuyorum...
biz iyiyiz canım nasıl olalım hep aynı. hayırdır senin modun neden düştü kötü bir şey olmadı değil mi?
Ben de merak ettim Özgecim. İnşallah yolundadır canım herşey

biz iyiyiz canım nasıl olalım hep aynı. hayırdır senin modun neden düştü kötü bir şey olmadı değil mi?
Ceydos protestolar protesto olmaktan cikti..
Bizim evimizin yakinlarina kadar geldi..
Insanlar siyahi adamcagizin olumunu kullanip, magazalara, is yerlerine saldirip talan edip, calip cirpiyorlar.
Dun bizim eyalaetimizde , evimizede epey yakin yerde insanlarin evlerine saldirmislar.
Acil servisi arasanda gelemeyecekleri, olaganustu durum oldugu ve askerlerin bile dun gece goreve cagrildigi bildirildi.
Yani evine biri saldirsa polis cevap bile vermeyecek..
Cok gerildim, halada gerginim, Trump'i bile beyaz sarayin gizli , koruma odasina aldilar, insanlar beyaz sarayin obubde gunlerdir..
Yani hem korona, hem bu olaylar sag cikabilecek miyiz Allah bilir...

ah be canım çok korkunç. kendini koruman için gereken materyaller var mı evinizde. amerikada yasal çünkü sende de olsun lütfen. evinizin en güvenli yerinde acil durum odası hazırla. gereken herşeyi oraya istifle.bir olay olursa en azından kaçabileceğim bir yer olsun. düşüncesi bile korkunç ama bu önlemleri almasın.

Kizlar gecmisi okudum ,alintiarimi yaptim ama cocuklara kahvalti hazirlama, Akinin sinif toplantisi, odevleri, evin yemegi vs vs , keyfimde yok zaten, ilerleyen saatlerde yazmaya calisacagim..
Aklimda kalanlari yazayim kisaca;
Arrietty_ canim cok sevindim aramiza donecek olmana, ne guzel haber..
FitFiliz canim, haftasonu gecti gitti yeni birgun basladi, yeni bir hafta yine diyete devam...
fyzanur canim cok uzuldum, Allah Allah atanmis gelmissin , senin isinden para alamiyorlarsa alamiyorlar ne sacmalik, amirine sikayet etmende ise yaramamis, o zaman onunda ustune sikayet et gulum, kendinide ezdirme...
erciyes111 haklisin canim 2 cocuklu olup hareketsiz olunur mu :)
bnnu menunu begendim canim..
Birgaripanne cumaya kadar eksi gelir kuzum , dikkat et menulerine..
Kilo vere, sabit olan arkadaslarimi tebrik ediyorum, arti gelenler lutfen dikkat edelim yediklerimize..
A Aycaokurcan canim ellerine saglik canta ne kadar guzrel olmus.
mifihafa senin eksinede bayildim masallah..
M MaviFeslegen canim esim, ilk 3-4 gun coook zorlandim bende bu diyette simdi, 12de bile acikmamis oluyorum, eger kendini iyi hissediyorsan, bir saglik sorunu olmuyorsa birkac gun alisma zamani ver...

Canim silah almak serbest evet ama simdiye dek hic ihtiyac duyup almamistik , korona doneminde herkes almaya baslayinca alalim bizde dedik fakat 4 aydir hicbir yerde silah kalmadi..
Yani evimize biri saldirsa muhtemelen arka bahceden kacmaya calisiriz, baska birsey yapamayiz , dusunmek bile can sIkIyor..
Insanlar aylardir issiz, ac, bu olumu firsat bilip, yagmaciliga basladilar.. Ve olay olmasi gerekenden sapti ,gitti....
2 kucuk cocugum olmasa bu kadar tedirgin olmam..Bugun esimle bilet alip yazi Trde gecirmeyi konusacagiz ama ucuslarda henuz acilmadi...

çok korkutucu Özgecim haklısın gerilmekte canım. Allah yardımcınız olsun.

Yağmacılık büyük bir suç gerçekten. Masum insanlara zarar vermek niye..

Bu iş artık bahaneye dönmüş sanırım taşkınlık yapmak için. Corona yüzünden çok da işsiz var (sadece Amerika'da değil, tüm ülkelerde) insanların maddi gücü de azaldı ama bu başkalarına saldırma hakkını tanımaz ki kimseye. Çok çok üzücü. Şimdiye dek çok ırkçılık vakası oldu aslında. Bu seferkinin bu kadar çığırından çıkması sanırım içinde bulunduğumuz bu zor şartlar yüzünden.

Umarım kontrol altına alırlar bir an önce kuzum benim. Dualarımız seninle Özgecim..

gemi ile yolculuk yapılıyor mu? hani ingiltereye falan geçsen oradan farklı bir yolla ülkeye dönsen. gerçi benim ki uçuk bir fikir ama orada kalmaktansa günlerce yolculuğu tercih ederim.
esmeriiim 50 mekik az ceza canim yaa :)))Nasil gecti gunun?
asena87 canim bu hafta benim gibi if diyeti yapsana, vucudunuda sasirtmis olursun..
canım ben çarşamba if başlayacağım peki ben ne yiyiceğim. ufkum hiç geniş değil yemek konusunda nasıl nereden başlasam.

Sagol Filizim, insanlar iyi niyetle gidip protesto yaptilar haklilar, bende sonuna kadar ayni fikirdeyim onlarla, yapilan haksizliga susulmamali.
Fakat insanlar aylardir issiz, nasilsa polis herseye yetisemiyor diye, magazalara, marketlere ve hatta dun insanlarin evlerine saldirdilar.
Ulkede silahlanmak serbest elini sallayanda silah var..
Evde 2 kucuk cocugumuz var..
Yani diyecek soz yok..Hep diyorum insan malesef cok vahsi bir canli...

Gemi yolculuguda yapilmiyor suan ki trye imkansiz gemi yolculugu..
if icin ne yapmalisin ceydos, benim menulerimi goruyorsun , hic ekmek-hamur isi-seker yok.
12 ogunumu kahvalti tarzi yapiyorum 2-3 yumurta, yaninda salatalik, domates, bir low carb meyve , ceviz ekleyebilirsin..
Ama dersenki ogun olarak yapacagim, sebze-et yemegi-salata-yogurt seklinde tuketebilirsin.
Aksam ogunumde de cogunlukla protein agirlikli ve yag almaya calisiyorum.Yine 1 porsiyon et yersin ,yaninda sebze-salata ile.
Yani karbonhidrati sebze-meyveden, belki kuru meyveden alip, proteini et urunleri-yumurtadan, yagi tereyeg, hindistan cevizi yagi vs vs seklinde en az 50 gram aliyorum.
Bol su, kahve sinirsiz, maden suyu sinirsiz, kahvene krema atmak serbest- yag niyetine , hindistancevizi yagi serbest.
Genel olarak bu sekilde...

tamam canım genel olarak anlamış bulunuyorum aslında keto ile çok benziyor. saat dilimleri farklı. bu şekilde carşamba başlıyorum.

Kötü gün fırsatçılığı vicdana sığmıyor canım anlattiklarin. Ben, masum birinin dükkânına saldırmak ne kötü, mal güvenliği yok insanların diye düşünürken sen şimdi evleri de yağmalıyorlar yazdın ya içim sızladı. O kadarını vermiyor bizim tvler. Bir de yoğun olarak Minnesota da var sanıyordum, ki orası size uzak.

Allah'ım korusun canim hepinizi. Gün içinde yalnız mısın çocuklarla canım, yoksa eşin de evde mi? Internette filan da mi bitmiş satilmiyor kuzum o adını yazmak istemediğim şey? Gerçi öyle bir ortamda kargo da gelmez ki

Yazı burada geçirmek çok iyi fikir olabilir canım, inşallah açılır uçuşlar. En azından olaylar durulur belki o arada. Gerçi evi boş bırakıp gidince, iyice kolay hedef olacak ama yine de evde olmanızdan kat kat iyidir. Allah korusun.
Umarım corona da bu kötü günler de biter bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…