Aynen odul ise yarar belkisu çok az olmuş onu arttırmalısın kilo vermek için 1,5 lt yeterli olmuyor.
geçen gün ben paylaşmıştım canım geçmişe dönüp bakar mısın? yumurta diyetinin ayrıntılarını. yok bakamam dersen ben uyanana kadar bekle paylaşırım yeniden. halauyukluyorum çünkü kahvemi içeyim ayılıcam.
olacak olacak az dayan bu iş olacak.
aaaa +500 ben onu - gördüm nasıl oldu bu. kaçamak mı var?
işin sonunda ödül olunca böyle oluyor demek bende ödül istiyorum eşimden.
çok kötü be derya ne yaptın bu kadar + gelmek için.acil topla kendini dağıtma iznin yok bu saatten sonra
su acilen artmalı
tamam canım yarın olarak notumu düştüm.
çok güzel canım. vallahi bravo
su içmeyi çoğaltmalısın. menülerine daha fazla dikkat etmelisin.
tansu ne oldu böyle yine. kimlere gittin neler yedin canım olmadı yakışmadı.
şok diyet haftada 5 kg verdirir gibi diyetler. yüksek kilolu kişileri hedef alarak şu kadar kilo verilir diye insanları cezbediyor canım. eğer sen 90 kg olsaydın belki bu diyet sende 5 kg vermiş olurdun ama 5 günde iki kilo vermen bile harika. benim sana tavsiyem bu diyet zaten metobolizmanı şoka uğratmıştır normal bir diyete geçtiğin zaman artık daha hızlı kilo vereceksindir. günde 2 lt su yerine 3 lt su tüketmen ve spor yapmanda kilo vermeni hızlandırır.
100 olsun bizim olsun tebrikler canım.
evet canım şok diyetlerden yada detoksta diyebiliriz şaşırtıyorsun vücudu.
nerede duracak bu hatun diyordum. cumaya düşüş olur canım merak etme.
yavrum bu kadar umutsuz olma bu hayatta verilmeyecek kilo yok. öncelikle haftalık hedefler koy kendine. düzgün akşam 18:00 da sonlanan bir menü hazırla. en az 3 lt su iç günlük. yanına sporda koydun mu bak nasıl gidecek o kilolar. if diyeti - ketojenik diyet - karatay diyeti yada kafna göre karbonhidratı az bir liste hazırla. bu ilk 3 diyet garantili verdiriyor. sonra burada listeni paylaş. ne dersin? sonra sonuca bakalım.
kaçla kaç arası yaptın if canım. -100 hımmm bu hafta birincilik kimde olacak.
Selamlar guzel arkadaslarim, dun ogleden sonra modum cok dustu, takimada gelemedim..
Neler yaptiniz bugun hemen gecmisi okuyorum...
Ben de merak ettim Özgecim. İnşallah yolundadır canım herşeybiz iyiyiz canım nasıl olalım hep aynı. hayırdır senin modun neden düştü kötü bir şey olmadı değil mi?
Ceydos protestolar protesto olmaktan cikti..biz iyiyiz canım nasıl olalım hep aynı. hayırdır senin modun neden düştü kötü bir şey olmadı değil mi?
ah be canım çok korkunç. kendini koruman için gereken materyaller var mı evinizde. amerikada yasal çünkü sende de olsun lütfen. evinizin en güvenli yerinde acil durum odası hazırla. gereken herşeyi oraya istifle.bir olay olursa en azından kaçabileceğim bir yer olsun. düşüncesi bile korkunç ama bu önlemleri almasın.Ceydos protestolar protesto olmaktan cikti..
Bizim evimizin yakinlarina kadar geldi..
Insanlar siyahi adamcagizin olumunu kullanip, magazalara, is yerlerine saldirip talan edip, calip cirpiyorlar.
Dun bizim eyalaetimizde , evimizede epey yakin yerde insanlarin evlerine saldirmislar.
Acil servisi arasanda gelemeyecekleri, olaganustu durum oldugu ve askerlerin bile dun gece goreve cagrildigi bildirildi.
Yani evine biri saldirsa polis cevap bile vermeyecek..
Cok gerildim, halada gerginim, Trump'i bile beyaz sarayin gizli , koruma odasina aldilar, insanlar beyaz sarayin obubde gunlerdir..
Yani hem korona, hem bu olaylar sag cikabilecek miyiz Allah bilir...
Canim silah almak serbest evet ama simdiye dek hic ihtiyac duyup almamistik , korona doneminde herkes almaya baslayinca alalim bizde dedik fakat 4 aydir hicbir yerde silah kalmadi..ah be canım çok korkunç. kendini koruman için gereken materyaller var mı evinizde. amerikada yasal çünkü sende de olsun lütfen. evinizin en güvenli yerinde acil durum odası hazırla. gereken herşeyi oraya istifle.bir olay olursa en azından kaçabileceğim bir yer olsun. düşüncesi bile korkunç ama bu önlemleri almasın.
Ceydos protestolar protesto olmaktan cikti..
Bizim evimizin yakinlarina kadar geldi..
Insanlar siyahi adamcagizin olumunu kullanip, magazalara, is yerlerine saldirip talan edip, calip cirpiyorlar.
Dun bizim eyalaetimizde , evimizede epey yakin yerde insanlarin evlerine saldirmislar.
Acil servisi arasanda gelemeyecekleri, olaganustu durum oldugu ve askerlerin bile dun gece goreve cagrildigi bildirildi.
Yani evine biri saldirsa polis cevap bile vermeyecek..
Cok gerildim, halada gerginim, Trump'i bile beyaz sarayin gizli , koruma odasina aldilar, insanlar beyaz sarayin obubde gunlerdir..
Yani hem korona, hem bu olaylar sag cikabilecek miyiz Allah bilir...
gemi ile yolculuk yapılıyor mu? hani ingiltereye falan geçsen oradan farklı bir yolla ülkeye dönsen. gerçi benim ki uçuk bir fikir ama orada kalmaktansa günlerce yolculuğu tercih ederim.Canim silah almak serbest evet ama simdiye dek hic ihtiyac duyup almamistik , korona doneminde herkes almaya baslayinca alalim bizde dedik fakat 4 aydir hicbir yerde silah kalmadi..
Yani evimize biri saldirsa muhtemelen arka bahceden kacmaya calisiriz, baska birsey yapamayiz , dusunmek bile can sIkIyor..
Insanlar aylardir issiz, ac, bu olumu firsat bilip, yagmaciliga basladilar.. Ve olay olmasi gerekenden sapti ,gitti....
2 kucuk cocugum olmasa bu kadar tedirgin olmam..Bugun esimle bilet alip yazi Trde gecirmeyi konusacagiz ama ucuslarda henuz acilmadi...
canım ben çarşamba if başlayacağım peki ben ne yiyiceğim. ufkum hiç geniş değil yemek konusunda nasıl nereden başlasam.
Sagol Filizim, insanlar iyi niyetle gidip protesto yaptilar haklilar, bende sonuna kadar ayni fikirdeyim onlarla, yapilan haksizliga susulmamali.çok korkutucu Özgecim haklısın gerilmekte canım. Allah yardımcınız olsun.
Yağmacılık büyük bir suç gerçekten. Masum insanlara zarar vermek niye..
Bu iş artık bahaneye dönmüş sanırım taşkınlık yapmak için. Corona yüzünden çok da işsiz var (sadece Amerika'da değil, tüm ülkelerde) insanların maddi gücü de azaldı ama bu başkalarına saldırma hakkını tanımaz ki kimseye. Çok çok üzücü. Şimdiye dek çok ırkçılık vakası oldu aslında. Bu seferkinin bu kadar çığırından çıkması sanırım içinde bulunduğumuz bu zor şartlar yüzünden.
Umarım kontrol altına alırlar bir an önce kuzum benim. Dualarımız seninle Özgecim..
Gemi yolculuguda yapilmiyor suan ki trye imkansiz gemi yolculugu..gemi ile yolculuk yapılıyor mu? hani ingiltereye falan geçsen oradan farklı bir yolla ülkeye dönsen. gerçi benim ki uçuk bir fikir ama orada kalmaktansa günlerce yolculuğu tercih ederim.
canım ben çarşamba if başlayacağım peki ben ne yiyiceğim. ufkum hiç geniş değil yemek konusunda nasıl nereden başlasam.
tamam canım genel olarak anlamış bulunuyorum aslında keto ile çok benziyor. saat dilimleri farklı. bu şekilde carşamba başlıyorum.Gemi yolculuguda yapilmiyor suan ki trye imkansiz gemi yolculugu..
if icin ne yapmalisin ceydos, benim menulerimi goruyorsun , hic ekmek-hamur isi-seker yok.
12 ogunumu kahvalti tarzi yapiyorum 2-3 yumurta, yaninda salatalik, domates, bir low carb meyve , ceviz ekleyebilirsin..
Ama dersenki ogun olarak yapacagim, sebze-et yemegi-salata-yogurt seklinde tuketebilirsin.
Aksam ogunumde de cogunlukla protein agirlikli ve yag almaya calisiyorum.Yine 1 porsiyon et yersin ,yaninda sebze-salata ile.
Yani karbonhidrati sebze-meyveden, belki kuru meyveden alip, proteini et urunleri-yumurtadan, yagi tereyeg, hindistan cevizi yagi vs vs seklinde en az 50 gram aliyorum.
Bol su, kahve sinirsiz, maden suyu sinirsiz, kahvene krema atmak serbest- yag niyetine , hindistancevizi yagi serbest.
Genel olarak bu sekilde...
Tamam canim cok sevindim :)tamam canım genel olarak anlamış bulunuyorum aslında keto ile çok benziyor. saat dilimleri farklı. bu şekilde carşamba başlıyorum.
maşallah canım harika gidiyorsun.Kilo Bildrimi
Cuma: 67.9
Bugun:67.5
Fark: 400 gr
En azindan diyetim yolunda gidiyor, sagligim yerinde Ceydos, buna da sukur...maşallah canım harika gidiyorsun.
bir yerden mutluluğu yakalamalıyız canım. bu bile sana moral olur.En azindan diyetim yolunda gidiyor, sagligim yerinde Ceydos, buna da sukur...
Evet canim haklisin...bir yerden mutluluğu yakalamalıyız canım. bu bile sana moral olur.
Sagol Filizim, insanlar iyi niyetle gidip protesto yaptilar haklilar, bende sonuna kadar ayni fikirdeyim onlarla, yapilan haksizliga susulmamali.
Fakat insanlar aylardir issiz, nasilsa polis herseye yetisemiyor diye, magazalara, marketlere ve hatta dun insanlarin evlerine saldirdilar.
Ulkede silahlanmak serbest elini sallayanda silah var..
Evde 2 kucuk cocugumuz var..
Yani diyecek soz yok..Hep diyorum insan malesef cok vahsi bir canli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?