- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
Su 8 bardak
Spor 45 dk leslie 8000 adim
deniz diyette Yawrukush CEYDOS M MaviFeslegen @asena87 @melek ada
Akşam 19 diğer gün 13 arasi idi
Benim.hazir olmamadan birazcik zor geldi
3 ay önce 7 gün su orucu tuttum bende. Sizkaç güne niyetlendiniz
harikasın canım cumaya - 500 ü geçecek.Ben her sabah tartildigim icin...
66.7
değişikmiş bu daBen soyle yaptım bugun sabah 2 yumurta istefogon kadar salatalık öğlen aynı akşam 1 yumurta 1 avagoda yanı toplamda 5 yumurta yiyorsun. Bakalım kılo verebilecekmıyım.
harika canım tebrik ederim. ödem çayı içmeye başla çarşambadan atarsın şişliğiMenum
Sabah 2 yumurta bol salatalık
Öğlen 2 yumurta bol salatalık
Akşam 1 yumurta 1 avagoda
Spor 1 saat bisiklet
Su henuz 1 litre
Cuma 74.5
Pazartesi 74.00
Sanırım bu hafta kilo verebileceğim tabı cuma tam adet olacagım onun şişliği olmazsa
CEYDOS Yawrukush cokofesttt
Tesekkur ederim kaptanim vaktim yoktu bugun 3 saat bahce isi yaptim yabani otlari sok sulama yap cocuklara bak esim de 4 12 gitti tek basimaydim babaannem saolsun cocuklarla biraz ilgilendi kecileri sagarken de arkadasim gelmisti oylece gecirdim bugunudeBirgaripanne canım bak bu mesajda yumurta orucunu anlatıyorum.
canım öylece geçirdiğin günler kilo vermene ket vurur. lütfen menülerine düzenli beslenmene dikkat et.Tesekkur ederim kaptanim vaktim yoktu bugun 3 saat bahce isi yaptim yabani otlari sok sulama yap cocuklara bak esim de 4 12 gitti tek basimaydim babaannem saolsun cocuklarla biraz ilgilendi kecileri sagarken de arkadasim gelmisti oylece gecirdim bugunude
Yumurta diyetine bakamadigim icin dedim kaptanimcanım öylece geçirdiğin günler kilo vermene ket vurur. lütfen menülerine düzenli beslenmene dikkat et.
Güzel bir gün olmuş canım haşlama yumurta ve cacık kalorisi ne kadar çokmus ben az diye biliyordumBugunku menum
Fotolarda
Su 12 bardak
Spor
10000 adim
Aksam 5 ile 8 arasi bahce keciler ot yolma sulama
ayaklarim yaniyor
CEYDOS Yawrukush B Beklenen2 deniz diyette M MaviFeslegen
Haşlanmış yumurtanin kalorisini çok fazla göstermiş Tansu'cum niye öyle? 217 olamaz 1 yumurta, 75 kalori filanBugunku menum
Fotolarda
Su 12 bardak
Spor
10000 adim
ayaklarim yaniyor
Aynı şeye dikkat etmişizGüzel bir gün olmuş canım haşlama yumurta ve cacık kalorisi ne kadar çokmus ben az diye biliyordum
canım aşağıda kızlarda belirtmiş yumurta haşlanmış büyük boyu 75 kcal burada 3 yumurta kalorisi hesaplamış.Bugunku menum
Fotolarda
Su 12 bardak
Spor
10000 adim
ayaklarim yaniyor
Esim hep evden calisiyor canim, zaten is yeri tamamen evden calismaya dondu, korona bitsede evden calisacaklar..
Hicbir yerde yok canim silah, zaten online alamazsin, cunku 1 saatlik bir egitimin ardindan veriyorlar..
Cok tesekkur ederim iyi dilek ve dualarina Filizim..Turk hava yollari bilet rezervasyonuna basladi ama henuz ucuslar acilmadi.
Insanlar deli gibi rezervasyon yaptiriyor, hakli olarak..
Hakkimizda hayirisi canim...
Güzel bir gün olmuş canım haşlama yumurta ve cacık kalorisi ne kadar çokmus ben az diye biliyordum
Haşlanmış yumurtanin kalorisini çok fazla göstermiş Tansu'cum niye öyle? 217 olamaz 1 yumurta, 75 kalori filan
Cunku 1 tane yemedim gram hesabini yazdim oraya 3 yumurtaya yakincanım aşağıda kızlarda belirtmiş yumurta haşlanmış büyük boyu 75 kcal burada 3 yumurta kalorisi hesaplamış.
4 gün diye dusunuyorum. Ama yemege asigim ben resmen. Nefsimi köreltmek icin yapiyorum.
Dün 15.00 de basladim Persembe 15 de bitirecegim.
Ben Normalde IF yaparken soyle yapiyorum.
Ilk ogun 12 de son ogun 18 de.
Ama is yogunlugumdan vaktim olmuyor yemeye diye Baslangic saati bana oyle cok uygundu.
Yani en yogun oldugum saatlerde if om. Cunku ne vakit oluyor nede aklima geliyor.
Sizinde boyle zaman diliminiz varsa ona gore ayarlamaya calisin
bu yüzden bu progarmalrı kullanmak yerine bana ne yediğinizi yazsanız daha güzel olacak. kalori hesabını kendin tut ama bana ne yediğini yaz olur mu canım.Cunku 1 tane yemedim gram hesabini yazdim oraya 3 yumurtaya yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?