Esim hep evden calisiyor canim, zaten is yeri tamamen evden calismaya dondu, korona bitsede evden calisacaklar..Kötü gün fırsatçılığıvicdana sığmıyor canım anlattiklarin. Ben, masum birinin dükkânına saldırmak ne kötü, mal güvenliği yok insanların diye düşünürken sen şimdi evleri de yağmalıyorlar yazdın ya içim sızladı. O kadarını vermiyor bizim tvler. Bir de yoğun olarak Minnesota da var sanıyordum, ki orası size uzak.
Allah'ım korusun canim hepinizi. Gün içinde yalnız mısın çocuklarla canım, yoksa eşin de evde mi? Internette filan da mi bitmiş satilmiyor kuzum o adını yazmak istemediğim şey? Gerçi öyle bir ortamda kargo da gelmez ki
Yazı burada geçirmek çok iyi fikir olabilir canım, inşallah açılır uçuşlar. En azından olaylar durulur belki o arada. Gerçi evi boş bırakıp gidince, iyice kolay hedef olacak ama yine de evde olmanızdan kat kat iyidir. Allah korusun.
Umarım corona da bu kötü günler de biter bir an önce.
Ceydos protestolar protesto olmaktan cikti..
Bizim evimizin yakinlarina kadar geldi..
Insanlar siyahi adamcagizin olumunu kullanip, magazalara, is yerlerine saldirip talan edip, calip cirpiyorlar.
Dun bizim eyalaetimizde , evimizede epey yakin yerde insanlarin evlerine saldirmislar.
Acil servisi arasanda gelemeyecekleri, olaganustu durum oldugu ve askerlerin bile dun gece goreve cagrildigi bildirildi.
Yani evine biri saldirsa polis cevap bile vermeyecek..
Cok gerildim, halada gerginim, Trump'i bile beyaz sarayin gizli , koruma odasina aldilar, insanlar beyaz sarayin obubde gunlerdir..
Yani hem korona, hem bu olaylar sag cikabilecek miyiz Allah bilir...
Amin canim..Soylediklerin cok dogru, bir zorlukla, bilinmeyenle karsilasinca insanlar insanliktan cikiyor.Arik herşeyin çözümü var saglik sorunları güvenlik durumları herşey üst düzey derken dünya gormeyi red ettigimiz yuzunu bize gosterdi.. Hersey tepe taklak oldu. Insan içinde canavar barındıran bir canlı.
Malasef insanların büyük bir kısmı, bir sorunla karsilasinca itaat ceza, saf çıkaci evresinde hemen dönüyor.
Allah sonumuzu hayr etsin.
GERÇEKTEN AMACIM YARDIMMMMMMM VEREMİYORUMMMMMMM MORALİM SIFIRRRRRR DESTEK İSTİYORUM
tşk ederim kaDaha ilginç birşey soyleyim hurma aynı insan gibi erkek ve dışı hurmanın birleşmesinden oluşur. Sanirim o yüzden gerekli herşey var. Tek yönlü birşey degil.
Y yesser Muhtemelen rahatsizliginizdan dolayı zor veriyorsunuz. Kardio içeren spora yonelin. Yorulun terleyin . Kalbizin ritmini kontrollü yükseltip düşürun. Yoksa acliktan olsen bile zor kilo veriliyor herkeste aynı.
O beş günde 5 kilo verenlerin ödemi çok. Reklâm abartisi . Bıraktığı ilk gün 3 kilosunu aliyor onlar
çok tşk ederim ilginizden dolayı kardioya ağırlık veremeyi deneyeciği aklıma yattıDaha ilginç birşey soyleyim hurma aynı insan gibi erkek ve dışı hurmanın birleşmesinden oluşur. Sanirim o yüzden gerekli herşey var. Tek yönlü birşey degil.
Y yesser Muhtemelen rahatsizliginizdan dolayı zor veriyorsunuz. Kardio içeren spora yonelin. Yorulun terleyin . Kalbizin ritmini kontrollü yükseltip düşürun. Yoksa acliktan olsen bile zor kilo veriliyor herkeste aynı.
O beş günde 5 kilo verenlerin ödemi çok. Reklâm abartisi . Bıraktığı ilk gün 3 kilosunu aliyor onlar
Merhabalar ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, takimin kaptaniyim.Ceydos ve deli mavi desteğiniz için tşk ederim.2 günm kaldı hurma dieyetinin bitmesine sonra ceydoss dediği gibi karbon hidratı az diyete geçeceğim ve deli mavi sizin dediğiniz gibi kardio yapacağım lütfennnnnn bana destek olun
Selam.
Diger yazdiklarini da okudum canim toplu yazayim.
Ben cok fazla bilmem bu hesaplamalari lifi karbonhidrati falan.
Bildigim tek sey 10 yildir 60-71 bandinda kilo alip verdigim.
Ilk kez simdi 59.8im ve 1 ay buradan izne ayrildim baya da yediigm halde kilo almadan döndüm.
Sebebi cok yesem de direkt karbonhidrat olmamasiydi.
Protein agirlikli beslenmeyi burada gordum.
Şok ve tek tip beslenmelere karsi oldugum icin tabi ki sadece protein yemedim.ama karbonhidrati da o urunlerden aldim saglikli bir sekilde.
Tabi ki herkes ozgur ne yediginde ama;
Kilobverip sonra da almamani en cok biz isteriz,bir de takim ortalamasi aliniyor yarismada ve diger uyelere de ornek olmamasi acisindanCEYDOS Kaptanım aciklama yapmis.
Dogru da yapmis,yasadigim icin soyluyorum.
O 1 ay izin suremde onun taktikleri sayesinde yeyip de kilo almadim.
Afiyet olsun,bazlama ve pilav cok olmus☺
Zaten kilon cok fazla yok vucudun o yuzden direnclidir.
Bu kilodan sonrasini vermek icin hayatindan cikarman lazim bence bunlari.
Burada su,menu ve spora da yorum yapiliyor.
Biraz artirmak lazim su ve sporu
Afiyet olsun canim.
Pastirmaya sozum yok ama madem yiyorsun ekmegini yeme o ogun☺
Senin kiz kucuk muydu bu arada emziriyor muydun,aklimda kalmamis.
Bu arada su spor azdeyince aklima geldi ben de cezami bime yapamadim bugun hala.
23 Haziran’da deneyeceğim inşallah çalışmayız şu an kız kardeşim yanımda o bakabilirse kurban bayramına kadar çalışmayı düşünüyorumEsinde sanada kolayliklar diliyorum canim, normallesme sureci hizli ilerliyor, isler basliyor...
Emzirdigin icin ve 2 ogun yedigin icin menun kalori olarak diyete uygun canim, fakat emzirdigin icin 3 ogun yemenu tavsiye ederim, ara ogunde yapabilirsin..
Canim cok guzel egzersiz yapiyordun sen , neyse dinlen bakalim 1-2 gun daha, sonra daha iyi hissedersin umarim..
Guzel birgun olmus canim, kuzucugunu opuyorum :)
Cok kolay oluyor boyle ceydos :)
Nailsin canim, menun guzel olmus, kuzucuk nasil?
Is durumlarin netlesti mi?
Cok uzuldum gulum, basina bir suru is cikmis, spora muaf yazarim seni
Hallolmasina sevindim ama birde sana sormak lazim degil mi gulum..
Simdiden iyi yolculuklar, sag salim gidip donun insallah..
Tamam canim, halledecegiz bir sekilde..
Eksiyi gordum gulum, hemde 1 saat aksam 9-10 arasi yurudum bacaklarim sizladi artik, bomba gibi geliyorum:))
Ne guzel su icmissin Denizcim bugun bende arttirayim seni ornek alip :)
Gununde gayet guzel gecmis..
Cuma 62,7kızlar kilo bildirimleriniz nerede? bayramda gevşedik hadi bakalım eski sisteme dönmenin vakti geldi.
Aomine Daiki A Aycaokurcan cokofesttt deniz diyette @fmad Kozmogirl17
luges Milana firuze Yawrukush
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | |||||||
|
| |||||||
|
| ODUL | ||||||
| @fmad | ODUL | 10DK A | |||||
|
| |||||||
|
| ODUL | ||||||
| @Derya_the_queen | |||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| ODUL | ||||||
|
| |||||||
| M MaviFeslegen | 50M | ||||||
| @Tanssss | ODUL | ||||||
|
| |||||||
|
| ODUL | 100IA | |||||
|
| ODUL | 15DK LESLIE | |||||
|
| ODUL | ||||||
|
| ODUL | ||||||
| A Aycaokurcan | |||||||
|
| ODUL | 50M | |||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| ODUL 50S | 10 DK A | |||||
|
|
Hayirlisi olsun kuzum, her sey yoluna girer uzme canini...23 Haziran’da deneyeceğim inşallah çalışmayız şu an kız kardeşim yanımda o bakabilirse kurban bayramına kadar çalışmayı düşünüyorum
Iyi yolculuklar gulum, sorun degil..Cuma 62,7
Pzt 62,8
Geciktim kbskmayın. Sabah İstanbul’a yola çıktık bebişten fırsat bulamadım yazmaya
aaa iyi yolculuklar. yolculuk stresinden olmuştur o +Cuma 62,7
Pzt 62,8
Geciktim kbskmayın. Sabah İstanbul’a yola çıktık bebişten fırsat bulamadım yazmaya
menün güzel canım bugünü bekliyorum.31.05.2020
Sabah
2 yağda yumurta
1 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı tahşn ve bal
Ara
1 kayısı
Akşam
1 kase tarhana çorbası
5 adet tavuk kelebek fırın
Yoğurt
Salata
Su 2,5 lt
50 mekik 150 p
Melegimkorusun CEYDOS Yawrukush
Bugün menüm çok kötü akşama yazacağım sporumunyaptıktan sonra cezamı düşünebilirsiniz
PAZAR MENUM
SAAT 12.30DA
Eki Görüntüle 2643071
Eki Görüntüle 2643070
Peynir ve zeytini yiyemedim.
SAAT 18.30DA
Eki Görüntüle 2643072
Eki Görüntüle 2643076
Yemegimi bitiremedim.
SU:1.7lt su, 350ml maden suyu, 700 ml filtre kahve
SPOR: 45 dk tempolu yuruyus, bir suru ev isi.
M MaviFeslegen ,CEYDOS , asena87
Gayet guzel menu begendım. Bu hafta çok dikkat ediyorum kılo veremedim diye ama 73 gorursem bende bitter yıyecegım kahve yanında.Dünkü menü
Sabah
Sucuklu yumurta 4 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek
Ara bi Türk kahvesi iki kare bitter
Akşam yaz türlüsü 3 kaşık bir kanat bir dilim ekmek
Spor yapamadım dün
3 litre su
Yawrukush CEYDOS asena87 A Aycaokurcan
Ben her sabah tartildigim icin...kızlar kilo bildirimleriniz nerede? bayramda gevşedik hadi bakalım eski sisteme dönmenin vakti geldi.
Aomine Daiki A Aycaokurcan cokofesttt deniz diyette @fmad Kozmogirl17
luges Milana firuze Yawrukush
Ben soyle yaptım bugun sabah 2 yumurta istefogon kadar salatalık öğlen aynı akşam 1 yumurta 1 avagoda yanı toplamda 5 yumurta yiyorsun. Bakalım kılo verebilecekmıyım.@Tanssss canım bak bu mesajda yumurta orucunu anlatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?