Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Esim hep evden calisiyor canim, zaten is yeri tamamen evden calismaya dondu, korona bitsede evden calisacaklar..
Hicbir yerde yok canim silah, zaten online alamazsin, cunku 1 saatlik bir egitimin ardindan veriyorlar..
Cok tesekkur ederim iyi dilek ve dualarina Filizim..Turk hava yollari bilet rezervasyonuna basladi ama henuz ucuslar acilmadi.
Insanlar deli gibi rezervasyon yaptiriyor, hakli olarak..
Hakkimizda hayirisi canim...

Arik herşeyin çözümü var saglik sorunları güvenlik durumları herşey üst düzey derken dünya gormeyi red ettigimiz yuzunu bize gosterdi.. Hersey tepe taklak oldu. Insan içinde canavar barındıran bir canlı.
Malasef insanların büyük bir kısmı, bir sorunla karsilasinca itaat ceza, saf çıkaci evresinde hemen dönüyor.
Allah sonumuzu hayr etsin.

Amin canim..Soylediklerin cok dogru, bir zorlukla, bilinmeyenle karsilasinca insanlar insanliktan cikiyor.
Insanlarin yasadiklari kolay demiyorum ama yasanan zorluklar baskalarina saldirip, canlarini- mallarini yagmalamayi hakli cikarmaz..
Sonumuz hayir olsun...

GERÇEKTEN AMACIM YARDIMMMMMMM VEREMİYORUMMMMMMM MORALİM SIFIRRRRRR DESTEK İSTİYORUM
tşk ederim ka
çok tşk ederim ilginizden dolayı kardioya ağırlık veremeyi deneyeciği aklıma yattı

Merhabalar ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, takimin kaptaniyim.
Dilerseniz, bizimle beraber kilo verebilirsiniz..
Fakat takimimizda sok diyetler yasak, 2 gun sonra hurma diyetiniz bitince guzel bir beslenme ve egzersiz duzeniyle kilolarinizi bizimle beraber verebilirsiniz.. Y yesser

Afiyet olsun canim.emzirme doneminden yirttin
Senin menulerini ozellikle inceliyorum dogumdan sonra hemen nasil boyle inceldin diye,masallah

Ceydoş sen boyle deyince aklima geldi.
Egzersizi birak cezami bile yapmamisim bugun hala.
Cok is vardi.
[/QUOTE]
Başlarda çok hızlı gidiyordu canım ama yavaşladım..

23 Haziran’da deneyeceğim inşallah çalışmayız şu an kız kardeşim yanımda o bakabilirse kurban bayramına kadar çalışmayı düşünüyorum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2
Puuff
CEYDOS ODUL
@fmadODUL 10DK A
cokofesttt 10DK A 50S
Yawrukush ODUL
@Derya_the_queen
erciyes111 ODUL
asena87 ODUL
esmeriiim 50M
M MaviFeslegen 50M
@Tanssss ODUL
Melegimkorusun
mifihafa ODUL 100IA
Kozmogirl17 ODUL 15DK LESLIE
Aomine Daiki ODUL
Milana firuze ODUL
A Aycaokurcan
Melek Ada ODUL 50M
bnnu
matilda34 SPOR?
fyzanur 10DK A 200IA
deniz diyette
AppLesma ODUL 50S10 DK A
luges

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Son düzenleme:
31.05.2020

Sabah

2 yağda yumurta
1 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı tahşn ve bal

Ara

1 kayısı

Akşam

1 kase tarhana çorbası
5 adet tavuk kelebek fırın
Yoğurt
Salata

Su 2,5 lt
50 mekik 150 p

Melegimkorusun CEYDOS Yawrukush

Bugün menüm çok kötü akşama yazacağım sporumunyaptıktan sonra cezamı düşünebilirsiniz

Cuma 62,7
Pzt 62,8

Geciktim kbskmayın. Sabah İstanbul’a yola çıktık bebişten fırsat bulamadım yazmaya
aaa iyi yolculuklar. yolculuk stresinden olmuştur o +
menün güzel canım bugünü bekliyorum.

Gayet guzel menu begendım. Bu hafta çok dikkat ediyorum kılo veremedim diye ama 73 gorursem bende bitter yıyecegım kahve yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…