Ceydosum bunu begenmen lazımdıkayganayı 1 öğün yiyelim olur mu yoksa + lar birike birike dağ olacaklar. sade ıspanağı tercih et mesela
Allah yardımcınız olsun özgecim . ceydoşun dediği gibi kendinizi koruyacak aletleriniz vardır inşaallah , artık şart olmuş silah felan . bir an önce bastırılır bunlar inşaallah. amerika en güçlü ülke illaki çok kısa sürede bastırır bunu .Ceydos protestolar protesto olmaktan cikti..
Bizim evimizin yakinlarina kadar geldi..
Insanlar siyahi adamcagizin olumunu kullanip, magazalara, is yerlerine saldirip talan edip, calip cirpiyorlar.
Dun bizim eyalaetimizde , evimizede epey yakin yerde insanlarin evlerine saldirmislar.
Acil servisi arasanda gelemeyecekleri, olaganustu durum oldugu ve askerlerin bile dun gece goreve cagrildigi bildirildi.
Yani evine biri saldirsa polis cevap bile vermeyecek..
Cok gerildim, halada gerginim, Trump'i bile beyaz sarayin gizli , koruma odasina aldilar, insanlar beyaz sarayin obubde gunlerdir..
Yani hem korona, hem bu olaylar sag cikabilecek miyiz Allah bilir...
kendi derdin varken bize yazmışsın birde ahhhh özgecim ahhh. senin sorunların yanında bunlar hiç bir şey değil. kendimden utandım .Kizlar gecmisi okudum ,alintiarimi yaptim ama cocuklara kahvalti hazirlama, Akinin sinif toplantisi, odevleri, evin yemegi vs vs , keyfimde yok zaten, ilerleyen saatlerde yazmaya calisacagim..
Aklimda kalanlari yazayim kisaca;
Arrietty_ canim cok sevindim aramiza donecek olmana, ne guzel haber..
FitFiliz canim, haftasonu gecti gitti yeni birgun basladi, yeni bir hafta yine diyete devam...
fyzanur canim cok uzuldum, Allah Allah atanmis gelmissin , senin isinden para alamiyorlarsa alamiyorlar ne sacmalik, amirine sikayet etmende ise yaramamis, o zaman onunda ustune sikayet et gulum, kendinide ezdirme...
@erciyes111 haklisin canim 2 cocuklu olup hareketsiz olunur mu :)
bnnu menunu begendim canim..
@Tanssss cumaya kadar eksi gelir kuzum , dikkat et menulerine..
Kilo vere, sabit olan arkadaslarimi tebrik ediyorum, arti gelenler lutfen dikkat edelim yediklerimize..
@Aycaokurcan canim ellerine saglik canta ne kadar guzrel olmus.
@mifihafa senin eksinede bayildim masallah..
@1delimavi canim esim, ilk 3-4 gun coook zorlandim bende bu diyette simdi, 12de bile acikmamis oluyorum, eger kendini iyi hissediyorsan, bir saglik sorunu olmuyorsa birkac gun alisma zamani ver...
sallaya bildiğim kadar sallıyorum canım . ama geçen gün bana çocuk azarlar gibi parmağını kaldırınca birisi sinir boşalması yaşadım. saygı çerçevesin de açtım ağzımı yumdum gözümü. bana emir veremezsinden girdim benim amirim değilsin den çıktım... onunda etkisiyle çok gerildim o kişiyle ve destekçileriyle. bakalım nerelere varacak bu iş. şimdi özgenin dertleri yanın da da bunlar sorun değil yazmaya utanıyorum bunları...senin elinde olmayan sebeplerden dolayı üstüne geliyorlarsa salla gitsin diyeceksin canım dünya acımasız insanlar daha beter. bu güne kadar demek ki o fazlalığı zaten hak etmeden alıyorlarmış. bundan seni sorumlu tutamazlar. bu kadar gerginlikle kilonu sabit ttuman harika canım.
Oo çok var ama izledin mi bilmiyorum ,Dizi tavsiyesi olan var mı kızlar? En son unorthodox izledim güzeldi tavsiye ederim
güzel olmuş.Benim bugünkü durumum şöyle
Sabah 1 saat yürüyüş (240)
Saat 12 de çeyrek kaygana (ıspanaklı yumurtalı)
1 buçuk tane peynirli çubuk (peynir tam buğday unu Z.yagi ve yumurta malzemeleri) 2 bardak çay 6 zeytin, 1 ceviz
Saat 3 zencefilli yeşil çay
Saat 4 Türk kahvesi
(İkisi de şekersiz ve eşlikçileri yok malesef)
Saat 5: 3 yemek kaşığı nohut yemeği, 1 yumurta üstüne pul biber yoğurt, çeyrek ıspanaklı yumurtalı kaygana, 4 badem
Saat 7.30 iki fincan çay
Su 3 lt
unsuz mu yaptın o zaman tamam ama benim bildiğim içine un konuyor ondan hayır dedim.Ceydosum bunu begenmen lazımdışu an karnım gurulduyor zaten yapma ☺
Kayganayı severek yemiyorum aslinda, posa olsun diye. Bir de başka Kh yok menüde. 24 cmlik tavanın yarısı diye dusun. Yumurta + ıspanak + tuz başka birşeyi yok ki. Aslında yetersiz beslendim sanki bugün ben.. yarın daha güzel olur bence çünkü ara yapmayı planliyorum
akşam öğününde havuç ve patatesi beğenmedim ve su yine az içmişsin lütfen arttıralım. ama menün genel olarak bakınca diyete uygun .Bugünki menüm;
Su: 2 lt
Spor : yine yok yine yok ev işi de yapmadım ofis işlerim vardı bilgisayar başı
öğlenki malzemelerle salata yaptım
Akşam da fırında patatesli havuçlu tavuk
Yawrukush CEYDOS Kozmogirl17
Eki Görüntüle 2643172
ah ah bana biri parmak sallayacak kızzzz ben onun o salladığı parmağı koparıp atarım anam dellendim gene. gelip dövem mi ha söyle bana.sallaya bildiğim kadar sallıyorum canım . ama geçen gün bana çocuk azarlar gibi parmağını kaldırınca birisi sinir boşalması yaşadım. saygı çerçevesin de açtım ağzımı yumdum gözümü. bana emir veremezsinden girdim benim amirim değilsin den çıktım... onunda etkisiyle çok gerildim o kişiyle ve destekçileriyle. bakalım nerelere varacak bu iş. şimdi özgenin dertleri yanın da da bunlar sorun değil yazmaya utanıyorum bunları...
su yine az canım arttıralım1 haziran menüm
sabah : peynir
5 zeytin
1dilim tb ekmek
1çay kaşığı kahvaltılık sos
domates,biber
ara : 1 elma
öğlen : yoğurtlu karışık patlıcan+kabak salatası
5 köfte
peynir
akşam : peynirli yulaflı yumurtalı omlet
1köfte
4 parmak boyunda karpuz
2 parmak kadar muz
ara: 2 kare bitter
sütlü türk kahvesi
su : 2litre
spor: hastane yürüyüş parkında öğle arası 50 dk tempolu yürüyüş
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Sağol canım ilk 4ünü izledim, son 4ünü izlemedim. Teşekkürler tavsiyeler içinOo çok var ama izledin mi bilmiyorum ,
kült dizilerden breaking bad, fringe
Diğerleri Black mirror, la casa de papel, stranger things
Love death robots
Bir de selling sunset var çok beğeniliyor ama izlemedim henüz, marriage story de çok beğeniliyor henüz izlemedim
tüm dizileri tüketince ben en son 9 sezon walking dead keser dedim başladım. ilk sezon biraz komik buldum ama insanların hayatta kalmak için neler yaptıklarını görünce devam etmeye karar verdim.Dizi tavsiyesi olan var mı kızlar? En son unorthodox izledim güzeldi tavsiye ederim
Ok. o zaman canim unsuz. Aslında acı biber (yeşil) bulsam bir tarifim daha var. O daha lezzetli. Paylaşırım yaparsamunsuz mu yaptın o zaman tamam ama benim bildiğim içine un konuyor ondan hayır dedim.
akşam öğününde havuç ve patatesi beğenmedim ve su yine az içmişsin lütfen arttıralım. ama menün genel olarak bakınca diyete uygun .
ah ah bana biri parmak sallayacak kızzzz ben onun o salladığı parmağı koparıp atarım anam dellendim gene. gelip dövem mi ha söyle bana.
su yine az canım arttıralım
Lucifer e baktım bir iki bölüm, sarmadı beni. Bir ark. var o çok ısrar ediyor aslında devam et seversin diye. Fringe güzel evet ama şimdi izlesem çok eski gelir.tüm dizileri tüketince ben en son 9 sezon walking dead keser dedim başladım. ilk sezon biraz komik buldum ama insanların hayatta kalmak için neler yaptıklarını görünce devam etmeye karar verdim.
bnnu fringe demiş bak harikadır ben sil baştan yeniden izleme planı yapıyorum.
black list güzeldir. ayyyy lucifer var birde adam o kadar yakışıklı ki tekrar tekrar izleyebilirim.
3. sezonda çok güzel oluyor lucifer canım. ama haklısın fringe eskide kaldı. bak bende onu izlemedim.Lucifer e baktım bir iki bölüm, sarmadı beni. Bir ark. var o çok ısrar ediyor aslında devam et seversin diye. Fringe güzel evet ama şimdi izlesem çok eski gelir.
Komik bir diziye başlamıştım (hoş az kaldı bitmesine) , Brooklyn 9 9 diye. Onun da mesela ilk sezonları çok eski geldi.
gel canım gücümüz yetmeye bilir amaunsuz mu yaptın o zaman tamam ama benim bildiğim içine un konuyor ondan hayır dedim.
akşam öğününde havuç ve patatesi beğenmedim ve su yine az içmişsin lütfen arttıralım. ama menün genel olarak bakınca diyete uygun .
ah ah bana biri parmak sallayacak kızzzz ben onun o salladığı parmağı koparıp atarım anam dellendim gene. gelip dövem mi ha söyle bana.
unsuz mu yaptın o zaman tamam ama benim bildiğim içine un konuyor ondan hayır dedim.
Sağol canım ilk 4ünü izledim, son 4ünü izlemedim. Teşekkürler tavsiyeler için
Walking dead de hangi sezonda kaldım hiç hatırlamıyorum negan geldi ortalık karıştı en son rick atağa geçti ben koptumtüm dizileri tüketince ben en son 9 sezon walking dead keser dedim başladım. ilk sezon biraz komik buldum ama insanların hayatta kalmak için neler yaptıklarını görünce devam etmeye karar verdim.
bnnu fringe demiş bak harikadır ben sil baştan yeniden izleme planı yapıyorum.
black list güzeldir. ayyyy lucifer var birde adam o kadar yakışıklı ki tekrar tekrar izleyebilirim.
merhaba canım ben kaptan yardımcısı ceyda. tabi ki aramıza katılabilirsin. aşağıdaki katılım formunu doldurursan seni tanımış oluruz canım.Selam kızlar, bol eksiler ☺ Ben de aranıza katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?