Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kayganayı 1 öğün yiyelim olur mu yoksa + lar birike birike dağ olacaklar. sade ıspanağı tercih et mesela
Ceydosum bunu begenmen lazımdı şu an karnım gurulduyor zaten yapma
Kayganayı severek yemiyorum aslinda, posa olsun diye. Bir de başka Kh yok menüde. 24 cmlik tavanın yarısı diye dusun. Yumurta + ıspanak + tuz başka birşeyi yok ki. Aslında yetersiz beslendim sanki bugün ben.. yarın daha güzel olur bence çünkü ara yapmayı planliyorum

Allah yardımcınız olsun özgecim . ceydoşun dediği gibi kendinizi koruyacak aletleriniz vardır inşaallah , artık şart olmuş silah felan . bir an önce bastırılır bunlar inşaallah. amerika en güçlü ülke illaki çok kısa sürede bastırır bunu .

kendi derdin varken bize yazmışsın birde ahhhh özgecim ahhh. senin sorunların yanında bunlar hiç bir şey değil. kendimden utandım .

sallaya bildiğim kadar sallıyorum canım . ama geçen gün bana çocuk azarlar gibi parmağını kaldırınca birisi sinir boşalması yaşadım. saygı çerçevesin de açtım ağzımı yumdum gözümü. bana emir veremezsinden girdim benim amirim değilsin den çıktım... onunda etkisiyle çok gerildim o kişiyle ve destekçileriyle. bakalım nerelere varacak bu iş. şimdi özgenin dertleri yanın da da bunlar sorun değil yazmaya utanıyorum bunları...

1 haziran menüm
sabah : peynir
5 zeytin
1dilim tb ekmek
1çay kaşığı kahvaltılık sos
domates,biber

ara : 1 elma

öğlen : yoğurtlu karışık patlıcan+kabak salatası
5 köfte
peynir

akşam : peynirli yulaflı yumurtalı omlet
1köfte
4 parmak boyunda karpuz
2 parmak kadar muz

ara: 2 kare bitter
sütlü türk kahvesi

su : 2litre
spor: hastane yürüyüş parkında öğle arası 50 dk tempolu yürüyüş

Yawrukush CEYDOS deniz diyette

Dizi tavsiyesi olan var mı kızlar? En son unorthodox izledim güzeldi tavsiye ederim
Oo çok var ama izledin mi bilmiyorum ,
kült dizilerden breaking bad, fringe
Diğerleri Black mirror, la casa de papel, stranger things
Love death robots
Bir de selling sunset var çok beğeniliyor ama izlemedim henüz, marriage story de çok beğeniliyor henüz izlemedim

güzel olmuş.

unsuz mu yaptın o zaman tamam ama benim bildiğim içine un konuyor ondan hayır dedim.
akşam öğününde havuç ve patatesi beğenmedim ve su yine az içmişsin lütfen arttıralım. ama menün genel olarak bakınca diyete uygun .
ah ah bana biri parmak sallayacak kızzzz ben onun o salladığı parmağı koparıp atarım anam dellendim gene. gelip dövem mi ha söyle bana.
su yine az canım arttıralım

Sağol canım ilk 4ünü izledim, son 4ünü izlemedim. Teşekkürler tavsiyeler için

Dizi tavsiyesi olan var mı kızlar? En son unorthodox izledim güzeldi tavsiye ederim
tüm dizileri tüketince ben en son 9 sezon walking dead keser dedim başladım. ilk sezon biraz komik buldum ama insanların hayatta kalmak için neler yaptıklarını görünce devam etmeye karar verdim.
bnnu fringe demiş bak harikadır ben sil baştan yeniden izleme planı yapıyorum.
black list güzeldir. ayyyy lucifer var birde adam o kadar yakışıklı ki tekrar tekrar izleyebilirim.

Ok. o zaman canim unsuz. Aslında acı biber (yeşil) bulsam bir tarifim daha var. O daha lezzetli. Paylaşırım yaparsam

Lucifer e baktım bir iki bölüm, sarmadı beni. Bir ark. var o çok ısrar ediyor aslında devam et seversin diye. Fringe güzel evet ama şimdi izlesem çok eski gelir.
Komik bir diziye başlamıştım (hoş az kaldı bitmesine) , Brooklyn 9 9 diye. Onun da mesela ilk sezonları çok eski geldi.

3. sezonda çok güzel oluyor lucifer canım. ama haklısın fringe eskide kaldı. bak bende onu izlemedim.

gel canım gücümüz yetmeye bilir ama kız suyu ilk defa 2 litre içtim ,içe bileceğim maksimum miktardı sanki :) yarın 2.5 ltyi zorlayayım o zaman seni mi kıracam :)

teşekkürler, havuç 1 yarım , patates de 1küçük patates kadar yemişimdir . Suyu artırıcam diyorum 2 ye kadar çıktım . Bugün yanıma litrelik şişelerden aldım 2 yi bitirince bıraktım yarın min 2.5 hedefim

Sağol canım ilk 4ünü izledim, son 4ünü izlemedim. Teşekkürler tavsiyeler için
Ben de unorthodox kaydettim %95 eşleşme verdi
Walking dead de hangi sezonda kaldım hiç hatırlamıyorum negan geldi ortalık karıştı en son rick atağa geçti ben koptum
Lucifer da 5 bölğm öteye gidemedim adam kendini izlettiriyor da orda kaldım
Fringe defalarca izleyebilirim

Selam kızlar, bol eksiler ☺ Ben de aranıza katılmak istiyorum
merhaba canım ben kaptan yardımcısı ceyda. tabi ki aramıza katılabilirsin. aşağıdaki katılım formunu doldurursan seni tanımış oluruz canım.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…