Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler
Sahur
1 buyuk bardak sut 1 dilim peynir
4 bardak su

İftar
1 kase tarhana corbasi ve resimdeki
Tabiki resmin hikayesi var
Sabah kizlarim ben uyurken benim icin hazirlamislar ama oruc olunca iftara kaldi
Ara cay birazda cigdem biraz kiraz ve simdi de nescafe
Su henuz 1lt ama yatana kadar daha icerim
Spor 40 dk mecburi yuruyus emlak vergisi yatirmaya gittim bayagi yurudum
Yawrukush CEYDOS asena87 luges

suyu arttır mutlaka ama menü harika ailene teşekkür et benim içinde çok mutluyum bir kaç gündür.

Bende katılmak istiyorum buraya uygunmudur acaba
uygundur canım. ben kaptan yardımcısı ceyda. aşağıdaki formu bizim için doldurursan seni tanımış oluruz.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

bu yüzden bu progarmalrı kullanmak yerine bana ne yediğinizi yazsanız daha güzel olacak. kalori hesabını kendin tut ama bana ne yediğini yaz olur mu canım.
Kaptanim inan yazmaya vakit bulamiyorum dar vakit oluyor hep yada sarj azaliyor
Hosgeldin canim
Ben pespese kurtardim
2018 kizim 2019 oglum arada 19 ay vaar ve pespese olmasina ragmen kizimda 13 kilo oglumda ise sadece iki kilo almistim kaptanim
MasAllah in cik in cik basim dondu dukana bende bakayim emzirme doneminde olunca kati bir diyet yapmiyorum
Ay valla ya ama peş peşe çocuk doğurmakta zor. 20 kg aldım ben hamileliğimde
Zorluk cekiyor insan ama akillari yetene kadar bence daha o zamanlara var bakalim
Canim guzel olmus afiyet olsun kacamak yok harika.
Kacamak yokta simdi dunden kalan tasliktan 2 3 catal vardi onu yedim 1 de muz kesin cezami ama hala acim karnim guruldiyor

Ay inşallah bende sen gibi çok yakınlaşırım
Allah uzun ömür versin çocuklarına da. Hediyeyi hediye etmek sünnettir bende hediyemi sünnet edicem inşallah

Hoşbuldum canım . Kızınla oğlum aynı sene mahsülü ben 2.yi kestiremiyorum şuan. Hele eşim daha çok korkuyo.

Kaptanim inan yazmaya vakit bulamiyorum dar vakit oluyor hep yada sarj azaliyor

Ben pespese kurtardim
2018 kizim 2019 oglum arada 19 ay vaar ve pespese olmasina ragmen kizimda 13 kilo oglumda ise sadece iki kilo almistim kaptanim
kabul etmiyorum yavrum o sisteme giriş buraya yazmaktan daha uzun sürüyor. oraya girme buraya yaz o zaman
evet aklıma hemen sen geldin akıllıca bir hata olmuş seninki. 2 çocuğum olacağını bilsem bende öyle yapardım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…