suyu arttır mutlaka ama menü harika ailene teşekkür et benim içinde çok mutluyum bir kaç gündür.İyi geceler
Sahur
1 buyuk bardak sut 1 dilim peynir
4 bardak su
Eki Görüntüle 2643192
İftar
1 kase tarhana corbasi ve resimdeki
Tabiki resmin hikayesi var
Sabah kizlarim ben uyurken benim icin hazirlamislar ama oruc olunca iftara kaldi
Ara cay birazda cigdem biraz kiraz ve simdi de nescafe
Su henuz 1lt ama yatana kadar daha icerim
Spor 40 dk mecburi yuruyus emlak vergisi yatirmaya gittim bayagi yurudum
Yawrukush CEYDOS asena87 luges
Canim unuttum ben tamamen. Yarin sabah bildirim yaparim. Kusura bakma ceydosum :*
unutmayalım canım pazartesi takibide önemli. ilerleme durumumuzu gösteriyor.tamam yarın sabah bekliyorum.Canim unuttum ben tamamen. Yarin sabah bildirim yaparim. Kusura bakma ceydosum :*
Ahh ahh etiketi bile yeni gördüm
uygundur canım. ben kaptan yardımcısı ceyda. aşağıdaki formu bizim için doldurursan seni tanımış oluruz.Bende katılmak istiyorum buraya uygunmudur acaba
Sagol canimsuyu arttır mutlaka ama menü harika ailene teşekkür et benim içinde çok mutluyum bir kaç gündür.
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 kızım var 5 ve 2 yaşlarında
Yaşadığınız şehir:almanya
Boyunuz :1.69
Kilonuz:71.5
Hedef kilonuz :67
Kilo alma hikayeniz :yemek
Kilo vermeyi neden daha rahat hareket etmek
Ve daha küçüğüm verebiliyorsam dikkat etmem gerek
Kaptanim inan yazmaya vakit bulamiyorum dar vakit oluyor hep yada sarj azaliyorbu yüzden bu progarmalrı kullanmak yerine bana ne yediğinizi yazsanız daha güzel olacak. kalori hesabını kendin tut ama bana ne yediğini yaz olur mu canım.
Hosgeldin canim4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :aydingelini
İsim (İsteğe Bağlı ):yağmur
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Bitanecik 18 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :1,58
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katıldım ama listeye girmedim diskalifiye olmadım
CEYDOS memnun oldum canım teşekkür ederim
Ben pespese kurtardimaslında sıra sıra doğurup sonra topluca vermek en mantıklısıymış bana göre her hamilelikte aynı işkence. ilk hamilelik kilomu 1999 yılında aldım verişim 2005 yılıydı tam verdim gene hamile kaldım onda aldıklarımı 2015 te verdim. kadınların çilesi.
MasAllah in cik in cik basim dondu14. Takımda listeye girmeden 3-4 hafta takıldım canım. Aslında bundan bi 7-8 yıl öncesi dukan ağırlıklı beslenip 3 ayda 20 kg verdim. Onu da hamileliğe kadar korudum. Ama şimdi tam anlamıyla belli bi diyetim yok.
doğuma 84le girdim 1 ay içinde 74 e inip sonra 84 e geri çıktım.
1 yıldır falan da çok dikkat etmeden bazendiyet yaparak 75 e indim. Ramazan da 73 olunca dedim yağmur haydi devam
Zorluk cekiyor insan ama akillari yetene kadar bence daha o zamanlara var bakalimAy valla ya ama peş peşe çocuk doğurmakta zor. 20 kg aldım ben hamileliğimde
Kacamak yokta simdi dunden kalan tasliktan 2 3 catal vardi onu yedim 1 de muz kesin cezami ama hala acim karnim guruldiyorCanim guzel olmus afiyet olsun kacamak yok harika.
Ay inşallah bende sen gibi çok yakınlaşırımmaşallah başlangıç kilomuz ve hedefimiz aynı canım gerçi ben sonuca çok yakınım ama hızlı gidersen beni yakalarsın. sistemli gidersen başarırsın canım.
ilk 20 ikinci 11 kg hediye etti bana.
yok canım sorun değil. hemen kaydettim nasılsın sütün ne durumda?
Hemen hemen senle aynıyız canım. Senin avantajın boyun26 yaşındayım ☺
Bende memnun oldum cnm umarım basiririzHemen hemen senle aynıyız canım. Senin avantajın boyun ☺ Bende yağmur memnun oldum
Evet canim daha cok kucuksun benim kizimin yasindasin nerdeyse elbette verirsin yas avantaji ve kucuk cocugunun olmasi senin icin arti bu arada hosgeldin grubumuza memnun kalacaksin26 yaşındayım ☺
Hoş buldum ablacımEvet canim daha cok kucuksun benim kizimin yasindasin nerdeyse elbette verirsin yas avantaji ve kucuk cocugunun olmasi senin icin arti bu arada hosgeldin grubumuza memnun kalacaksin
Canim sende mi yenisin ben takip edemiyorum fazla hosgeldin aramiza Aydin da mi yasiyorsun. Bende izmirdeyimHemen hemen senle aynıyız canım. Senin avantajın boyun ☺ Bende yağmur memnun oldum
Hoşbuldum canım . Kızınla oğlum aynı sene mahsülüKaptanim inan yazmaya vakit bulamiyorum dar vakit oluyor hep yada sarj azaliyor
Hosgeldin canim
Ben pespese kurtardim
2018 kizim 2019 oglum arada 19 ay vaar ve pespese olmasina ragmen kizimda 13 kilo oglumda ise sadece iki kilo almistim kaptanim
MasAllah in cik in cik basim dondudukana bende bakayim emzirme doneminde olunca kati bir diyet yapmiyorum
Zorluk cekiyor insan ama akillari yetene kadar bence daha o zamanlara var bakalim
Kacamak yokta simdi dunden kalan tasliktan 2 3 catal vardi onu yedim 1 de muz kesin cezami ama hala acim karnim guruldiyor
kabul etmiyorum yavrum o sisteme giriş buraya yazmaktan daha uzun sürüyor. oraya girme buraya yaz o zamanKaptanim inan yazmaya vakit bulamiyorum dar vakit oluyor hep yada sarj azaliyor
Ben pespese kurtardim
2018 kizim 2019 oglum arada 19 ay vaar ve pespese olmasina ragmen kizimda 13 kilo oglumda ise sadece iki kilo almistim kaptanim
Hoşbuldum canımCanim sende mi yenisin ben takip edemiyorum fazla hosgeldin aramiza Aydin da mi yasiyorsun. Bende izmirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?