Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kayganayı 1 öğün yiyelim olur mu yoksa + lar birike birike dağ olacaklar. sade ıspanağı tercih et mesela

Bende boğa burcuyum .
Ne çektik be

Arrietty_ su orucuna nasıl dayanıyorsunuz ben bir tek ona cesaret edemiyorum. @plasticwoman beni bizi unutan kuzumda su orucu yapıyordu muhteşem şekilde.

CEYDOS valla ben diyorum ya Yemek delisiyim
Galiba yeme isini biraz yola soktugum icin ve IF yaptigim icin dahada cesaretlendim. Onun disinda kendime yoldas buldum bu su orucunda. O daha uzun sure yapacak daha önce 7 gun yapmis. Ben calistigim icin pek cesaret edemedim. Persembe sabah veya saat 15 de bitirecegim diye planliyorum

Gerci daha 30 saat oldu. Yolu yarilamadim bile. Yarin nasil olurum bilmiyorum.
Hic halsizlik de yok. Kendimi gayet iyi hissediyorum.

Bu arada 20 gundur esim de keto yapiyor. Makro saymiyor ama 5 kg verdi bile.
Ona keto ekmek ve keto pogaca yaparken bile canim istemedi

Selamlar genç ve güzel bayanlar.
Kahvaltı
1 yumurta 2 domates 1 biber le menemen.
1 dilim.karpuz
2 dilim peynir

Ara
3 Yeni dünya
1 nescafe

Akşam
1 dilim.karpuz
Semizotu ile cacık

Su 2 litre
Spor
50 mekik cezamdi
Yarım saat lesli

Yawrukush sanirim yine if yapıyorum. 19 da bitirdim yemeği
CEYDOS
Birgaripanne deniz diyette

30 saat sadece su oy oy bir ara denemeliyim ne durumdayım merak ettim. eşine maşallah canım kıskandırıyor şu erkeklerin bünyesi beni . bizde eşimle lahana diyeti yaptık o 5 kilo ben 2 kilo verebilmiştim.

Canim kolayliklar diliyorum orucunda..
Esinede masallah, ne guzel kari koca zayifliyorsunuz..

Esim arayi yapmayip , aksamda protein eklesen harika if olur bu menuden...

Guzel birgun olmus Filizim ben begendim..

Ayy kaptanım allah korusun, en kısa zamanda hersey yoluna girer biran önce inş. Bu insanoğlu ne zaman akıllanacak kendini zor durumdan kurtarmak için yağmalayıp başkasını zor duruma sokuyor. Bu kadar bencil başka varlık yoktur sanırım dünya üzerinde allah yardımcınız olsun tez zamanda bitsin inş

Evet evde yokken kendi düzenimde ilerleyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…