- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Gümbür gümbür geliyorsun tansu masallahBugunku menum
Fotolarda
Su 12 bardak
Spor
10000 adim
Aksam 5 ile 8 arasi bahce keciler ot yolma sulama
ayaklarim yaniyor
CEYDOS Yawrukush B Beklenen2 deniz diyette M MaviFeslegen
kayganayı 1 öğün yiyelim olur mu yoksa + lar birike birike dağ olacaklar. sade ıspanağı tercih et meselaBenim bugünkü durumum şöyle
Sabah 1 saat yürüyüş (240)
Saat 12 de çeyrek kaygana (ıspanaklı yumurtalı)
1 buçuk tane peynirli çubuk (peynir tam buğday unu Z.yagi ve yumurta malzemeleri) 2 bardak çay 6 zeytin, 1 ceviz
Saat 3 zencefilli yeşil çay
Saat 4 Türk kahvesi
(İkisi de şekersiz ve eşlikçileri yok malesef)
Saat 5: 3 yemek kaşığı nohut yemeği, 1 yumurta üstüne pul biber yoğurt, çeyrek ıspanaklı yumurtalı kaygana, 4 badem
Saat 7.30 iki fincan çay
Su 3 lt
Bende boğa burcuyum .Su orucum bekledigimden de iyi gidiyor.
Ben burclara cok inanirim. Boga burcuyum ve Yemek yemeyi cok seviyorum.
Oyle olmama ragmen cok rahat gecti.
Dun 18.30 dan 20.30 a kdr yuruyus yaptim 10 km.
23de yattim 5de uyandim. Kalkinca himalaya tuzu ile su ictim. 6.45 de ise yurudum. Is de hic totom sandalye gormuyor. Susadikca su ictim. Kucuk fincan kahve ictim isten cikmadan. Sonra Eve yurudum. Eve gelir gelmez kizim disari cikalim dedi. 1 saat de oyle gecti.
Eve gelince cok susadigimi fark ettim.
Galiba suana kadar 2,5 L su ictim. Hesap yapmadim yarin yapip bir kontrol edeyim.
Arrietty_ su orucuna nasıl dayanıyorsunuz ben bir tek ona cesaret edemiyorum. @plasticwoman beni bizi unutan kuzumda su orucu yapıyordu muhteşem şekilde.
Bende boğa burcuyum .
Ne çektik be
30 saat sadece su oy oy bir ara denemeliyim ne durumdayım merak ettim. eşine maşallah canım kıskandırıyor şu erkeklerin bünyesi beni . bizde eşimle lahana diyeti yaptık o 5 kilo ben 2 kilo verebilmiştim.CEYDOS valla ben diyorum ya Yemek delisiyim
Galiba yeme isini biraz yola soktugum icin ve IF yaptigim icin dahada cesaretlendim. Onun disinda kendime yoldas buldum bu su orucunda. O daha uzun sure yapacak daha önce 7 gun yapmis. Ben calistigim icin pek cesaret edemedim. Persembe sabah veya saat 15 de bitirecegim diye planliyorum
Gerci daha 30 saat oldu. Yolu yarilamadim bile. Yarin nasil olurum bilmiyorum.
Hic halsizlik de yok. Kendimi gayet iyi hissediyorum.
Bu arada 20 gundur esim de keto yapiyor. Makro saymiyor ama 5 kg verdi bile.
Ona keto ekmek ve keto pogaca yaparken bile canim istemedi
Canim kolayliklar diliyorum orucunda..CEYDOS valla ben diyorum ya Yemek delisiyim
Galiba yeme isini biraz yola soktugum icin ve IF yaptigim icin dahada cesaretlendim. Onun disinda kendime yoldas buldum bu su orucunda. O daha uzun sure yapacak daha önce 7 gun yapmis. Ben calistigim icin pek cesaret edemedim. Persembe sabah veya saat 15 de bitirecegim diye planliyorum
Gerci daha 30 saat oldu. Yolu yarilamadim bile. Yarin nasil olurum bilmiyorum.
Hic halsizlik de yok. Kendimi gayet iyi hissediyorum.
Bu arada 20 gundur esim de keto yapiyor. Makro saymiyor ama 5 kg verdi bile.
Ona keto ekmek ve keto pogaca yaparken bile canim istemedi
Benim buyuk oglumda boga , cok duskun oda yemege :)Vallahi her tanidigim Boga yemege duskun :))
az protein var bu menüde biraz arttırmalısın.Selamlar genç ve güzel bayanlar.
Kahvaltı
1 yumurta 2 domates 1 biber le menemen.
1 dilim.karpuz
2 dilim peynir
Ara
3 Yeni dünya
1 nescafe
Akşam
1 dilim.karpuz
Semizotu ile cacık
Su 2 litre
Spor
50 mekik cezamdi
Yarım saat lesli
Yawrukush sanirim yine if yapıyorum. 19 da bitirdim yemeği
CEYDOS
Birgaripanne deniz diyette
Esim arayi yapmayip , aksamda protein eklesen harika if olur bu menuden...Selamlar genç ve güzel bayanlar.
Kahvaltı
1 yumurta 2 domates 1 biber le menemen.
1 dilim.karpuz
2 dilim peynir
Ara
3 Yeni dünya
1 nescafe
Akşam
1 dilim.karpuz
Semizotu ile cacık
Su 2 litre
Spor
50 mekik cezamdi
Yarım saat lesli
Yawrukush sanirim yine if yapıyorum. 19 da bitirdim yemeği
CEYDOS
Birgaripanne deniz diyette
Guzel birgun olmus Filizim ben begendim..Benim bugünkü durumum şöyle
Sabah 1 saat yürüyüş (240)
Saat 12 de çeyrek kaygana (ıspanaklı yumurtalı)
1 buçuk tane peynirli çubuk (peynir tam buğday unu Z.yagi ve yumurta malzemeleri) 2 bardak çay 6 zeytin, 1 ceviz
Saat 3 zencefilli yeşil çay
Saat 4 Türk kahvesi
(İkisi de şekersiz ve eşlikçileri yok malesef)
Saat 5: 3 yemek kaşığı nohut yemeği, 1 yumurta üstüne pul biber yoğurt, çeyrek ıspanaklı yumurtalı kaygana, 4 badem
Saat 7.30 iki fincan çay
Su 3 lt
Herkes yumurta seviyor diye yumurta yemiştim halbukiaz protein var bu menüde biraz arttırmalısın.
Ben o altı saatte arada birşey yemeden durmam çok zorEsim arayi yapmayip , aksamda protein eklesen harika if olur bu menuden...
Aksamda yumurta ekleyebilirsin menune canim..Herkes yumurta seviyor diye yumurta yemiştim halbuki
Nasil iyi hissediyorsan oyle yap gulum..Ben o altı saatte arada birşey yemeden durmam çok zor
Benimki de ikici kısmı if olsun sadece
Akşam eşim evde degildi. Mantar sote yapacaktım çok üşendimAksamda yumurta ekleyebilirsin menune canim..
En kolay, en ucuz protein kaynagi..
IşteCunku 1 tane yemedim gram hesabini yazdim oraya 3 yumurtaya yakin
Ayy kaptanım allah korusun, en kısa zamanda hersey yoluna girer biran önce inş. Bu insanoğlu ne zaman akıllanacakCeydos protestolar protesto olmaktan cikti..
Bizim evimizin yakinlarina kadar geldi..
Insanlar siyahi adamcagizin olumunu kullanip, magazalara, is yerlerine saldirip talan edip, calip cirpiyorlar.
Dun bizim eyalaetimizde , evimizede epey yakin yerde insanlarin evlerine saldirmislar.
Acil servisi arasanda gelemeyecekleri, olaganustu durum oldugu ve askerlerin bile dun gece goreve cagrildigi bildirildi.
Yani evine biri saldirsa polis cevap bile vermeyecek..
Cok gerildim, halada gerginim, Trump'i bile beyaz sarayin gizli , koruma odasina aldilar, insanlar beyaz sarayin obubde gunlerdir..
Yani hem korona, hem bu olaylar sag cikabilecek miyiz Allah bilir...
Evet evde yokken kendi düzenimde ilerleyebiliyorumbeynin yemekten komaya girmiş algıların dağılmış.
harika olmuş canım
harika senin adına sevindim. eşler evde olunca düzen falan kalmıyor .
vay dönüş öncesi sistem arınması.
canım 5 günde c vitamini desteğine gerek yok. yani ben gereksiz buluyorum en azından. bunu sürekli devam ettiremezsin 3 gün bilemedin 5 gün yapmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?