Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Fringe asla eski gelmiyor mutlaka izle derim , dönemin ötesinde bir dizi
Broklyn fena değildi ama devam etmedim

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :aydingelini
İsim (İsteğe Bağlı ):yağmur
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Bitanecik 18 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :1,58
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katıldım ama listeye girmedim diskalifiye olmadım

CEYDOS memnun oldum canım teşekkür ederim

gel canım gücümüz yetmeye bilir ama kız suyu ilk defa 2 litre içtim ,içe bileceğim maksimum miktardı sanki :) yarın 2.5 ltyi zorlayayım o zaman seni mi kıracam :)
dün 20 kg kitap kolisi taşıdım aşağı kaslarım iyi durumda yani üflesen yıkılacak görünsem bile 3- 5 şirreti indiririm aşağı trakyalıyım kızım ben korksunlar benden ablam gelirse harcar sizi de sen onlara. daha fazla su daha hızlı verilen kilo.
evet işte adam izlettiriyor hele o dedektif deyip gülümsemesi yok mu ayyyyy içimin yağları eriyor. 4. sezon galiba ben 5 e geçtim. yeni başladık zaten 1 hafta oldu. eşimde izlemese ben bitirmiştim çoktan.

Hoşgeldin canım banu ben .
Hamilelik sonrası kilo vermeye çalışan kesimde ben de varım bol eksiler diliyorum

aramıza hoşgeldin canım hangi takımdaydın daha önce. uyguladığın belli bir diyet var mı?

Hoşgeldin canım banu ben .
Hamilelik sonrası kilo vermeye çalışan kesimde ben de varım bol eksiler diliyorum
aslında sıra sıra doğurup sonra topluca vermek en mantıklısıymış bana göre her hamilelikte aynı işkence. ilk hamilelik kilomu 1999 yılında aldım verişim 2005 yılıydı tam verdim gene hamile kaldım onda aldıklarımı 2015 te verdim. kadınların çilesi.

aramıza hoşgeldin canım hangi takımdaydın daha önce. uyguladığın belli bir diyet var mı?
14. Takımda listeye girmeden 3-4 hafta takıldım canım. Aslında bundan bi 7-8 yıl öncesi dukan ağırlıklı beslenip 3 ayda 20 kg verdim. Onu da hamileliğe kadar korudum. Ama şimdi tam anlamıyla belli bi diyetim yok.
doğuma 84le girdim 1 ay içinde 74 e inip sonra 84 e geri çıktım.
1 yıldır falan da çok dikkat etmeden bazendiyet yaparak 75 e indim. Ramazan da 73 olunca dedim yağmur haydi devam

Ay valla ya ama peş peşe çocuk doğurmakta zor. 20 kg aldım ben hamileliğimde

Hosgeldin takıma ben Aysun gruba düzenli girersen motivasyonun düşmez ve o kilolarda gider kısa zamanda inş

Hosgeldin takıma ben Aysun gruba düzenli girersen motivasyonun düşmez ve o kilolarda gider kısa zamanda inş ☺
İnşallah canım memnun oldum. İsim hafızam pek olmuyo isimleri karıştırırım adapte olana kadar
Evet gruba menü yazdıkça düzelirim umuduyla geldim inşallah veririm bende

Masallah bu hafta eksiler gelecek insallah kuzum

Pazartesi menüm
13:00
Menemen , bir parça beyaz peynir, 8 yeşil zeytin, roka

15:00
4 fındık , kremalı kahve

17:30
8-10 tane fındık

20:15
Brokoli graten ( haşlanmış brokoli üzerine tavuk sote ekleyip üzerine kaşar rendeleyip fırınladım)
Çoban salata

Su: 2-2,5lt
Spor: 7000adım
Yawrukush CEYDOS asena87 matilda34

matilda34 sen de durumlar nasıl ?

maşallah başlangıç kilomuz ve hedefimiz aynı canım gerçi ben sonuca çok yakınım ama hızlı gidersen beni yakalarsın. sistemli gidersen başarırsın canım.
Ay valla ya ama peş peşe çocuk doğurmakta zor. 20 kg aldım ben hamileliğimde
ilk 20 ikinci 11 kg hediye etti bana.
kaptanım cok gec girebildim kusuruma bakmayın suan kilom 71,9 enson 72.2 ydim -300 gram
yok canım sorun değil. hemen kaydettim nasılsın sütün ne durumda?

Cok az olmus. Ama ne kadar az o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…