Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 sb yoğurt
Marul
3 salatalik
3 yesil biber

Öğle
Yulaf lapasi
(1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 yk kakao)

Aksam
2 biber dolmasi(kiyma ve bulgurlu, yağ eklemedim)
2patlican dolmasi

Bu arada kötü birsey yaptim
reglimin 1.günü. tatli krizi yasadim, karnim ağrıyordu, tahin pekmez yedim 1 kase
güya oğlum icin hazirlamistim. Sonra kasikla yedim doluydu ağzına kadar
Her türlü cezaya hazirim hak ettim çünkü. Ama karnimin ağrısına iyi geldi

Bugün spor yapamadim sancim olduğu icin, insallh yarin telafi ederim.
Yarin yumurta orucuna başlıyorum. Cumaya kadar 3 gün devam edeceğim. Yumurtalari aldim. Günde 6 yumurta, 100 gr kadar peynir hakkim var.
Persembe ekstra detoks yapmama gerek kalmaz insallah.
Birgaripanne
M MaviFeslegen
F fyznr

iyiyim kaptanim cok sukur sanki kafamdan diyeti cikarinca daha iyi oldum bolca yedim de ama kalorisi yuksek seyler tüketmemeye calisiyorum protein ağırlıklı yiyorum eksi bile görmüşüm cumaya kadar menulerimi paylaşmayi pek istemiyorum kaptanim kotu ornek olmasin arkadaşlara tamam eksi görmüşüm ama yinede pek diyete uygun menüler degil tahinler bulgur pilavlari havada ucuyor siz nasilsiniz kaptanim

Son düzenleme:
eşler duymasın
Ben bi şans daha vereyim lucifer a
Ayy kadınların çoğunun ortak sorunu teşekür ederim canım. Senin bebişin kaç aylık
Benimki minik 7 aylık , 83 ile doğuma girdim 1 ay içinde 11 kg verdim 72 kiloya düştüm , 3 -4 ayda da 5 kilo daha verdim . Sonra sabitlendim . Buraya katılarak devamını vermeye çabalıyorum

bebeklik dönemleri müthiş bir duygu ama zor geçiyor 3 saatlik uykuyla tüm gün bebeğimi mutlu etmeye çalıştığım zamanlarım gözümün önüne geliyor . Onun için 2. Çocuk fikri şu an çook uzaaaakk
Menü spor çok iyi.
Evde brokoli vardı şimdi hatırladım yarın salata yapayım

Bende bugünki menümü yazayım aklımda kaldığınca.
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 1 dilim ekmek 1 kupa yeşil çay 3 prça kaşar peyniri

ara 1 avuç fındık

ara 1 türk kahvesi 5 fındık

akşam: 1 kase erişteli yoğurt çorbası, 2 yk pilav 2 yk bezelye
3 dilim karpuz. 2 yk patates patlican kızartması ve yoğurt( bunu yemeyecektimde kaçtı )
2 lt su
( sabah geç kalktık ilk defa o yüzden kahvaltı olmadı)

tahin pekmezi okurken 1-2 kaşık almıştır dememe kalmadı kaseyi gördüm ne yaptın canım olacak iş mi ? ahhhh afiyet olsun ne diyeyim olmuşa çare olmazmış. reglin bitsin duble ceza lazım sana.

tahin pekmezi okurken 1-2 kaşık almıştır dememe kalmadı kaseyi gördüm ne yaptın canım olacak iş mi ? ahhhh afiyet olsun ne diyeyim olmuşa çare olmazmış. reglin bitsin duble ceza lazım sana.
Haklisin canim, halbuki güne ne güzel baslamistim
Bu pişmanlık duygusu yumurta orucuna baslamama vesile oldu.

Oy maşallah allah güzel ömür versin. Azmine de hayran kaldım valla. Ben sütüm azdı depresyona girdim. Yedim de yedim içtim de içtim. Kolilerce süt arttırmak için bebek mağazalarında satılan o kutu şeylerden
Emzirince kilo veriliyo diyolar hala emziriyorum ama ıı-ıh olmuyo belki de oluyoda ben tutamıyorum kendimi .

benimki dıyabilir sıkıntı yok 26 yıldan sonra cıvıyorsun. ah ah ne hoş adam yada bana en çok güldüğü lafım ederi var diyorsun sonra dönüp allah sahibine bağışlasın dediğinde sorunsuz adama bayılmaya devam ediyorsun. 3 dişinin yanında tek kalınca susmak zorunda kalıyor.
2. sürpriz bebek benim o yüzden bişey yapamadım. yoksa hayalim tek çocuktu.
suyu daha fazla karbonhidratı daha az menüler bekliyorum senden canım.

Benim kimseye ceza verecek halim kalmadi bitanem menümü sıvadım
Yarin yumurta orucuna başlıyorum. Gün boyu da hareketli olacağım.

Akşam yemeği kaynanamlar gelince tamamen karbonhidrata dönüştü sonradan farkettim daha da dikkat ederim böyle yazdıkça gruba canım teşekkür ederim

Hoş geldin küçüğüm
26 yasinda yeni evlenmiştim. Sen 2 çocuğu nasil sıkıştırdın araya. Masallah canim. Allah ömur versin.
Simdi 32 yasindayim, 3 yasinda oğlum var. Bana yetiyor, ben ona yetmiyorum
Gurbette insan küçükte olsa bir arkadaşı olsun istiyor gercek dost istiyor güç alabileceği güzel bir can istiyor hiç bir sey demesin ağlasın gazi olsun istekleri bitmesin ama gerçek dost olsun nefesini duyayım o bile yeter dediğim iki kız arkadaşım yoldaşım Canim oldu artık yapmamda zaten

Haklisin canim, halbuki güne ne güzel baslamistim
Bu pişmanlık duygusu yumurta orucuna baslamama vesile oldu.
o tahin kasesi dibe nasil indirilir ben cok iyi bilirim kiz sende suc yok bence suc tahin pekmezin insan agzina bi surerse farkinda bile olmadan bi baksan ki kase bitmis oluyor bağlılık yapan bisey var tahinde en iyisi bi kasik bile olsa agza surmemek yoksa sonuc kotu oluyor

ver desteği yarın bir kavanoz yesin oldu ya.

Rabbim isteyen tüm kullarina nasip etsin hayirlisi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…