Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşbuldum canım . Kızınla oğlum aynı sene mahsülü ben 2.yi kestiremiyorum şuan. Hele eşim daha çok korkuyo.
Kizim 2017 haziran hamilelik 2018 subat dogum
oglum 2018 aralik hamilelik 2019 eylul dogum
Ben 3 4 de dusunuyorum
Bende yarin basliyorum yumurta aldik bugun birlikte yapalim tamamen bakalim hangimiz daha cok verecek
Istahimiz artmis bir kere onune gecemez olduk
Benim kimseye ceza verecek halim kalmadi bitanem menümü sıvadım
Yarin yumurta orucuna başlıyorum. Gün boyu da hareketli olacağım.
Cooooook guzel sivamissin

Hayir hiç içimi de baymadi.
Her kaşığı bu son kaşık diyerek yedim
Kesinlikle katılıyorum hic yememek lazim. Ben normalde yemezdim de iste regl şeysinin şeysi bahane bunlar....

Tamam canim yumurtanin gücünden faydalanip toparlanalim insallah..
Yumurtaya da zam gelmis, kirk yilin başı yumurta orucu yapcaz, reva mi bu bize simdi. 3 gunde
18 yumurta yiyicem

yapma tansu ikide kal canım kendine yazık her hamilelik anneden bişeyler alıp götürüyor.

Tamam canim yumurtanin gücünden faydalanip toparlanalim insallah..
Yumurtaya da zam gelmis, kirk yilin başı yumurta orucu yapcaz, reva mi bu bize simdi. 3 gunde
18 yumurta yiyicem
Ne kaadar olmus kiz
yapma tansu ikide kal canım kendine yazık her hamilelik anneden bişeyler alıp götürüyor.
Zaten hayal bunlar kaptanim deneyimlere gore bakacagiz

Menün çok az cnm kaç kilosun şimdi

Iyi geceler kizlar geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim hepsini yarın okuyup yazarım inşallah ☺
Sabah
Bir yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, iki kepekli galeta

Ara
10 Antep fıstığı

Öğle
5 kaşık nohutlu mercimekli salata

Ara
Bir bardak sütlü kahve, yedi fındık

Akşam
Bir kase yarmali yoğurt çorbası, üç küçük dilim kavun

Ara
Iki tane çubuk kraker

Su 1.75 litre
Spor 100 er tane flutter kicks, bisiklet hareketi, bacak hareketi
2 saat ev isi

CEYDOS kaptanım kacamak var mı diye sormuşsun ya kacamak yok ama tuvalete çıkamamıştim bu akşam çıktım onun etkisi olabilir sabah tekrar tartilicam

CEYDOS Yawrukush asena87 Milana firuze

eşim gelmiş hoşgelmiş ama çokta boş gelmiş kız bu nasıl menü benimkilerden beter akşamda olmasaymış aç gezmiş bu derdim hayır suyunuda beğenmedim. 1 kilo 2 kilo verirsin sonra durur bu şekilde kilo vermen.

menün güzel ama su olmamış. tamam canım yarın bekliyorum yeni ölçümünü

Canım asla vazgeçme gidecek o
regl yakın mı

menün güzel ama su olmamış. tamam canım yarın bekliyorum yeni ölçümünü
Ya evwt ama hıc veremiyorum son zamanlarda aldım o yuzden kendıme ceza vereyım dedım bır ıkı gun
Ornek beslenme de yok elımde
Daha once ısvec yapmıstım ama tekrar ypsammı bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…