T.dagda bir lise canımsakın burada gidecek kiloalr hırsını kaybetmeyeceksin herkese kapak olacak. gözüm üstünde.
kız tuğlacılar ne ben bilmem ki tekirdağı hiç yaşamadım orada. gurbetçi benimkiler dönüşlerinde edirneye yerleştiler. aile diğer fertleride edirneye gelmiş. kalanların düğünleri olursa günü birlik gidiliyor hemen dönülüyor. şimdi anlat tuğlacılar ne?
suyu arttır belki işe yarar rahat halledersin wc sorununu.
2 kaşıkla yırttım. onuda akşam menüsüne saydım.
tamam canım pardon bu rakamlar çok yakın birbirine ondan karıştırmışım geçirirken 67,2 baz aldım ona göre düzeltmelisin.
hayır vallahi bilmiyorum.tekirdağ bilgim köftesi ile sınırlı. bana sorsan edirne derim. 7 yaşımdan 23 yaşına kadar oradaydım. çok rahat huzurlu bir şehirdi. eşim antalyalı. trakya kızları trakyadan erkek almıyor. hepimiz dışarı evleniyoruz galiba.T.dagda bir lise canım
Demek günübirlik geldin hep, Özcanlari bilirsin o zaman sadece
Edirne'ye gittim bir kaç kere (en son geçen yaz) ama tekirdag daha güzel bence. Sence hangisi ☺?
Eşin nereli Ceyda'cim? Ben hep bizim oralardan biriyle evlenirim diye düşünmüştüm ama kısmet olmadı
Zaten Özcan'lar da köftecihayır vallahi bilmiyorum.tekirdağ bilgim köftesi ile sınırlı. bana sorsan edirne derim. 7 yaşımdan 23 yaşına kadar oradaydım. çok rahat huzurlu bir şehirdi. eşim antalyalı. trakya kızları trakyadan erkek almıyor. hepimiz dışarı evleniyoruz galiba.
Aynı canım yine çok şükür, sanki hızlı geçmeye başladı zaman artıkSelamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor gununuz?
Tamam canim alisveris, ev isi, her turlu hareketi egzersiz sayiyorum :)Evet meyveyi biraz fazla kaçırdım...
Yazmayi unutmusum.
Sadice 100 suguat, ve 8000 adim.
Dun alışveriş falan yaptim ev icin ordan geldim çocuklar ev isi falan cok yoruldum yani sadice suguat.
Kuzum olmamis bu menu ama yolculuk vs derken anlayabiliyorum..01.06.2020
09:00
1 kaşarlı poğaça
1 meyvesıyu
13:00
Bir börek
1 dilim ekmek
Haşlanmıl yumurta
Kuşburnu marmelatı
1 ceviz
15:00
Peynirli yumurta
Ve ekmek
19:00
1 köfte
Su 2,5 lt
Spor
50 squat : 150p
30 mekik :90 p
50 zip : 100 p
Toplam : 340 p
@MelegimkorusunCEYDOS Yawrukush
Canim hergun tartida fark gormek cok zor, kilo vermek cok inisli cikisli bir yolculuk, hic canini sIkma, duzenlu beslenerek devam edeceksin yilmak yok canim...Günaydıncokk mutusuzum
Sabah tartıldım 67.1 cıktım dün o kadar ac kaldım üstelik işe basladım artık evdede degılım eeee nasıl kılo alıyorum ben
Ne guzel olmus..Günaydın arkadaşlar ben sabah sporumu yaptim
Canim ilk etapta unu, sekeri, hamuru, abur cuburu, tatliyi keserek diyetine basla.İnşallh ödemdir reglimde gecıktı. Gm(genel motor) dıyetı hakkında bılgınız varmı
Ne yapacagımı bılmıyorum ya sık sık bıseyler yesem ama kalorısıZ seyler mı yesem salatalık domates gıbı
Saatli mi beslensem
Ayni ben acken ben ben degilim :)Günaydın kızlar herkese
Cuma giderek yaklaşırken herkese güzeeel, kaçamaksiz bi gün dilerim
Şimdi yürüyüşteyim. Çıkmadan önce kahvaltımı ayarladımdönüşte hüpleticem. Açken biraz sinirli olduğumu farkettim de bari ön hazırlık yapıp çıkayım dedim
Gel canim benim ne guzel olur :)
Dogru sekil bozuklugu oluyorŞimdi gitti kilolar 62.6 Dayım hedef 60 az kaldı ama kilodan ziyade görünüş önemli sporsuz kilo verildiğinde fit durmuyorsun malesef hele Doğum yapmışsan hepten felaket görüntü oluyor sıkılaşmak çok önemli bence birde karbonhidrat çok aldığın zamanda kilo aynı olsada görüntü değişiyor
Yumurtali geciyor kaptanimSelamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor gununuz?
Zaman hizli geciyor, hele ki cocuklarla Filizim, bende iyiyim canim, Akinin okuluna gidecegim bugun..Aynı canım yine çok şükür, sanki hızlı geçmeye başladı zaman artıkbiraz ev işi filan derken akşam oluyor.
Sen nasılsın? Sizin oralar nasıl canım, var mı gelişme?
Benim her gunum yumurtali canim, yumurtacilar kulubune hosgeldin :)))Dogru sekil bozuklugu oluyor
Yumurtali geciyor kaptanim
peki tekirdağlıyım demiyorum artık. sustum. köfteci ali deseydin kolay olurdu işimiz.Zaten Özcan'lar da köfteci
foto yok ki???Bugun ne yedim
Sabah ve aksam fotoda
Aksam fazla olarak 2 gun kurusu fotoda var pesindende 1 kucuk portakal
Su 10 bardak
Spor 8000 adim
CEYDOS Yawrukush B Beklenen2 deniz diyette M MaviFeslegen
Ayy pardonn ben eşleri karıştırdım sorry tatlımTamam canım öyle oldun sıkma canını Cuma’ya toplarsın 3 gün var hareket çok varmış suyu da mutlaka arttır toparlarsın canım
Bol bol karbonhidrat olmuş canımama yeni eşin ben değilim Eşler değişmişti sen orayı kaçırmışsın yeni eşten de ceza gelir büyük ihtimalle
Ceydoşum eşler değişti benim bu haftaki eş @matilda34 ama isterseniz ona da ceza vereyim
01.06.2020
09:00
1 kaşarlı poğaça
1 meyvesıyu
13:00
Bir börek
1 dilim ekmek
Haşlanmıl yumurta
Kuşburnu marmelatı
1 ceviz
15:00
Peynirli yumurta
Ve ekmek
19:00
1 köfte
Su 2,5 lt
Spor
50 squat : 150p
30 mekik :90 p
50 zip : 100 p
Toplam : 340 p
@MelegimkorusunCEYDOS Yawrukush
Ekledim kaptanim kizim pesimi birakmiyordufoto yok ki???
Senin ve ailenin de karsisina hep guzel insanlar ciksin Filizim, hislerimiz karsilikli :)))Canım benim esas sen harika bir dostsun. Hep güzel insanlar çıksın karşına canım aynı senin gibi
O aletle egzersizlere devam edicem tatlım okaslında kendimi böyle fotoğraf çekip öncesi sonrası yapsam ne güzel olur. Ama kilolu halimi görmek moral bozucu şu aşamada üşenmezsem mezurayla ölçeyim
Aramiza hosgeldin Baharcim :)Kullanıcı Adı : barga
İsim (İsteğe Bağlı ): bahar
Mesleginiz: öğretim görevlisi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 173
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yavaş yavaş yıllar içinde, ergenliğimden beri ala ala 90'lara çıktım, 77'lere indim, şimdi 80 dolaylarındayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? -daha hareketli, dayanıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? - hayır, sistemi anlamaya çalışıyorum :)
selamlar herkese
Canim nisaniniz hayirli ugurlu olsun,Allah tamamina erdirsin insallah...Merhaba kızlar bugün nişanımız var. O yüzden gruba bakamıyorum. Menümü yazıp kaçıyorum.
Sabah: karpuz, peynir, salatalık, menemen, bir dilim ekmek
Öğle: çiğ köfte
Akşam: karpuz, peynir, salatalık
Su: hesaplayamadım
Spor: tüm gün koşuşturma
Kaptanim emeklerine saglik.Cuma gününe hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım mı?
01.04.2020
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK @AppLesma 64,7 65,7 -1,0 FitFiliz 67,2 68,0 -0,8 Birgaripanne 79,9 80,4 -0,5 deniz diyette 59,0 59,5 -0,5 @asena87 59,8 59,9 -0,1 @esmeriiim 66,0 66,1 -0,1 Aomine Daiki 62,7 62,8 -0,1 @aydingelini 73,0 73,0 0,0 @Meyyal Hayyal 71,5 71,5 0,0 @bnnu 65,8 65,8 0,0 CEYDOS 63,5 63,5 0,0 @cokofesttt 62,6 62,6 0,0 @fyzanur 55,4 55,4 0,0 @barga 82,0 82,0 0,0 M MaviFeslegen 84,8 84,7 0,1 B Beklenen2 72,3 72,2 0,1 @fmad 59,8 59,6 0,2 @matilda34 82,4 82,2 0,2 @Milana firuze 66,9 66,7 0,2 @luges 72,2 71,9 0,3 Yawrukush 67,9 67,5 0,4 @Aycaokurcan 74,5 74,0 0,5 @erciyes111 66,7 66,2 0,5 @mifihafa 70,6 70,0 0,6 @Melegimkorusun 68,1 67,5 0,6
@AppLesmaFitFiliz Birgaripanne deniz diyette @asena87 @esmeriiim Aomine Daiki Kızlar dikkat kırmızı çizgiler geçilmiş + kilolar gelmiş.
@aydingelini @Meyyal Hayyal @bnnuCEYDOS @cokofesttt @fyzanur @barga biraz dikkatle başaramayacağınız bir şey yok. ceydoşşşşş en çok sana diyom yerinde sayıyorsun.
M MaviFeslegen B Beklenen2 @fmad @matilda34 @Milana firuze @lugesYawrukush @Aycaokurcan @erciyes111
@mifihafa @Melegimkorusun harikasınız kızlar cizginizi bozmadan devam edin cumaya çok güzel eksiler bizim olacak.
Ne guzel bir supriz ikisi bir arada ben cok begendim :))Benimki Doğum sonrası bana hediye almış sabah börek alıp içine koymuştu
Ya diyorum size kizlar, harika kili verdiriyor Filizim ama bir noktada vucudum buna alisip kilo vermem yavaslayacak, her beslenmede oldugu gibi o zamanda direk ketoya ziplamayi dusunuyorum..Bugünkü öğünlerimi tamamladım kızlar. Düne göre bir tık daha iyi hissediyorum ☺☺
İşini biliyosun kaptişimYawrukush bir günlük seninkine benzer beslendim -400 dü sabah.
Tabi benim pazartesi +800 geldiğimi hesaba katarsak hala artidayimneyse oralara girmeyelim
Biliyorum canım hatta konuştuk ama şu sıralar hayatım öyle hızlı akıyorki kafa kalmamış yerinde
Hmm o sahilde, esas ünlü olan içeride. Ali daha çok yolda mola verenlere hitap ediyor. Çok özledim ya bahsetmek bile cok hosuma gitti. Memleket havası almış gibi oldum canim sayendepeki tekirdağlıyım demiyorum artık. sustum. köfteci ali deseydin kolay olurdu işimiz.
tamam şimdi gördüm fotolarını ama o menülerde patates var olmadı yineBugun ne yedim
Sabah 10.45 ve aksam 16.30 fotoda
Aksam fazla olarak 2 gun kurusu fotoda var pesindende 1 kucuk portakal
Su 10 bardak
Spor 8000 adim
CEYDOS Yawrukush B Beklenen2 deniz diyette M MaviFeslegen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?