- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
O adımlamayı çok yapıyorum kaptişim hatta oturduğum çok az diyebilirim..Tamam canim alisveris, ev isi, her turlu hareketi egzersiz sayiyorum :)
Kuzum olmamis bu menu ama yolculuk vs derken anlayabiliyorum..
Firsat bulursan evde bile olsa 10 dakika adimlama yap canimcim telafi icin..
Canim hergun tartida fark gormek cok zor, kilo vermek cok inisli cikisli bir yolculuk, hic canini sIkma, duzenlu beslenerek devam edeceksin yilmak yok canim...
Ne guzel olmus..
Canim sen 6. takimda yarisiyormussun , bizim takimimiza transfer olmak mi istiyorsun, yoksa 6. takimda devam mi etmek istersin?
Canim ilk etapta unu, sekeri, hamuru, abur cuburu, tatliyi keserek diyetine basla.
Saglikli gidalar tuket, sebze, 1 porsiyon meyve, yumurta, et-sebze yemekleri gibi..
Bana sorarsan karatay diyeti yapabilirsin, kalori programlari var telefonlarda onlardan yukleyip kalori sayabilirsin.
Gm diyeti hakkinde bilgim yok ama arastiririm senin icin..
Sen nasil bir diyet yapmak istiyorsun?
Ayni ben acken ben ben degilim :)
Evdeki herkes kacar benden :)))
Gel canim benim ne guzel olur :)
Tansucum 2 ogun yemissin guzel bir gun olmus, adimlarinda guzel, ben begendim canim.Bugun ne yedim
Sabah 10.45 ve aksam 16.30 fotoda
Aksam fazla olarak 2 gun kurusu fotoda var pesindende 1 kucuk portakal
Su 10 bardak
Spor 8000 adim
CEYDOS Yawrukush @Beklenen2 @deniz diyette M MaviFeslegen
Kimmiş o ünlü olan bilelim gidersek tadına bakarızHmm o sahilde, esas ünlü olan içeride. Ali daha çok yolda mola verenlere hitap ediyor. Çok özledim ya bahsetmek bile cok hosuma gitti. Memleket havası almış gibi oldum canim sayende
Evet galiba dışarıya evlenenimiz çok. Misal ben, koskoca bir Adanalı geliniyim şunun şurasında. Konsept olarak böyle etli butlu kalmam daha münasip şöyle bir düşününce
kız köfteci ali akrabamız ondan biliyorum ben. yoksa hayatta tutmam isimlerini aklımda. en son 3 yaz önce gittim ondada merkeze gitmedim hayrabola gittim. merkeze 22 yıl önce gitmiştim yani o kadar acınası.Hmm o sahilde, esas ünlü olan içeride. Ali daha çok yolda mola verenlere hitap ediyor. Çok özledim ya bahsetmek bile cok hosuma gitti. Memleket havası almış gibi oldum canim sayende
Evet galiba dışarıya evlenenimiz çok. Misal ben, koskoca bir Adanalı geliniyim şunun şurasında. Konsept olarak böyle etli butlu kalmam daha münasip şöyle bir düşününce
Bu hafta eşinde de hayır yok ki zinnet'cim. Bence karşılıklı ceza silelim
Adana gelini olmakta harika, offf Adanan mutfagi der gecerimmm..Hmm o sahilde, esas ünlü olan içeride. Ali daha çok yolda mola verenlere hitap ediyor. Çok özledim ya bahsetmek bile cok hosuma gitti. Memleket havası almış gibi oldum canim sayende
Harika canim tamamdir :)O adımlamayı çok yapıyorum kaptişim hatta oturduğum çok az diyebilirim..
tamam şimdi gördüm fotolarını ama o menülerde patates var olmadı yine
Kaptanlarim dogal kh almak icin yedim patateste olmasa cok ac kalirim sutum azalir bugun yumurta yarin et var menumde tiksinmemek icin hergun ogunlerimi degistirecegim 3 gun sebze agirlikli ama sabahlari hep yumurta olacakTansucum 2 ogun yemissin guzel bir gun olmus, adimlarinda guzel, ben begendim canim.
Emzirdigin icin patateside kabul ediyorum...
Ahahaha tam afacan cocuklar gibisin Filiz , senin kizlari cok merak ediyorum ben :)Bu hafta eşinde de hayır yok ki zinnet'cim. Bence karşılıklı ceza silelim
Gulum 2 ogun yemissin, ustune emziriyorsun, benim icin patates tamamdir, sorun yok, zaten yazdim da bir onceki mesajimda...Kaptanlarim dogal kh almak icin yedim patateste olmasa cok ac kalirim sutum azalir bugun yumurta yarin et var menumde tiksinmemek icin hergun ogunlerimi degistirecegim 3 gun sebze agirlikli ama sabahlari hep yumurta olacak
Gordum kaptanim ceydosa yazmak icin oyle yazdimAhahaha tam afacan cocuklar gibisin Filiz , senin kizlari cok merak ediyorum ben :)
Gulum 2 ogun yemissin, ustune emziriyorsun, benim icin patates tamamdir, sorun yok, zaten yazdim da bir onceki mesajimda...
bana yazmadan rahat edemiyorsun değil mi? kıııızzz bende seni seviyorum.Gordum kaptanim ceydosa yazmak icin oyle yazdim
Tansucum emzirme donemi harika bir donem, ekstra kalori yakiyorsun, birde sen 3 degil 2 ogun besleniyorsun.
Vücut şaşırtmak icin onlarMenum
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 sb yoğurt
Marul
3 salatalik
3 yesil biber
Öğle
Yulaf lapasi
(1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 yk kakao)
Aksam
2 biber dolmasi(kiyma ve bulgurlu, yağ eklemedim)
2patlican dolmasi
Bu arada kötü birsey yaptim
reglimin 1.günü. tatli krizi yasadim, karnim ağrıyordu, tahin pekmez yedim 1 kase
güya oğlum icin hazirlamistim. Sonra kasikla yedim doluydu ağzına kadar
Her türlü cezaya hazirim hak ettim çünkü. Ama karnimin ağrısına iyi geldi
Bugün spor yapamadim sancim olduğu icin, insallh yarin telafi ederim.
Yarin yumurta orucuna başlıyorum. Cumaya kadar 3 gün devam edeceğim. Yumurtalari aldim. Günde 6 yumurta, 100 gr kadar peynir hakkim var.
Persembe ekstra detoks yapmama gerek kalmaz insallah.
Birgaripanne
M MaviFeslegen
@fyznr
Bugün bende 20 tane yumurta aldımHaklisin canim, halbuki güne ne güzel baslamistim
Bu pişmanlık duygusu yumurta orucuna baslamama vesile oldu.
Hosbuldum eşim çok şükür halimize. Sözler nasılsınız.M MaviFeslegen hosgeldin esim nasilsin :)
Ne guzel olmus canim yuruyus, senin icin karli birgun olmus..Hosbuldum eşim çok şükür halimize. Sözler nasılsınız.
okula çağırdılar bugün dönüşü fırsat bulup 1 saat yürüdüm
25 sayfa geri kalmışım
Gelmeye çalışıyorum.
Evet teşviklerinizle yumurtaya başlayacam. Bundan sonra protein az diyemezsinizNe guzel olmus canim yuruyus, senin icin karli birgun olmus..
20 tanede yumurta almissiniz afiyet olsun :))
sabah 3 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet yaptım. anca ikisini yiyebildim. çünkü içine koyduğum peynir bozukmuş ayrıştırdım o kısımlar ve ben hala tokum şimdi son öğünümün saatini bekliyorum. artık beklemiyorum gelmişşşş.Bugün bende 20 tane yumurta aldım
Eşim 15 tane alınca soyleniyordum kim yiyecek bunları diye
Sabahları 2 tane yiyecem bundan sonra
Belki ara yapma ihtiyacını yok eder
Evet zaten kilo aldiranda karbonhidrat gulum..Evet teşviklerinizle yumurtaya başlayacam. Bundan sonra protein az diyemezsiniz
Dün oturup düşündüm de ben sadece karbonhidraat seviyormuşum.
Ohh harika, afiyet olsun kaptanim :))sabah 3 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet yaptım. anca ikisini yiyebildim. çünkü içine koyduğum peynir bozukmuş ayrıştırdım o kısımlar ve ben hala tokum şimdi son öğünümün saatini bekliyorum. artık beklemiyorum gelmişşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?