Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kac kalori melegim?
Steviali mi?
170 kaloriydi sanırım Stevia tarzı bir tatlandırıcı var ;erythrit var içinde. Gerçi ben 1-2 kaşık dondurma, badem sütü, krema ve espresso ile kendime milkshake yapmayı planlıyordum ara öğün olarak.

Son düzenleme:
Sevgili takim kaptanlarim Bu cumadan sonra izne ayrılmak istiyorum . Soyle ki haftaya temizlik ve hazirlik ile gecicek 12 si gibi memlekete gitmeyi düşünüyoruz ancak kurban bayramından sonra gelirim. Memlekette.cok dikkat edemem malesef. Evime gelince yine kabul ederseniz devam etmek istiyorum.insallah anlatabilmisimdir. Basim zonkliyir resmen

Güzel terledim sonra da hemen duşa girdim kaptanım
Güzel oldu

Cezam da yapıldık

Kendinize dikkat edin

Ay maşallah de kız
Sporumu görmüyorum galiba

Pro'lara bir soru:
Hangi temayı kullanıyorsunuz?
A- standart tema (yani lila)
B- kadınlar kulübü (kırmızılı pembeli)
C- hardal sarısı
D- Asos mavisi

Maviiii ama bayadır
Yoksa bunlar yeni mi ben sanki pro olmadan da nunu kullanıyrodum

Kızlar selam
Ev su işini hallettik

Bugün kötüydü akşam alerjim tuttu hala çok kendime gelemedim sporum çok az
Ve aşırı tatlı çekti canım.. geliyor

Sahur
1 kayısı
Muz dilimleri
Sucuklu yumurta
5 ince dilim patates kızartması
Bir dilim ekmek
ZEytin 3 tane

İftar
1 kayısı
Tarhana çorbası
3 yk mantı
Ot

Türk kahvesi
1 dilim ince pasta (annemin arkadaşının doğum günüydü annem hediyesini erken vermek istediği için..)

Sonra evde aşırı tatlı istedi vanım magnum mini valassic varmış onu yedim maalesef

Dut toplamış annemler dut yedik bir de

Kötü farkındayım ama bu gece böyle oldu

(HANGİ GÜNÜM İYİ Kİ..)

Spor 1 saat yürüyüş (elimde market poşeti)
200 zıp ceza

Yawrukush
CEYDOS
asena87

3 ay evden uzakta olacağım kaptanim tartı işini de halledicem adaya tartı alicam çoğunlukla da orda olucaz zaten

Sana hiç iyi bı eş olamadım canım karışık haftama denk geldi esligimiz kusura bakma.cocukta hasta oldu buralarda keşke hiç gelmeseydim dicem durdurmadilar zaten of canım çok sıkkın uyku muyku yok bı dinlenemedim

İyi geceler
Nescafe
Sabah
1 sogan 1 domates biraz lor ve 2 yumurta ama iri dogradim menemen gibi bisey oldu cay
Ara biraz kiraz
İkindi
Biraz tavuk tavata patates sogan ve sarimsak koydum kendi suyu ile pisti be patates ini yemedim yogurt salata
Ara turk kahvesi
Aksam
4 kasik taze fasulye etli
Az cigdem cay
Su bilemiyorum ne kadar
Spor yok

Yawrukush CEYDOS asena87 AppLesma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…