Off off off bu nasil menu esimMenümü yazmaya korkuyorum.
Sabah
1.dilim.ekmek
3 dilim peynir.
Yarım salatalık domates
Öğlen
5 kaşık mantı
Akşam
2 tane ızgara köfte
2 dilim karabugday ekmek
Salata
Kaysi vişne yeni dünya yenim yani. Baya yedim.
2 litre su
500 ml madensuyu
1 nescafe
60 dakika yürüyüş
150 bisiklet hareketi
Yawrukush bide kaptanın eşiyim
CEYDOS
Evet en cok senle ugrasiyorum seviyorum senibana yazmadan rahat edemiyorsun değil mi? kıııızzz bende seni seviyorum.
Sutum bugun iyi zaten yarin belli olur diyette 2 yada 3 gun azalma olursa birakiyorum yada yontem degistiriyorumTansucum emzirme donemi harika bir donem, ekstra kalori yakiyorsun, birde sen 3 degil 2 ogun besleniyorsun.
Oyuzden patates gibi, meyve gibi, kuru meyve gibi kucuk kacamaklarina ses etmiyorum ben..
Ama 3 ogun beslenirsen daha dikkatli ol canim.
Sutun nasil bu arada?Bol bol olsun insallah...
Sadece pro lara mi ozel renk degisme ozelligi herkese sanki dur bakayim biHardal sarisi :))))
Gecen haftada lilaydi, sIkILdikca degistiriyorum canim, seninki hangisi :))
Nasil tuketmem gerektigini tam olarak gordumve anladim canim ama benim gozumde doymali renkli olmali tabagimBugün yumurta orucu uyguladim.
Menüm
Sabah 2 haslanmis yumurta, biraz beyaz peynir,
türk kahvesi
Sade soda
Öğle yagda 2 yumurtali peynirli omlet
Aksam
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir.
Güzel gecti. Ektsradan 2 bardak şalgam suyu ictim. Zaten kalorisi cok az.
Bol cay içtim.
Spor ev temizliği
Su 3 lt
Aynen benim esimde alistiHahha eşin şok olmustur.
Ben hep bahsediyorum, 4.takimdaki kizlarla yumurta orucuna basladik, perşembe birsey yiyemem kizlarla yaris yapıyoruz diyorum
Alisti artik
Harika ama aciktim simdi 3 4 saate ayarlayamadim bugun yarin 3 ogun yaparim belki kararsizimharika olmus bitanem
Cok guzel gorunuyor bende yapmak istiyorum amaSushileri hazirladim Akina, 1. ogun vaktim geldi.
Sushileri yaparken 3 tane attim agzima..
Eki Görüntüle 2643656
Eki Görüntüle 2643658 Eki Görüntüle 2643659
Guzel birgun olmus canimMenüm ;
Sabah: 5 dilim sucuk-1yumurtadan omlet
1domates1salatalık 4 ince dilim kaşar peyniri
1kupa yeşil çay-1 dilim ekmek
ara 3 yk yoğurt
ara 1 türk kahvesi
akşam: 2 ufak kepçe erişteli yoğurt çorbası
1tane bostan patlicanının yarısına karnı yarık (avuç içi uzunluğındaydı patlican yani çok büyük ve geniş değildi)
2 yk yoğurt
su:2,5 lt şuanda çay içmeye devam
Spor ev işleri ve oğlumla biraz yürüdük o da
Yaa menü güzel miGuzel birgun olmus canim
Kebap deil kaptanim dolma mutlaka denemelisin somak eksi dokuyorsun en son pismedenGulum memleketimin soganlari mis gibi, buradakiler bir tanesi yarim kilove de tatli..
Sogan kebabini YouTube da gordum ama tatmadim..
Seni gectim sayilir sira denizdeMenümü yazmaya korkuyorum.
Sabah
1.dilim.ekmek
3 dilim peynir.
Yarım salatalık domates
Öğlen
5 kaşık mantı
Akşam
2 tane ızgara köfte
2 dilim karabugday ekmek
Salata
Kaysi vişne yeni dünya yenim yani. Baya yedim.
2 litre su
500 ml madensuyu
1 nescafe
60 dakika yürüyüş
150 bisiklet hareketi
Yawrukush bide kaptanın eşiyim
CEYDOS
Deniz bir kase tahin pekmez yediKebap deil kaptanim dolma mutlaka denemelisin somak eksi dokuyorsun en son pismeden
Seni gectim sayilir sira denizde
Dogru unutmusum ama ben cumartesi yedim arada gun cok sizin ki daha yeni bakalim bu arada kilon kacDeniz bir kase tahin pekmez yedi
Sende 2 börek yedin
Bende 5 kaşık mantı yedim
Hepimiz eşitiz hala
Daha iki gün var
Sabit diyelim simdilikDogru unutmusum ama ben cumartesi yedim arada gun cok sizin ki daha yeni bakalim bu arada kilon kac
Sen bilirsin eşimBu hafta eşinde de hayır yok ki zinnet'cim. Bence karşılıklı ceza silelim
Aklımda olsunÖzcanlar canım Tekirdağda köfteci. Bir de meşhur acı sosu varsen nerelisin peki? Ya da şimdi hangi şehirdesin diye sorayım ☺☺
Gecmis olsun canim bende sabitim simdilik ama cuma belli olur hersey hafta ici fazla yada sabit kalip cuma gunune nasil eksi cikiyorum anlamiyorum psikolojik mi acaba zaten psikom karisik belki de ondan neyseSabit diyelim simdilik
Bu hafta artı çıkmaktan çok korkuyorum. Spor yapamıyorum
Hareketlerim çok kısıtlı bel agrım var.
Dokemiyoruz ama ben arastirdim 84 civariymis benden 1 kilo fazla ile baslamisAbooooow aksiyona KosBirgaripanne ve M MaviFeslegen butun kirli camasirlari dokuyorlar ortaya,kosunnnn kizlaaaaaaaaarrrrr
Çok güzel bence. Haşlanmış patlicandan karnıyarığı ilk kez duydum. Senin keşfin mi canım? Tadı nasıl peki?02.06.2020
Sabah (11:00)
2 yağda yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 adet közlenmiş yeşil biber
Ara
1 sb kefir
Akşam (19:30)
1 kase şehriye çorbası
1 adet karnıyarık (patlıcan haşlanmış kızarmamış)
1 adet köfte
Salata
Su 2,8 lt
Spor
30 zip: 60p
30 squat : 90 p
Toplam 150 p
FitFiliz CEYDOS Yawrukush
Sagol canım Allah herkese sağlık sihat versin.Gecmis olsun canim bende sabitim simdilik ama cuma belli olur hersey hafta ici fazla yada sabit kalip cuma gunune nasil eksi cikiyorum anlamiyorum psikolojik mi acaba zaten psikom karisik belki de ondan neyse
Dokemiyoruz ama ben arastirdim 84 civariymis benden 1 kilo fazla ile baslamis
Aslinda bende 89 la basladim odemdi falan derken buraya 84 le mi ne basladimSagol canım Allah herkese sağlık sihat versin.
Ne bir kilosu ben 89 'la başladım
Buraya 86 da üye oldum
3 lt tam olmasada içerim tabiki uyuyana kadar cnmara öğününü hiç beğenmedim ve su az içmişsin yatana kadar 3 lt ye gelirse güzel olacak.
Tşk cnm hoş buldumBu mesajini simdi okudum canim aramiza tekrar hosgeldin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?