Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush afiyet llsun
Keto sushi de var cok olmadi yapali tadi da gayet guzel. Karnibahar pirinc kullaniliyor. Philelelphia labne birde. Dagilmasin diye

CEYDOS v ben keto dolma yapacagim esime. Fikir olsun :)
Aa hic arastirmamistim ama karnabahar yerini tutuyor mu pirincin kuzum?
Tutuyosa deneyeyim

Hahha eşin şok olmustur.
Ben hep bahsediyorum, 4.takimdaki kizlarla yumurta orucuna basladik, perşembe birsey yiyemem kizlarla yaris yapıyoruz diyorum
Alisti artik
Hayırdır ne oldu boyle dedi
Ağzıma birşey atacağım zaman ne oldu yine şişmanlıyor muyuz diyor
Kendi yiyor ben ona bakıyorum bu sefer kendi ac bırakma birşeyler ye diyor

1 tanesi nasıl doyuruyor ama özge denesen çok güzel buna da mayonez bas basabildiğin kadar
Bunu da yazayim aklima, eminim doyuruculugundan Ceydasum, sadece sogan yerken sekerli bisey yiyor gibi oluyorum.
Buradaki soganlar sweet onion diye geciyor,Yani tatli sogan Turkiyedekiler gibi degil..Sanki tatli yiyorsun

Dedğin gibi canım aman sütün olsun da kiloyu verirsin illaki. Bende hiç kısmadım hatta abartmıştım bile ama artık yavaş yavaş emzirmeyi sonlandırsak dahi olur diye iyice başladım diyete
Babannesine de 2 hafta da alışır canım ya daha ufak ya çabuk adapte olur bence. İnşallah çok zorlanmadan alışırsınız yeni düzeninize

Menümü yazmaya korkuyorum.
Sabah
1.dilim.ekmek
3 dilim peynir.
Yarım salatalık domates

Öğlen
5 kaşık mantı

Akşam
2 tane ızgara köfte
2 dilim karabugday ekmek
Salata
Kaysi vişne yeni dünya yenim yani. Baya yedim.

2 litre su
500 ml madensuyu
1 nescafe

60 dakika yürüyüş
150 bisiklet hareketi

Yawrukush bide kaptanın eşiyim
CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…