Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar nasılsınız?ben çok fena grip oldu.diyorlardı da bu yıl başıma gelmemişti.hiç bu kadar ağır grip geçirmemiştim.sabahtan beri anca toparlayabildim.

prensesim gelmişşş

nasılsın canım benim

gripten fenayım umarım sen iyisindir tatlım

merhabalar aranıza yeni kabul edildim:)

sabah kahvaltıda domates salatalık peynir
öğlen yemeğim çorba sebze yemeği cacık

akşam iş çıkışı yürüyüş yapacağım

kızlar hepiniz 4. takıma hoşgeldiniz.bol sabırlar ve keyifli kilo kayıpları diliyorum inşallah istediğiniz kiloya en kısa sürede ulaşırsınız

birinci oldukmu arkadaşlar nerdesiniz yahu ölüm sesliği hakim buraya oysa bugün cuma offff yaaa

şu anda ikinciliği 13,takım ile paylaşıyoruz.henüz açıklanmamış sonuçlar
meyvem mezuniyetini kutlarım.Allah daim etsin.umarım istediğin kiloda hep mutlu olursun

herkes Allaha emanet olsun başarılar diliyorum.hoşçaklın

ay kıyamam çok geçmiş olsun canım

c vitamini al bol bol tatlım dinlen yorma kendini geçer inşallah

merhabalar aranıza yeni kabul edildim:)

sabah kahvaltıda domates salatalık peynir
öğlen yemeğim çorba sebze yemeği cacık

akşam iş çıkışı yürüyüş yapacağım
hosgeldin canim takimimiza 2 hafta deneme sürecin var,paylasimin bol olursa 2 hafta sonunda listeye alinacaksin..
hmm o zaman ben ölüm orucuna başlıyorum
saka bi yana hemen kendime uygun bi diyet bakayim
herkesss 38 beden olsun işşşaallahhhhhh
isteyen 36 da olabilir
yok canim ölüm orucuna da baslama :)

canim hosgeldin sende,aynen yazdigin gibi yapicaksin :) 2 hafta deneme süreci sonunda listeye girebilirsin

yeni gelen arkadaslarimiz icin kuallari bir kez daha hatirlatalim

4. TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER ÇARSAMBA VE CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
7)PERŞEMBE AKSAMINDAN LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
8)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN 3 GÜN MENÜLERE YORUM YAPMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR

bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek,kk peynir

ögle
2 yumurtayla yapilmis menemen,salata

aksam
bir su bardagi yagsiz makarna,yogurt
2 litre su
2 kupa yesil cay

aslinda bugün spor günüm ama gidemiycem sabah coooooook yoruldum gidecegim yeri bulamadim arabayi uzaga parketmisim 14 kiloluk cocukla yürüdüm bi oyana bi buyana,geberiyom yorgunluktan

yeni gelenler olmuş hoşgeldiinizzzzzz...

prensesperi geçmiş olsun canım...

hasretim kushan mıydı senin diyet ara olmuyomu bunda?menün baya az geldi bana:)
çocuklar kaç yaşlarındaydı senin?

karçiçeği menün bence güzel en güzelini yapıyosun,şok diyetlerin sakıncaları malum,kalori yöntemiyle sağlıklı bi şekilde verirsin inş kilolarını canım

menüm

sabah 1brdk greyfurt suyu

sucuklu yumurta:)
peynir
zeytin
az reçel
2dl ekmek

öğle
çorba,az fasulye,az pilav,yoğurt,dere otu

ara:1elma
1portakal,az leblebi

akşam:brokoli salatası,az köfte,az pilav

ara:meyve

hasretim 5.8 görünüyo ya alt toplam neden öyle? dah afazla çıkyıo ben topladığımda yanlışlıkmı var farklı bişi mi uygulanıyo çözemedim:)

hasretim 5.8 görünüyo ya alt toplam neden öyle? dah afazla çıkyıo ben topladığımda yanlışlıkmı var farklı bişi mi uygulanıyo çözemedim:)

cxanim verilen kilolari topladinmi fazla cikiyo evet ama toplam kiloyu topladimmida dogru cikiyo niye bende anlamadim ama lethem kilo alarak döndü o yüzden olabilir fakat onuda düstünmü yine farkli cikiyo bende anlamadim

ara yok canim bu diyette,alisiyo insan :)

benim büyük 3 ay sonra 5 olcak ins

ufaklikda 2 yasinda

prensesperi cok naziksin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…