Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnos tebrikler,bireyselde 3.olmusun

hadi bismillah..
nisan 1 baslama tarihim
yas 25
kilo 83.400
sabah : 1 dilim cavdar ekmegi 3 zeytin, bir dilim peynir ve bitki cayi
ara : yarim armut
ögle : patates salatasi 1 poaca
ara : 1 kase sutlac
aksam: yarim tabak izmir kofte 3 kasik pilav 1 kase yogurt(planliyorum)
yatmadan oncede meyve veya cay icerim
fazla su icemedim 1 litre den cok degildir 45 dk yuruyus
nasil sizce arkadaslar?

zamani gelince oda olur ins,insülin direncin yüksekse malesef tatliyi hayatindan cikarmalisin,yoksa sonu seker hastaligi oluyo

zaten babacigimdan bana miras seker hastaligi
hic mi tatli yiyemem acaba ? az once 1 kase sutlaci indirdim mideye

canim burdan bakinca güzel görünüyo ama miktarlar önemli tabi özellikle patates salatasi ve sütlacin cok degilse abartmadan yemeden sakinca yok tabi,suyu arttirmaya calis cok önemli su bide yesil cay icmeni tavsiye ederim günde en az 2 kupa.

caylar sekersiz dimi :)

zaten babacigimdan bana miras seker hastaligi
hic mi tatli yiyemem acaba ? az once 1 kase sutlaci indirdim mideye

canim tatli yersin ama söyle benim bildigim insülin direnci olanlar agzina tatliyi sürdükten sonra kendini durduramaz ( gerci bende öyleyim) ama sen diyorsanki ben 2 lokma alir birakirim o zaman olur tabi,ben yiyince kendimi durduramiyorum o yüzden hic ellemiyorum,sekeri dogal yolardan karsilamaya calisman senin acindan cok iyi olur tabi,meyve pekmez bal ( dogalini bulabilirsen) gibi

sekersiz sekersiz 6 yildir sekersiz iciyorum
sutlac kucuk bir kaseydi patates salatasi da 6-7 kasik vardi yoktu
su isini cozecegim insallah
yesil cayi cok severim icine mate biraz da ada cayi ekleyip demliyorum bi zarari olmaz sanirim ?

ayrica pirinc pilavi yerine bulguru tavsiye ederim,pirincin glisemik indeksi yüksek yedikten sonra seker seviyeni yükseltir ve acikirsin,

patatesde öyle mesela yemesend aha iyi senin icin onuda glisemik endeksi yüksek oda ayni seyi yapar

sekersiz sekersiz 6 yildir sekersiz iciyorum
sutlac kucuk bir kaseydi patates salatasi da 6-7 kasik vardi yoktu
su isini cozecegim insallah
yesil cayi cok severim icine mate biraz da ada cayi ekleyip demliyorum bi zarari olmaz sanirim ?

olacagini sanmiyorum,sonucta karisik bitki caylari var

anladim durduramayacak gibi olursam frenlerim insallah :44:
e basladim artik ne yapalim dönüş yok insallah
sizlerinde destegi ve varliginiz beni tetikler insallah ya :97:

anladim durduramayacak gibi olursam frenlerim insallah :44:
e basladim artik ne yapalim dönüş yok insallah
sizlerinde destegi ve varliginiz beni tetikler insallah ya :97:

istedikten sonra,basaramiyagimiz hic biseyin olmadigina inaniyorum ben yeterki cani gönülden isteyelim,motive icin diyet basari öykülerini okumani tavsiye ederim.bende 2 sene önce 2.oglumun dogumundan sonra 80 kiloydum 80 le basladim diyete gecen sene mayisda 63 le bitirdim sonra delilik edip yine aldim simdi yine devam ediyorum,yani demek sitedigim isteyince gercekten oluyo,sen yeterki iste

ay birinci olumşuz çok sevindimm

e tabi herkes süper verdi bu hafta

haftaya da birinci oluruz inşalalh kızlar hepinizi tebrik ediyorumm

afiyet olsun nidahcım dengeli bir menü

minnos tebrikler,bireyselde 3.olmusun

minnoşcum duydun mu kızzz tebrikler tatlımmm

hoşgeldin aramıza canım...

patates salatası ve poğaça olmamış bence üstüne bir de sütlaç yemişsin alışma menün olsun diyelim inş öğreniceksin yöntemi

Kizlar cok cok cok tebrik ediyorum birinciliginizi.
Ne güzel iki kardes takim olarak birinciligi kaptirmadik baskalarina.Süpersiniz.Hep böyle devam insallah.

Bugünkü menüm:

Sabah:yarım greyfurt, 1 küçük armut
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmeğiyle tost, zeytin,domates salatalık, şekersiz mermelat
Öğle:Menemen, yoğurtlu salata,Bir ceviz
Ara:1 kase çilek
Akşam:Tavuklu mantarlı sote, semizotu salatası yoğurtlu
Ara:1 elma

3 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…