çok güzel sonuç canım. haftaya daha fazla olur eksin.Geçen hafta 84.800
Bu cuma : 84.200
Fark -600
Yüzde 0.71
@Yawrukush
deniz diyette
Birgaripanne tansu tebrik ederim sen kazandın
Her hafta 2 kilo veren nerede görülmüşbu bana değil doğaya aykırı
TebriklerGünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım alıntılara döneceğim
geçen hafta: 65.8
Bu hafta : 65.2
Fark: 600 gr
Yüzde: 0.91
Eki Görüntüle 2644755
@YawrukushCEYDOS @Kozmogirl17
Olsun canım haftaya daha çok gider inşGeçen hafta:62.7
Bu hafta:62,9
Fark:+0,2
Yüzde:- %0,32
Gelecek hafta için hedef kilo:62,5
Eki Görüntüle 2644756
Bu hafta böyle oldu özür dilerim
Tebrikler canımGünaydınnn
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.9
Fark: 300
Yüzde: 0.4
Oleyyy
Eki Görüntüle 2644760
CEYDOS @Yawrukush
Süper
Haftaya çok daha iyi olurGeçen hafta: 57.0
Bu hafta: 57.2
Fark: +0,2
Yüzde: 0,3
Sonuç beklediğimden daha iyi aslındaönümüzdeki hafta kesinlikle daha iyi olacak. 56 yı görecem
Tebrikler süperEki Görüntüle 2644769
Pazartesi başlangıç: 73,2
Bu hafta:72
Fark:-1,2
Yüzde:1,64
Gelecek hafta için hedef kilo:71
Yüzdemi yine hesaplarsanız sevinirim kızlarr.
TebriklerGecen cuma 79.9
Bu cuma 79.1
Fark 0.8
Yuzde 1
Hedef 65
CEYDOS @Yawrukush deniz diyette @Beklenen2 M MaviFeslegen
Tebrikler
Tebriklerselamlari ben yeni katıldım ve katıldığımdan beri sanırım yeni beslenme şeklimdne ötürü tuvalete çıkamadım ama fark şöyle:
gecen hafta (bu çarşamba, 3 haziran): 82.2
Bu hafta: 81.4
Fark 0.8
Yüzde 0.97
Eki Görüntüle 2644815
@YawrukushCEYDOS
Canım kilon çok azaldığı için böyle takılmalar normal. Biraz sabret böyle beslenmeye devam kilo kırıldı mı azalma sürekli devam edecek inanıyorum5 haziran kilo bildirimim
geçen cuma : 55.4
bugün : 55.6
fark : +200
yüzde : artı çıkınca ansıl hesaplanıyordu unuttum ?
@YawrukushCEYDOS deniz diyette
bütün hafta hiç kaçamak yapmadım , elimden geldiğince yürüyüş yaptım . ilk defa suyu artırdım . ama neden böyle oldu anlamadım , en düzenli geçirdiğim haftamdan bir haftaydı . en az 55 .0 olurum diyordum şok yaşadım . keşke şunu yapmasaydım dediğim hiç bir şey yok . bilemedim
Benim 500 ml lik bardagim var canim onunla 3 lt yi buluyor daha da fazla cogu zamandizisini de izlemedim, önce kitaba bakayım beğenirsem bitirdikten sonra diziye başliim
diyetten dolayı mı sütünün azaldığını düşünüuorsun ben suyu 2.5 yapmaya çalışıyorum , az yesem de suyu çok tutmaya çalışıyorum ama burda en az içen benim sanırım :)
listeledim bakayım canım ☺
Dan brown un serisini ben çok beğendim çok da akıcı gitti , origin de öyle ama kitabı bırakınca araya zaman girince ben ne olduğunu uutuyorum başladıysa bitsin :)
aynen canım , bıraktım 3 gündür sirke koymuyorum , tepki göstermişti resmen hissettim
düzeldi neyse ki bırakınca :)
15 ay çok uzun bi süre
aydingelini 15 ay sonra olmuş
Teşekkürler
Şu son bir dilim güllaç ödül öğünü yapabilir miyim :) dün minik bi ısırık almıştım bitterden
Sinir kupu olarak mi geziyordun ben kizima hamil e iken cok sinirliydim acayip dokunan bile pisman oluyorduValla gerçekten çok uzun bi süre. Ben bukadar geç olmayı beklemiyodum.iyice şişip agresif oluşmuştum şükür Düzeldi
Eveeet canim yuzde olarakta sizi gectimGeçen hafta 84.800
Fark -600
Yüzde 0.71
@Yawrukush
deniz diyette
saol canımvuhhuuuuuuu bu ne kızzzz harikasın
TebriklerGeçen hafta
71.5
Bu hafta
70.9
Kizlar foto çekip atmayı unuttum sonra aklıma geldi kahvaltı yapıyordum alışık olmadigim için k.bakmayın
Bence o gün olmasaydı eksi daha fazla olabilirdi ama bugün cheatday yaptım bozdumhani low carb bozulmuştu. bak gördün mü eksin ne güzel.
TebriklerGeçen hafta 62.6
Bu hafta 61.9
Fark -700
Yüzde 0.362
@YawrukushCEYDOS @asena87 @Aycaokurcan
Eki Görüntüle 2644857
Uzulme canim regl oncesi siskinlik gibi duruyor.5 haziran kilo bildirimim
geçen cuma : 55.4
bugün : 55.6
fark : +200
yüzde : artı çıkınca ansıl hesaplanıyordu unuttum ?
@YawrukushCEYDOS deniz diyette
bütün hafta hiç kaçamak yapmadım , elimden geldiğince yürüyüş yaptım . ilk defa suyu artırdım . ama neden böyle oldu anlamadım , en düzenli geçirdiğim haftamdan bir haftaydı . en az 55 .0 olurum diyordum şok yaşadım . keşke şunu yapmasaydım dediğim hiç bir şey yok . bilemedim
Bak haftaya sonuncu olursun soyleyimBm
Benim 500 ml lik bardagim var canim onunla 3 lt yi buluyor daha da fazla cogu zaman
Eveeet canim yuzde olarakta sizi gectimhaftaya da devam edelim bence
TebriklerGeçen hafta 84.800
Fark -600
Yüzde 0.71
@Yawrukush
deniz diyette
Belki yapmasaydik ben bu hafta hic kilo veremezdim hedef 1 olmakti amaBirgaripanne seni tebrik ederim canim, masallah guzel bir yuzde almissin
M MaviFeslegen senin sonucunda guzel canim
Kizzzlaaarrr sizinle yarismak cok guzeldi, motive oldum iyi ki yaptik bu yarisi.
Gorusuruz haftaya
Kesinlikle canim gaza geldik cok da iyi oldu, cok da guzeloldu,Belki yapmasaydik ben bu hafta hic kilo veremezdim hedef 1 olmakti ama
Günaydın herkese
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta: 67.3
Fark: - 800gr
Yüzde: 1,17
@YawrukushCEYDOS @asena87 @matilda34
[/QUO
tebrikler sizlere
Belki yapmasaydik ben bu hafta hic kilo veremezdim hedef 1 olmakti ama
Birgaripanne seni tebrik ederim canim, masallah guzel bir yuzde almissin
M MaviFeslegen senin sonucunda guzel canim
Kizzzlaaarrr sizinle yarismak cok guzeldi, motive oldum iyi ki yaptik bu yarisi.
Kendi elimle bacağıma sıkmışım.
Amacımız kilo vermek iyi oldu bencede
Arti bile çıkabilirdim.ben
Kilo veren, vermeye calisan tum takim arkadaşlarımı tebrik ederim
Ödül: bence bir sade Türk kahvesi ve soda iyi gider
bende kendi içeceğimi önereyim o zaman berbat diye 1 diyette denedim ama gerçekten faydasını gördüm. damıtılmış kekik suları var canım. gece yatmadan bir fincan içiyorsun. ben şöyle katlanabiliyordum: önce nefes düzenle hiç nefes almadan fincanı dik kafana üstüne hazırdaki 1 bardak suyu iç yine hemen arkasından hazırda duran 1 bardak meyve suyunu.2 şişe sonunda fark muhteşemdi.
vallahi bravo ne güzel veriyorsun.
pazartesi girişin 73 kg mış canım ben ondan hesaplamak zorundayım.
çok mutlu oldum düşman çatlatacağız bu yaz.
farkın çok güzel bayıldım.
izinde sistemini sakın bozma canım. çok iyi gidiyorsun. daha fazla düşmüş olarak geri bekliyoruz seni.
herşey kısmetle canım bu bebişide beklemiyordun ama sürpriz bebek oldu sana. çok yeni bir sürece girdin ilk başlarda yıpratıyor ikinci hamilelik ama sonra enerji yerine geliyor merak etme.
aaa neden böyle oldu çok üzüldüm canım.bence yorgunluktan şiştin sen.
parantez içini özellikle okudum. her bir dipnotu okumaya alışık olduğum için... afiyet olsun canım. bende severim el açması börek eskiden mazide kaldı yapardım.O ödül değil ki rutin olur canım. Bu arada Türk kahvesini sıradan yapanlar varmış. Deneyen var mı hiç?
(Ceydos parantez içini okumaBen ödül yapmayacaktım aslında geçen haftadan akillandim. Ama annem sabah kahvaltısına el açma börek yapmış gel de yeme oldum neyse ki erken ödüldü. Gider heralde)
dukan birasınıda ben denemedim bakayım o neymiş.Kekik suyu çook eskiden denemiştim bir ara moda olmuştu hani. Ne keskin tadı vardenk gelirsem alayim (ki zor, özellikle aktara filan gitmek lazım)
Benim özel içeceğim Dukan birası. Duraklama dönemine saklıyorum kendilerini
Evet canım. Hamilelikte çalıştım herşeye uyuz oluyodum herşeyi kafamda kurup kavga edesim geliyodu. Doğum sonrası da depresyona girdim 2. Ayda çıktım çok şükürBenim 500 ml lik bardagim var canim onunla 3 lt yi buluyor daha da fazla cogu zaman
Sinir kupu olarak mi geziyordun ben kizima hamil e iken cok sinirliydim acayip dokunan bile pisman oluyordu
Eveeet canim yuzde olarakta sizi gectimhaftaya da devam edelim bence yeni rakipler araniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?