Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım alıntılara döneceğim

geçen hafta: 65.8
Bu hafta : 65.2
Fark: 600 gr
Yüzde: 0.91
Eki Görüntüle 2644755

@Yawrukush CEYDOS @Kozmogirl17
Tebrikler
Geçen hafta:62.7
Bu hafta:62,9
Fark:+0,2
Yüzde:- %0,32
Gelecek hafta için hedef kilo:62,5

Eki Görüntüle 2644756

Bu hafta böyle oldu özür dilerim
Olsun canım haftaya daha çok gider inş
Günaydınnn

Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.9
Fark: 300
Yüzde: 0.4
Oleyyy
Eki Görüntüle 2644760

CEYDOS @Yawrukush
Tebrikler canım
Eki Görüntüle 2644759
Gecen cuma 70.6
Bugun 69.6
Fark 1
Yuzde 1.416
@Yawrukush CEYDOS @asena87
Süper
Geçen hafta: 57.0
Bu hafta: 57.2
Fark: +0,2
Yüzde: 0,3
Sonuç beklediğimden daha iyi aslındaönümüzdeki hafta kesinlikle daha iyi olacak. 56 yı görecem
Haftaya çok daha iyi olur
Eki Görüntüle 2644769

Pazartesi başlangıç: 73,2
Bu hafta:72
Fark:-1,2
Yüzde:1,64
Gelecek hafta için hedef kilo:71
Yüzdemi yine hesaplarsanız sevinirim kızlarr.
Tebrikler süper
Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.1
Fark 0.8
Yuzde 1
Hedef 65
CEYDOS @Yawrukush deniz diyette @Beklenen2 M MaviFeslegen
Tebrikler
Geçen hafta 74,5
Bu hafta 73.7
Fark 800 GR
Eki Görüntüle 2644788
Tebrikler
Tebrikler takıma da hoşgeldin
Canım kilon çok azaldığı için böyle takılmalar normal. Biraz sabret böyle beslenmeye devam kilo kırıldı mı azalma sürekli devam edecek inanıyorum sonra tekrar tartıl bakalım

Benim 500 ml lik bardagim var canim onunla 3 lt yi buluyor daha da fazla cogu zaman
Valla gerçekten çok uzun bi süre. Ben bukadar geç olmayı beklemiyodum.iyice şişip agresif oluşmuştum şükür Düzeldi
Sinir kupu olarak mi geziyordun ben kizima hamil e iken cok sinirliydim acayip dokunan bile pisman oluyordu
Eveeet canim yuzde olarakta sizi gectim haftaya da devam edelim bence yeni rakipler araniyor

vuhhuuuuuuu bu ne kızzzz harikasın
saol canım
Geçen hafta
71.5
Bu hafta
70.9

Kizlar foto çekip atmayı unuttum sonra aklıma geldi kahvaltı yapıyordum alışık olmadigim için k.bakmayın
Tebrikler
hani low carb bozulmuştu. bak gördün mü eksin ne güzel.
Bence o gün olmasaydı eksi daha fazla olabilirdi ama bugün cheatday yaptım bozdum
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 61.9
Fark -700
Yüzde 0.362
@Yawrukush CEYDOS @asena87 @Aycaokurcan
Eki Görüntüle 2644857
Tebrikler

Uzulme canim regl oncesi siskinlik gibi duruyor.

Kilo veren, vermeye calisan tum takim arkadaşlarımı tebrik ederim
Ödül: bence bir sade Türk kahvesi ve soda iyi gider
O ödül değil ki rutin olur canım. Bu arada Türk kahvesini sıradan yapanlar varmış. Deneyen var mı hiç?

(Ceydos parantez içini okuma Ben ödül yapmayacaktım aslında geçen haftadan akillandim. Ama annem sabah kahvaltısına el açma börek yapmış gel de yeme oldum neyse ki erken ödüldü. Gider heralde)

Kekik suyu çook eskiden denemiştim bir ara moda olmuştu hani. Ne keskin tadı var denk gelirsem alayim (ki zor, özellikle aktara filan gitmek lazım)

Benim özel içeceğim Dukan birası. Duraklama dönemine saklıyorum kendilerini

parantez içini özellikle okudum. her bir dipnotu okumaya alışık olduğum için... afiyet olsun canım. bende severim el açması börek eskiden mazide kaldı yapardım.
dukan birasınıda ben denemedim bakayım o neymiş.

Evet canım. Hamilelikte çalıştım herşeye uyuz oluyodum herşeyi kafamda kurup kavga edesim geliyodu. Doğum sonrası da depresyona girdim 2. Ayda çıktım çok şükür sonrası daha beter. Sürekli şiş kilolu, sinirli biriydim çok terleyip bazen de üşüyodum çok şükür azaldı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…