saat 17 ye kadar bekliyorum bildirimini canım gecikme olur mu?kızlar ben akşama doğru tekrar tartılacağım belki düşer , kaçamaksız haftam da + çıkmayı yediremedim kendimeisyaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn , neye göre kime göre artı , kabul etmiyoruuummmmm isyannnnnn
ben kendimi okudum üfledim inanır mısın? o yüzden bu hafta kilo verebildim. nazara geldiğime inandım çünkü. biri bana kem gözle baktı bir bulsam. yada nehirin ahıda olabilir. çok üstüne gittim kilo alıyor diye. ama arındım sanırım.bana da nazar değdi heralde ya bak + çıkmamın sebebini bulamıyordum teşhisi şimdi koydum , ki o kem gözlüüüü kim kim kimmm bana bunu yaptı kimmmm
evet canım kesinlikle öyle yap ama serbest günde de çok dikkatli olmalısın ucundan azıcık nefis köreltme gibi yapmalısın yoksa verdiklerin bir işe yaramaz.Sagol canim hedefime ulasana kadar sadece cuma gunu serbest gun yapacagim kendimi oyle sartlandirdim bu hafta
çok güzel canım.Geçen hafta
71.5
Bu hafta
70.9
Kizlar foto çekip atmayı unuttum sonra aklıma geldi kahvaltı yapıyordum alışık olmadigim için k.bakmayın
yüzdesi 1,3 canım .Canim yuzden de yanlislik var sanirim ben hesapladim 2.11 oluyor kaptanlarim kontrol eder zaten tebrikler
inşallah merakla bekliyorum valla.Aslinda daha fazla bekliyordum ama ozel gunum cok yakin ondan kaynakli olabilir belki haftaya daha fazla bir eksi umuyorum insallah
hemen düzeltmemi yapayım pazar günü girişinde kilo bildirimin 66 pazartesi kontrol tartında 66 canım bu yüzden başlangıç kilonu 66 olarak giriş yaptım.O zaman unutmadan atıyorum
Insallah devam eder gtmeye kılolar☺
Gecen hafta:66.1
Bu hafta:64.7
Fark:1.400 gr
Yüzde: %14
Gelecek hafta için hedef kilo: 63
Yüzdem doğrudur umarım
Benim yuzdem de yanlis mi o zaman bi bakarmisinçok güzel canım.
yüzdesi 1,3 canım .
inşallah merakla bekliyorum valla.
valla ne güzel gitti kilolar.mezuniyete az kaldı.Geçen hafta 62.6
Bu hafta 61.9
Fark -700
Yüzde 0.362
Yawrukush CEYDOS asena87 A Aycaokurcan
Eki Görüntüle 2644857
1,41 sen hesaplamışsın sistem 1,42 olarak hesapladı doğru senin ki yuvarlamaları yapmamışsındır.Benim yuzdem de yanlis mi o zaman bi bakarmisin
yarım simidin bir dönüşü olacaktı tabi. haftaya eksi bol olur canım su içmeyi lütfen arttır.Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.7
Sabitim buna bile sevindim kendi adıma ama takım için üzgünüm haftaya hedefim 66.0 inşallah
Canim o zaman o arkadasinki de 1.3 nasil oluyor daha fazla cikmasi gerekmiyormu1,41 sen hesaplamışsın sistem 1,42 olarak hesapladı doğru senin ki yuvarlamaları yapmamışsındır.
sorduğuna göre dizisinide izlemedin diye düşünüyorum.roman fantastik tarihi romantik. ama gerçekten harikadır @Derya_the_queen ile ah çektiren bir jamie var ki... yanlız bir kitap değil bilgin olsun 13 yada 14 kitaptan oluşuyor ülkemizde. en iyi roman ödülü aldı.
Hedef koymuyorum ne gelirse
Bugun
Hosgeldin canim
Ayni dili konusuruz belki
Evet persembe keske carsambalari olsa yarisma
Ben wc den cikar cikmaz tartiliyorum yarin bekleyip tartilayim
Ben 6 aydan sonra adet olmustum gebe lik korkusu cok zordu canim
Aayyyy ben kizim da emzirme bitince bir aclik cekerdim sanki 10 gundur acmis gibi zaten o zaman kilo aldim kan sekerim dusuyordu galiba
Gene ki oglumda oyle seyler yasamadim kilomu korudum simdide vermeye basladim ama gun gectikce zorlasiyor sanki sutum de azalma var
Ayyy keske bende katilsaydim ama gecmis
Sirkeyi aklimda tutayim bu arada uzum mu elmami
listeledim bakayım canım ☺Umarım beğenirsin. Dizi sıralamamda aslında hangisi birinci sırayı alır karar veremiyorum. Sherlock/Outlander/handmaids tale. Ama en romantik dizinin outlander olduğu bir gerçek
Bu arada ben de handmaids tale in romanına başlamıştım bir ara. İyi aklıma getirdinizbnnu ona devam edeyim. Elimdeki bitmeyecek süründürüp durdum (dan Brown origin)
Ben 2 sene önce diyetisyene gittiğimde en geç 7 de yemek yeme faslını bitir illa eşinle oturmak istiyosan ayran vs iç demişti. Bu haftadan itibaren ona başlayayım bari.
eşim bi hafta gece bi hafta gündüzcü normalde. Gececi olduğunda 7 de sofrada oluyoruz iyi oluyo akşamları o olmayınca kaçamakta yapmıyorumama Ramazan dan beridir böyle gündüzcü. Önümüzdeki hafta vardiyalar başlayacak ozaman daha güzel düzen olur
Ben doğumdan tam 15 ay sonra adet oldum
Canım özellikle akşam yemeklerinde sirkeli bişeyler yemek içmek karbonhidratın belli bi kısmını yağa çevirmeden vücuttan atılmasına sebep oluyomuş. Güvendiğim ve bi zamanlar gittiğim bi diyetisyen Var o söyledi. O yüzden de - görmüşsündür ama keskin kokulu şeyler sütün tadını kokusunu değiştirdiği için bebeğin huysuzlanmıştır. Biraz daha nane maydonoz sirke vb şeyler yemeden devam et diyetine bence. Meme reddi yapabilir sonra
Kesinlikle katılıyorum canım.
Ben de çok dikkat ediyorum canım çoğu zaman köy yumurtası alıyoruz zaten ama marketten alacaksam 0 olanları tercih ediyoruz ☺
Ben de 64 olunca yapmak istiyorum kaptanım 10 kilo öncesi sonrası inşallah yapabilirim
Canım geç yazıyorum kusura bakma ekmek ve pilavı aynı anda olduğu için fazla bulmuştum
Canım çok güzel oluyor çikolata tadı veriyor denemelisin
Hoş geldin canım ☺
Sonradan 66 olduğunu okudum ama olsun ☺ devam
Canım 7,5 ay oldu doğum yapalı bakalım ne zaman olacak
Olacak canım o da olacak
Teşekkürlertebrik ederim canım harika bir eksi
takım adında üzüldüm tabi ama en çok senin adına üzüldüm. çok istikrarlıydın. ama toparlarsın bu hafta ben sana inanıyorum.
harikasın ne güzel düşmüş bu hafta.
ne çok bekledim ben bu sonucu sevinçten uçuyorum
hımmm 2 haftadır bildirim yapılmıyordu + lar birikmiş ondan demekki. haftaya düzelmesini ümit ediyorum.
Listeledim canımOutlander'a tesadüfen başlamıştım ama sonra en sevdiğim dizi oldu. Hatta bir sahnesinin çekildiği yerde fotoğrafım bile var
Kitabı okumadım ama eminim efsanedirbnnu
canım farklı kilolar farklı sonuçlar veriyor. aynı şekilde orantılanamaz. senin yüzdeni bulmak için 70,6 ya bölerken onun kini 66 ya bölüyoruz. farklı kişiler arasında orantılama yapılamaz.Canim o zaman o arkadasinki de 1.3 nasil oluyor daha fazla cikmasi gerekmiyormu
Farketmez canım. Şuan zaten listede değilim önemli olan da kgnun gitmesibende kendi içeceğimi önereyim o zaman berbat diye 1 diyette denedim ama gerçekten faydasını gördüm. damıtılmış kekik suları var canım. gece yatmadan bir fincan içiyorsun. ben şöyle katlanabiliyordum: önce nefes düzenle hiç nefes almadan fincanı dik kafana üstüne hazırdaki 1 bardak suyu iç yine hemen arkasından hazırda duran 1 bardak meyve suyunu.2 şişe sonunda fark muhteşemdi.
vallahi bravo ne güzel veriyorsun.
pazartesi girişin 73 kg mış canım ben ondan hesaplamak zorundayım.
çok mutlu oldum düşman çatlatacağız bu yaz.
farkın çok güzel bayıldım.
izinde sistemini sakın bozma canım. çok iyi gidiyorsun. daha fazla düşmüş olarak geri bekliyoruz seni.
herşey kısmetle canım bu bebişide beklemiyordun ama sürpriz bebek oldu sana. çok yeni bir sürece girdin ilk başlarda yıpratıyor ikinci hamilelik ama sonra enerji yerine geliyor merak etme.
aaa neden böyle oldu çok üzüldüm canım.bence yorgunluktan şiştin sen.
Valla gerçekten çok uzun bi süre. Ben bukadar geç olmayı beklemiyodum.iyice şişip agresif oluşmuştum şükür Düzeldidizisini de izlemedim, önce kitaba bakayım beğenirsem bitirdikten sonra diziye başliim
diyetten dolayı mı sütünün azaldığını düşünüuorsun ben suyu 2.5 yapmaya çalışıyorum , az yesem de suyu çok tutmaya çalışıyorum ama burda en az içen benim sanırım :)
listeledim bakayım canım ☺
Dan brown un serisini ben çok beğendim çok da akıcı gitti , origin de öyle ama kitabı bırakınca araya zaman girince ben ne olduğunu uutuyorum başladıysa bitsin :)
aynen canım , bıraktım 3 gündür sirke koymuyorum , tepki göstermişti resmen hissettim
düzeldi neyse ki bırakınca :)
15 ay çok uzun bi süre
aydingelini 15 ay sonra olmuş
Teşekkürler
Şu son bir dilim güllaç ödül öğünü yapabilir miyim :) dün minik bi ısırık almıştım bitterden
hadi bugün ödül olarak yap için rahatlasın.dizisini de izlemedim, önce kitaba bakayım beğenirsem bitirdikten sonra diziye başliim
diyetten dolayı mı sütünün azaldığını düşünüuorsun ben suyu 2.5 yapmaya çalışıyorum , az yesem de suyu çok tutmaya çalışıyorum ama burda en az içen benim sanırım :)
listeledim bakayım canım ☺
Dan brown un serisini ben çok beğendim çok da akıcı gitti , origin de öyle ama kitabı bırakınca araya zaman girince ben ne olduğunu uutuyorum başladıysa bitsin :)
aynen canım , bıraktım 3 gündür sirke koymuyorum , tepki göstermişti resmen hissettim
düzeldi neyse ki bırakınca :)
15 ay çok uzun bi süre
aydingelini 15 ay sonra olmuş
Teşekkürler
Şu son bir dilim güllaç ödül öğünü yapabilir miyim :) dün minik bi ısırık almıştım bitterden
iyi kitaba denk gelirsem mutlaka bilgilendireceğim seni.Listeledim canım
CEYDOS hangi tür kitaplar diye sormuştun, bilim kurgu, fantastik,gerilim, korku, sapiens gibi bana bilgi verecek kitaplar çoğunlukla tercihim
Çok iyi canim tebrik ederimGünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım alıntılara döneceğim
geçen hafta: 65.8
Bu hafta : 65.2
Fark: 600 gr
Yüzde: 0.91
Eki Görüntüle 2644755
Yawrukush CEYDOS @Kozmogirl17
Haftaya eksi olur merak etme canım ☺Geçen hafta:62.7
Bu hafta:62,9
Fark:+0,2
Yüzde:- %0,32
Gelecek hafta için hedef kilo:62,5
Eki Görüntüle 2644756
Bu hafta böyle oldu özür dilerim
Tebrikler canım ☺Günaydınnn
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.9
Fark: 300
Yüzde: 0.4
Oleyyy
Eki Görüntüle 2644760
CEYDOS Yawrukush
Masallah canım çok iyi
Masallah sana hemşehrim düşük kilolarda eksiler çok iyigecen hafta 59.0
Bu hafta 58.5
Fark 0.5
Yüzde 0.847
Müthiş bir başlangıç tebrik ederim canım ☺Eki Görüntüle 2644769
Pazartesi başlangıç: 73,2
Bu hafta:72
Fark:-1,2
Yüzde:1,64
Gelecek hafta için hedef kilo:71
Yüzdemi yine hesaplarsanız sevinirim kızlarr.
Tansucum tebrik ederimGecen cuma 79.9
Bu cuma 79.1
Fark 0.8
Yuzde 1
Hedef 65
CEYDOS Yawrukush deniz diyette @Beklenen2 M MaviFeslegen
Tebrik ederim canım daha da düşük kilolarla buraya geleceksin inanıyorum ben bol sütlü günler diliyorumkaptanım cok tesekkur ederim bu iyiliğinizi asla unutmuyacagim inanin kafamdan diyeti çıkardim hem sütüm artti hem ben kilo verdim sadece ekmek asla yok abir cubur yoktu ama porsiyonlarim fazla fazlaydi bende bu hafta hergun bebeği eşime birakip 1 saat yürüdüm simdi anneme geldim tartiliyim diye sonuc beni cok mutlu etti ek gidaya baslasin insallah iki aydan yaninizdayim tekrar yaniniza gelecegim siz olmasaniz diger arkadaslarim olmasa ben bu 6 kiloyu veremezdim kaptanim tekrardan cok sagolun yine uğrarim insallah gruba❤
CEYDOS Yawrukush
gecen hafta 72,2
bugun 71,1
fark 1,1
yuzde 1,52
Eki Görüntüle 2644778
Canım benim çok güzel
Hadi bakalım bismillahİlk haftam olduğu için değişim yok :) 76.5 ile başlıyorum bakalım.
Çok güzel bir başlangıç canım tebrik ederimselamlari ben yeni katıldım ve katıldığımdan beri sanırım yeni beslenme şeklimdne ötürü tuvalete çıkamadım ama fark şöyle:
gecen hafta (bu çarşamba, 3 haziran): 82.2
Bu hafta: 81.4
Fark 0.8
Yüzde 0.97
Eki Görüntüle 2644815
Yawrukush CEYDOS
Düşük kilolarda olur öyle arada canım ama tekrar tartil bakalım5 haziran kilo bildirimim
geçen cuma : 55.4
bugün : 55.6
fark : +200
yüzde : artı çıkınca ansıl hesaplanıyordu unuttum ?
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
bütün hafta hiç kaçamak yapmadım , elimden geldiğince yürüyüş yaptım . ilk defa suyu artırdım . ama neden böyle oldu anlamadım , en düzenli geçirdiğim haftamdan bir haftaydı . en az 55 .0 olurum diyordum şok yaşadım . keşke şunu yapmasaydım dediğim hiç bir şey yok . bilemedim
Tebrik ederim çok güzelGünaydın herkese
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta: 67.3
Fark: - 800gr
Yüzde: 1,17
Yawrukush CEYDOS asena87 @matilda34
Yazarken ben de beğenmedim kaptanım ama uzuuun zamandır yemiyordum artık geçti tabii önümüzdeki maçlara bakicazneyi beğenmedim biliyor musun simidi çok olmuş ama yapacak bişey kalmamış diğerleri güzel.
Tebrik ederim çok güzelGeçen hafta
71.5
Bu hafta
70.9
Kizlar foto çekip atmayı unuttum sonra aklıma geldi kahvaltı yapıyordum alışık olmadigim için k.bakmayın
Canım benim çok güzel tebrik ederim çok az kaldı mezuniyeteGeçen hafta 62.6
Bu hafta 61.9
Fark -700
Yüzde 0.362
Yawrukush CEYDOS asena87 A Aycaokurcan
Eki Görüntüle 2644857
Yazini okur okumaz hemen su içtim kaptanımyarım simidin bir dönüşü olacaktı tabi. haftaya eksi bol olur canım su içmeyi lütfen arttır.
Yaa çok geçmiş olsun canımGünaydın hiç uyuyamadım her yerim ağrıyor
Alev alev yanıyorum resmen elim ayağım sisti yüzük bile sıkmaya başladı ne oldu bana anlamadım.
Üstelik yetmezmiş gibi su içmek icin mutfağa gittim halim yerler hep ıslak. Temizlik yaparken bulaşık mak su musluğundan su çıkıyordu açıp tekrar kapatmıştım. Düzgün mu kapatamadım yoksa bişey mi tıkandı bilmiyorum. Heryer su olmus. Şimdi temizledim. Gece gece iş çıktı başıma eşimde kızdı oynadın bozdun diye.
Tebrik ederimO zaman unutmadan atıyorum
Insallah devam eder gtmeye kılolar☺
Gecen hafta:66.1
Bu hafta:64.7
Fark:1.400 gr
Yüzde: %14
Gelecek hafta için hedef kilo: 63
Yüzdem doğrudur umarım
TebriklerIzne ayrilmadan 68
Bu hafta :66.1
Fark : - 1,9
Yüzde :2,79
Gelecek hafta Hedef : 65.5
WWc e cikamadim ayriyetten regl im. Insallah Pazartesi 65 i ucundan gorurum
Güzel bir menü olmuş canımPERSEMBE MENUM
SAAT 12.15TE (Yemek saatim gecti,pestil ve cevizleri yiyemedim.)
Eki Görüntüle 2644736
SAAT 18.20DE
Eki Görüntüle 2644735
SU: 2.3 lt , 1 lt kahve, 250 ml cay
SPOR: Sabah 40dk, aksam 1 saat site icinde cocuklarin pesinden yurume ve kosma, ev isi..
Teşekkür ederim canımÇok iyi canim tebrik ederim
Haftaya eksi olur merak etme canım ☺
Tebrikler canım ☺
Masallah canım çok iyi☺
Masallah sana hemşehrim düşük kilolarda eksiler çok iyi
Müthiş bir başlangıç tebrik ederim canım ☺
Tansucum tebrik ederim
Tebrik ederim canım daha da düşük kilolarla buraya geleceksin inanıyorum ben bol sütlü günler diliyorum
Canım benim çok güzel
Hadi bakalım bismillahbol eksili cumaların olsun canım ☺
Çok güzel bir başlangıç canım tebrik ederim
Düşük kilolarda olur öyle arada canım ama tekrar tartil bakalım
Tebrik ederim çok güzel
Yazarken ben de beğenmedim kaptanım ama uzuuun zamandır yemiyordum artık geçti tabii önümüzdeki maçlara bakicaz
Tebrik ederim çok güzel
Canım benim çok güzel tebrik ederim çok az kaldı mezuniyete
Yazini okur okumaz hemen su içtim kaptanım ☺ bu hafta 3 litre içmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?