Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

malesef canım eksilmedi , haftaya artık

dengeleri altüst eden bir sonuç bildiriyorum kızlar sahibini en alta etiketleyeceğim.
geçen hafta : 75,7
bu hafta : 73,5
fark : 2,2 kg
yüzde :%2,91

evindeki tadilat nedeniyle takıma giremediğinden sonucunu benim paylaşmamı rica etti. bende gururla sonucu paylaştım kızlar bu güzel farkın sahibi (acun gibi hissetim kendimi ) evet bu farkın sahibi Kozmogirl17 tebrik ediyorum canım.devamının gelmesini temenni ediyorum.

Evet kötü çünkü hem tok hem kıyafetli olarak eczanede tartilmak zorunda kaldım cunku bildirimsiz izne ayrılmak yokmuş kaptanla konusmalarimizi okumadın sanırım canım bu hafta böyle olmak zorundaydı daha önceden gideceğimiz belli olsaydı daha önce izne ayrılırım

yazışmaları okudum canım hiç okumaz olur muyum? sende haklısın ne diyebilirim.takım adına düşününce yazmış olduklarım çok normal.

Son düzenleme:
Aman Allahııııım harika muhteşem süper Kozmogirl17

Eşim sabit demek
Olsun artı değil asena87

yok canım onu daha yeni atlattım . bu ödem felan ya da bir şeyi yanlış yapıp fazla çıktım . bilemedim artık.
Canım uzun süre bu kiloda kalmış miydin

Bir de bazen yediklerimiz ödem yapıyor öyle bir şeydir

Woowww tebrikler sonunda o 62 geldi
Harika tebrikler Kozmogirl17 2 kilo hedefini gerçekleştirdi bir hafta geçte olsa bu baya motive eder 6lı rakamlar çok yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…