nihayet yine düştü. ama ilk başlardaki kendimden emin halim yok artık. direnmeden gitmiyor kilolar. sabahtan beri baskül tepesindeyim bugün sevinçten.Valla helal süper bi sonuç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihayet yine düştü. ama ilk başlardaki kendimden emin halim yok artık. direnmeden gitmiyor kilolar. sabahtan beri baskül tepesindeyim bugün sevinçten.Valla helal süper bi sonuç![]()
ayrıntılı özet bekliyoruz senden canım. tam bizim işimize yarayacak konu.
İnşallahayrıntılı özet bekliyoruz senden canım. tam bizim işimize yarayacak konu.
bende inmedim baskülden hiç , 100 kere çıktım azalma yoknihayet yine düştü. ama ilk başlardaki kendimden emin halim yok artık. direnmeden gitmiyor kilolar. sabahtan beri baskül tepesindeyim bugün sevinçten.
malesef canım eksilmedi , haftaya artıkharikasın canım
kız bu nasıl etki maşallah
süpersin canım
canım o gider hemen üzülme
kuzum sıra 65lerde
süpeeeeeeeer
keşke ben de görsem
vaooww süpersin beybi
harikasın :)
süper haftaya 78 belki 77
özletme kendini
regl? Verirsin canım inşallah
süpersin kuzum
aramıza hoşgeldin
bu WC çıkamamış hal demekharika
ahahaha kız o kadar artı gelmiyor kimaşallah
Canım geçen hafta da akşama düşmüştü tekrar öyle tartıl bence sen
süpeeeer
kesinlikle öyle yap canım
yaaa 69lar gelmiiş
süpersin
Ben 2 kilo versem var ya
Süpersin canım
yok canım onu daha yeni atlattım . bu ödem felan ya da bir şeyi yanlış yapıp fazla çıktım . bilemedim artık.Uzulme canim regl oncesi siskinlik gibi duruyor.
üzme kendini canım dediğin gibi haftaya düşersin düşük kilolarda çok normal bu iniş çıkışlar.bende inmedim baskülden hiç , 100 kere çıktım azalma yok![]()
o saatte ben bir daha tartılayım bari madem bekliyosun okadartabiki beklerim listelerin sensiz tadı olmuyor. takım içinde olacağı için sorun olmaz sanıyorum yarışma sonuçlarını geç bildirmem kızlar için diyorum yani.
takım için beklerim ama yarışmada ilk bildirimin geçerli olacak . biliyorsun onda beklemetme olmuyor. azıcık hopla zıpla jumping yap sonra wc git yeniden tartıl bakalım sonucu görelimo saatte ben bir daha tartılayım bari madem bekliyosun okadar![]()
tamam canım :)takım için beklerim ama yarışmada ilk bildirimin geçerli olacak . biliyorsun onda beklemetme olmuyor. azıcık hopla zıpla jumping yap sonra wc git yeniden tartıl bakalım sonucu görelim
Evet kötü çünkü hem tok hem kıyafetli olarak eczanede tartilmak zorunda kaldım cunku bildirimsiz izne ayrılmak yokmuş kaptanla konusmalarimizi okumadın sanırım canım bu hafta böyle olmak zorundaydı daha önceden gideceğimiz belli olsaydı daha önce izne ayrılırımcanım takımda olduğun için gidince tartılıp bildirmen gerekiyor.
korkunun ecele faydası yok canım.
tamam bekletiyorum listeleri senin için iftar kaçta?
sonucun çok kötü canım. yarışmacı takımda olduğun için daha fazla dikkat etmelisin.
yazışmaları okudum canım hiç okumaz olur muyum? sende haklısın ne diyebilirim.takım adına düşününce yazmış olduklarım çok normal.Evet kötü çünkü hem tok hem kıyafetli olarak eczanede tartilmak zorunda kaldım cunku bildirimsiz izne ayrılmak yokmuş kaptanla konusmalarimizi okumadın sanırım canım bu hafta böyle olmak zorundaydı daha önceden gideceğimiz belli olsaydı daha önce izne ayrılırım![]()
Ben eminim haftaya güzel eksilirmalesef canım eksilmedi , haftaya artık![]()
Aman Allahııııım harika muhteşem süperdengeleri altüst eden bir sonuç bildiriyorum kızlar sahibini en alta etiketleyeceğim.
geçen hafta : 75,7
bu hafta : 73,5
fark : 2,2 kg
yüzde :%2,91
Eki Görüntüle 2644983
evindeki tadilat nedeniyle takıma giremediğinden sonucunu benim paylaşmamı rica etti. bende gururla sonucu paylaştım kızlar bu güzel farkın sahibi (acun gibi hissetim kendimi ) evet bu farkın sahibiKozmogirl17 tebrik ediyorum canım.devamının gelmesini temenni ediyorum.
Canım uzun süre bu kiloda kalmış miydinyok canım onu daha yeni atlattım . bu ödem felan ya da bir şeyi yanlış yapıp fazla çıktım . bilemedim artık.
WoowwwGeçen hafta : 63,5
bu hafta : 62,7
fark : 0,8
yüzde : %1,26
bu hafta güzel gitti kızlar ama önümüzdeki hafta gene duraklamaya girermiyim korkusu taşıyorum . YUMURTANIN GÜCÜ
Eki Görüntüle 2644923 Eki Görüntüle 2644921 Eki Görüntüle 2644924
Harikadengeleri altüst eden bir sonuç bildiriyorum kızlar sahibini en alta etiketleyeceğim.
geçen hafta : 75,7
bu hafta : 73,5
fark : 2,2 kg
yüzde :%2,91
Eki Görüntüle 2644983
evindeki tadilat nedeniyle takıma giremediğinden sonucunu benim paylaşmamı rica etti. bende gururla sonucu paylaştım kızlar bu güzel farkın sahibi (acun gibi hissetim kendimi ) evet bu farkın sahibiKozmogirl17 tebrik ediyorum canım.devamının gelmesini temenni ediyorum.