• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bakın dersimin konusu ne 😅😅
591C28AB-5657-46A9-A810-F6F0325800CE.webp

harikasın canım 🐋
kız bu nasıl etki maşallah
süpersin canım
canım o gider hemen üzülme
kuzum sıra 65lerde😍
süpeeeeeeeer😍
keşke ben de görsem😢
vaooww süpersin beybi
harikasın :)
süper haftaya 78 belki 77
özletme kendini 🤍
regl? Verirsin canım inşallah
süpersin kuzum
aramıza hoşgeldin 😍
bu WC çıkamamış hal demek🌞harika
ahahaha kız o kadar artı gelmiyor ki 😂😂 maşallah

Canım geçen hafta da akşama düşmüştü tekrar öyle tartıl bence sen

süpeeeer
kesinlikle öyle yap canım
yaaa 69lar gelmiiş
süpersin

Ben 2 kilo versem var ya 🎊
Süpersin canım
malesef canım eksilmedi , haftaya artık :(

dengeleri altüst eden bir sonuç bildiriyorum kızlar sahibini en alta etiketleyeceğim.
geçen hafta : 75,7
bu hafta : 73,5
fark : 2,2 kg
yüzde :%2,91
_20200605_165710.JPG
evindeki tadilat nedeniyle takıma giremediğinden sonucunu benim paylaşmamı rica etti. bende gururla sonucu paylaştım kızlar bu güzel farkın sahibi (acun gibi hissetim kendimi ) evet bu farkın sahibi Kozmogirl17 Kozmogirl17 tebrik ediyorum canım.devamının gelmesini temenni ediyorum.

canım takımda olduğun için gidince tartılıp bildirmen gerekiyor.
korkunun ecele faydası yok canım.
tamam bekletiyorum listeleri senin için iftar kaçta?
sonucun çok kötü canım. yarışmacı takımda olduğun için daha fazla dikkat etmelisin.
Evet kötü çünkü hem tok hem kıyafetli olarak eczanede tartilmak zorunda kaldım cunku bildirimsiz izne ayrılmak yokmuş kaptanla konusmalarimizi okumadın sanırım canım bu hafta böyle olmak zorundaydı daha önceden gideceğimiz belli olsaydı daha önce izne ayrılırım😔

Evet kötü çünkü hem tok hem kıyafetli olarak eczanede tartilmak zorunda kaldım cunku bildirimsiz izne ayrılmak yokmuş kaptanla konusmalarimizi okumadın sanırım canım bu hafta böyle olmak zorundaydı daha önceden gideceğimiz belli olsaydı daha önce izne ayrılırım😔
yazışmaları okudum canım hiç okumaz olur muyum? sende haklısın ne diyebilirim.takım adına düşününce yazmış olduklarım çok normal.

Son düzenleme:
dengeleri altüst eden bir sonuç bildiriyorum kızlar sahibini en alta etiketleyeceğim.
Eki Görüntüle 2644983
evindeki tadilat nedeniyle takıma giremediğinden sonucunu benim paylaşmamı rica etti. bende gururla sonucu paylaştım kızlar bu güzel farkın sahibi (acun gibi hissetim kendimi ) evet bu farkın sahibi Kozmogirl17 Kozmogirl17 tebrik ediyorum canım.devamının gelmesini temenni ediyorum.
Aman Allahııııım harika muhteşem süper Kozmogirl17 Kozmogirl17

bugün bildirimler bana kaldı asena87 asena87 seyahate çıkmak zorunda olduğu için sabah hemen tartılıp çıkmış.foto çekememiş. ama bildirimini yaptı.
Geçen hafta : 59,8
Bu hafta : 59,8
Fark : 0
Yüzde : %0
Eşim sabit demek
Olsun artı değil🥰 asena87 asena87

yok canım onu daha yeni atlattım . bu ödem felan ya da bir şeyi yanlış yapıp fazla çıktım . bilemedim artık.
Canım uzun süre bu kiloda kalmış miydin

Bir de bazen yediklerimiz ödem yapıyor öyle bir şeydir

Geçen hafta : 63,5
bu hafta : 62,7
fark : 0,8
yüzde : %1,26

bu hafta güzel gitti kızlar ama önümüzdeki hafta gene duraklamaya girermiyim korkusu taşıyorum . YUMURTANIN GÜCÜ

Eki Görüntüle 2644923 Eki Görüntüle 2644921 Eki Görüntüle 2644924
Woowww 🥰 tebrikler 👏👏 sonunda o 62 geldi 👏👏
Eki Görüntüle 2644983
Harika 👏👏👏 tebrikler Kozmogirl17 Kozmogirl17 2 kilo hedefini gerçekleştirdi bir hafta geçte olsa 🥰🥰 bu baya motive eder 6lı rakamlar çok yakında 😍

Back
X