Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm;

sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
1 ince dilim tb ekmeği

ara:
Muz

öğle:
4 kaşık yoğurt

akşam:
2 adet fırında tavuk pirzola
4-5 ince elma dilim patates

19da
2 dilim kavun ( tatsız tuzsuz bişeydi ama yedim yine )

su: 2 lt
Spor: yok
Yetiştirmeye çalıştığım ofis işlerim var pc başı

Yawrukush , CEYDOS

IF ne

4. takım firarmı etti kızlar buralar bugün çok ıssız Birgaripanne canım sen bile yoksun
Bir kucuk kardesim ve esi gelmisti onlarla ilgilendik aksam da kucuk kardesimin nisanlisi gile gittik
Selamlar kizlar nasilsiniz, dun resmen oturdugum yerde uyudum aksam 8de, sonrada cocuklari yatirip onlarin yaninda uyuyakaldim :)
Neler yaptiniz bugun, nasil geciyor haftasonu?
Yorucu yarin da gelinlik gormesi var
Canim odul bol bol dolma yedim birde kucuk bir ceviz kadar tartolet ve 1 dolu yemek kasigi spangle sen odul deyince hatirladim
Afiyet olsun canim
Karsi mi resmen cadi muameesi goruyoruz bir yakmadiklari kaliyor
Nete yaz canim daha net bilgi alirsin

Tamam canim not alayim hangi gun cuma mi cumartesi mi?
Cuma canim hedefime ulasana kadar boyle hafta da birgun serbest gun yapacagim diger gunler ekmek ve turevleri ve tatli yok cuma ya kadar.

Yawrukush canim birsey soracagim sana ben kilo verdikce basenlerim iyice cikti pek de hos olmadi ne tur egzersiz tavsiye edersin acaba

Sagol canim

İstikrarla devam edebilirsem ben de takilmadan verecegimi düşünüyorum. Desteginiz icin tesekkur ederim
Kizlar benim 1. ogun saatim geldi , 18 saattir orucum, simdi yemeklerimi hazirlayacagim.
Ilerleyen saatlerde gorusmek uzere, menu tablomuzuda cuma ve cumartesi olarak 2. gunluk hazirlayacagim..
Allah kabul etsin

harikasın afiyet olsun
çok keyifli kaptanım arkadaşlarımın verdiği kiloları görüp onlarla tekrar tekrar gurur duyuyorum listeleri hazırlarken. veremeyenlerede

yine harika canım bayıldım
dün için afiyet olsn bugün yediklerin harika
Canim odul bol bol dolma yedim birde kucuk bir ceviz kadar tartolet ve 1 dolu yemek kasigi spangle sen odul deyince hatirladim
sen bunu hakettin canım. aaa ilk defa böyle bişey dedim. kocaman sarılıyorum sana

Ya bana aşırı mantıklı geliyor bu
Ama dayanamıyorum
Dayanabilsem ben de yapıcam
Tebrik ediyorum seni eşim :)

Suan cok acim :)
Ama 4 gun su orucu yaptim tuttum kendimi. Yarin 12 e kadar tutamiyacakmiyim kendimi diye motive etmeye calisiyorum

Sagol bende sana ama uzaktan. Cuma istedigimi yeme fikrini kizim verdi boyle olunca hafta ici kendimi daha iyi frenleyebildim bakalim bu hafta nasil olacak

çok güzel olmuş canım tebrikler
su az olmuş kalan hepsi güzel.
bu hafat biz mi birinciyiz eşim.
7 çiğ köfte ödül hakkına saydım kalanlar güzel
Topluca beddua edebilme imkanimiz var mi
kız yine kime dellendin hayırdır?
Suan cok acim :)
Ama 4 gun su orucu yaptim tuttum kendimi. Yarin 12 e kadar tutamiyacakmiyim kendimi diye motive etmeye calisiyorum
hemen uyusan işe yarar belki
Sagol bende sana ama uzaktan. Cuma istedigimi yeme fikrini kizim verdi boyle olunca hafta ici kendimi daha iyi frenleyebildim bakalim bu hafta nasil olacak
çok güzel fikir. diyetisyenlerde aynı şeyi öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…