• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En kotu topluyorum Feyzos🤣
2 cocuk,hava sicak, saclarda yoruyordu beni,neyseki kokunden kesmedim😅
ayyy kökünden kesilir mi kız adam evden atmaz mı seni :KK70: şahsen kocam olsun saçlarını kökten kessin atarım evden , o beden sadece sana ait değil kafası olurdu bende :KK70: iyi yapmışsın canım ,aynen toplamakta ayrı çözüm hiç anlaşılmaz.

ayyy kökünden kesilir mi kız adam evden atmaz mı seni :KK70: şahsen kocam olsun saçlarını kökten kessin atarım evden , o beden sadece sana ait değil kafası olurdu bende :KK70: iyi yapmışsın canım ,aynen toplamakta ayrı çözüm hiç anlaşılmaz.
Sen evlenince bir daha konusuruz bunlari, simdi yorum yapmiyorum 😂😂

7 haziran menüm çok saçma sapan bir menü oldu :işsiz:

sabah : kıymalı yumurta
biraz da sucuklu yumurta
2dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
reçel

öğlen : yarım porsiyon kıymalı pide
4 parmak x2 kadar karpuz
8 kaşık salçalı nohut yemeği
yoğurt
3 kaşık salata

akşam : 2 bardak kefir
yarım elma
sütlü kahve

su : 1.5 litre

spor : 15 dk eliptik
10 dk yürüyüş

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @deniz diyette
Guzel olmus canim menun :)

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 1 domates 5 zeytin peynir 1 dilim tb ekmegi
Öğle
1 dolma 2 yk guvec
Akşam
Yarım dolma 1 yk yoğurt
Şu 2 lt hala içiyorum
Spora yavaş hareketlerle yarın başlamayı düşünüyorum yarın leslie ile başlıcam agrım olmazsa devam edeceğim
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @Meyyal Hayyal

Bugün dünya kahvaltı günüymüş. Kutlamış oldun canım desene 🤩
Aaa tuh kacirdim desene
Ilkkez denedim Filizim ,esim ve cocuklari hep Ben keserim dedim kendiminkinide bir deneyeyim😂
Bence denemesem daha iyiydi ama koku bende uzar insallah 🤣
Eki Görüntüle 2645901
Eki Görüntüle 2645902
Basarili bence bende gecen yil bu zamanlar sacimi sifira vermistim hatta esim kesmisti azicik uzayinca kisa sac daha hos demisti simdi bayagi uzadi
ben bitter yiyorum kalorisi az diye . başka kaçamak olarak ne var bilemedim canım :) kola içmeyeli kaç yıl oldu acaba hiç hatırlamıyorum , eskiden her gün içerdim , bir bıraktım tam bıraktım :) bu arada smoothie yapasım var , bugün kardeşim yaptı bir yudum aldım hoşuma gitti . işe götürebileceğim bir şişe lazım ,internette arayıştayım . artık gece nöbetlerim başladı . gece işte yemek yemek yerine bunu içerim diyorum.
A li markete 11 ine gelecek sanirim bir bak termos
Esim nisanli iken sakin kesme ben sevmem diyordu gecen sene kesti sac dokuntusude yok evde uzatinca diyorki bir daha mi kessem
Muhteşem olmuş Özgecim, ayrıca bu boy saç sana acaip yakışmış 😍😍😍
Evet genc gostermis

Aaa tuh kacirdim desene

Basarili bence bende gecen yil bu zamanlar sacimi sifira vermistim hatta esim kesmisti azicik uzayinca kisa sac daha hos demisti simdi bayagi uzadi

A li markete 11 ine gelecek sanirim bir bak termos

Esim nisanli iken sakin kesme ben sevmem diyordu gecen sene kesti sac dokuntusude yok evde uzatinca diyorki bir daha mi kessem

Evet genc gostermis
tansucum dunku mesajlarini alintildim ama yazamadim, kuzenine cok uzuldum..
Esine ve ailesinede iyi niyet, sagduyu, insanlik diliyorum..
Simdi nasil?

Pazar menüm
12:00
Kıymalı yumurta, 1 parça peynir, domates, 1dilim low carb ekmek

13:00
6 fındık , 2 kaşık Low Carb dondurma

15:30
2 dilim low carb ekmek ve biraz kaşarla tost, filtre kahve

20:00
Sebze sote ( soğan, kabak, patlıcan, domates), yoğurt

Su: 2-2,5 litre
Spor: 11800
Yawrukush Yawrukush @ceydoş asena87 asena87 matilda34 matilda34

matilda34 matilda34 eşim nerelerdesin ?

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 1 domates 5 zeytin peynir 1 dilim tb ekmegi
Öğle
1 dolma 2 yk guvec
Akşam
Yarım dolma 1 yk yoğurt
Şu 2 lt hala içiyorum
Spora yavaş hareketlerle yarın başlamayı düşünüyorum yarın leslie ile başlıcam agrım olmazsa devam edeceğim
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @Meyyal Hayyal
Menun guzel olmus canim, nasil oldun Kubracim :)

7 lahmacun derken nasıl 7 👀
hayat belkide erzincan seni çok seviyor kal der bilinmez. ondan yüksek ihtimal dedim canım.

7 lahmacun mu sen ciddi misin? ve kısır mı? bu diyet menü mü canım?
katılım formunuda doldurur musun canım. bende bilgilerin mevcut ama boy başlangıç kilosu hedef kilon yok. hem arkadaşlarımızda seni tanımış olurlar
Gec olmadan bir tane daha yapmaliydin canim ekmege gonderecek olurdu bir kac yila

Aynen bende de ama biz esimle yatakta daha cok konustugumuz icin fazla onemsemiyor bazen anlatiyorum zaten ufak tefek guven sorunu olmasin diye cunku annem telefona bakip aptal aptal guldugumu gorunce merakli gozlerle bakmaya basladi bende kk yi anlattim

Kaptanim umarim manzarali ve balkonlu bir yere gidersin

Bizim burda da var ama ucuza gerirmek bizim isimiz

Maalesef esimden gizli para biriktiremiyorum ama benden gizli biriktirmisti bir kez yillar once kapali mekanda s icmekten ceza yemistim onu bile odeyemedim para biriktirip cunku esimle cebimiz bir sabit bir yere para koyariz bende gizli sakli yapamam asla
Aslinda hadi biriktirdin ileride ortaya cikti o zaman esim benim surekli para sakladigimi biriktirdigimi zanneder

Aasiri yorgunum galiba o yedi deil umarim yedim falandir

Tarcinli sut icmeni oneririm emzirme doneminde de mukkemmel isliyor istah kesiyor yalniz adetine az kaldiysa icme gecikme yapiyor

Gormez olaydim dedim 😂😂😂
Çok minnaktılar diyorum ve kaçıyorum :KK34:
Abooo kaç akrep kaç :KK17:dövcekler valla bidaha da az ye gel:KK67:

Pazar menüm
12:00
Kıymalı yumurta, 1 parça peynir, domates, 1dilim low carb ekmek

13:00
6 fındık , 2 kaşık Low Carb dondurma

15:30
2 dilim low carb ekmek ve biraz kaşarla tost, filtre kahve

20:00
Sebze sote ( soğan, kabak, patlıcan, domates), yoğurt

Su: 2-2,5 litre
Spor: 11800
Yawrukush Yawrukush @ceydoş asena87 asena87 matilda34 matilda34

matilda34 matilda34 eşim nerelerdesin ?
Dun sana mesaj yazarken ismini Aysun diye hatirliyordum ama cevabini bekledim , unutmamisim yani :)
Guzell bir gun olmus melegim ,adimlarind cok iyi..
Neler yaptin bugun?

süreci önceden yaşadım aniden bir kova su dökülmüş hisleri evdekileri nasıl haşlasam, acaba kocamı boşasam mı bunları atlattım hep. şimdi sadece kesildi gitti. teşekkür ederim canım cümlemizinkini bağışlasın olmayana da Allah en kısa zamanda nasip etsin ( B Beklenen2 ). senin bebişin kaç yaşında kız mı erkek mi?
Amin canım inşallah bu kez ümitliyim bakalım hayırlısıyla Rabbim nasıl eder😊

Kizlar hastanedeyiz 2 ye kadar hemen menumu yazayim gelinlik gormeye gittik berbat bir menu umarim yarin arti gelmem
Sabah
200 gram menemen
8 zeytin
28 gram peynir
2 dilim ekmek
Oglen tabulette
1 goz y fasulye
1 gozde cacik
1 gozde tarhana corbasi
1 gozde 2 kasik p pilavi
4 pancar sarmasi
Ara biter mi bitmez gelinligimizin dogum gunuydu azicik pasta 1 dilim baklava
Ve bir tane de tepsi tutuldugu icin cikolata aldim
Aksam patlican kebap yapmistim 2 patlican iki parca da kiyma yedim
Su 14 bardak
Spor 5 saat kosusturmaca
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111

Sabah: 1 bardak sekersiz cay.
Oglen: 13:00 2 kase domates cirbasi yarim dilim ekmek.
Aksam: 17:00 yimek yemiycektim ama cok aciktim, 1 dilim ekmek 1 sosis yedim.
Ara: kiraz ve dut.
Su: 1.5 ama 2 litre yapicam.
Spor: sadice 100 suguat. 7000 adim.
Zunba yipicaktim 5 dakika yaptim kv gelince yarim buraktim.
esmeriiim esmeriiim
Sosıs yerıne peynır zeytın yeseydın keskem😀
Olsun yavas yavas ayarlıcaz bende burdakı menulerı okudukca yanlıs yaptıklarımı goruyorum fıkır oluyor

Menun guzel olmus canim, nasil oldun Kubracim :)
Şükür canım daha iyiyim kan kaybım çok olmuş kan ilaçlarından galiba ağzımda bi demir pas tadı gibi değişik tatlar var onlarda inşallah geçer.aalinda yemeklerin tadını alamamak diyetteki biri için daha iyi😂

Back
X