canım Allah kolaylık versin kendini salma en azından sabit kalmaya çalışBenim yaklaşık 50 dk yürüyüşüm var baya tempolu
Ama reglim çok yakın ve menüme dikkat edemedim
O yüzden kilom kötü gelecek
Ve sana çok kötü eş oldum çok çok özür dilerim
Sevgili kaptanlarım çok özür dileyerek sınavlarım bitene kadar ayrılmak durumunda kalıyorum yarın bildirim yapacağım tabi :)
Eğer gelebilirsem sınavlardan sonra da gelirim yoğunluğuma bağlı olarak
Sabah görüşürüz
maşallah canım süpersingünaydın herkesee! son 3 gündür kilom hep aynı; vardır bir hayır diyerek başlıyorum sdklfajs:
Geçen hafta: 81.4
Bu hafta: 80.2
Fark: 1.2
Yüzde: 1.47
Gelecek hafta için hedef kilo: 78.7
Eki Görüntüle 2647729
her hafta aynı olmuyor canım benimde bu hafta pek iç açıcı değilTartıda +200 gr cıktım bu kdar az menuye nasıl oluyor anlamadım
Milana firuze grup eşim özür dılerım senden gecen hafta bu beslenmeyle 1.4 vermıstım Bu hafta nasıl boyle oldu anlamadım
Reglım 15 gun oldu gecıkelı etkısı vardır sanırım
vayy msşallah sana çok güzel ilerliyorsun haftaya görürürz 65 leriGeçen hafta 66.7
Bugün 66.3
Fark 0.4
Yüzde 0.59
Iyi değil ama sabitten düştüğüm için mutluyumhaftaya 65 leri görmek istiyorum insallah amin ☺
ahh ahh bende aynı durumdayım sabah kalktım aynaya baktım moralim bozuldu çok fena dertliyimDiyete iken goz altinin mos mor olan varmi? Ve buna nasil bir cozum buldunuz lutfen benimlede paylasin
müthiş
ay bu nasıl bir eksi maşallah sana
tebrikler canımGeçen hafta: 62,9
Bu hafta:62,6
Fark:0,3
Yüzde: 0,48
Gelecek hafta için hedef kilo:62,3
Eki Görüntüle 2647784
tebrikler canım benimGunaydin hayirli cumalar
Gecen hafta: 92.7
Bugun:91.3
Fark:1.4
Yuzde: 1.51
Haftaya hedef: 89.9
Eki Görüntüle 2647793
M minimalce_CEYDOS
Gecmis yapamadim. Diyetini egzersizini yapip kacamak yapmadan guzel kilolar veren herkesi tebrik ediyorum
Ah ben senin kilonda olsamGeçen hafta: 57.2
Bu hafta:: 57.1
Fark: 0.1
Yüzde:0.17
Bu hafta az oldu ama önemli olan eksi olması
FitFiliz
Teşekkürler canımcanım Allah kolaylık versin kendini salma en azından sabit kalmaya çalış
maşallah canım süpersin
her hafta aynı olmuyor canım benimde bu hafta pek iç açıcı değil
vayy msşallah sana çok güzel ilerliyorsun haftaya görürürz 65 leri
ahh ahh bende aynı durumdayım sabah kalktım aynaya baktım moralim bozuldu çok fena dertliyim
müthişTebrikler
tebrikler canım
Harika gerçekten tebrikler
tebrikler canım benim
Ah ben senin kilonda olsamtebrikler
Aynen canim o kadar berbat ki, kapatici falanda kar etmiyor.canım Allah kolaylık versin kendini salma en azından sabit kalmaya çalış
maşallah canım süpersin
her hafta aynı olmuyor canım benimde bu hafta pek iç açıcı değil
vayy msşallah sana çok güzel ilerliyorsun haftaya görürürz 65 leri
ahh ahh bende aynı durumdayım sabah kalktım aynaya baktım moralim bozuldu çok fena dertliyim
müthişTebrikler
tebrikler canım
Harika gerçekten tebrikler
tebrikler canım benim
Ah ben senin kilonda olsamtebrikler
Aaa ters olmuş resim
Ben en son doktora gidicem çok etkileniyorum artık bulursan bir çare banada söyleAynen canim o kadar berbat ki, kapatici falanda kar etmiyor.
yle bu derdimize bir care?
Tebrik ederim eşim çok güzel
süper bir sonuç canmm tebrik ederim
Çok güzel bir eksi canm keşke ben de bu kadar verebilseydim
Hazir aksam yapicamNoldu süzme yoğurt canim
Canim kalori uygulamalari indirip makrolara gore beslenin cok faydasi oluyor 2 3 gundur oyle besleniyorumGercekten cok az ama sorun derdeki.
Berki miktar fazladir.
Misal yumurta kac tane yagdami haslanmismi?
Peynirin kaloriside fazla ben en fazla gunde yarim kibrit kutusu yiyorum.
Of nerde sorun var acaba?
CEYDOS cozsen sozsen sen cozersin bu isi.
Benim cumaya -1kg gelicem soz.
Bunun ici ne yapmam gerekli buldum ama @esmeriiim bilmiyor yardim et.
Organik kremler miBen beden egitimi ogretmeniyim, buyuk oglum dogana kadar elementary schoolda calistim,sonrasinda devam etmedim ise cocuklarima kendim bakiyorum.
Fakat okullar acilirsa (korona virusten dolayi belli degil ) 2 oglumda okula gidecekler tum gun bende ise donmeyi planliyorum.
Bunun haricinde kendime ait kucuk bir isim de var, organik kremler, merhemler uretip, satiyorum.(ama bunuda cok bosladim diyebilirim) :))
Ac kalamadim elim ayagim titredi bende atostirdim ama eksim guzelGünaydın herkese inşallah bol eksili bir cuma olur tartılmak için biraz bekliyorum ☺ dün de yazamadım menümu, alintilarimi yazıp onu da yazacağım hemen
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın dikkat et kendine
Çok güzel canım ☺ menulerini hep beğeniyorum zaten dengeli, sağlıklı
Ne güzel menuler böyle afiyet olsun canım
Hadi bakalım o açlık eksi olarak gelir inşallah canım ☺
Ayy canım çok geçmiş olsun kartını iptal ettirmissindir, yenisi de gelir. Oğlun nasıl şimdi
Çok beğendim canım ☺
Canım seni burda görmek çok güzel, o yüzden sınavlarını güzelce ver gelbaşarılar diliyorum tatlım
Çok güzel canım tebrik ederim
Canım çok fazla değil artin o yüzden sorun yapma haftaya fazlasıyla gider kıyafetle mi tartildin peki
Canim kan degerlerine baktirdimDiyete iken goz altinin mos mor olan varmi? Ve buna nasil bir cozum buldunuz lutfen benimlede paylasin
Kan degerlerine baktirinAynen canim o kadar berbat ki, kapatici falanda kar etmiyor.
Yokmu bu derdimize bir care?
Kan degerleri canimBen en son doktora gidicem çok etkileniyorum artık bulursan bir çare banada söyle
Eksi olsun bizim olsunGeçen hafta: 57.2
Bu hafta:: 57.1
Fark: 0.1
Yüzde:0.17
Bu hafta az oldu ama önemli olan eksi olması
FitFiliz
Keşke ben de bu kiloya bir an önce gelebilsem12 Haziran kilo bildrimim
Geçen cuma : 55.6
Bugün : 55.3
Fark : -300 Gr
Yüzde : % 0.5
Ödem var bence ama bunada şükür :) Eki Görüntüle 2647820
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Seni etiketlemeyi unuttum canım @Meyyal Hayyal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?