- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Feyza süper12 Haziran kilo bildrimim
Geçen cuma : 55.6
Bugün : 55.3
Fark : -300 Gr
Yüzde : % 0.5
Ödem var bence ama bunada şükür :) Eki Görüntüle 2647820
Yawrukush CEYDOS @deniz diyette
tebrik ederim canımGecen cuma 79.1
Bu cuma 78.7
Fark 400
Yuzde 0.5
Yawrukush CEYDOS @deniz diyette B Beklenen2 @erciyes111
süper
ne güzel bir rakam ya birgün bende tartıda görürürüm inşallahGecen hafta 58.5
Bu hafta 58.2
Fark 0.3
Yüzde 0.512
tebrik ederim canım
Vallabence eksin harika canım.tebrik ederim.
tebrik ederim canım daha fazla olabilirdi ama patatesler aramıza girdi.
süpersin ne çabuk attın ödemi bravo.
karpuz kabuğu işe yaramış. tebrik ederim.
maşallah maşallah ne güzel eksi geldi tebrikler.
kasım ayında 3 kaplama 12 implant 12000 anlaştım ben ama yerlisini yaptırıyorum. neden dersen iki katı fiyat vardı arada birde aynı dişçi ile önceki konuşmamızda ben anneme yerli yaptım hiçbir fark yok arada demişti bende o şekilde ikna oldum. uygulanan kemik tozları ile 14000 mal oldu bana. ama ek olarak minik dolgular işlem sonrası diş beyazlatma ve uyku plağı yapımı ücretsiz yapacak. şansım şu burada diş işlemleri büyük şehirlere ve batıya göre daha uygun.
bende merakla bekliyorum.daha tartılmadım. wc gitmedim onuda halledince çıkacağım kalbim güm güm.
eeee seni kandırmayayım sonsuza kadar sürmüyor ama dikkat edersen süreyi uzatıyorsun. bildirimini fotoğraflı olarakta yapabilir misin yavrum.
çözeceğiz canım bu sorunu için rahat olsun.Gecen hafta- 66.3
Bu hafta- 66.3
Fark: 0
Yuzde: %0
Gelicek hafta icin Eki Görüntüle 2647911 hedef: 65.00
gelmeyin üstüme kızlar bu kadar. az önce ön tartım yaptım. wc çıkarsam yeniden tartılacağım. bekliyorum sabırla. sizde sabredin azıcık daha.Hakikaten nerde Ceydoş senin kilo ??
çokta aç gezme canım kilo vermen durmasın. dikkat et.
Şimdi iyi canım yazık yavrum yaramazlık yaparken de düşmedi ya evin önündeki yolu kazdılar taşa takıldı da düştüçok sağol yavrum çivi aşamalarını ocak şubatta atlattığım için bunlar çok kolay. resmen o dönemde inşaat çalışması yapmışlardı ağzımda. geçti gitti şimdilik.
çok sık yapmamanız gereken bir tüyo vereyim @deniz diyette sende oku anacım. ama dikkat diş minelerine zarar verebilir. karbonat ile fırcalayın.diş fırçasını ıslatın bolca karbonata batırın bembeyaz. bir de ipana 3d white çok iyi beyazlık veriyor.
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl oldu yaramaz?
fark harika canım neden üzüyorsun kendini. çok tartılma lütfen.
etiketle uğraşmana gerek yok. sadece eşini etiketle bizim için yeterli .
Çok doğru bende ona bağladım ilaç almama rağmen geçmedi ama sanki biraz hafifledigeçmiş olsun çok stres yaşadın ondan olmuştur canım artık rahatlamaya çalış.
çok güzel ne diyoruz eksi olsun bizim olsun.
basur kremini bepanthane kremle aynı oranda karıştırıp sürebilirsin hatta tüm yüzüne kullanabilirsin. eczaneye gittiğinde kremi isterken yüzüm için dersen veriyorlar sana doğru merhemi.
çok iyisin tebrik ediyorum seni.
vay vay ne güzel bir eksi getirmişsin canımcım. bravo
Sağol canım geçen haftayı telafi ettimsüpersin canım ne güzel vermişsin bu hafta
bende geçmiş yapamıyorum emanet ata bindiğim için bu aralar üzülme. ama farkın muhteşem tebrik ediyorum seni.
sorun olmaz canım ama çok geciktirip beni kızının eve dönmesini bekleyen annelere çevirme.dokuz doğuruyorum cuma günleri. ha birde canım bizim sayfaya yazdığından emin ol panikle başka erlere gitme
tabi canım gelen her eksi kabulümüz.
duş al uzan dinlen en etkili ilaç o oluyor.Çok doğru bende ona bağladım ilaç almama rağmen geçmedi ama sanki biraz hafifledi
gerçekten öyle oldu bravoSağol canım geçen haftayı telafi ettim
Haklısın canım belki duş almak iyi gelir teşekkür ederimduş al uzan dinlen en etkili ilaç o oluyor.
gerçekten öyle oldu bravo
Çok etkilemedi ama iyi gidiyor.. çünkü ben doyana kadar yiyorum.. haftaya daha gğzel bir sonuç bekliyorum inşallah devam edersemçok iyisin canım aman çizgini bozma böyle devam et.
tartı sonucunu çok merak ediyorum bu diyet nasıl yansıyacak acaba?
ooo maşallah ne güzel eksi getirmişsin. bravo
TebriklerGünaydin herkese
Carsamba: 97.1
Bugün: 95.7
Fark: 1.4
Yüzde: 1.4 oluyor sanirim
Gelecek hafta için hedef kilo: 94 kilo
Yeni basladigim ve kilom yüksek oldugu icin 2 günde 1.4 vermisimmotivasyonum tavann
BLU3
afiyet olsun canım gitsinde nasıl gittiği önemli değil.Çok etkilemedi ama iyi gidiyor.. çünkü ben doyana kadar yiyorum.. haftaya daha gğzel bir sonuç bekliyorum inşallah devam edersem
100 gr olsun bizim olsun. her zaman çok çok gitmiyor malesef.
5 haziran menum: ( cok kotu )
Sabah: 1 ck recel, 1 kaşik kaymak, 1 dilim peynir, 1 dilim beyaz ekmek.
Öglen: 2 kaşik kara bugday, 1 kasik pilav, 1 parca tavuk 3 catal patates kizartmasi, 2 dilim ekmek, 2 mini 15 gramlik intense. ( of dunyalari yemişim, yerken saymayinca boyle oluyor iste )
Su: 2 litre.
Spor: 6000 adim.
Dunki menum;
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Oglen: et sote 1 porsiyon, 1 kase salata, 1 dilim ekmek.
Ara; fut.
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 8000 adim.
@esmeriiim
Sabah: 1 bardak sekersiz cay.
Oglen: 13:00 2 kase domates cirbasi yarim dilim ekmek.
Aksam: 17:00 yimek yemiycektim ama cok aciktim, 1 dilim ekmek 1 sosis yedim.
Ara: kiraz ve dut.
Su: 1.5 ama 2 litre yapicam.
Spor: sadice 100 suguat. 7000 adim.
Zunba yipicaktim 5 dakika yaptim kv gelince yarim buraktim.
@esmeriiim
Dunun menusu:
sabah:1 ck kaymak, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek.
Oglen: 1 parca tavuk, 1 dilim ekmek bol salata.
Ara: dut ve kiraz.
Aksam: yok
Su: 3 litre
Spor: 100 suguat, 7000 adim.
Bu gun:
Sabah: hic bir sey yemedim cunki duzenmi degismeye karar verdim surekli ayni duzende kilo vermem duruyor.
Oglen: 13:30 1 bardak konposto, 1 kase salata, 2 catal patates kizartmasi.
Aksam: 16:00 1 parca tavuk goğusu, 1 yufka, domates talatalik.
Ara: dut.
Spor: 100 mekik, adim sayim simdilik 6000.
Su: 1 litre ama 3 litre yapicam bu gun su icmek icin zamanim olmadi.
@esmeriiimCEYDOS Yawrukush asena87
5 haziran menün çok kötüymüş zaten. tüm sistemi dağıtmış olması muhtemel. ama dikkat ediyorum artık iki öğününede ekmek koyuyorsun. yediklerinin miktarı düşüyor az kalori alıyorsun ama mutlaka menülerinde karbonhidrat oluyor. yediklerini çoğaltıp karbonhidratı azaltmalısın bence.Sabah: 1 haslanmis yumurta.
Oglen: 1 kanat, 1 tavuk ciyeri, 2 dilim ekmek salata.
Ara: 4 erik, 3 visne, 5 kira, biraz dut.
Su: 2.5 litre
spor: 100 suguat, 100 mekik, 6000 adim.
@esmeriiim
Canim beni onemseyip zaman ayrip ugrasdigin icin cok sagol, kesinlikle sana katiliyorum, bu gun sabah yidim ekmek oglen yemedim, hata menumu yaziyim sen bana akil ver:5 haziran menün çok kötüymüş zaten. tüm sistemi dağıtmış olması muhtemel. ama dikkat ediyorum artık iki öğününede ekmek koyuyorsun. yediklerinin miktarı düşüyor az kalori alıyorsun ama mutlaka menülerinde karbonhidrat oluyor. yediklerini çoğaltıp karbonhidratı azaltmalısın bence.
son paylaştığın menüyü inceleyelim.
1 haşlanmış yumurta seni aç bırakır ama 2 olursa tokluk hissi beynine doydun sinyali gönderir. 1 kanat bir ciğer kime yeter bana yetmez şahsen ben olsam onu 6 kanat yaparım en az yanına ekmek yemem. ekmek + kanat kilo verememek demek. ekmeği sabah ye ikinci öğününde ekmek olmasın. birde öyle dene.
30 Haziran inşallah kaptanımah ah ah kızım sınavlara mı girecekmiş. hadi yavrum Allah zihin açıklığı versin. bir solukta cevapla bütün soruları. başarıyla geç. ama lütfen kendini salma. sınavların ne zaman bitecek onu öğreneyim kayıp ilanı vermeye başlamayayım öncesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?