Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrik ederim canım
Cuma 72.3
Bugün 71.6
Fark -700
Yüzde 0.96Eki Görüntüle 2647855
süper
Gecen hafta 58.5
Bu hafta 58.2
Fark 0.3
Yüzde 0.512
ne güzel bir rakam ya birgün bende tartıda görürürüm inşallah
Selam herkese kilo verenleri tebrik ediyorum
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 66,8
F: -500gr
Y: % 0,74

Yawrukush CEYDOS asena87 matilda34
tebrik ederim canım

Valla CEYDOS geçen cuma 73 ü görünce ac ac dolandim şükür ki verdim

Şimdi iyi canım yazık yavrum yaramazlık yaparken de düşmedi ya evin önündeki yolu kazdılar taşa takıldı da düştü

Çok doğru bende ona bağladım ilaç almama rağmen geçmedi ama sanki biraz hafifledi

Sağol canım geçen haftayı telafi ettim

çok iyisin canım aman çizgini bozma böyle devam et.
tartı sonucunu çok merak ediyorum bu diyet nasıl yansıyacak acaba?

ooo maşallah ne güzel eksi getirmişsin. bravo
Çok etkilemedi ama iyi gidiyor.. çünkü ben doyana kadar yiyorum.. haftaya daha gğzel bir sonuç bekliyorum inşallah devam edersem

Sabah: 1 haslanmis yumurta.
Oglen: 1 kanat, 1 tavuk ciyeri, 2 dilim ekmek salata.
Ara: 4 erik, 3 visne, 5 kira, biraz dut.
Su: 2.5 litre
spor: 100 suguat, 100 mekik, 6000 adim.
@esmeriiim
5 haziran menün çok kötüymüş zaten. tüm sistemi dağıtmış olması muhtemel. ama dikkat ediyorum artık iki öğününede ekmek koyuyorsun. yediklerinin miktarı düşüyor az kalori alıyorsun ama mutlaka menülerinde karbonhidrat oluyor. yediklerini çoğaltıp karbonhidratı azaltmalısın bence.
son paylaştığın menüyü inceleyelim.
1 haşlanmış yumurta seni aç bırakır ama 2 olursa tokluk hissi beynine doydun sinyali gönderir. 1 kanat bir ciğer kime yeter bana yetmez şahsen ben olsam onu 6 kanat yaparım en az yanına ekmek yemem. ekmek + kanat kilo verememek demek. ekmeği sabah ye ikinci öğününde ekmek olmasın. birde öyle dene.

Canim beni onemseyip zaman ayrip ugrasdigin icin cok sagol, kesinlikle sana katiliyorum, bu gun sabah yidim ekmek oglen yemedim, hata menumu yaziyim sen bana akil ver:
Sabah: 2 ince dilim ekmek, 1 kaşik tereyağı yedim (sabah aç kalıyordum hep bu yüzden bu sabah kalori miktarını artırdım 250 kalori civarı yaptım)
Oglen: 2 yumurtayı 1 kasik tere yaginda pisirdim, salatayla birlikte yedim.
Az öncede uzun zamandır özlediğim 1 bardak kahvemi ictim gördüğün gibi kalori miktarim 600-700 arasi.
Tokum ama yinede aksam 18:00 civari salata yesemi diye dusunuyorum.

30 Haziran inşallah kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…