- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Tamam canim tabi bulsam.Ben en son doktora gidicem çok etkileniyorum artık bulursan bir çare banada söyle
Evet baktirdim 5-6 yasimdan beri kansizlik sorunum var ondan ola bilirmi diye dusunuyorum bazen.Hazir aksam yapicam
Canim kalori uygulamalari indirip makrolara gore beslenin cok faydasi oluyor 2 3 gundur oyle besleniyorum
Organik kremler mi
Ac kalamadim elim ayagim titredi bende atostirdim ama eksim guzel
Canim kan degerlerine baktirdim
Kan degerlerine baktirin
Kan degerleri canim
çok sağol yavrum çivi aşamalarını ocak şubatta atlattığım için bunlar çok kolay. resmen o dönemde inşaat çalışması yapmışlardı ağzımda. geçti gitti şimdilik.CEYDOS geçen gün implant yaptirmistin sanırım, yemek yiyemiyordun , mesaj atacaktım vaktim olmadı . Şimdi nasılsın canım , geçmişi okuyamadım henüz
çok sık yapmamanız gereken bir tüyo vereyimAfiyet olsun canım ben de çay içiyorum kahvaltı üstünedişlerim sarardı ya, çay kahve derken. Korkudan dişçiye de gidemiyom temizleyip beyazlatsam ne güzel olacak
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl oldu yaramaz?Bugün aslında o kadar kötü gectiki banka kartımı kaybettim oğlum düşüp bacağını fena yaraladı Allah beterinden saklasın artık ne diyeyim sen nasilsin
fark harika canım neden üzüyorsun kendini. çok tartılma lütfen.günaydın herkesee! son 3 gündür kilom hep aynı; vardır bir hayır diyerek başlıyorum sdklfajs:
Geçen hafta: 81.4
Bu hafta: 80.2
Fark: 1.2
Yüzde: 1.47
Gelecek hafta için hedef kilo: 78.7
Eki Görüntüle 2647729
etiketle uğraşmana gerek yok. sadece eşini etiketle bizim için yeterli .
giyinik tartılmışsın istersen üzerindekileri çıkarıp bir tartıl. hemen kendimden örnek veriyorum. bu gün giydiğim ev elbisem 500 gr.
menülerine geri dönüş yapacağım canım bu gece bir kritik yaparız olur mu?Gercekten cok az ama sorun derdeki.
Berki miktar fazladir.
Misal yumurta kac tane yagdami haslanmismi?
Peynirin kaloriside fazla ben en fazla gunde yarim kibrit kutusu yiyorum.
Of nerde sorun var acaba?
CEYDOS cozsen sozsen sen cozersin bu isi.
Benim cumaya -1kg gelicem soz.
Bunun ici ne yapmam gerekli buldum amaesmeriiim bilmiyor yardim et.
sen nasıl rahat edersen öyle olsun canım eşim ne durumdasın merak ediyorum .birinci bizmiyiz?Canım işe başlıyorum, bu ara forumda da aktif değilim yediklerimi yazıp birkaç yoruma bakabiliyorum. Emziriyorum , bazen kaçamaklarım oluyor, bir iki hafta daha durumuma bakıp öyle karar verelim mi hem takımı da yarım bırakmış olmam
çoookk güzel tebrik ederim .günaydın herkesee! son 3 gündür kilom hep aynı; vardır bir hayır diyerek başlıyorum sdklfajs:
Geçen hafta: 81.4
Bu hafta: 80.2
Fark: 1.2
Yüzde: 1.47
Gelecek hafta için hedef kilo: 78.7
Eki Görüntüle 2647729
bu hafta aynı vermişiz :)Gecen hafta 58.5
Bu hafta 58.2
Fark 0.3
Yüzde 0.512
tebrik ederim canım :)Selam herkese kilo verenleri tebrik ediyorum
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 66,8
F: -500gr
Y: % 0,74
@YawrukushCEYDOS @asena87 @matilda34
bende anneme yaptıracağım 10 tane , ama açık dişçi bulamadım . dün bir özel dişçiye gitti 25 bin demiş . 4 taksit. beni aştı . üniversite hastanelerinin açılmasını bekliyoruz artık . bakalım onlar ne fiyat verecek . implantlar çok pahalı , virüs sebebiyle de arttı sanırım fiyatlar iyice .çok sağol yavrum çivi aşamalarını ocak şubatta atlattığım için bunlar çok kolay. resmen o dönemde inşaat çalışması yapmışlardı ağzımda. geçti gitti şimdilik.
çok sık yapmamanız gereken bir tüyo vereyimdeniz diyette sende oku anacım. ama dikkat diş minelerine zarar verebilir. karbonat ile fırcalayın.diş fırçasını ıslatın bolca karbonata batırın bembeyaz. bir de ipana 3d white çok iyi beyazlık veriyor.
çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl oldu yaramaz?
fark harika canım neden üzüyorsun kendini. çok tartılma lütfen.
etiketle uğraşmana gerek yok. sadece eşini etiketle bizim için yeterli .
ooo eriyorsun çok güzel :)Gecen cuma 79.1
Bu cuma 78.7
Fark 400
Yuzde 0.5
@YawrukushCEYDOS deniz diyette @Beklenen2 @erciyes111
gelirsin canım , kafaya koyunca yapılamayacak şey yok . ben de daha ulaşamadım hedefime bakalım ne kadar sürecek :)Keşke ben de bu kiloya bir an önce gelebilsem
muhteşem :)
Yapalim canim ben kilolarimda sonsu dek kurtulmak istiyorum.giyinik tartılmışsın istersen üzerindekileri çıkarıp bir tartıl. hemen kendimden örnek veriyorum. bu gün giydiğim ev elbisem 500 gr.
menülerine geri dönüş yapacağım canım bu gece bir kritik yaparız olur mu?
sen nasıl rahat edersen öyle olsun canım eşim ne durumdasın merak ediyorum .birinci bizmiyiz?
çok iyisin canım aman çizgini bozma böyle devam et.Günaydin herkese
Carsamba: 97.1
Bugün: 95.7
Fark: 1.4
Yüzde: 1.4 oluyor sanirim
Gelecek hafta için hedef kilo: 94 kilo
Yeni basladigim ve kilom yüksek oldugu icin 2 günde 1.4 vermisimmotivasyonum tavann
@BlueSkyyyy
tartı sonucunu çok merak ediyorum bu diyet nasıl yansıyacak acaba?
ooo maşallah ne güzel eksi getirmişsin. bravo
geçmiş olsun çok stres yaşadın ondan olmuştur canım artık rahatlamaya çalış.Günaydın herkese çok feci bir başagrısıyla uyandım daha tartilmadim birazdan tartilip atarım
çok güzel ne diyoruz eksi olsun bizim olsun.Geçen hafta 66.7
Bugün 66.3
Fark 0.4
Yüzde 0.59
Iyi değil ama sabitten düştüğüm için mutluyumhaftaya 65 leri görmek istiyorum insallah amin ☺
basur kremini bepanthane kremle aynı oranda karıştırıp sürebilirsin hatta tüm yüzüne kullanabilirsin. eczaneye gittiğinde kremi isterken yüzüm için dersen veriyorlar sana doğru merhemi.Diyete iken goz altinin mos mor olan varmi? Ve buna nasil bir cozum buldunuz lutfen benimlede paylasin
çok iyisin tebrik ediyorum seni.selam kızlaar ben geldim. Kilo veren ve sabit kalan herkesi tebrik ederimm
@YawrukushCEYDOS
Geçen hafta:72,0
Bu hafta:71,0
Fark:-1
Yüzde:1,39
Gelecek hafta için hedef kilo:69,9
vay vay ne güzel bir eksi getirmişsin canımcım. bravoGeçen hafta 76,5
Bu hafta 74,1
Fark 2,4
Yüzde 3,137
Gelecek hafta hedef 73
Ay ben bi mutlu oldum
Muhtemelen ödem attım ama olsun
Bu da güzel
Arrietty_ senin de güzel sonucunu bekliyorum
@YawrukushCEYDOS
süpersin canım ne güzel vermişsin bu hafta
bende geçmiş yapamıyorum emanet ata bindiğim için bu aralar üzülme. ama farkın muhteşem tebrik ediyorum seni.Gunaydin hayirli cumalar
Gecen hafta: 92.7
Bugun:91.3
Fark:1.4
Yuzde: 1.51
Haftaya hedef: 89.9
Eki Görüntüle 2647793
@minimalce_CEYDOS
Gecmis yapamadim. Diyetini egzersizini yapip kacamak yapmadan guzel kilolar veren herkesi tebrik ediyorum
sorun olmaz canım ama çok geciktirip beni kızının eve dönmesini bekleyen annelere çevirme.dokuz doğuruyorum cuma günleri. ha birde canım bizim sayfaya yazdığından emin ol panikle başka erlere gitmeSelam kizlar
Sabah ise gec kaliyordum
Cantami alip ciktim
Eve gelince tartilacagim
Tr saati 16.30 sorun Olur mu?CEYDOS @Yawrukush
Gecmisi de evde okurum anca. Bugun den sonra tatilim o yuzden de baya yogunum
tabi canım gelen her eksi kabulümüz.Geçen hafta: 57.2
Bu hafta:: 57.1
Fark: 0.1
Yüzde:0.17
Bu hafta az oldu ama önemli olan eksi olması
@Derya_the_queen
Senın kılon kac canım eksin varmı bu haftaYapalim canim ben kilolarimda sonsu dek kurtulmak istiyorum.
bence eksin harika canım.tebrik ederim.12 Haziran kilo bildrimim
Geçen cuma : 55.6
Bugün : 55.3
Fark : -300 Gr
Yüzde : % 0.5
Ödem var bence ama bunada şükür :) Eki Görüntüle 2647820
@YawrukushCEYDOS deniz diyette
tebrik ederim canım daha fazla olabilirdi ama patatesler aramıza girdi.Gecen cuma 79.1
Bu cuma 78.7
Fark 400
Yuzde 0.5
@YawrukushCEYDOS deniz diyette @Beklenen2 @erciyes111
süpersin ne çabuk attın ödemi bravo.
karpuz kabuğu işe yaramış. tebrik ederim.Gecen hafta 58.5
Bu hafta 58.2
Fark 0.3
Yüzde 0.512
maşallah maşallah ne güzel eksi geldi tebrikler.Selam herkese kilo verenleri tebrik ediyorum
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 66,8
F: -500gr
Y: % 0,74
@YawrukushCEYDOS @asena87 @matilda34
kasım ayında 3 kaplama 12 implant 12000 anlaştım ben ama yerlisini yaptırıyorum. neden dersen iki katı fiyat vardı arada birde aynı dişçi ile önceki konuşmamızda ben anneme yerli yaptım hiçbir fark yok arada demişti bende o şekilde ikna oldum. uygulanan kemik tozları ile 14000 mal oldu bana. ama ek olarak minik dolgular işlem sonrası diş beyazlatma ve uyku plağı yapımı ücretsiz yapacak. şansım şu burada diş işlemleri büyük şehirlere ve batıya göre daha uygun.bende anneme yaptıracağım 10 tane , ama açık dişçi bulamadım . dün bir özel dişçiye gitti 25 bin demiş . 4 taksit. beni aştı . üniversite hastanelerinin açılmasını bekliyoruz artık . bakalım onlar ne fiyat verecek . implantlar çok pahalı , virüs sebebiyle de arttı sanırım fiyatlar iyice .
bende merakla bekliyorum.daha tartılmadım. wc gitmedim onuda halledince çıkacağım kalbim güm güm.CEYDOS canım senin bildirimin nerede , bekliyorum merakla :)
eeee seni kandırmayayım sonsuza kadar sürmüyor ama dikkat edersen süreyi uzatıyorsun. bildirimini fotoğraflı olarakta yapabilir misin yavrum.Yapalim canim ben kilolarimda sonsu dek kurtulmak istiyorum.
Anladim canim, yaralar icin kulaniyordu babaannem demek bir bildigi varmis.geçmiş olsun çok stres yaşadın ondan olmuştur canım artık rahatlamaya çalış.
çok güzel ne diyoruz eksi olsun bizim olsun.
basur kremini bepanthane kremle aynı oranda karıştırıp sürebilirsin hatta tüm yüzüne kullanabilirsin. eczaneye gittiğinde kremi isterken yüzüm için dersen veriyorlar sana doğru merhemi.
çok iyisin tebrik ediyorum seni.
vay vay ne güzel bir eksi getirmişsin canımcım. bravo
Sabitim canim eksi yok ve hem uzgunum hemde cok utaniyorum.Senın kılon kac canım eksin varmı bu hafta
kesinlikle eskiler en doğru uygulamayı yaparlar. yüksek oranda e vitamini içeriyor diye biliyorum ben. iyileştirme özelliği oradan geliyor.Anladim canim, yaralar icin kulaniyordu babaannem demek bir bildigi varmis.
Haklisin, ama sureyi uzata biliriz.bence eksin harika canım.tebrik ederim.
tebrik ederim canım daha fazla olabilirdi ama patatesler aramıza girdi.
süpersin ne çabuk attın ödemi bravo.
karpuz kabuğu işe yaramış. tebrik ederim.
maşallah maşallah ne güzel eksi geldi tebrikler.
kasım ayında 3 kaplama 12 implant 12000 anlaştım ben ama yerlisini yaptırıyorum. neden dersen iki katı fiyat vardı arada birde aynı dişçi ile önceki konuşmamızda ben anneme yerli yaptım hiçbir fark yok arada demişti bende o şekilde ikna oldum. uygulanan kemik tozları ile 14000 mal oldu bana. ama ek olarak minik dolgular işlem sonrası diş beyazlatma ve uyku plağı yapımı ücretsiz yapacak. şansım şu burada diş işlemleri büyük şehirlere ve batıya göre daha uygun.
bende merakla bekliyorum.daha tartılmadım. wc gitmedim onuda halledince çıkacağım kalbim güm güm.
eeee seni kandırmayayım sonsuza kadar sürmüyor ama dikkat edersen süreyi uzatıyorsun. bildirimini fotoğraflı olarakta yapabilir misin yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?