- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Tamam canim yaparim cok teşekkürler ederim, seninki yuzde kacti peki?Dundeniz diyette ye gulmustum bugun ben 10 sayfa okudum kaptanim uyuya kalmisim menumu paylamamisim galiba hemen paylasayim
Kuzum 8 olmusuz ama idare eder yine de umarim bu hafta ilk 3 e gireriz
Meydan okumak isteyenler kabul edilir
Agirsaglam daki testi dene canim ben uygulamaya guvenemedim ordan yaptimCEYDOS kaptanin ki gibi net cikti kilom yasim ve boyum a gore
Aynen canim insAllah bu hafta daha cok veririz
@BlueSkyyyy haftamiz guzel gecsin yeni esim
@erciyes111 gule gule esim ama onemli bildirimlerimde etiketlerim seni
Agirsaglamdan yapmani oneririm
MasAllah kaptanimiza bende dere otu tohumu aldim
Seker seker
Ogleni goremiyorum biraz kendine iyi bak
Demir eksikligi buyuk ihtimal
Afiyet olsun canim bugunden itibaren yorumlara basliyorum
Canim protein yok listende oneririm
Benim vucut direk asagiya kadar ayni ama 60 65 olunca bende armut olucam
MasAllaah demicem nazzar degsin
Menumu unuttum galiba paylasayim
Anladim canim, bende dun ayni senin gibi oldum.Ben aslında kaloride sayıyorum makrolara dikkat ediyorum ona rağmen kilom gitmedi akşam yemek yemedim onun yerine çayla patlamış mısır yedim benimde biraz moral bozuldu açıkcası bu hafta güzel bi sonuç bekliyordum demekki duraksama dönemi
Ekmekler çok takıldı gözüme yoksa menü güzeldi12 Haziran menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış TB ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Reçel
Öğlen evde : 4 kaşık ıspanak
2 kepçe çorba
Saat 18 yemekhanede : 1tane hasan paşa köfte ( patatesini yemedim )
3 kaşık çorba
4 parmak kadar ekmek
Gece 23.30 : 1 tane yuvarlak hastane ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Su :1 litre anca
Spor : nöbette çok ayakta durmaca
Evde 5 dk eliptikte yapmıştım gelirken :)
Yawrukush CEYDOS
Yag oranim yuzde 49 a yakindi canimTamam canim yaparim cok teşekkürler ederim, seninki yuzde kacti peki?
İkimiz için de bol eksili bir hafta olsun csnmmmdeniz diyette bu hafta ayrilmisiz eşim , tekrar yeni yarışmalarda buluşmak ümidiyle
Melek Ada bu hafta eş olmuşuz , umarım güzel kilolar veririz birlikte :)
Fazla degilmi?Yag oranim yuzde 49 a yakindi canim
M minimalce_ merhaba yeni eşimm :)
işin hayırlı olsun canım, bebişinde hemen alışsın inş . ilk günler anne için biraz zor olsa da inan sonrasında kendini çok daha iyi hissedeceksin, bebeği babanne bakıyordu sanırım, gözün arkada kalmaz.Ben de bu hafta işe başlıyorum bakalım nasıl bir düzenle karşı karşıya olacağım hiç bilmiyorum. Akşamları salata ya da ızgara planlarım var öğlen artık ofiste ne varsa yiyebileceğim hale getireceğim . Bol eksiler diliyorum eşim
Tam hatirlamiyorum canim ama benim boyum kisaFazla degilmi?
Bence menün çok güzel canım. Sadece normal zamanda da kremalı kahve içmesen senin sağlığın için daha iyi olur. Ama arada oluyosa afiyet olsun :))Günaydin esimmcok güzel bir hafta gecirelim insallah
Cuma menümü yazayim hemen, dün zamanim olmadi:
12:00 Avacado, domates, kirmizi biber, salatalikli büyük bir tabak salata
14:30 kremali kahve
18:00 cok az pirincli yayla corbasi ve az birsey kiymali humus
18:15 gibi yemegimi bitirmeye calisiyorum yaklasik 17-18 saat oruc tutmus oluyorum
Arada su ve yesil cay iciyorum, genelde 3-4 litre oluyor :)
Spor yapamadim sadece 4.500 adim atmisim. Bugün telafi edicem
yanlış düşünüyorsun kilo verme hızı olağan dışı haller dışında kesinlikle yaş ile alakalı bu sebeple yaşsız ekleyemiyorum.Kilo verme veya alma hızının yaşla alakası yokki orantılı olsun. Metabolizma ile alakalı ve bu da kişiye göre değişir. Herkesin metabolizması ve yeme kültürü farklı çünkü..
Yaş olmayınca verilerin eksik olacağına katılmıyorum.. Kaptan olduğum dönemde hiç yaş sormadım. Gerek yok çünkü. Diğer kaptan arkadaşlarda da görmedim.
Beni yaşsız eklemen gerekiyorve tabiki senle eş olurum
Bence menün çok güzel canım. Sadece normal zamanda da kremalı kahve içmesen senin sağlığın için daha iyi olur. Ama arada oluyosa afiyet olsun :))
Bende saat istiyorum ya ev içinde kç adım atıyorum bari onu göreyim diye.
bugün ben güzel spor yaptım sayılır dün akşamdan kalan ev dağınıklığını topladım kaç defa git gel git gel eğil topla kaldır falan. Pazara gidicem ev süpürp silicem bugün sporum tam
Anladim canim.Yok canim keske internetden basit bir test yaptim aşırı oranda yağlı çıktım.
Hani su kalça cevresi, bel cevresi, boy, kilo ve boyun cevresi yazilarak olculen.
Tabi ne kadar dogru bilinmez.
Ve tabi bunu demisken bel cevrem 73 sm mis cok kalin hic ölçmemiştim kalcam ise 103 of bu rakamlarin büyük ölçüde dusmesini isdiyorum ama yapamıyorum.
sen bekle ben oraya geliyorum. nöbetlerde seni basıp ne yediğini kontrol edicem. gece daraldım ben çıkıyorum deyip hastanede alacağım soluğu. bakalım o zaman ekmek yiyebilecek misin?Ekmeği çok kaçırdım yine , eve gidince eliptikle telafi edeyim bari , çok acikmistim duramadim , işe gelirken kahvaltida ekmek yemeyim bari bir daha , hastanede de yiyince çok oluyor . sabah hafta sonu olduğu için sabah evde yerim ama bir dilimyuzsuzlukte sınır tanımam , yaşasın ekmek aşkı CEYDOS
gece soğuk kompres yap blca toplasın kendini.tebrik ederim özgecim ,aynı vermişiz bu hafta :)
Evet ceydos nöbet sistemi cildimi de mahvetti , somurta somurta ve uykusuzluktan kırıstım :) uzun süre boyunca da sadece gece çalışacağım gibi görülüyor .
aynı durumdyım canım laptop gitti cep tele kaldım işim çok zor. arada eşimin laptopu boş bulunca girip hızlıca okuyup çıkıyorum.
Cok sevindim, güzel eşimHayırlı akşamlar
Bugün ki menüm
Sabah 6 zeytin birbuçuk galeta bi dilim peynir 2 yumurta
Öğlen bir Türk kahvesi 6 badem bi cocostar
Akşam üç kaşık yoğurt bir bardak kadar patlamış mısır
3 litre su
Yeşil çay
45 dk leslie
Yawrukush CEYDOS deniz diyette canım eş olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?