Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canim yaparim cok teşekkürler ederim, seninki yuzde kacti peki?

Anladim canim, bende dun ayni senin gibi oldum.

Ekmekler çok takıldı gözüme yoksa menü güzeldi

Günaydin esimm cok güzel bir hafta gecirelim insallah

Cuma menümü yazayim hemen, dün zamanim olmadi:

12:00 Avacado, domates, kirmizi biber, salatalikli büyük bir tabak salata

14:30 kremali kahve

18:00 cok az pirincli yayla corbasi ve az birsey kiymali humus

18:15 gibi yemegimi bitirmeye calisiyorum yaklasik 17-18 saat oruc tutmus oluyorum

Arada su ve yesil cay iciyorum, genelde 3-4 litre oluyor :)

Spor yapamadim sadece 4.500 adim atmisim. Bugün telafi edicem

işin hayırlı olsun canım, bebişinde hemen alışsın inş . ilk günler anne için biraz zor olsa da inan sonrasında kendini çok daha iyi hissedeceksin, bebeği babanne bakıyordu sanırım, gözün arkada kalmaz.

Bence menün çok güzel canım. Sadece normal zamanda da kremalı kahve içmesen senin sağlığın için daha iyi olur. Ama arada oluyosa afiyet olsun :))
Bende saat istiyorum ya ev içinde kç adım atıyorum bari onu göreyim diye.
bugün ben güzel spor yaptım sayılır dün akşamdan kalan ev dağınıklığını topladım kaç defa git gel git gel eğil topla kaldır falan. Pazara gidicem ev süpürp silicem bugün sporum tam

Kızlar telefondan girdiğim için herkesi alıntılayamıyorum çok karışıyo sonra. Hepinize çok teşekkür ederim inşallah bidaha tekrarlanmaz dediğiniz gibi. Gece gözümü kapattğım an başka başka senaryolar döndü beynimde uyku tutmadı bi türlü. Peşinden de oğlum en az 12 kere uyandı hiç uyuyamadım.
nazarlandırdı kendini sıpa. Aşağıdan bozacı geçiyodu bu da bozaa diye bağırmaya başladı eşimin kuzeni aynı apt oturuyo onun çocuğu. 2,5 yaşını geçti hala çok konuşmuyo. Anında çekti nazarı sıpa

yanlış düşünüyorsun kilo verme hızı olağan dışı haller dışında kesinlikle yaş ile alakalı bu sebeple yaşsız ekleyemiyorum.

Sagol canim, kremali kahveyi birakmam lazim haklisin :) Saat ben de düsünüyorum cünkü telefon sürekli yanimda olmuyor.

Ohh Cok iyi valla ben de sabah leslie 1 mile yaptim 150 ip atladim ve ev temizligi beni bekler

Anladim canim.
Benim ölçülerim de hemen hemen aynıdır.
Boy uzun olmayinca kilohic çekilmiyor.
Bu kilolari bir anda almadik, o yuzden bir anda veremeyiz.
Sabirli olacağız.
Kendine en az 6 ay, 1 sene gibi bir surec tani canim.
Doğru yoldasin beslenmen de güzel. İradene guveniyorum. Yaşam sekli gibi dusunmemiz lazim.
Cok cabuk vermek istiyorsan, su orucu, aclik orucu, şok diyet araştırabilirsin canim. Hic saglikli degil ama ben de yapiyorum yoksa kilo veremem

sen bekle ben oraya geliyorum. nöbetlerde seni basıp ne yediğini kontrol edicem. gece daraldım ben çıkıyorum deyip hastanede alacağım soluğu. bakalım o zaman ekmek yiyebilecek misin?
gece soğuk kompres yap blca toplasın kendini.
aynı durumdyım canım laptop gitti cep tele kaldım işim çok zor. arada eşimin laptopu boş bulunca girip hızlıca okuyup çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…