Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Melegimkorusun uğurlu gelmeni bekliyorum o zaman
(not:bugün 200 kilo almış olabilirim, hiç iyi hissetmiyorum şu anda yani işin zor canim )
demek ki içine doğmuş uğurlu geliriz inş. ben de bugün biraz kaçamak yapmış olabilirim ama yarından itibaren rutine dönüyoruz. bu hafta güzel yürüyüş yapmıştın bu haftada devamı gelir inş. menülerine etiketlemeyi unutma olur mu canım

tebrikler, müthiş
Gecen hafta: 64.7
Bu hafta: 65.0
Fark: +0,3
Eki Görüntüle 2647759
olsun canım haftaya çok daha güzel eksi gelir bence
Günaydin herkese

Carsamba: 97.1
Bugün: 95.7
Fark: 1.4
Yüzde: 1.4 oluyor sanirim
Gelecek hafta için hedef kilo:
94 kilo

Yeni basladigim ve kilom yüksek oldugu icin 2 günde 1.4 vermisim motivasyonum tavann
@BlueSkyyyy
şahane
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta:66.2
Fark: 0.7
Yüzde: 1

Eki Görüntüle 2647776
yaşasın haftaya 65ler geliyorr
Geçen hafta 66.7
Bugün 66.3
Fark 0.4
Yüzde 0.59
Iyi değil ama sabitten düştüğüm için mutluyum haftaya 65 leri görmek istiyorum insallah amin ☺
tebrikler canım
müthiş gerçekten maşallah
selam kızlaar ben geldim. Kilo veren ve sabit kalan herkesi tebrik ederimm
Yawrukush CEYDOS

Geçen hafta:72,0
Bu hafta:71,0
Fark:-1
Yüzde:1,39
Gelecek hafta için hedef kilo:69,9
harika canım tebrikler
şahane tebrikler
Geçen hafta: 62,9
Bu hafta:62,6
Fark:0,3
Yüzde: 0,48
Gelecek hafta için hedef kilo:62,3

Eki Görüntüle 2647784
tebrikler canım
Eki Görüntüle 2647789
Geçen hafta 83.3
Bu hafta 82
Fark 1.3
Yüzde 1.56
sana yorum yazmışmıydım hatırlamıyorum canım ama yine yazayım. tatile rağmen müthiş
süper, tebrikler canım
Geçen hafta: 57.2
Bu hafta:: 57.1
Fark: 0.1
Yüzde:0.17
Bu hafta az oldu ama önemli olan eksi olması
FitFiliz
tebrikler
Geçen hafta 61.9
Bugün 61.7
Fark -200
Yüzde 0.3
Yawrukush CEYDOS @fmad
Eki Görüntüle 2647812
tebrikler

Selam kızlar bugün aşırı yoruldum. Akşam üstü resmen tüm arkadaşlarım komşularım akın etti. Biri girdi biri çıktı en son bitanesi hepsi gidince haber verirmisin gelmek istiyorum dedi çok samimi değiliz. Kusura bakma ortalığı toplayıp yatıcam çocuğu yeni uyuttum dedim. ( bizim burası çok ufak yer şükür korona gözükmedi şuana kdar hepimizde temkinli insanlarız :) )

sabah: 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir sucuk domates salatalık 2 bardak çay

ara yok

öğlen yarım dilim kek

akşam (eşim yemek istemedi)
3 dilim karpuz 2 dilim ufak kavun 3 yk yoğurt yarım kase şehriye çorbası

su: 2 lt anca oldu

spor fazlasıyla koşturma..

Oğlumu akşam üstü aşağı indirdim. Komşularla naber nasılsın derken tam 1 dk içinde oğlum ortadan kayboldu fırladım farkettiğim an anında yola fırlamış allahtan 2 araba yanyana durmuş sohbet ediyodu o da hemen yolun kenarında duruyodu öyle bi koştum ki 2 saat elim ayağım titredi tansiyonum fırladı. Belki 1 dk bile ayırmamışımdır gözümü. Ömrüm bitti yemin ederim

tebrikler
Cuma 72.3
Bugün 71.6
Fark -700
Yüzde 0.96Eki Görüntüle 2647855
tebriklerr
Gecen hafta 58.5
Bu hafta 58.2
Fark 0.3
Yüzde 0.512
tebrikler canım
Gecen hafta- 66.3
Bu hafta- 66.3
Fark: 0
Yuzde: %0
Gelicek hafta icin Eki Görüntüle 2647911 hedef: 65.00
olsun canım bu hafta sabitse haftaya kesin eksi gelir
bugun 69.5
Geçen cuma 69.6
fark: 100 gr
Yüzde: 0.14

Yawrukush CEYDOS asena87 @1delimavi
tebrikler
Kızlar inşallah hepiniz mezun olur ve kilolarınızı korursunuz ♥ Ben yine ara ara gelmeye çalışacağım
Sizi seviyorum♥♥
feyza sınavlarında başarılar canım inş hepsi çok güzel geçer , stresten yemeklere dalma olur mu
Geçen hafta 65.2
Bu hafta: 64.7
Fark : 500 gr
Yawrukush CEYDOS Eki Görüntüle 2647986
tebrikler

haftaya çok çok iyi olur. o kadar yemekler arasından +100 de gelmek başarı canım
aynı durumdayım o yüzden cepten girince mesaj yazamıyorum ben çok canım sıkılıyor. söyleyeceklerimi içimde tutmak çok zor oluyor.
ayy deli olmuştum bende. simdi laptopa geçtim baya geriye gittim
Yani karamel mi sebep bu arti ya, Sebze nerdeyse hic ruketmedim o yuzden mi bilemedkm
+400gr
Fark +0,60 mi oluyor Yüzde olunca emin degilim
CEYDOS Yawrukush
ketoya uygun olmadığı için ödem olmuştur haftaya güzel bir eksi gelir inş
harika canım tebrikler kim tutar seniii
Bende senin verdiğini gördükçe mutlu oluyorum eski yarışçılar olmamızdan mıdır acaba ilk senin kilo bildirimine bakıyorum hep :) görürsün canım , kalıcı olsunda geç olsun .
canım benim saol. inş bende çok oyalanmadan veririm kilolarımı

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun tüm evlatları

Bende hastalarimi bekliyorum sosyalleşmek için :) kendileri 20.30 itibariyle yatmaya gelecekler :) bana yine geceler uykusuz diridiridim dim.dim :)
iyi nöbetler canım inş güzel geçiyordur
Kilo bildirimi
Gecen cuma:67
Bugun:66.7
Fark:300 gr
Yuzde:0.45
Eki Görüntüle 2648137
tebrikler özgecim eksi olsun bizim olsun
eline sağlık canım
Melegimkorusun uğurlu gelmeni bekliyorum o zaman
(not:bugün 200 kilo almış olabilirim, hiç iyi hissetmiyorum şu anda yani işin zor canim )
ne yedin çabuk itiraf et

kolay gelsin canım. keyifli olur çocuklara da , nane falan hemen çıkar bence
çok geçmiş olsun canım. allah korumuş, çocuk büyütmek gerçekten cok zor, annem hep der çocuğun varsa arkanda da gözün olacak ,gerçekten de öyle. allaha emanetler

cuma menümü yazıp yatayım artık, bugün ipin ucu biraz kaçtı

11.30
1 yumurtadan omlet, badem unu ile lorlu poğaca yaptım 2 tane minik ondan yedim ( çok yağlı gibi oldu sevmedim ama yedim ), 1 tane ev yapımı normal peynirli poğaça yedim , domates, kapya biber

17.30
50gr kadar yaban mersini, yarın kahve fincanı kadar tuzsuz antep fıstığı, filtre kahve

20.00
sadece az biraz yağda sotelenmiş tavuk göğsü, haşlanmış yeşil börülce salatası, 5-6 dilim kızarmış patates (airfryda yağsız yapmıştım hazır paketlerden)

su: 2lt
spor: 6000 adım

Yawrukush CEYDOS asena87 FitFiliz

hayırlı olsun canım detayları paylaşırsan belki gelecekte bende düşünebilirim tartından.
Kızlar cay cok tüketiyorum aksamları 3-4 bardak etkısı olmaz demı kıloya
şekersiz içiyorsan sorun olmaz ama yemekten hemen sonra tüketilmemli diye duydum çay ilgi alanıma girmediği için detaylarını araştırmadım.
yok canım çözülmedi kilo ile yaş orantılı adın yaşadığın şehir mesleğin kilonla alakalı değil onları istemiyorum ama yaş devreye girerse olay değişiyor. yaş boy gerekli benim için. öyle durumlar oluyor ki ben almanız gereken kaloriyi bile hesaplıyorum menülerinizin uygunluğunu kontrol ediyorum. olmazsa benim verilerim yorumlarım hep eksik olacak. bu sebeple listeye dahil edemiyorum. bende bunu bu şekilde detaylı olarak yazdığımı hatırlıyorum. bugün yaşını öğreneyim yarın eş yarışmasında eşim ol ne dersin?
ah ah canım ya. bunlar büyüyene kadar biz bizlikten çıkıyoruz. Allah korumuş gerçekten.

Azıcık diyet dışı olmuş ama azıcık.. Yarına eritirsin inşallah.. Bol tempolu koşuşturma ile

Kilo verme veya alma hızının yaşla alakası yokki orantılı olsun. Metabolizma ile alakalı ve bu da kişiye göre değişir. Herkesin metabolizması ve yeme kültürü farklı çünkü..
Yaş olmayınca verilerin eksik olacağına katılmıyorum.. Kaptan olduğum dönemde hiç yaş sormadım. Gerek yok çünkü. Diğer kaptan arkadaşlarda da görmedim.
Beni yaşsız eklemen gerekiyor ve tabiki senle eş olurum

12 Haziran menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış TB ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Reçel

Öğlen evde : 4 kaşık ıspanak
2 kepçe çorba

Saat 18 yemekhanede : 1tane hasan paşa köfte ( patatesini yemedim )
3 kaşık çorba
4 parmak kadar ekmek

Gece 23.30 : 1 tane yuvarlak hastane ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Su :1 litre anca
Spor : nöbette çok ayakta durmaca
Evde 5 dk eliptikte yapmıştım gelirken :)

Yawrukush CEYDOS

Ekmeği çok kaçırdım yine , eve gidince eliptikle telafi edeyim bari , çok acikmistim duramadim , işe gelirken kahvaltida ekmek yemeyim bari bir daha , hastanede de yiyince çok oluyor . sabah hafta sonu olduğu için sabah evde yerim ama bir dilim yuzsuzlukte sınır tanımam , yaşasın ekmek aşkı CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…