Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

M MaviFeslegen sevgili eşim güzel kilolar verelim inşallah
Çok güzel canım menün maşallah ben biraz bozdum dün inşallah toplayacam
Çok gğzel canıö B12 eksikliğimi var acaba
Bizde verecez düşecez o kilolara canıö inşallah

12.06.2020

11:00

2 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
2 tk tahin

18:00

1 kase mercimek çorbası
15 tane bulgurlu sarma

Spor 30 dk yürüyüş :120p

Su 2,5 lt

13.06.2020

11:00

2 haşlama yumyrta
1 dilim haşlanmış patates
3 dilim sucuk
Yeşillik
3 dilim peynir
2 çk tahin

16:00

1 dilim çikolatalı yaş pasta (amcamızın oğlunun nişanıydı ödül varsa ödül oldun.. yoksa cezama razıyım )

19:00

1 yt tavuklu bulgur pilavı
4 yk patlıcan yemeği

Su 2,5 lt
Spor 50 zip : 150 p

M MaviFeslegen
Ellssa

Günaydın kızlar. Sabah tartıda anlamsızca + çıktım baya. Bir iki lokma attım ağzıma dukan birası içicem. Kabak detoksu yapmayı düşünüyorum 2 gün bakalım ne olacak. Bugün pikniğe gidicektik normalde yağmurdan dolayı iptal oldu. Kaynanama da gitmek istemiyorum evde durursak kabak detoksum beni bekler

Eklentiler

• image.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 34
Aslında gün faslına göre bile iyi sayılır bence sıkma canını tatlım, biraz dikkatle gider bence
Ban de menümü paylasicam birazdan

Nerede yaşıyorsun, Ankara'da artiyormus ben cesaret edemiyorum henüz kimseyle buluşmaya o yüzden. Bir de biraz anlatsana canım kendini tanışalım Aysuncum.
Umarım çook iyi geçer haftamız

Cuma menü:

Sabah yürüyüş
3ltsu

12 de hiç abartmadim akşama sakladım kendimi domates salatalık ağırlıklı klasik kahvaltı az zeytin, az peynir

Ara: iki küçük kase kiraz

Akşam: 20 yaprak sarma (sararken de spor oldu ) üstüne çay

Cumartesi:

Saat 11: çeyrek dilim ekmek (kendi yaptığımdan), domates az peynir çay, sade Nescafe

13.30 bir küçük boy haşlanmış mısır, yine Nescafe

14.30 çay tabağında kiraz

16.00 fırında kuzu eti biraz da patates sonra da saat 6 gibi çay
Spor olarak da market alışverişi

Melegimkorusun

Ellerine sağlık Özgecim, güzel güzel büyürler canım inş. ektiklerin ve afiyetle yersiniz.

Güzel de olmuş değmiş bence uğraşmana
Tatlı rüyalar canim

ayy elinize sağlık ne kadar güzel olmuş trambolin çekti canım

ben her sabah tartılıp takvime kaydediyorum. son 5 gündür birrrrebir aynı kilodayım ama daralıyorum, 1 hafta önce giremediğim elbiseye şu an girebiliyorum. bence bu cuma bildirimlerine böyle bi opsiyon da gelsin, 'kilo veremedim ama var bi gelişmeler...' dsklşfjds.

Günaydin esim :) + cikmana üzüldüm aslinda dünki menün tiramisu disinda kötüde degil. Regl zamanin mi yaklasti acaba? Kabak detoksu ben de düsünüyorum istersen beraber yapabiliriz canim

Benim Cumartesi menüm

12:30 2 yum. kiymali omlet / peynir zeytin sögüs tabagi ve cok az humus. 1 kuru kaysi

sade türk kahvesi

aksam biraz gec oldu 19:30
Firinda balik fileto, salata, kasarli mantar ve kücük kase soguk ayran corbasi (nohut ve sehriyeli)

ardindan 4 tane bögürtlen.

spor: leslie 1 mile / 150 ip atlama / ev temizligi / ve aksam uyumadan önce yine leslie 1 mile yakin kendimce hareket. suan bacaklarim hamlamis durumda

Ben Almanya’da yaşıyorum canım. Burda sayılar baya azalıyor ama hala tedbirliyiz. Ama çok bunalmıştık iyi oldu geniş yeşillikte buluştuk eşlerde evden çalışıyordu zaten Biz yaklaşık 2 yıl önce taşındık buraya . Türkiye’de 9 yıllık memuriyetten sonra istifa ettim ben eşim yazılımcı onun işi nedeniyle burdayız oğlum var 4 yaşında. Ben de çalışmıyorum. Almanca öğrenmeye çalışıyorum bu aralar. GÜn içinde aktif bir insanım kolay kolay oturmam evde bulurum yapacak seyler yaklaşık 3-4 haftadır low carb besleniyorum son iki haftasonu hariç seni yurt dışında yaşıyor sanıyordum. Sen doktora yapıyorsun sanırım

Cuma akşam ödül olmuş canım afiyet olsun menülerin güzel olmuş Cuma su da güzel, Cumartesi yazmamışsın onu da fazla içtiğini varsayıyorum

Patates ve pasta
Yasaklı yiyerek bozmuşsun canım seviyeyi.. Yeniden başladın mecburen dimi?
Ohh miss gibi olmuş ellerine sağlık. İyi uykular canım

İnşallah canım
Tartıdan 5 saat sonra regl oldum
Ama yine de ..

Sınavlarım bitsin de bi kendimi vereyim inşallah

Ya bilmiyorum 600 gr fazlaydım okadarda olmaz ki canım hadi 100-200 anlarımda. Saç boyamakla kilo alınmaz heralde
Ay bilmiyorumki eşim ya. Neden böyle oldu çözemedim. Valla olur kabak detoksu yapalım bakalım. Ben bugünü çok hafif geçirmeyi düşünüyorum en azından şu + gitsin yarına kadar.
Senin menüne sporuna bayıldım maşallah ya. Bende dün okdar iş yapmayı spordan saydım işte

Iki günlük alintilarimi yazayım

canim tebrik ederim ıkinize de

@ fyzanur 9.olmusuz kiiizzz hhahahha
Tebrik ederim
biz de tansucuumla sizden bir tık üstte

Ben de dişlerimi ve memeleri yaptırmak istiyorum

Cuma menusunde yalniz olmadigimi gördüm sevindim
Gel beraber bataklığa batalim
Batalim canım sonra beraber çıkarız yine

Ne guzel seni dusunen, kucuk suprizler yapan bir esin var, diyetini sabotede etse, davranisin icinde sevgi kirintilari var, masallah ,daim olsun canim.
Teşekkür ederim kaptanım ben kilo verdikçe daha çok almaya başladı sanki yoksa benim kilo vermemi kıskanıyor mu

Çok güzel canım afiyet olsun eksi olarak dönsün

Teşekkürler kaptanım sana da kolay gelsin
Şimdi üst komşumun kızıyla saçlarımızı boyadık. Bi gençleşirm sanırım. Aşırı beyazım var kaynanam benden bakımlı valla
Ohh ne güzel olmuş canım ben de bugün boyayacagim inşallah ☺

Afiyet olsun canım cumaya çoktan gitmiş olur o pastacik merak etme

Ellerine sağlık kaptanım çok güzel olmuş iyi uykular

Cumaya eksi olur canım merak etme kabağı çok severim ama detoksunu hiç sevmemiştim sen faydasını görürsün inşallah canım ☺

Gayet güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…