- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
M MaviFeslegen sevgili eşim güzel kilolar verelim inşallah***Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ
1. GRUP ===>Aomine Daiki & M MaviFeslegen
2. GRUP ===> @blueskyyy &Birgaripanne
3. GRUP ===> M minimalce_ &aydingelini
4. GRUP ===>Arrietty_ & @bnnu
5. GRUP ===>Melegimkorusun & FitFiliz
6. GRUP ===> @cokofesttt & @deniz diyette
7. GRUP ===> @asena87 & B Beklenen2
8. GRUP ===> @mifihafa &erciyes111
9. GRUP ===>esmeriiim & @JaneRizzoli
10. GRUP ===>Yawrukush & B barga
11.GRUP ===> @fyzanur & @melek ada
12.GRUP ===> @matilda34 & @Milana firuze
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.
*** Listede adı mevcut olmayan eşi olmayan arkadaşlarım bu dönem işlerinizin yoğunluğu nedeniyle sizleri eşlemedim. Eğer bende dahil olmak istiyorum derseniz eşleme yapabilirim.
Çok güzel canım menün maşallahBugünkü menüm
08:00
1 kupa limonlu su
10:00
3 günkurusu kayısı
12:30
2 domates
19:00
Közlenmiş patlican biber domates soğan az zeytinyağı ile
5 yeşil 2 siyah zeytin
Spor
1 saat yürüyüş
Su
3 ü geçer yatana kadar
Aomine Daiki Yawrukush
Çok gğzel canıöKahvaltı
Salatalık domates
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
Semizotu çorbası 1 kase
Akşam
Zeytinyağlı fasulye sote 5 kaşık
4 kasik pirinc pilavi
1 bardak ayran
Ara sade türk kahvesi ( içerken şekilden şekle girdim)
3 tane kuru incir
2 litre su
Spor ;Çok halsizim sürekli uyumak istiyorum
Ev işleri balkon yıkadım. Yemek çamaşır.
Aomine Daiki
Bizde verecez düşecez o kilolara canıö inşallahBugünkü menüm
10:00 Sade kahve
11:00
3 kupa limonlu çay
12:30
Mantarlı haşlanmış yumurta kavurması (1 yumurta)
Patlican salatası 2 kaşık
Yeşil ve siyah zeytin
Nane maydanoz
Yardımcım kendine salata yapmış gün boyu yemek yerine yemek için, semizotlu felan ondan 2 kaşık aldım. (Dikkat etmeliymiş. Benden 20 kilo daha zayıftır( çaktırmadım ama lavaş yemekten vaz geçtim ve çabuk doydum :/ iştahımı kapattı)
17:00
Sade kahve
17:30
Limonlu çay 3 kupa
18:30
4 tane fırında kıyma köfte biber soğan
Salata
1 kase yoğurt
Su
3 litre
Spor
100 ip
Aomine Daiki Yawrukush
Miss gibi olmuş kaptanım. Sefasını sürün inşallah :)Gunaydin guzel arkadaslarim, benim icin uyku vakti, her yerim agriyor, tam 5 saat arka bahceyle ugrastim,temizledim..
Cocuklari uyuturken uyuyakalmisim, az evvel uyandim simdi kendi yatagimda tekrar uykuya donuyorum.
Gununuz guzel gecsin.
Bu da bahcenin before after fotosu olsun
Eki Görüntüle 2648587
Eki Görüntüle 2648588
Ellerine saglik canimYetistiremiyorum, ama her ogunde gidip salata malzemelerni ben topluyorum o bile iyi geliyor.
Bide patates topliyorum o zaman tamamen toprakla butunlesiyorum zayen :))
Evet daha dogrusu 5 6 gun gecti de duzensiz halaReglin mi yakin Tansucum?
Aslında gün faslına göre bile iyi sayılır bence sıkma canını tatlım, biraz dikkatle gider benceiyi akşamlar kızlar :) 3 aylık karantinadan sonra ilk defa arkadaşlarımızla sosyalleştik zaten hepimiz evdeyiz ve eşlerde evden çalışıyordu artık yeter dedik buluştuk. cok cok iyi geldi hem bize hem çocuklara. öğlen karar verdik ve acele evde kek, kurabiye, poğaça falan hazırladık. o kadar süre sonra buluşunca ben diyetteyim demek istemedimaçıkçası pişmanda değilim yalnız dün FitFiliz sana oklava gösteriyordum bugün ben hakkettim biraz
cumartesi menüm
12:00
1haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, çeyrek avakado, domates, salatalık ile salata, yarım dilim low carb ekmek (bunu da yememeliydim ama buluşacağımız belli değildi)
16:30
1 küçük dilim kek, 1 tane kurabiye, 4-5 tane çiğ badem, 2-3 tane üzüm
20:00
1haşlanmış yumurta, 2yk lor peyniri, domates, salatalık ile salata
su:2-2,5lt
spor: 7000 adım (yürüyerek gidip geldik)
Yawrukush @Ceydos @asena87 FitFiliz
senin gün nasıl geçtiFitFiliz ?
Ellerine sağlık Özgecim, güzel güzel büyürler canım inş. ektiklerin ve afiyetle yersiniz.Gunaydin guzel arkadaslarim, benim icin uyku vakti, her yerim agriyor, tam 5 saat arka bahceyle ugrastim,temizledim..
Cocuklari uyuturken uyuyakalmisim, az evvel uyandim simdi kendi yatagimda tekrar uykuya donuyorum.
Gununuz guzel gecsin.
Eki Görüntüle 2648587
Eki Görüntüle 2648588
Gunaydin guzel arkadaslarim, benim icin uyku vakti, her yerim agriyor, tam 5 saat arka bahceyle ugrastim,temizledim..
Gununuz guzel gecsin.
Eki Görüntüle 2648587
Eki Görüntüle 2648588
Günaydın kızlar. Sabah tartıda anlamsızca + çıktım baya. Bir iki lokma attım ağzıma dukan birası içicem. Kabak detoksu yapmayı düşünüyorum 2 gün bakalım ne olacak. Bugün pikniğe gidicektik normalde yağmurdan dolayı iptal oldu. Kaynanama da gitmek istemiyorum evde durursak kabak detoksum beni bekler
Daha iyiyim şükür ozgecimGuzel birgun gecirmissin canim, nasil oldun?
Selam kızlar ve sevgili eşim M minimalce_ bugün menüm
Sabah: 1,5 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir (1 kk ) 1 yeşil çay
ara: yarım dilim tiramisu. Geçen günden içimde kaldı yemesem çatlayacaktım
akşam:6 tane fırında mantar üstünde biraz kaşar peynir vardı
6 tane ufak köfte 2 yk pilav 2 dilim karpuz
Ara nescafe 3 kiraz
su: 2 lt
Spor; sabahtan 2 saat evi topladım dün akşamdan kalan dağınıklık oyuncaklar banyoya kadar girmiş
Pazara gidip geldim baya dolaştım
Sonra oğlumla ufak bi yürüyüş yapıp eve geldik onu yıkadım şimdi uyutuyorum
Günaydın kızlar. Sabah tartıda anlamsızca + çıktım baya. Bir iki lokma attım ağzıma dukan birası içicem. Kabak detoksu yapmayı düşünüyorum 2 gün bakalım ne olacak. Bugün pikniğe gidicektik normalde yağmurdan dolayı iptal oldu. Kaynanama da gitmek istemiyorum evde durursak kabak detoksum beni bekler
Ben Almanya’da yaşıyorum canım. Burda sayılar baya azalıyor ama hala tedbirliyiz. Ama çok bunalmıştık iyi oldu geniş yeşillikte buluştuk eşlerde evden çalışıyordu zatenAslında gün faslına göre bile iyi sayılır bence sıkma canını tatlım, biraz dikkatle gider bence
Ban de menümü paylasicam birazdan
Nerede yaşıyorsun, Ankara'da artiyormus ben cesaret edemiyorum henüz kimseyle buluşmaya o yüzden. Bir de biraz anlatsana canım kendini tanışalım Aysuncum.
Umarım çook iyi geçer haftamız
Cuma akşam ödül olmuş canım afiyet olsunCuma menü:
Sabah yürüyüş
3ltsu
12 de hiç abartmadim akşama sakladım kendimidomates salatalık ağırlıklı klasik kahvaltı az zeytin, az peynir
Ara: iki küçük kase kiraz
Akşam: 20 yaprak sarma(sararken de spor oldu ) üstüne çay
Cumartesi:
Saat 11: çeyrek dilim ekmek (kendi yaptığımdan), domates az peynir çay, sade Nescafe
13.30 bir küçük boy haşlanmış mısır, yine Nescafe
14.30 çay tabağında kiraz
16.00 fırında kuzu eti biraz da patates sonra da saat 6 gibi çay
Spor olarak da market alışverişi
Melegimkorusun
Patates ve pasta12.06.2020
2 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
2 tk tahin
18:00
1 kase mercimek çorbası
15 tane bulgurlu sarma
Spor 30 dk yürüyüş :120p
Su 2,5 lt
13.06.2020
2 haşlama yumyrta
1 dilim haşlanmış patates
3 dilim sucuk
Yeşillik
3 dilim peynir
2 çk tahin
16:00
1 dilim çikolatalı yaş pasta (amcamızın oğlunun nişanıydıödül varsa ödül oldun.. yoksa cezama razıyım )
1 yt tavuklu bulgur pilavı
4 yk patlıcan yemeği
Su 2,5 lt
Spor 50 zip : 150 p
M MaviFeslegen
Ellssa
Ohh miss gibi olmuş ellerine sağlık. İyi uykular canımGunaydin guzel arkadaslarim, benim icin uyku vakti, her yerim agriyor, tam 5 saat arka bahceyle ugrastim,temizledim..
Gununuz guzel gecsin.
Eki Görüntüle 2648587
Eki Görüntüle 2648588
İnşallah canımhelal olsun canım
Sen biraz dinlen bomba gibi geri dönüş yaparsın
İnşallah canımtebrikler
tebriklerr
tebrikler canım
olsun canım bu hafta sabitse haftaya kesin eksi gelir
tebrikler
feyza sınavlarında başarılar canım inş hepsi çok güzel geçer, stresten yemeklere dalma olur mu
tebrikler
Ya bilmiyorum 600 gr fazlaydım okadarda olmaz ki canımayy elinize sağlık ne kadar güzel olmuştrambolin çekti canım
ben her sabah tartılıp takvime kaydediyorum. son 5 gündür birrrrebir aynı kilodayım ama daralıyorum, 1 hafta önce giremediğim elbiseye şu an girebiliyorum. bence bu cuma bildirimlerine böyle bi opsiyon da gelsin, 'kilo veremedim ama var bi gelişmeler...' dsklşfjds.
Ay bilmiyorumki eşim ya. Neden böyle oldu çözemedim. Valla olur kabak detoksu yapalım bakalım. Ben bugünü çok hafif geçirmeyi düşünüyorum en azından şu + gitsin yarına kadar.Günaydin esim :) + cikmana üzüldüm aslinda dünki menün tiramisu disinda kötüde degil. Regl zamanin mi yaklasti acaba? Kabak detoksu ben de düsünüyorum istersen beraber yapabiliriz canim
Benim Cumartesi menüm
12:30 2 yum. kiymali omlet / peynir zeytin sögüs tabagi ve cok az humus. 1 kuru kaysi
sade türk kahvesi
aksam biraz gec oldu 19:30
Firinda balik fileto, salata, kasarli mantar ve kücük kase soguk ayran corbasi (nohut ve sehriyeli)
ardindan 4 tane bögürtlen.
spor: leslie 1 mile / 150 ip atlama / ev temizligi / ve aksam uyumadan önce yine leslie 1 mile yakin kendimce hareket. suan bacaklarim hamlamis durumda
Havadanmı çekiyoruz sudan mı anlamadım kiEki Görüntüle 2648646 Benımde artılarım artıyor tövbe yarabbım
Sımdı kahvaltı yaptım
canim tebrik ederim ıkinize deayy 1. Olmuşuz
biz de tansucuumla sizden bir tık üstte@ fyzanur 9.olmusuz kiiizzz hhahahha
Tebrik ederim
Ben de dişlerimi ve memeleri yaptırmak istiyorumBenim cok param olsa her yerimi yaptırırım
Yüzümde benler vardi, onlari plastik cerrahide aldirdim cok memnunum.
Lazer epilasyona gittim cok memnunum.
Simdi de cok pahali olmasa basen çıkıntılarımı aldirmak isterdim. Lipoliz filan olaylari var.
Batalim canım sonra beraber çıkarız yineCuma menusunde yalniz olmadigimi gördüm sevindim
Gel beraber bataklığa batalim
Teşekkür ederim kaptanım ben kilo verdikçe daha çok almaya başladı sanki yoksa benim kilo vermemi kıskanıyor muNe guzel seni dusunen, kucuk suprizler yapan bir esin var, diyetini sabotede etse, davranisin icinde sevgi kirintilari var, masallah ,daim olsun canim.
Çok güzel canım afiyet olsun eksi olarak dönsünSabah
Sade türk kahvesi
Ara
2 erik
2 kasik yoğurt
Öğle 14.00
10 yaprak sarmasi
3 hindi füme
1 sb ayran
Ara
Sütlü nescafe
Aksam 19.00
1 porsiyon tavuk sote
Salatalik
1 sb ayran
Su 3 lt
Spor parkta tempolu 45 dakika yürüdüm.
@cokofesttt
Ohh ne güzel olmuş canım ben de bugün boyayacagim inşallah ☺Teşekkürler kaptanım sana da kolay gelsin
Şimdi üst komşumun kızıyla saçlarımızı boyadık. Bi gençleşirm sanırım. Aşırı beyazım var kaynanam benden bakımlı valla
Afiyet olsun canım cumaya çoktan gitmiş olur o pastacik merak etme12.06.2020
2 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
2 tk tahin
18:00
1 kase mercimek çorbası
15 tane bulgurlu sarma
Spor 30 dk yürüyüş :120p
Su 2,5 lt
13.06.2020
2 haşlama yumyrta
1 dilim haşlanmış patates
3 dilim sucuk
Yeşillik
3 dilim peynir
2 çk tahin
16:00
1 dilim çikolatalı yaş pasta (amcamızın oğlunun nişanıydıödül varsa ödül oldun.. yoksa cezama razıyım )
1 yt tavuklu bulgur pilavı
4 yk patlıcan yemeği
Su 2,5 lt
Spor 50 zip : 150 p
M MaviFeslegen
Ellssa
Ellerine sağlık kaptanım çok güzel olmuşGunaydin guzel arkadaslarim, benim icin uyku vakti, her yerim agriyor, tam 5 saat arka bahceyle ugrastim,temizledim..
Gununuz guzel gecsin.
Eki Görüntüle 2648587
Eki Görüntüle 2648588
Cumaya eksi olur canım merak etmeGünaydın kızlar. Sabah tartıda anlamsızca + çıktım baya. Bir iki lokma attım ağzıma dukan birası içicem. Kabak detoksu yapmayı düşünüyorum 2 gün bakalım ne olacak. Bugün pikniğe gidicektik normalde yağmurdan dolayı iptal oldu. Kaynanama da gitmek istemiyorum evde durursak kabak detoksum beni bekler
Gayet güzel olmuşCuma menü:
Sabah yürüyüş
3ltsu
12 de hiç abartmadim akşama sakladım kendimidomates salatalık ağırlıklı klasik kahvaltı az zeytin, az peynir
Ara: iki küçük kase kiraz
Akşam: 20 yaprak sarma(sararken de spor oldu ) üstüne çay
Cumartesi:
Saat 11: çeyrek dilim ekmek (kendi yaptığımdan), domates az peynir çay, sade Nescafe
13.30 bir küçük boy haşlanmış mısır, yine Nescafe
14.30 çay tabağında kiraz
16.00 fırında kuzu eti biraz da patates sonra da saat 6 gibi çay
Spor olarak da market alışverişi
Melegimkorusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?