Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy harika 36 saat nasil dayaniyorsun valla bravo 36 saat olmasinin bi sebebi var mi ve kilonu nasil etkiliyor acaba?
Evet var canım. Vücudun şifalanması.. Aç kalan vücut yağları ve hasta hücreleri yok ediyor enerji sağlamak için.. Dolayısı ile kiloyu da etkiliyor..

Ayy harika 36 saat nasil dayaniyorsun valla bravo 36 saat olmasinin bi sebebi var mi ve kilonu nasil etkiliyor acaba?
Evet var canım. Vücudun şifalanması.. Aç kalan vücut yağları ve hasta hücreleri yok ediyor enerji sağlamak için.. Dolayısı ile kiloyu da etkiliyor..

ayy maaşallah o nası spor o.o ip atlamak nasıl fayda sağlıyor?

Bence geçmişten muaf olmalısın. Live long sağlık çalışanları
Doktor olduğunu kaçırmışım canım, hangi dal peki? Nöbette kolaylıklar dilerimm
Doktor değilim kizlar sağlık teknikeriyim , gece belirli sayıda hasta veriyorlar bana onlara gece boyu uyku testi yapıyorum , uyku bozukluğu olanlara .

Kizzz aç durmussun sen ne yaptın böyle :)

Günaydın güzel takimim , nöbetten çıkamadım hala oyhhh eve gitmek istiyorum :) menümü de yazamadım, zaten iyice mahvettim hastanede menümü , pilav yedim ekmek yedim battım iyice vay bana vay bana ... Gece nasıl aciktiysam ekmek vardı ekmek yedim iki tane hastane ekmeği , diğer tekniker çikolata almış onu da yedim , akşam.yemekhanede de pilav yedim . Atın beni takımdan

ayy maaşallah o nası spor o.o ip atlamak nasıl fayda sağlıyor?

Crossfit in ustune zorlaya zorlaya yaptim. Bacaklarimin dermani kalmamisti
Yoksa Hedef biraz daha coktu

Tum vucudu calistiriyor yag yakimi icin cok iyi

Gunaydin bu arada citirlar

Cocuklari birakip spora gidecegim. 13 de annemlerin bahce de mangal yapacagiz.
Sabah sporu benim icin en guzeli. Firsatim varken degerlendireyim boyle

ay çok özendim, emeğinize sağlık

desene bu iş elimde patladı ben geçen hafta kaptişle eşsin sanmıştım Aysun'cum biraz ona takilayim diyordum. Palavralarım paçama dolandı
Yapçak bisey yok Yawrukush öyle iyi niyetli ki sökmüyor baksana

matilda34 canım kusurabakma, ben eşleri yanlış hatırlayınca olan sana oldu gibi oldu

Menün kusursuz tatlım saat 12deki pek benlik değil ama 15.30a çöreklenebilirdim

yok canım konuşmamıştır sakasına öyle dedi sanırım. bugün çok kaçamak mı yaptın yoksa FitFiliz gündem değistirmeye çalışıyorsun sanırım nerde menün ?
Aynen ya, hedef şaştı diyelim

Menüm güzeldi Aysun'cum. En azından o konuda iyi bı eşim canım . Dün cok aç hissettim kendimi
Yazarım menümü, online toplantımız var şimdi gidip azıcık makyaj yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…