- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Ben de bugün kendimi zor tuttum canimIyi aksamlar herkese bugünki menüm
12:00 közlenmis patlican ve biber yemegi yanina biraz ev yapimi yogurt & 1 kayisi
15:30 sade kahve yanina 2 tane hurma
17:45 az birsey firinda balik fileto yanina kase salata (eisberg, salatalik yarimdan az avocado, 5 zeytin ve 1 dilim mozzarella)
ardindan karpuz ve tulum peyniri
hizimi alamayip spordan önce 2 kuru kayisi ve 4 badem / 18:15 gibi yemek faslini bitirdim
aksam bi kendimi tutamicak gibi oldum ama yine iyi kurtardim galiba
SU 4 lt civari
SPOR 50 dakika yürüyüs, 100 adet ip atlama hemen hemen 9bin adim atmisim toplam
200 + 200 = 400 Puan hesaplamam dogru mu acaba?@aydingelini
Vucudun kendini biraksin toparlaman daha kolay olur yediklerine dikkat et iyi olurTeşekkürler canım bni düşündüğün içiniyi zannediyordum kendimi de iyilesmemisim demekki sporsuz diyet eksik oluyo gibi ama tabi önce sağlık
Sok diyete girmiyor mu kaptanim eger degilse ben denemek istiyorumBen bunu yapmistim. Harika sonuc veriyor.
Gidiyor göbek iniyor. 2 küsur kilo gidiyordu.
Ben de bugün kendimi zor tuttum canim
Ne oldu bize böyle.
Hedefim 56 yı görmek artık çok az gidiyor canm bakalım bu menülerle olacak mıNe guzel menu
Kus kadar yemissin canim masallah tebrikler
Hadi insallah canim. Sporun da harika .Hedefim 56 yı görmek artık çok az gidiyor canm bakalım bu menülerle olacak mı
Hmmm anladim canim zaten 3 gunden fazla dayanamaz insanUzun süre yapmak yasak canim
Mesela 7 gün olmaz
3 gune kadar izin var detoks kür gibi düşün.
Hmmm anladim canim zaten 3 gunden fazla dayanamaz insanUzun süre yapmak yasak canim
Mesela 7 gün olmaz
Mesela 7 gün olmaz
Bi agzim degdi mi önünü alamiyorum, ölculu tadimlik yeme olayi cok zor.hic deme canim ya ben tatli istegimi bastirmaya calisiyorum su son günlerdehurma karpuz derken iyi bastirdim aslinda ama bi yandanda korktum ucunu tamamen kaciricam diye.
Kabizlik sorunum var sanki en azindan kuru kaysi iyi gelir diye avutuyorum kendimi
Bi agzim degdi mi önünü alamiyorum, ölculu tadimlik yeme olayi cok zor.
Bir lokmadan birsey olmaz, ama o bir lokma devamini yemeyi tetikliyor isssteeee
Kabizlik icin sicak su iç, 2 buyuk bardak ben oyle çözdüm,.
İnşallah öğreniriz de kurtuluruzValla böyle böyle nefsimize hakim olmayi ögrenmemiz lazim yoksa bu kilo problemimizi yenemicez
Ben zaten gün boyu ilik su, yesil cay, dukan birasi, limonlu su karmakarisik tüketiyorum
Burcum aslan , hatta yukselen burcumda aslan, alcalan burcum da kovaymis :)))Seni çok iyi anlıyorum canım
Harikasınlütfen ben de sadece Cuma tartılayım
Ah annelerben de gizli yapıyorum diyetimi
Sen nasıl duygusalsınburcun ne?
Ay hayır balım ne kaçamağı36 saatlik açlık yapıyorum ben
Aman sakın balım suç işlemek yok. Bak ardından gelecek bizleri düşün
Kolay gelsin canimcim :)İyi akşamlar kızlar geçmiş bayağı birikmis , ben nöbetteyim , hastalarimi bekliyorum :) yavaş yavaş gecmisi okuyayyim :)
Tabiki olur sen sporlardan muafsin :)Kaptanım bn bu hafta spor yarışmasına katılamayacağım simdi leslie yaptım 15 dk felaket agrım oldu bu hafta katılmasam olur mu
Guzel birdun olmus canim, puan hesaplarin dogru :)Iyi aksamlar herkese bugünki menüm
12:00 közlenmis patlican ve biber yemegi yanina biraz ev yapimi yogurt & 1 kayisi
15:30 sade kahve yanina 2 tane hurma
17:45 az birsey firinda balik fileto yanina kase salata (eisberg, salatalik yarimdan az avocado, 5 zeytin ve 1 dilim mozzarella)
ardindan karpuz ve tulum peyniri
hizimi alamayip spordan önce 2 kuru kayisi ve 4 badem / 18:15 gibi yemek faslini bitirdim
aksam bi kendimi tutamicak gibi oldum ama yine iyi kurtardim galiba
SU 4 lt civari
SPOR 50 dakika yürüyüs, 100 adet ip atlama hemen hemen 9bin adim atmisim toplam
200 + 200 = 400 Puan hesaplamam dogru mu acaba?@aydingelini
Ya ne sacma isler, armut agaciniz mi var, toplayin armutlari bolusun aranizda..Hala da inat ediyor kv gilde diyormuski biz aldik diktik esim de yok kendileri aldi ben diktim diyor ustelik abilerimin tiyekleri var onlara yani uzum bagi onlardan birsey almiyorlar bizim bahceyi ekiyorlar iki armudu cok goruyorlar diyor bakalim bu sene neler olacak
Kv gecen sene baban yedi demis ama inanmiyorum bir tek ona kizmaz diye oyle demis
Aynen bende aabah aksam hazir aklima dusmusken tartilayim
Doktor brans ???
Bak yaa baslamis gene konum at yanina geliyorum
Nasilsin canim gorusemiyoruz Zinnetcim..Cuma 62,6
Pzt 62,7
Cok guzel bir gun olmus canim ne alemde diyetin?İyi akşamlar kızlar
11.30: çeyrek yufka, yumurtalı domates, zeytin, bir dilim peynir
18.00: patlıcan-biber közlemesi, bir dilim peynir, çok az yufka
20.00: karpuz
Su: 3 litre
Spor: 800 jj
200 bacak egzersizi
100 mekik
100 bisiklet
Toplam= 3600 puan
@fyzanur
Guzel birdun olmus canim, puan hesaplarin dogru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?