Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de bugün kendimi zor tuttum canim
Ne oldu bize böyle .

Teşekkürler canım bni düşündüğün için iyi zannediyordum kendimi de iyilesmemisim demekki sporsuz diyet eksik oluyo gibi ama tabi önce sağlık
Vucudun kendini biraksin toparlaman daha kolay olur yediklerine dikkat et iyi olur
Ben bunu yapmistim. Harika sonuc veriyor.
Gidiyor göbek iniyor. 2 küsur kilo gidiyordu.
Sok diyete girmiyor mu kaptanim eger degilse ben denemek istiyorum CEYDOS Yawrukush

Ben de bugün kendimi zor tuttum canim
Ne oldu bize böyle .

hic deme canim ya ben tatli istegimi bastirmaya calisiyorum su son günlerde hurma karpuz derken iyi bastirdim aslinda ama bi yandanda korktum ucunu tamamen kaciricam diye.

Kabizlik sorunum var sanki en azindan kuru kaysi iyi gelir diye avutuyorum kendimi

Vucudun kendini biraksin toparlaman daha kolay olur yediklerine dikkat et iyi olur

Sok diyete girmiyor mu kaptanim eger degilse ben denemek istiyorum CEYDOS Yawrukush
Uzun süre yapmak yasak canim
Mesela 7 gün olmaz
3 gune kadar izin var detoks kür gibi düşün.

Bi agzim degdi mi önünü alamiyorum, ölculu tadimlik yeme olayi cok zor.
Bir lokmadan birsey olmaz, ama o bir lokma devamini yemeyi tetikliyor isssteeee
Kabizlik icin sicak su iç, 2 buyuk bardak ben oyle çözdüm,.

Bi agzim degdi mi önünü alamiyorum, ölculu tadimlik yeme olayi cok zor.
Bir lokmadan birsey olmaz, ama o bir lokma devamini yemeyi tetikliyor isssteeee
Kabizlik icin sicak su iç, 2 buyuk bardak ben oyle çözdüm,.

Valla böyle böyle nefsimize hakim olmayi ögrenmemiz lazim yoksa bu kilo problemimizi yenemicez
Ben zaten gün boyu ilik su, yesil cay, dukan birasi, limonlu su karmakarisik tüketiyorum

Burcum aslan , hatta yukselen burcumda aslan, alcalan burcum da kovaymis :)))

Guzel birdun olmus canim, puan hesaplarin dogru :)

Ya ne sacma isler, armut agaciniz mi var, toplayin armutlari bolusun aranizda..
Ya da biriniz bahceye mi gittiniz, hak gecmesin diye az miktarda alin ne olacak yani atla devemi Allah askina....

Cok guzel bir gun olmus canim ne alemde diyetin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…