- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Dunki menum:
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 ck tereyagi 3 dilim peynir.
Oglen: 2 parca közde pişirilmiş tavuk ve 2 parca kuzu eti, salata, yarim yufka.
Ve 4 catal pasta.
Aksam: salata ve balik.
Spor: yok. Ama parka gitdik ve 4 cocukla, surekli peslerinden kosdurdum. Adim sayim:8000
Spor puanim: 400
Su: saymadim ama 2 litre olmusdur.
Bugun:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir.
Oglen: haşlanmış et kemikli 4 parca, salata, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 top dondurma.
Aksam: 1 parca oglenden kalma et.
Su: 2 litre
Spor: sadice 100 ip, uzun zaman sonra ip almasam da yenisni bugun yaptim deyidorant kutusundan ve internet kablosun dan :))
En azindan gunde 100-300 ip atlamaya calisicam yaz oldugu ucun eskisi gibi 2000 olmasada hic yoktan iyidir, ve birde 2 kizimla alisverise gitdik oda spor sayilirsa.
Adim sayim:8000
Spor puanim: 600.
2 gunummunde menusu berbat biliyorum, ama 1,5 aydir annemlere gitmiyordum surekli yedirmeye çalışıyorlardı. Neymiş kup kuru kurumuşum hastanelik olucakmisim of elimden geldigi kadar kactim, ama 2 saat once geldim ve artik kendi evindeyim yarin şahane bir menu ile gelicem.
Yawrukush
CEYDOS
asena87
matilda34
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 ck tereyagi 3 dilim peynir.
Oglen: 2 parca közde pişirilmiş tavuk ve 2 parca kuzu eti, salata, yarim yufka.
Ve 4 catal pasta.
Aksam: salata ve balik.
Spor: yok. Ama parka gitdik ve 4 cocukla, surekli peslerinden kosdurdum. Adim sayim:8000
Spor puanim: 400
Su: saymadim ama 2 litre olmusdur.
Bugun:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir.
Oglen: haşlanmış et kemikli 4 parca, salata, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 top dondurma.
Aksam: 1 parca oglenden kalma et.
Su: 2 litre
Spor: sadice 100 ip, uzun zaman sonra ip almasam da yenisni bugun yaptim deyidorant kutusundan ve internet kablosun dan :))
En azindan gunde 100-300 ip atlamaya calisicam yaz oldugu ucun eskisi gibi 2000 olmasada hic yoktan iyidir, ve birde 2 kizimla alisverise gitdik oda spor sayilirsa.
Adim sayim:8000
Spor puanim: 600.
2 gunummunde menusu berbat biliyorum, ama 1,5 aydir annemlere gitmiyordum surekli yedirmeye çalışıyorlardı. Neymiş kup kuru kurumuşum hastanelik olucakmisim of elimden geldigi kadar kactim, ama 2 saat once geldim ve artik kendi evindeyim yarin şahane bir menu ile gelicem.
seni