Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavuk gogsunu tavada onlu arkali pisiriyorum. Cacik yapar gibi sarmisakli naneli pul biberli yogurt hazirlayip dogradigim tavugu da icine koyuyorum. Bazen buna haslanmis yesil mercimek ya da karabugday da ekliyorumBende duramiyordum ama gun boyu cok yorucu geciyor
Menumu paylastigimda bakarsan
Soyle cumaya kadar yarisiyoruz normalde topik ici de var ama biz bireysel olarakta yarisacagiz ama kilo vermek icin deil daha cok spor icin vucudum sikilassin diye
InsAllah bende vakit bulup yapacagim
Peki biz lutfen bize adapte ol biraz
O zaman hic bakmayim videoya
Yogurtlu tavuk gogsu ??
Guzel olmus, egzersizin zaten iyiydi. Odem yapmadi mi adet? Benim dun aksam geldi, hem odem hem halsizlik yapti. Tatli istegini cevizli hurmayla bastirdim...Menumu paylasip eve gececgim netim yenilenene kadar boyle maalesef
Sabah
3 yumurtali yulafli chiali omlet 100 grami
Labne peynir
5 zeytin
Salatalik karalahana
Oglen
Omlet in geri kalani 100 gram
Karalahan salatalik
Ikindi
1 kaynana sopasi diger adini unuttum
Aksam
4 kasik patlican yemegi
2 kasik pilav
Su 15 bardak
Spor
14000 adim 700 puan
Bahce isleri 180 puan 1 saat
Ev isi delicesine adetim yaklasti ve cok sinirliyim anca boyle rahatliyorum
Yawrukush
CEYDOS
BLU3
Benden sana bir agiz dolusu ovguler geliyor :)Yada tarcinli sut @matilda34
Hele ottan teemizlerken bir stres atiyorsun nasil yolmak isteyipte yolamadiklarini cooookkk guzel yoluyorsun
CEYDOS kaptanim menumu duzenledim sporumu yapiyorum kendi capimda ama sen yoksun bir ovgu hakediyorum bence
Bu karantina surecinde 4 ay boyunca birkac kez denemistim kilolardan kurtulmayi fakat zor olan kismi su ki, mesela okullar varken cocuklar okulda oluyordu kendime ait zamanim oluyordu, kafami rahatlatabiliyordum.
Ya da bakici ayarlayip esimle takilabiliyorduk.
Yapmam gereken seyleri cocuksuz halledebiliyordum.
4 aydir oldukca zorlaniyorum, kilo almamin tek sebebi de strese bagli yemek..
Disari cikip cocuksuz yuruyus bile yapacak zamanim yok.
Cocuklarla da cikinca 1 ileri 2 geri seklinde yuruyoruz.
Esim cok yogun ve oldukca fazla calisiyor gunde 12-13 saat hemen hemen.
Bana hic yardimi olamiyor, is bolumumuz boyle..
Bende evi, cocuklari, takimi zor idare ediyorum canim..
Yine kendimi sona attim, birgun benimde zamanim gelecek insallah..
Dipnot: Birde delirmemek icin bahce islerine basladim, onlarda cok ilgi ve zaman aliyor ama hic sikayetci degilim, kafa dagitiyorum hic degilse..
Esim bir sordun bin ah isittin :))))
Yok be canim o eski oklavali halimde eser kalmadi valla once oklavalar kendime bence.Çok karbonhidrat ağırlıklı canım menün, ama ilk günler alışma süreci için iyi sayılabilir.
Tarifi de izliyorum diyetlik birşey diye, patates un yağ![]()
seni
Kozmogirl17 'ün şefkatli kollarına (dediğime bakma meşhur oklavalarina) bırakmak isterdim
ama kendisi şu sıralar meşgul.
Bende karantinada cok kilo aldim fercekten surekli yeni yeni islere sariyorum kendimi ayrica bahce cicekler gercwkten terapi gibi geliyor insana canim bwnimde favorim ciceklerBu karantina surecinde 4 ay boyunca birkac kez denemistim kilolardan kurtulmayi fakat zor olan kismi su ki, mesela okullar varken cocuklar okulda oluyordu kendime ait zamanim oluyordu, kafami rahatlatabiliyordum.
Dipnot: Birde delirmemek icin bahce islerine basladim, onlarda cok ilgi ve zaman aliyor ama hic sikayetci degilim, kafa dagitiyorum hic degilse..
Odemi mi alasi oldu bugun elim ayagim sisTavuk gogsunu tavada onlu arkali pisiriyorum. Cacik yapar gibi sarmisakli naneli pul biberli yogurt hazirlayip dogradigim tavugu da icine koyuyorum. Bazen buna haslanmis yesil mercimek ya da karabugday da ekliyorum
Guzel olmus, egzersizin zaten iyiydi. Odem yapmadi mi adet? Benim dun aksam geldi, hem odem hem halsizlik yapti. Tatli istegini cevizli hurmayla bastirdim...
InsAallah canimBenden sana bir agiz dolusu ovguler geliyor :)
Bu hafta harika gidiyorsun, menulerin guzel, egzersizin iyi, guzel bir eksi gelecek...
Bu karantina surecinde 4 ay boyunca birkac kez denemistim kilolardan kurtulmayi fakat zor olan kismi su ki, mesela okullar varken cocuklar okulda oluyordu kendime ait zamanim oluyordu, kafami rahatlatabiliyordum.
Geçecek kızlar bu günler de, önemli olan başlamamızdı. Dikkat edince gidiyor biliyorsunuz, tüm bu korona günleri sona erdiğinde belki de çoğu insan kendini kilo verme derdinde bulacak bu sefer. Biz en azından o işi halletmiş olucaz. Hem keyifle dışarı çıkacağımız hem de keyifle yiyeceğimiz günler gelecek. Sabır sadece canlarimmBende karantinada cok kilo aldim fercekten surekli yeni yeni islere sariyorum kendimi ayrica bahce cicekler gercwkten terapi gibi geliyor insana canim bwnimde favorim cicekler
Az yemissin gulum, ozel bir diyet mi uyguluyorsun, if mi yapiyorsun?
Merhaba. 97 kilo ile bende artık bu gruptayım. 102 kilodan bu kiloya indim. Devamı da gelir inşallah. Haftasonu diyet programıma fazla uyamadım. O yüzden iki gündür cezalı gibi az yiyorum. Yarından itibaren normal planıma uymaya niyetlendim. Bakalım Cuma günü tartı ne gösterecek.
Anam 2 gündür ortada yokum kimse de merak etmedi benieşim de menüde etiketlemese bildirim bile gelmedi
Menülerimi yazmya daha sonra başlayacağım. Bu hafta fiyaskoyum ben hiç umudum yok. Diğer haftaya kaldı maratonum![]()
bizi sonuncu yapmaaaa :))Nasil gidiyor canim diyet isleri gecmise bakamadim cok ben de bu hafta tekrar baslicam insallahAnam 2 gündür ortada yokum kimse de merak etmedi benieşim de menüde etiketlemese bildirim bile gelmedi
Menülerimi yazmya daha sonra başlayacağım. Bu hafta fiyaskoyum ben hiç umudum yok. Diğer haftaya kaldı maratonum![]()
Hoşgeldin canıımMerhaba. 97 kilo ile bende artık bu gruptayım. 102 kilodan bu kiloya indim. Devamı da gelir inşallah. Haftasonu diyet programıma fazla uyamadım. O yüzden iki gündür cezalı gibi az yiyorum. Yarından itibaren normal planıma uymaya niyetlendim. Bakalım Cuma günü tartı ne gösterecek.
Ya saçma sapan bişey yüzünden banlandım birisi kibledi beni sanırım. Şuan +400 gözüküyorum inşallah toparlarım. Ben bu günü Perşembe sanıyorumTekrar aramiza hosgeldin esim, banlandigini gördüm ben ama etiketlemeye devam ettim tabii
2 gün var tartiya toparla kendini ve en azindan daha fazlasi olmasin.
Yapabiliyorsan Spor ve yürüyüsle destekle - Porsiyonlarini kücült ve bol su tüket. Güveniyorum sanabizi sonuncu yapmaaaa :))
Bu hafta nedense +700 başladım özlem ya o yüzden hevesim de kaçtı. Yine de öyle bozmadım ama bu hafta istediğim gibi geçmedi. Sen napıyorsun nasıl gidiyo?Nasil gidiyor canim diyet isleri gecmise bakamadim cok ben de bu hafta tekrar baslicam insallah
Ya saçma sapan bişey yüzünden banlandım birisi kibledi beni sanırım. Şuan +400 gözüküyorum inşallah toparlarım. Ben bu günü Perşembe sanıyorumay hadi inşallah toparlanırım özür dilerim valla sen çok azimlisin bu hafta benim tökezleyeceğim tuttu
![]()
Napim canim ev tadilattaydi 2 haftadir kayinvalidemlerdeydim daha yeni gectim evime cok sukur artik donerim duzenime gercekten cok istiyorum kilo vermekHoşgeldin canıım
Ya saçma sapan bişey yüzünden banlandım birisi kibledi beni sanırım. Şuan +400 gözüküyorum inşallah toparlarım. Ben bu günü Perşembe sanıyorumay hadi inşallah toparlanırım özür dilerim valla sen çok azimlisin bu hafta benim tökezleyeceğim tuttu
Bu hafta nedense +700 başladım özlem ya o yüzden hevesim de kaçtı. Yine de öyle bozmadım ama bu hafta istediğim gibi geçmedi. Sen napıyorsun nasıl gidiyo?
Canım canım iyi ki gedinnNapim canim ev tadilattaydi 2 haftadir kayinvalidemlerdeydim daha yeni gectim evime cok sukur artik donerim duzenime gercekten cok istiyorum kilo vermek