• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

okullar kapatılır kapatılmaz aklıma ilk gelen bu çocukların anne babalarına ne olacağıydı valla. okulda olsalar yaşıtlarıyla stres atıyorlar, eğleniyorlar; evde gerçekten zor, pnların da alıştıkları bir düzeni var nihayetinde. ben bile bu yaşımda anneme sarıyorum, ne kavgalar ettik şu süreçte heh... ne güzel kendini tanıyorsun, neyi neden yaptığını biliyorsun. ben geçen haftaya kadar bütün insanların canı dakika başı tatlı çekiyor sanıyordum, halbuki o benim ne bulsam homini homini yememdenmiş. hepiniz sağlıklı, mutlu olun, da stres faktörü kalktığı anda sen o kiloları kendiliğinden veriverirsin :-)
Canim ne pozitif bir insansin, tesekkur ederim mesajina, hayat sanada hep pozitif seyler sunsun.. :KK200:

MENUM
SABAH
160 GRAM YULAFLI 3 YUMURTALI OMLET
5 ZEYTİN
30 GRAM PEYNIR
3 CATAL LABNE OMLETLE EFSANE OLUYOR
KARALAHANA DOMATES SALATALIK
OGLE
SİMİT KÖFTESİ 3 KAŞIK
SALATA
AKSAM
FIRINDA TAVUK PATATES
SU 10 BARDAKTAN FAZLA
SPOR 25 DK LESLİE 7.25 175 PUAN
15 DAKİKA CHOLE TİNG 3.15 45 PUAN
10000 ADIM 500 PUAN
1 SAAT BAHCE 3.60 180 PUAN
PLAMK 5 DK 50
TOPLAM 950 PUAN
@BlueSkyyyy @Ceydos Yawrukush Yawrukush
Aksam patates fazla kacmadiysa guzel olnus menun Tansucum..

Haha kiz ne fenasin
Ben cok yavas veriyorum. Hatta spor yuzunden acaba kilo vermek yerine kas yaptigim icin mi oynamiyor. Ekim de vucud yag miktari 43% du
Ocak dan Mart basina crossfit e gittim. Haftada 4eb fazla. Yag miktari øm 33 e dustu. Ama kilo da tik oynama yok.
Bugun bir elbisem vardi. Kotondan.
Deneyim dedim. Gecen yaz giremedim icine rahat. Patliyordum icinde. Birde yandan fermuarli. Kpanmiyordu. Bugun denedim. Hic umitli degildim.
Ama sigdim icine. Fermuari rahat kapatim gayet rahattim icinde. Ama goguslerim buyuk. Bi o kismi rahat etmedi
Yani o yuzden yag eritip kas yaptigim icin tartida hic oynama veya cok az oynama oluyor. En kotusu arti bile oluyor. Bu hafta sadece Pazartesi tartildim. Normalde hep tartilirim.
Bakalim ne dkyecek Cuma.
Aldim pateni. Taktim kulakligi. B1 saat de 450 kalori filan yakiyorum. 2 saat yaparim insallah
Canim vucudunun kas miktari artar, saglam spor yapip guzel besleniyorsun.
Kisa vadede kilo veremiyor yada tartida arti geliyor olabilirsin ama uzun vadede (birkac haftada) kas miktarin arttigi icin kilolar gider.
SIkilasmanda yanina kar kalir, dogru yoldasin..

iyi akşamlar herkese, yine bu saatte aşırı uylum geldi yediklerimi yazıp yatıyorum

sabah: 2 yumurta, maydonoz-dereout, zeytin, peynir, 2 ceviz

öğlen: 2 yk yoğurt, 1 tk pekmez, 3 kurukayısı, kakao-tarçın, 3 badem, 1 ceviz

akşam: ton balıklı salata

spor: 21 dk leslie + 1 saat fitness + 40 dk yürüyüş

147 + 600 + 160 = 907

Yawrukush Yawrukush
Bu menuye spora hic diyecek lafim yok esim, masallah..
Su da icmissindir bolca diye dusunuyorum, iyi uykular:)

Anam 2 gündür ortada yokum kimse de merak etmedi beni :KK12: eşim de menüde etiketlemese bildirim bile gelmedi:63:
Menülerimi yazmya daha sonra başlayacağım. Bu hafta fiyaskoyum ben hiç umudum yok. Diğer haftaya kaldı maratonum :olamaz:
Nasilsin gulum, gayet guzel devam ediyordun, ne var ne yok?

Geçecek kızlar bu günler de, önemli olan başlamamızdı. Dikkat edince gidiyor biliyorsunuz, tüm bu korona günleri sona erdiğinde belki de çoğu insan kendini kilo verme derdinde bulacak bu sefer. Biz en azından o işi halletmiş olucaz. Hem keyifle dışarı çıkacağımız hem de keyifle yiyeceğimiz günler gelecek. Sabır sadece canlarimm 💗💗💗😘😘
Yorgunum Filizim, gecmeyen bir yorgunluk benim ki..
Siz onden gidin, ben arkanizdan emekleyerek gelecegim :))

17/7 IF yapiyorum kaptanim :) Sabah 1-2 günlük hurma diyeti mi yapsam diye düsündüm ögleni öyle gecirdim ama aksam dayanamicak gibi olunca sipsak et sote yaptim. Pek yürüyüs/spor da yapamadigim icin daha fazla yemek istemedim iyi oldu bence böyle
If' nin mutlaka faydasini gorursun canim, bende cok ise yaradi.. :KK200:

Selamlar kahvaltı olarak,1 kibrit kutusu kadar süzme peynir,7 küçük yeşil zeytin,3-4 dilim domates,2 salam,1 dilim tam buğday ekmeği yedim
Canim menulerini toplu halde , her ogununu paylasirsan aksam ve ictigin su miktarini ve egzersizin varsa egzerisini, toplu halde takip etmek daha kolay oluyor :)

Evet regl 3-4 günü geçti hala olamadım birde buaralar çok uykusuzum stresli günler yaşıyorum maalesef mesela dün sabaha karşı 4 te yattım hala daha uykum yoktu. Sanırım bunların etkisi low carb bozulacak diye kaçamakta yapmıyorum. Durup birden düşer belki umut 😂😂😂
Canim stres, reglinin gecmis olmasi bunlar hep arti olmasinin sebepleri , moralini bozma, elinden geleni yapiyorsun.. :KK200:

Back
X