• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:duduk:DUYURU:duduk:

***Guzel arkadaslarim bu hafta takimimiz biraz sessiz, biraz motivasyonumuzu toparlamakta zorluk yasiyoruz.Bunlar cok normal diyet cok uzun soluklu, inisli cikisli, zor bir is.

***Diyorum ki yarin hem bize, hem 6. takima bir guzellik olmasi adina, Turkiye saatiyle aksam 18.00de , musait olan arkadaslarimla , 6. takima sohbete gidelim.
Tarti oncesi bizede moral olsun..:KK200:

Haha kiz ne fenasin
Ben cok yavas veriyorum. Hatta spor yuzunden acaba kilo vermek yerine kas yaptigim icin mi oynamiyor. Ekim de vucud yag miktari 43% du
Ocak dan Mart basina crossfit e gittim. Haftada 4eb fazla. Yag miktari øm 33 e dustu. Ama kilo da tik oynama yok.
Bugun bir elbisem vardi. Kotondan.
Deneyim dedim. Gecen yaz giremedim icine rahat. Patliyordum icinde. Birde yandan fermuarli. Kpanmiyordu. Bugun denedim. Hic umitli degildim.
Ama sigdim icine. Fermuari rahat kapatim gayet rahattim icinde. Ama goguslerim buyuk. Bi o kismi rahat etmedi
Yani o yuzden yag eritip kas yaptigim icin tartida hic oynama veya cok az oynama oluyor. En kotusu arti bile oluyor. Bu hafta sadece Pazartesi tartildim. Normalde hep tartilirim.
Bakalim ne dkyecek Cuma.
Aldim pateni. Taktim kulakligi. B1 saat de 450 kalori filan yakiyorum. 2 saat yaparim insallah
Tatlım o zaman senin tartiyla işin olmaması lazım. Kastan güzeli var mı, tartıyı at mezurayla takıl bence 🤩🤩
Hiç kas ölçümü yaptırmadım acaba bende durum nasıldır çok merak ediyorum 😅

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm istediğim gibi olmadı.

11.30: çeyrek yufka, iki dilim peynir, iki kaşık menemen, zeytin, salatalık
18.30: bir kase kadar bulgur pilavı, salata

Ara: şefkatli, bir avuç kadar kiraz, 3 hurma

Su:3 litre
Spor:800jj
300 bacak egzersizi
100 mekik
100 bisiklet
Toplam=3900 puan
fyzanur fyzanur

:duduk:DUYURU:duduk:

***Guzel arkadaslarim bu hafta takimimiz biraz sessiz, biraz motivasyonumuzu toparlamakta zorluk yasiyoruz.Bunlar cok normal diyet cok uzun soluklu, inisli cikisli, zor bir is.

***Diyorum ki yarin hem bize, hem 6. takima bir guzellik olmasi adina, Turkiye saatiyle aksam 18.00de , musait olan arkadaslarimla , 6. takima sohbete gidelim.
Tarti oncesi bizede moral olsun..:KK200:
Çok iyi fikir canım. Güzel olur, 6. takım kardeş takım olan mı hani geçen sene de giderdik?

Nasilsin gulum, gayet guzel devam ediyordun, ne var ne yok?
İyiyim kaptanım sen nasılsın? Bilmiyorum ya pazartesi +700 gr çıkınca tüm motivasyonum yerle bir oldu. Bu hafta + çıkmazsam iyidir. Neden olduğunu bilmiyorum regl haftam da değil. Önümüzdeki hafta toparlayacağım inşallah

Valla oldu baya bi zor oldu canim iki cocukla ama degdi ugrastigimiza cok sukur
Güle güle otur canım 🥰
Arasi uyutup menulerini inceleyeyim canim?
Ekstra bir sey yapmadin bu hafta degil mi?
Farkli bir spor vs?
Yok canım yapmadım.
Canim stres, reglinin gecmis olmasi bunlar hep arti olmasinin sebepleri , moralini bozma, elinden geleni yapiyorsun.. :KK200:
Bence de onlar etkili öyle büyük kaçamaklar yapmadım hafta sonu bir silim kekle kurabiye yemiştim şadece hemen hemen hergünde yürüyorum. İnsallah bir anda düşer 😆😆

Çarşamba menüm

12:00
2 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, çeyrek avakado, 1 yk kabak çekirdeği, domates, biber, zeytinyağlı salata

15:00
1 avuç kadar Antep fıstığı, 2 kare %90 bitter çikolata

18:30
1 porsiyon sossuz sade döner eti ve salata, 1bardak ayran

Su: 2-2,5 lt içmişimdir hesaplayamadım bugün
Spor: 15000adım: 750puan

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS FitFiliz FitFiliz

Evet regl 3-4 günü geçti hala olamadım birde buaralar çok uykusuzum stresli günler yaşıyorum maalesef mesela dün sabaha karşı 4 te yattım hala daha uykum yoktu. Sanırım bunların etkisi low carb bozulacak diye kaçamakta yapmıyorum. Durup birden düşer belki umut 😂😂😂
Hayırdır inşallah canım, stres tabi ki etkiler insanı. Belki az biraz kontrol edebilirsin bu durumu, nefes egzersizleri sakinleştiren çaylar mesela? Özel değilse anlatmak istersen burdayım canım..

Kiloya gelince dediğin gibi birden gider bence. Aklıma sakil bir bilgi geldi ☺️ Yakın arkadaşlar birbirleriyle aynı zamanlarda regl olurmuş. Sık görüştükleri için birbirlerinin kokularından etkilenirlermiş de ondan. Şimdi biz eş olduk ya benim period bugün başladı, darısı başına canım 😊 bence cuma günü fark yaratırız 🤩

Yorgunum Filizim, gecmeyen bir yorgunluk benim ki..
Siz onden gidin, ben arkanizdan emekleyerek gelecegim :))
Ah kuzum benim ya kıyamıyorum hiç sana. Deme öyle sen tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin 👍
Çok takdir ediyorum her zaman o uzak diyarlarda çocuklarına kol kanat gerip elinden geleni hatta fazlasını yapmanı 💗💗
Sana göre "emekleyerek" de olsa ilerleme ilerlemedir, hem hiç düşmesin fena mı canim.😉💞

Paten almayi bende cok istiyorum, paten sur bence canim, nasilsn?

Paten surdum 1,5 saat. Cikardim boyle ayaklarimin kafasi guzel gibi :D
Tavsiye ederim. Felaket ter atiyorum ben paten de. Kaloride baya yaktiriyor. Iyiyim canim sen nasilsin? Ay tatilin Ilk günü aradilar isten :)) dedim tatildeyim, normal izin günü diye gorunuyormus onlarin planda. Yinede aramalarina gicik oldum
Canim vucudunun kas miktari artar, saglam spor yapip guzel besleniyorsun.
Kisa vadede kilo veremiyor yada tartida arti geliyor olabilirsin ama uzun vadede (birkac haftada) kas miktarin arttigi icin kilolar gider.
SIkilasmanda yanina kar kalir, dogru yoldasin..

Arti cikacagim diye korkuyorum. Gerci izne 68 ile ayrildim. 2 hafta izindeydim galiba? O surede de nasil 66. 1 oldum birden bilmiyorum. Suan sanki yine oyle.

Tatlım o zaman senin tartiyla işin olmaması lazım. Kastan güzeli var mı, tartıyı at mezurayla takıl bence 🤩🤩
Hiç kas ölçümü yaptırmadım acaba bende durum nasıldır çok merak ediyorum 😅

Benim ay sonu spor uyeligim bitiyor. Bitmeden birdaha yag ve kas oranimi ølcturecegim
Hm acaba Olur mu ki Kaptanim? Yawrukush Yawrukush
Hem kilo hemde ølcum paylassam? Tabloyu ben yaparim sizin icin kolaylik olsun diye.

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm istediğim gibi olmadı.

11.30: çeyrek yufka, iki dilim peynir, iki kaşık menemen, zeytin, salatalık
18.30: bir kase kadar bulgur pilavı, salata

Ara: şefkatli, bir avuç kadar kiraz, 3 hurma

Su:3 litre
Spor:800jj
300 bacak egzersizi
100 mekik
100 bisiklet
Toplam=3900 puan
fyzanur fyzanur
Bulgur pilavi yerine sebze yemegi yeseydin, ya da yumurta en kolayindan daha iyi olurmus canim 10dk dans cezasi gelsin telafi icin:)

İyiyim kaptanım sen nasılsın? Bilmiyorum ya pazartesi +700 gr çıkınca tüm motivasyonum yerle bir oldu. Bu hafta + çıkmazsam iyidir. Neden olduğunu bilmiyorum regl haftam da değil. Önümüzdeki hafta toparlayacağım inşallah
Motivasyon eksikligi oluyor tartida arti gorunce, haftasonu kacamaklari olunca toparlamak zor oluyor gulum.'Banlandin mi sen?

24 saatlik aclik sonrasi ogunum pita ekmeginde Ton salatasi

2,5 L su
1,5 saat paten. Kardiodan saydim puani 900
Tum gün aktifdim ama yuruyuse cikamadim. Cocuklari getir gotur okul ve krese. Markete gir balkonu yika derken
Adim 24610 puani ise 1230
Toplam 2130 puan

bnnu bnnu CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• IMG-20200617-WA0007.webp
    IMG-20200617-WA0007.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20200617-WA0010.webp
    IMG-20200617-WA0010.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 24
Back
X