• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sut den baska birsey gelmiyor aklima. Cok masum gorunsede 100 ml sut de karbonhidrat yuksek.
Evet ben de sütü sıfırladım.
peyniri az yağlı lor yiyorum
yağsız yoğurt yiyorum
Ama başka neye dikkat etmem gerek bilemiyorum:)

Evet ben de sütü sıfırladım.
peyniri az yağlı lor yiyorum
yağsız yoğurt yiyorum
Ama başka neye dikkat etmem gerek bilemiyorum:)

Neden yagsiz yiyorsun?
Gerci keto ve Low Carb da yag miktari yuksek olmali. Sen ikisinide yapmiyordun dimi?

Ben kasar, peynir ve yogurdun yagli ve proteini yuksek olani yiyorum

Neden yagsiz yiyorsun?
Gerci keto ve Low Carb da yag miktari yuksek olmali. Sen ikisinide yapmiyordun dimi?

Süt urunlerinlerinin senin dediğin gibi yenmesi taraftarıyım bende.daha besleyici ve doyurucu oluyor

Neden yagsiz yiyorsun?

İkisini de yapmıyorum ben
Armut tipliyim, basen bölgem diğer bölgelere göre geniş. O yüzden yağı azaltmam daha iyi oluyor.

Menümü paylaşayım
Arada bir tane de elma var
Kabak spagettiye biraz daha ilave aldım, tabaktaki kadar değil.

Eklentiler

• 99C1B29B-290C-415A-AF6B-27A9B39D8961.webp
    99C1B29B-290C-415A-AF6B-27A9B39D8961.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 24
  • E1F9EB81-64BA-4772-9731-82F37AC27066.webp
    E1F9EB81-64BA-4772-9731-82F37AC27066.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 9B471391-C9B6-4575-A0B9-89C3265E0699.webp
    9B471391-C9B6-4575-A0B9-89C3265E0699.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 25
Armut tipliyim, basen bölgem diğer bölgelere göre geniş. O yüzden yağı azaltmam daha iyi oluyor.

Ben ne tipim acaba :))

Saglikli yag oldugu surece sorun olmaz diye dusunuyorum.

Bugun hic spor yapmadim 🙄 simdi cikip yurusem mi paten mi sursem?

Ben ne tipim acaba :))

Saglikli yag oldugu surece sorun olmaz diye dusunuyorum.

Bugun hic spor yapmadim 🙄 simdi cikip yurusem mi paten mi sursem?
Düzeltme: aklıma geldi de cuma tamamen aynı kilodaydik, paten sürme sakin. Senle yarış yapiyordum senin haberin olmadan kim daha çok verecek diye 😂😂

Düzeltme: aklıma geldi de cuma tamamen aynı kilodaydik, paten sürme sakin. Senle yarış yapiyordum senin haberin olmadan kim daha çok verecek diye 😂😂

Haha kiz ne fenasin
Ben cok yavas veriyorum. Hatta spor yuzunden acaba kilo vermek yerine kas yaptigim icin mi oynamiyor. Ekim de vucud yag miktari 43% du
Ocak dan Mart basina crossfit e gittim. Haftada 4eb fazla. Yag miktari øm 33 e dustu. Ama kilo da tik oynama yok.
Bugun bir elbisem vardi. Kotondan.
Deneyim dedim. Gecen yaz giremedim icine rahat. Patliyordum icinde. Birde yandan fermuarli. Kpanmiyordu. Bugun denedim. Hic umitli degildim.
Ama sigdim icine. Fermuari rahat kapatim gayet rahattim icinde. Ama goguslerim buyuk. Bi o kismi rahat etmedi
Yani o yuzden yag eritip kas yaptigim icin tartida hic oynama veya cok az oynama oluyor. En kotusu arti bile oluyor. Bu hafta sadece Pazartesi tartildim. Normalde hep tartilirim.
Bakalim ne dkyecek Cuma.
Aldim pateni. Taktim kulakligi. B1 saat de 450 kalori filan yakiyorum. 2 saat yaparim insallah

iyi akşamlar herkese, yine bu saatte aşırı uylum geldi yediklerimi yazıp yatıyorum

sabah: 2 yumurta, maydonoz-dereout, zeytin, peynir, 2 ceviz

öğlen: 2 yk yoğurt, 1 tk pekmez, 3 kurukayısı, kakao-tarçın, 3 badem, 1 ceviz

akşam: ton balıklı salata

spor: 21 dk leslie + 1 saat fitness + 40 dk yürüyüş

147 + 600 + 160 = 907

Yawrukush Yawrukush

Selamlar kizlar, sabah sabah telefonum bozuldu..
Bilgisayarimi akina verdim yaz odevlerini yapsin diye..
Bende Arasla oyna, yemekleri pisir, evi topla derken simdi bir kahve aldim, cocuklarada cizgi film actim geldim takima..
Telefon hic iyi olmadi , ne sarj oluyor ne aciliyor.
Aras kac kez uzerine bir seyler dokmustu ama suya dayanikliydi neden boyle oldu, bir daha acilir mi bilmem..
Sizler neler yaptiniz?
Bu kadar ise saat daha sababh 11.15 burada :))

Merhaba. 97 kilo ile bende artık bu gruptayım. 102 kilodan bu kiloya indim. Devamı da gelir inşallah. Haftasonu diyet programıma fazla uyamadım. O yüzden iki gündür cezalı gibi az yiyorum. Yarından itibaren normal planıma uymaya niyetlendim. Bakalım Cuma günü tartı ne gösterecek.
Canim hosgeldin aramiza, ben Ozge, takim kaptaniyim, katilim formumuzu doldurabilir misin, seni daha yakindan taniyalim :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Kızlar nasılsıniz? Gelemedim yine iki gündür menulerimi de yazamadım bir yoğunluk aldı başını gidiyor. Hafta sonu kayinvalidemler geliyor pazartesi seminerle beraber okula başlıyorum. Çocuklara bakacak ben okuldayken. Onlar evdeyken daha da yoğun olacağım. Bu hafta da istediğim gibi olmadı diyeyim. Pazartesi +400 çıktım. Yersem pasta böyle olur tabii. Biraz rahatlamam lazım. O yüzden cuma bildirimden sonra izne ayrılmak istiyirum kaptanlarim. CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Üç günlük menü yazicam şimdi aklimda kaldığınca
Pazar- pazartesi
klasik kahvaltı, Öğle bir kase ruseymli bulgur gevreği, pazar akşam 3 tane dolma biber bulgurlu, pazartesi akşam kıyma sote, bir dilim ekmek, salata, ayran

Bugün kahvaltıda arkadaşlarımı davet ettim coook yedim hiç yazmiyim ama kahvaltı haricinde bir Türk kahvesi, bir avuç kiraz yedim sadece.

Üç gün için de 2-2.5 su içtim spor yok
Canim cuma gunu izne ayiririm seni, kolayliklar diliyorum, cok alistik ama sana arada ugra olur mu?

CHOLE T,NG DENE CANIM KIRMIZII VİDEO İÇ BACAK BASEN İİÇİN
Selamlar kizlar, sabah sabah telefonum bozuldu..
Bilgisayarimi akina verdim yaz odevlerini yapsin diye..
Bende Arasla oyna, yemekleri pisir, evi topla derken simdi bir kahve aldim, cocuklarada cizgi film actim geldim takima..
Telefon hic iyi olmadi , ne sarj oluyor ne aciliyor.
Aras kac kez uzerine bir seyler dokmustu ama suya dayanikliydi neden boyle oldu, bir daha acilir mi bilmem..
Sizler neler yaptiniz?
Bu kadar ise saat daha sababh 11.15 burada :))
PİRİNCİN İÇİNE KOY KAPTANIM SABAHA KADAR

MENUM
SABAH
160 GRAM YULAFLI 3 YUMURTALI OMLET
5 ZEYTİN
30 GRAM PEYNIR
3 CATAL LABNE OMLETLE EFSANE OLUYOR
KARALAHANA DOMATES SALATALIK
OGLE
SİMİT KÖFTESİ 3 KAŞIK
SALATA
AKSAM