Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım eşimin iş ve şehir değiştirme durumu var. İş bakıyor gölümüze göre bir türlü olmadı olduğumuz yerden hiç ayrılmak istemiyoruz.ağustos sonu sözleşme bitiyor malum korona da var alımları çoğu firma dondurdu bakalım ondan stresliyiz canım. Dua edin hakkımızda hayırlısı olsun kimin duası kabul olur belli olmaz
Valla benimde regl yolda sanırım bugün karnım ağrıyor ama gelen giden yok daha
Bu menu, su ve spora kesin duser Aysuncum kilon :)
Ayy hadi inş.
Seminerler online oldu diye oynasam mi bu saatte, hem mutluluktan hem de hareket olsun diye
Gözünüz aydın oyna canım oyna kalori yakmış olursun

Allahtan listede değilim de takımında ortalamasını düşürmüyorum bu hafta leş geçti.. canım eşim ne kadar hırslı ve müthiş oysaki.. M minimalce_

sabah: 2 yumurtadan kaşarlı mantarlı omlet. 3 dilim salam (incecik) domates salatalık ince bi dilim ekmek yarım bardak şeftali suyu

ara: 5 çubuk kraker

öğlen yarım kase şehriye çorbası

ara: yarım muz

akşam: 1 porsiyon yeli mercimek çorbası
3 yk mantar sote tavuklu 2 yk pilav (silme)

su: 2,5 lt
Spor valla bugün değişikti. Çocuğu az parka çıkarttım orada oyalandık. Evi toparlayıp yemek yaptm falan yani çokta bi spor saymıyorum
M minimalce_

Normalde eşler oluyor tatlım her hafta menülere yorum için, bu hafta ben rastladikca yorum yaparim menülerine. bence sporun harika olmuş. Patates kızartması yanmıştır belki de

Bu arada ne tesadüf, benim de bugün evlilik yıldönümüm. Umarım sizin ilişkiniz de evliliğe gider hazir hissettiğinizde. 17 Haziran güzel bir tarih

Aysun'cum hakkaten stresli bir durummuş. Umarım olur tatlım en gönlünüze göresi. Hayırlısı olsun, en mutlu olacağınız iş ve yer olsun öyle dua edicem canım senin için

hay Allah insanlar cesit cesit,neyse kalkmis banin canim..

Canim 4 top dondurma haric cok guzel bir gun olmsu menu ve egzersiz olarak.
Dondurmaya 200 jumping jack cezasi geliyor.
Suyuda arttir gulum, antremanda yapiyorsun bol su icmen gerek..

Tamam canim cok guzel bir tablo bu :)

Hakkinizda hayirlisi olsun melegim :)

Canim cok karbonhidratli birgun olmus, protein sadece yumurta var, 200 ip atlama cezasi geliyor..

Gozunaydin canim, darisi basima :)
InsAllah
Kaptanim o saatte isim cok oluyor ama katilamaya calisirim iyiki bugun bahceyi suladim yarin sadece kecilere bakarim
Evet eskiden annemle kuzenim bir olurdu simdi annemle been oluyordum bu ay ise topiklere ayak uydurdum
Kaptanim ic bacak basen hangisine giriyor eksik hesaplamayim
Cok yogun bir gun olmus benim icin patates mesele bence kizarmis haslama olsa kalorisi daha az
Hangi uygulamayi kullaniyorsun
Burasi icin olmasada kendim icin kendime yapayim gozlemleyim iyice
Hayirlisi olsun canim
Allahim en hayirlisini versin alistigin yer sonucta umarim orda kalirsin

Squat gibi dusun canim 3 puan..

İyi geceler

Menu
Sabah: Salamli omlet, siyah zeytin, sögüs domates, salatalik ve sut

Ara
Semiz otlu cacik (cevizli)

Aksam
Pirasa ve yogurt

Su 3 litre
Leslie 30 dk 210 puan

Birgaripanne CEYDOS

Spora Masallah Odem durumu nasil, indi mi biraz?

Oglanla kosturuyorum tum gun kaptanim. Evdeki is guc biraz da dinlenme derken bu saatler oluyor. Uyutup ancak giriyorum

Sen nasilsin Ceyda kaptan yok iki gundur. Pc sorunu disinda birsey yoktur umarim.

Birgaripanne hala hangi spor ile yarisacagimizi soylemedin :))
Canim ne tur spor yapmak istiyorsan onu yap puanlama ya gore haftalik siralamada kim ust sirada ise o kazanir
Karnim kocaman oldu bugun kuzenim gormustu geri almissin sanki diyor ama moral bozmak yok onemli olan tarti benim icin bir de vucudum iyice gevsedi lombur lombur boyle degdikce sallaniyor umarim sarkma olmadan zayiflarim

Ani kilo vermelerde sarkma olur diye biliyorum. Hem kilon cok degil hem de spor yaparak saglikli veriyorsun. Duzenli egzersizle sIkIlasir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…