- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Canım eşimin iş ve şehir değiştirme durumu var. İş bakıyor gölümüze göre bir türlü olmadı olduğumuz yerden hiç ayrılmak istemiyoruz.ağustos sonu sözleşme bitiyor malum korona da var alımları çoğu firma dondurdu bakalım ondan stresliyiz canım. Dua edin hakkımızda hayırlısı olsun kimin duası kabul olur belli olmazHayırdır inşallah canım, stres tabi ki etkiler insanı. Belki az biraz kontrol edebilirsin bu durumu, nefes egzersizleri sakinleştiren çaylar mesela? Özel değilse anlatmak istersen burdayım canım..
Kiloya gelince dediğin gibi birden gider bence. Aklıma sakil bir bilgi geldi ☺ Yakın arkadaşlar birbirleriyle aynı zamanlarda regl olurmuş. Sık görüştükleri için birbirlerinin kokularından etkilenirlermiş de ondan. Şimdi biz eş olduk ya benim period bugün başladı, darısı başına canımbence cuma günü fark yaratırız
Ayy hadi inş.Bu menu, su ve spora kesin duser Aysuncum kilon :)
Gözünüz aydınSeminerler online oldu diye oynasam mi bu saatte, hem mutluluktan hem de hareket olsun diye
Normalde eşler oluyor tatlım her hafta menülere yorum için, bu hafta ben rastladikca yorum yaparim menülerine. bence sporun harika olmuş. Patates kızartması yanmıştır belki deMerhaba tekrardan,
İlk defa ne yaptım,ne yedim ne içtim listemi buraya yazıyorum.
12.49:1 kibrit kutusu kadar süzme peynir,7 yeşil zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği,2 dilim salam
17.00:1 nektarin,1 kase kiraz
18:00:Antreman vakti 25 dakika koşu(aralıkları çıkardım)
15 dakika esneme egzersizlerine ayırdık zamanımızı. Bunun 10 dakikası çeşitli esneme egzersizlerine gitti. Kalan 5 dakikası zıplama egzersizlerine harcandı.
19:30(yaklaşık):erkek arkadaşımla 2. Senemizi kutlamak için döner söyledik. Ben 1 porsiyon ekmeksiz döner söyledim. Yanında salata,turşu ve 4-5 parça patates kızartması vardı.
20:00 kafeye gitmek için çıktık. 10 dakika yürüdük. Kafe kapalı olunca başka bir kafeye gitmemiz 25 dakika sürdü. Eve dönüş 15 dakika olduğundan 40 dk buradan.
Not:4 top dondurma yedik.
22 evde plank ve esneme egzersizleri yaptım. Telefon uygulaması kullandığım için dakikaları tuttu. 1 dakika 20 saniye plank. 8 dakika esneme egzersizleri kaydetmiş. Nasıl hesaplarım bilmiyorum.
Su: 1lt(maalesef)
Aysun'cum hakkaten stresli bir durummuş. Umarım olur tatlım en gönlünüze göresi. Hayırlısı olsun, en mutlu olacağınız iş ve yer olsun öyle dua edicem canım senin içinCanım eşimin iş ve şehir değiştirme durumu var. İş bakıyor gölümüze göre bir türlü olmadı olduğumuz yerden hiç ayrılmak istemiyoruz.ağustos sonu sözleşme bitiyor malum korona da var alımları çoğu firma dondurdu bakalım ondan stresliyiz canım. Dua edin hakkımızda hayırlısı olsun kimin duası kabul olur belli olmaz
Valla benimde regl yolda sanırım bugün karnım ağrıyor ama gelen giden yok daha
Ayy hadi inş.
Gözünüz aydınoyna canım oyna kalori yakmış olursun
Canim Aras uyudu, simdide Akinla oynuyoruz :)İçimden oynadım
(regl ağrım var biraz canım aslında. Bazen tutuyor böyle, artmasa bari)
Sen uyut canım Arası, hatta abisi idare edebiliyorsa biraz sen de kestir yanında
hay Allah insanlar cesit cesit,neyse kalkmis banin canim..Evet kaptanım ya. Geçen gün bi tanıdığımın bebeğinin vücudunda yaralar gördüm. Fotoğraflarını çektim bikaç dr sorar buraya atarım çare buluruz belki diye . Kendini bilmez manyağın teki şikayet etmiş bi yorumumu. 2 gün ban yedim onun yüzünden. Yanlış bilgi edinseydim de çocuğun vebaline girseydik nolacaktı acaba. Nefret ediyorum böylelerinden
Canim 4 top dondurma haric cok guzel bir gun olmsu menu ve egzersiz olarak.Merhaba tekrardan,
12.49:1 kibrit kutusu kadar süzme peynir,7 yeşil zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği,2 dilim salam
15 dakika esneme egzersizlerine ayırdık zamanımızı. Bunun 10 dakikası çeşitli esneme egzersizlerine gitti. Kalan 5 dakikası zıplama egzersizlerine harcandı.
19:30(yaklaşık):erkek arkadaşımla 2. Senemizi kutlamak için döner söyledik. Ben 1 porsiyon ekmeksiz döner söyledim. Yanında salata,turşu ve 4-5 parça patates kızartması vardı.
20:00 kafeye gitmek için çıktık. 10 dakika yürüdük. Kafe kapalı olunca başka bir kafeye gitmemiz 25 dakika sürdü. Eve dönüş 15 dakika olduğundan 40 dk buradan.
22 evde plank ve esneme egzersizleri yaptım. Telefon uygulaması kullandığım için dakikaları tuttu. 1 dakika 20 saniye plank. 8 dakika esneme egzersizleri kaydetmiş. Nasıl hesaplarım bilmiyorum.
Tamam canim cok guzel bir tablo bu :)Iste spordan dolayi arti gelecegim diye stress yaptim resmen. Gecen haftada +100 ciktim
Bu haftada + cikmayi kaldiramam. Eger ki cikarsam bu hafta sadece yuruyus yapacagim
Tablo su sekil olabilir belki
Kullanici Adi Tarih Kg Gögüs Kol Bel Basen Ic bacak Arrietty 19.06 - kg - cm - cm - cm - cm -cm ôrnek 2 Toplam fark
Hakkinizda hayirlisi olsun melegim :)Canım eşimin iş ve şehir değiştirme durumu var. İş bakıyor gölümüze göre bir türlü olmadı olduğumuz yerden hiç ayrılmak istemiyoruz.ağustos sonu sözleşme bitiyor malum korona da var alımları çoğu firma dondurdu bakalım ondan stresliyiz canım. Dua edin hakkımızda hayırlısı olsun kimin duası kabul olur belli olmaz
Ayy hadi inş.
Canim cok karbonhidratli birgun olmus, protein sadece yumurta var, 200 ip atlama cezasi geliyor..Allahtan listede değilim de takımında ortalamasını düşürmüyorum bu hafta leş geçti.. canım eşim ne kadar hırslı ve müthiş oysaki.. M minimalce_
sabah: 2 yumurtadan kaşarlı mantarlı omlet. 3 dilim salam (incecik) domates salatalık ince bi dilim ekmek yarım bardak şeftali suyu
ara: 5 çubuk kraker
öğlen yarım kase şehriye çorbası
ara: yarım muz
akşam: 1 porsiyon yeli mercimek çorbası
3 yk mantar sote tavuklu 2 yk pilav (silme)
su: 2,5 lt
Spor valla bugün değişikti. Çocuğu az parka çıkarttım orada oyalandık. Evi toparlayıp yemek yaptm falan yani çokta bi spor saymıyorum
M minimalce_
InsAllahGozunaydin canim, darisi basima :)
Kaptanim o saatte isim cok oluyor ama katilamaya calisirim iyiki bugun bahceyi suladim yarin sadece kecilere bakarimDUYURU
***Guzel arkadaslarim bu hafta takimimiz biraz sessiz, biraz motivasyonumuzu toparlamakta zorluk yasiyoruz.Bunlar cok normal diyet cok uzun soluklu, inisli cikisli, zor bir is.
***Diyorum ki yarin hem bize, hem 6. takima bir guzellik olmasi adina, Turkiye saatiyle aksam 18.00de , musait olan arkadaslarimla , 6. takima sohbete gidelim.
Tarti oncesi bizede moral olsun..
Evet eskiden annemle kuzenim bir olurdu simdi annemle been oluyordum bu ay ise topiklere ayak uydurdumHayırdır inşallah canım, stres tabi ki etkiler insanı. Belki az biraz kontrol edebilirsin bu durumu, nefes egzersizleri sakinleştiren çaylar mesela? Özel değilse anlatmak istersen burdayım canım..
Kiloya gelince dediğin gibi birden gider bence. Aklıma sakil bir bilgi geldi ☺ Yakın arkadaşlar birbirleriyle aynı zamanlarda regl olurmuş. Sık görüştükleri için birbirlerinin kokularından etkilenirlermiş de ondan. Şimdi biz eş olduk ya benim period bugün başladı, darısı başına canımbence cuma günü fark yaratırız
Ah kuzum benim ya kıyamıyorum hiç sana. Deme öyle sen tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin
Çok takdir ediyorum her zaman o uzak diyarlarda çocuklarına kol kanat gerip elinden geleni hatta fazlasını yapmanı
Sana göre "emekleyerek" de olsa ilerleme ilerlemedir, hem hiç düşmesin fena mı canim.
Kaptanim ic bacak basen hangisine giriyor eksik hesaplamayimCanim 1. sayfada puan listemiz var, her zaman oradan bakabilirsin :)
Ama asagida senin icin paylasiyorum @Hyperborea17
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 3 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 adet twist egzersizi = 3 PUAN
Bahce islerinin 1 dakikasi = 3 PUAN
1 dakika kosu: 4 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika P90X egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN
Cok yogun bir gun olmus benim icin patates mesele bence kizarmis haslama olsa kalorisi daha azMerhaba tekrardan,
Burasi icin olmasada kendim icin kendime yapayim gozlemleyim iyiceIste spordan dolayi arti gelecegim diye stress yaptim resmen. Gecen haftada +100 ciktim
Bu haftada + cikmayi kaldiramam. Eger ki cikarsam bu hafta sadece yuruyus yapacagim
Tablo su sekil olabilir belki
Kullanici Adi Tarih Kg Gögüs Kol Bel Basen Ic bacak Arrietty 19.06 - kg - cm - cm - cm - cm -cm ôrnek 2 Toplam fark
Hayirlisi olsun canimCanım eşimin iş ve şehir değiştirme durumu var. İş bakıyor gölümüze göre bir türlü olmadı olduğumuz yerden hiç ayrılmak istemiyoruz.ağustos sonu sözleşme bitiyor malum korona da var alımları çoğu firma dondurdu bakalım ondan stresliyiz canım. Dua edin hakkımızda hayırlısı olsun kimin duası kabul olur belli olmaz
Ayy hadi inş.
Squat gibi dusun canim 3 puan..InsAllah
Kaptanim o saatte isim cok oluyor ama katilamaya calisirim iyiki bugun bahceyi suladim yarin sadece kecilere bakarim
Evet eskiden annemle kuzenim bir olurdu simdi annemle been oluyordum bu ay ise topiklere ayak uydurdum
Kaptanim ic bacak basen hangisine giriyor eksik hesaplamayim
Cok yogun bir gun olmus benim icin patates mesele bence kizarmis haslama olsa kalorisi daha az
Hangi uygulamayi kullaniyorsun
Burasi icin olmasada kendim icin kendime yapayim gozlemleyim iyice
Hayirlisi olsun canim
Allahim en hayirlisini versin alistigin yer sonucta umarim orda kalirsin
Spora MasallahMENUM
SABAH
160 GRAM YULAFLI 3 YUMURTALI OMLET
5 ZEYTİN
30 GRAM PEYNIR
3 CATAL LABNE OMLETLE EFSANE OLUYOR
KARALAHANA DOMATES SALATALIK
OGLE
SİMİT KÖFTESİ 3 KAŞIK
SALATA
AKSAM
FIRINDA TAVUK PATATES
SU 10 BARDAKTAN FAZLA
SPOR 25 DK LESLİE 7.25 175 PUAN
15 DAKİKA CHOLE TİNG 3.15 45 PUAN
10000 ADIM 500 PUAN
1 SAAT BAHCE 3.60 180 PUAN
PLAMK 5 DK 50
TOPLAM 950 PUAN
BLU3 CEYDOS Yawrukush
Oglanla kosturuyorum tum gun kaptanim. Evdeki is guc biraz da dinlenme derken bu saatler oluyor. Uyutup ancak giriyorum***Aomine Daiki , B Beklenen2 , Milana firuze , cokofesttt , fyzanur , deniz diyette , matilda34 , M MaviFeslegen , esmeriiim , BLU3 , Ellssa bugun gorusemedik nerelerdesiniz kizlar? bnnu is yerinde yeni haftan nasil geciyor canim?
*** @Meyyal Hayyal canim takima ugramiyorsun, gecen hafta bildirim yapmadin, cuma gunu lutfen bildirim yap , seni izne ayiralim, liste disinda bizimle kilo vermeye devam et olur mu?
***CEYDOS nasilsin canim? asena87 yerlesebildin mi evine canim?
Canim ne tur spor yapmak istiyorsan onu yap puanlama ya gore haftalik siralamada kim ust sirada ise o kazanirBirgaripanne hala hangi spor ile yarisacagimizi soylemedin :))
Karnim kocaman oldu bugun kuzenim gormustu geri almissin sanki diyor ama moral bozmak yok onemli olan tarti benim icin bir de vucudum iyice gevsedi lombur lombur boyle degdikce sallaniyor umarim sarkma olmadan zayiflarimİyi geceler
Menu
Sabah: Salamli omlet, siyah zeytin, sögüs domates, salatalik ve sut
Ara
Semiz otlu cacik (cevizli)
Aksam
Pirasa ve yogurt
Su 3 litre
Leslie 30 dk 210 puan
Birgaripanne CEYDOS
Spora MasallahOdem durumu nasil, indi mi biraz?
Ani kilo vermelerde sarkma olur diye biliyorum. Hem kilon cok degil hem de spor yaparak saglikli veriyorsun. Duzenli egzersizle sIkIlasir merak etmeCanim ne tur spor yapmak istiyorsan onu yap puanlama ya gore haftalik siralamada kim ust sirada ise o kazanir
Karnim kocaman oldu bugun kuzenim gormustu geri almissin sanki diyor ama moral bozmak yok onemli olan tarti benim icin bir de vucudum iyice gevsedi lombur lombur boyle degdikce sallaniyor umarim sarkma olmadan zayiflarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?