Iyiyim canım şükür sen nasılsın*** @Aomine Daiki , B Beklenen2 , @Milana firuze ,cokofesttt ,@fyzanur , deniz diyette , @matilda34 , @1delimavi , esmeriiim , @BlueSkyyyy , @Akrrep bugun gorusemedik nerelerdesiniz kizlar? @bnnu is yerinde yeni haftan nasil geciyor canim?
*** @Meyyal Hayyal canim takima ugramiyorsun, gecen hafta bildirim yapmadin, cuma gunu lutfen bildirim yap , seni izne ayiralim, liste disinda bizimle kilo vermeye devam et olur mu?
***CEYDOS nasilsin canim? asena87 yerlesebildin mi evine canim?
Canim iyi olmana sevindim..Oglanla kosturuyorum tum gun kaptanim. Evdeki is guc biraz da dinlenme derken bu saatler oluyor. Uyutup ancak giriyorum
Sen nasilsin Ceyda kaptan yok iki gundur. Pc sorunu disinda birsey yoktur umarim.
Tansucum sana ev egzersizi paylasayim mi , butun kas gruplarini calistiran.Canim ne tur spor yapmak istiyorsan onu yap puanlama ya gore haftalik siralamada kim ust sirada ise o kazanir
Karnim kocaman oldu bugun kuzenim gormustu geri almissin sanki diyor ama moral bozmak yok onemli olan tarti benim icin bir de vucudum iyice gevsedi lombur lombur boyle degdikce sallaniyor umarim sarkma olmadan zayiflarim
Bende iyiyim gulum cok sukur, gunun guzel gecmistir insallah..Iyiyim canım şükür sen nasılsın
Tamam kaptanımm. Yarına sarkıttığım için 300 atlıycamCanim cok karbonhidratli birgun olmus, protein sadece yumurta var, 200 ip atlama cezasi geliyor..
Anlastik canim, esinle yemek yemezsin de cay icersin, kahve icersin , ona esik edersin canim.Tamam kaptanımm. Yarına sarkıttığım için 300 atlıycam
Menülerimi de Pazartesi den itibaren düzenleyip erken saate çekicem akşam yemeğimizi. Eşim 8 buçukta evde oluyo o saatte yemek yeyincede gitmiyo kilolar artık bi süre kocişsiz yemek yiyeceğim
Gunaydın cok yoğun ıkı gun gecırıyorum. İşyerı karışık işi*** @Aomine Daiki , B Beklenen2 , @Milana firuze ,cokofesttt ,@fyzanur , deniz diyette , @matilda34 , @1delimavi , esmeriiim , @BlueSkyyyy , @Akrrep bugun gorusemedik nerelerdesiniz kizlar? @bnnu is yerinde yeni haftan nasil geciyor canim?
*** @Meyyal Hayyal canim takima ugramiyorsun, gecen hafta bildirim yapmadin, cuma gunu lutfen bildirim yap , seni izne ayiralim, liste disinda bizimle kilo vermeye devam et olur mu?
Canım 2 gündür islerim yoğun giremedim kusura bakmayin*** @Aomine Daiki , B Beklenen2 , @Milana firuze ,cokofesttt ,@fyzanur , deniz diyette , @matilda34 , @1delimavi , esmeriiim , @BlueSkyyyy , @Akrrep bugun gorusemedik nerelerdesiniz kizlar? @bnnu is yerinde yeni haftan nasil geciyor canim?
Canim mesajina sevindim, kolayliklar diliyorumGunaydın cok yoğun ıkı gun gecırıyorum. İşyerı karışık işibırazdan yazacam yolda gıderken menuleri
Hicbir sey yememissin canim..Gunaydınlaarr efenım dünkü yedıklerımı yzayım
Sabah yokk yogunluktan yuyemedım bısey
Oğle kahvaltı menusu omlet
Aksam karpuz peynır
Su . 1 lt sukan bırası, 1 lıtr su
Spor yapamadım
JaneRizzoli
Selam canim naptin yapabildin miTekrar yapalım mı cnm
Iyi olmana sevindim Denizcim ,merak etmistim seni.Canım 2 gündür islerim yoğun giremedim kusura bakmayin
2gununde guzel olmus canimSabah
Turk kahvesi sade
Öğle
2 yumurtadan omlet
Kk peynir
5 ceviz
Ara
1 kase yoğurt
Yesillik
Domates
Salatalik
Aksam
Nohut yemeği etli 1 tabak
Tursu
Su 2 lt
Spor ev temizliği, parkta dolasma
//////////////////////////////////////
Sabah
2 yumurta ile menemen
Zeytin peynir
Salatalik
Domates
Domates
Marul
Öğle
2si 1 arada
2 kare bitter
Aksam
Nohut yemeği 1 tabak
2 köfte
Salata
Su 2 lt
Spor ev temizliği
cokofesttt
Bazi dönemler oluyor böyle.Dün ki menüm
Sabah birbuçuk yumurta 8 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek bi tk bal
Öğlen bi Türk kahvesi bi kare bitter
Akşam birbuçuk kase çorba 4 kaşık makarna
3 litre su
45 dk leslie 315
45 dk yürüyüş 180 toplam 495
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Motivem çok fena çöküşte günlük egzersizi artırmama rağmen tartıda 500 gram fazla geliyorum
Iyi olmana sevindim Denizcim ,merak etmistim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?