Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallah canim
Ben oruc tutarak yaptigimda zor oldu.
Oruc tutmadan yapinca daha kolay gecti.
Meger ne cok yiyormusum demistim bostan yere .

Sen nasilsin dostum
Biz yeni uyandik.
Bugün persembe ne yemesemmmmm acaba
Bende yatagima yattim sizlere gunaydin diyip uyuyayim dedim canim.
Bugun sebze,salata,protein agirlikli bir menu guzel olur,hafif egzersizler ,yuruyus vs de tartiya yardim eder

Günaydın Merhaba arkadaşlar...
Gunaydin aramiza hosgeldiniz, Ben Ozge, 32 yasindayim,evliyim, 2oglum var, takim kaptaniyim , birde yurt disinda yasiyorum.Sizide daha yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz?

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

kaptanım bu aralar çok yoğunum pek fırsat bulamıyorum küçük oğlan yine diş çıkarıyor akşama kadar bacağıma yapışıp ağlıyor
Bazi dönemler oluyor böyle.
Moral bozma inatci ol
Kazananlar, hic kaybetmeyenler değil, kaybedince pes etmeyenlerdir
Pes edemeyiz bitanem. Toparlayacağız
iki haftadır takıldım resmen hedefe bu kadar az kalmışken

Son düzenleme:
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
YngYang
İsim (İsteğe Bağlı ):
Dilek
Mesleginiz:
Sipariş Takip Müdürü
Yaşınız :
23
Medeni Durumunuz :
Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yok
Yaşadığınız şehir:
İzmir
Boyunuz :
1,70
Kilonuz:
77
Hedef kilonuz :
60
Kilo alma hikayeniz :
Lise sonra sınıfa kadar boyum fark etmeksizin 80-85 kilo arası gidip geldim (bu arada şuan1.70'im hep ortalama uzunlukta biriydim). Lise son sınıfta Kick-Boks'la tanıştım ve onun sayesinde üniversiteye başladığımda 72 kiloydum. Üniversitede belediyenin spor salonunda faatliyete başladım. Lisansım vardı ve hocalık yapmaya başladım. Üniversitenin son senesinde ilk başlarda 59'u gördüm (59'u gördüm ama Kick-boks vücudumu öyle şekillendirmişti ki sanki 30-35 kilo vermiş gibiydim ve hiçbir sarkma yaşamamıştım aksine çok kaslıydım). Bekardım ve kendime iyi bakmak için ayıracak çok vaktim vardı. Son senemde eşimle de tanışmıştım tabi. Okul bitti biz nişanlandık derken ben yavaş yavaş durulmaya başladım, sporu bıraktım.Anneme yardımlar, babama yardımlar, düğün hazırlıkları ve eşimle vakit geçirme derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eeee insan mutlu olunca da çok yiyor. Bir gün tartiya çıktım baktım ki ''62'' tabi bu 3 kiloyu çok uzun sürede aldım ve düğünümde 67 kilo ile gelinlik giydim. Balayına gittik, ee o kadar para vermişiz karşılığını almasam olmaz, habire yedim habire yedim. Eve döndük ben ''70''. 2 ay iş bulma süresi boyunca evde kaldım. İş buldum başladım ben ''75''. İşin 8. ayı ben ''81'' ve artık TAK ETTİ. 10 ay oldu işe başlayalı şuan tekrar ''76'' oldum ama nerede o eski ben....
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Çünkü ben hareketli bir insanım, hantal görünmek çok kötü bir durum. Alışveriş yaparken sürekli bir üst bedeni denemek yerine, gördüğüm kıyafeti denemeden aldığım dönemlerime dönmek istiyorum. Oturduğum zaman hemen göbeğimin arasına sıkışan tişörtümü düzeltmek istemiyorum, eskisi gibi giyinip ne kadar azimli olduğumu aileme ve arkadaşlarıma kanıtlamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır, yeni üyeyim zaten.

selam dilek, ben bahar, ben de yeni sayılırım. hoşgeldin. seni çok iyi anlıyorum. ben ufakken aşırı hareketli, hiperaktiflikten derste bile yerinde duramayan bi orda bi burda biriydim. vallahi ruhum aslında hala öyle ama vücudum buna ayak uyduramıyor. şimdi spora mpora başladım, hocam hedefimi sorunca kiloyu miloyu geçtim sırf 10 dakika aralıksız koşabilmek dedim. hantallık insanı çok yoran bir şey, fiziksel güç gerektiren bir durumda 'ühüü ben niye bunu yapamıyorum' diye üzülüyorum, çünkü enerjimin olduğunu hissetsem de bedenim 'yohh' diyor. umarım hedefine ulaşırsın, spor geçmişin olması ne güzel <3

Merhaba Bahar çok memnun oldum arkadaşım. Umarım sen de hedefine ulaşırsın, güzel günler senin olsun.
Hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biri eşim biri de spordu. Umarım senin gibi aynı derdi paylaştığım arkadaşlarla beraber tekrar eskisi kadar güzel hissederim kendimi ve hareket edebilmeye takatim olur

3.olacak canım.
Maşallah canım çok güzel uyguluyorsun
Kaptişim benim bu hafta pek iyi başlamadı .. pazartesi annem düştü ayağını kırdı ve bilekteki lifleri koptu dün ameliyata aldılar şükür iyi geçti.. tam oh derken bu sabah saat 07:40 sıralarında kaynım motorla kaza yaptı tırın altına giriyormuş Allah korumuş tekerlerin arasına girmemiş motor. 3-4 metre sürüklemiş ama .. çok şükür ona bişey olmadı..hayat şu sıralar çok karışık geçiyor ve hızlı gibi birşeyler oluyor üst üste ama hiç bişey anlsmıyorum

Hos geldin canimmm

Gunaydınlaarr efenım dünkü yedıklerımı yzayım

Sabah yokk yogunluktan yuyemedım bısey

Oğle kahvaltı menusu omlet

Aksam karpuz peynır

Su . 1 lt sukan bırası, 1 lıtr su

Spor yapamadım
@JaneRizzoli

Yogunlukdan birsey de yiyememissin suyu biraz daha icebilseydin iyi olurdu

2 günde mukemmel

YngYang hosgeldin aramiza. Ne guzel spor gecmisin var. Hosuna giden spor bulursan bence yine hizlica verirsin kilolari

Yawrukush ben yine abarttim sporu. Persembe sadece yuruyus yapacagim demistim halbuki. Umarim tartida guzel sonuc gorurum.

Su orucuna basladim yine. Obur sefer regl e denk geldigi icin sonlandirmistim.
Ayrica bu sefer kahve tuketmiyecegim. Bakayim fark olacak mi verme miktarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…