- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Masallah canimAslında ilkgün oruç tutuyosun iftarda 3 yudum su veya 1 bardak.. Sonrası sabah 8 e kadar sıvı alımı da yok ama regl olanlar gün içinde su tüketiyor. Dün ben yoğun oldupumdan 2.seçeneği uyguladım hatta sıcak olunca çok bile tükettim su..
Bende yatagima yattim sizlere gunaydin diyip uyuyayim dedim canim.
Sen nasilsin dostum
Biz yeni uyandik.
Bugün persembe ne yemesemmmmm acaba
Gunaydin aramiza hosgeldiniz, Ben Ozge, 32 yasindayim,evliyim, 2oglum var, takim kaptaniyim , birde yurt disinda yasiyorum.Günaydın Merhaba arkadaşlar...
Paylasirsan sevinirim kaptanimTansucum sana ev egzersizi paylasayim mi , butun kas gruplarini calistiran.
O tarz egzersiz yaparsan sarkma olmaz gulum..
kaptanım bu aralar çok yoğunum pek fırsat bulamıyorum küçük oğlan yine diş çıkarıyor akşama kadar bacağıma yapışıp ağlıyor***Aomine Daiki , @Beklenen2 , @Milana firuze , cokofesttt ,@fyzanur , deniz diyette , @matilda34 , @1delimavi , @esmeriiim , @BlueSkyyyy , @Akrrep bugun gorusemedik nerelerdesiniz kizlar? @bnnu is yerinde yeni haftan nasil geciyor canim?
*** @Meyyal Hayyal canim takima ugramiyorsun, gecen hafta bildirim yapmadin, cuma gunu lutfen bildirim yap , seni izne ayiralim, liste disinda bizimle kilo vermeye devam et olur mu?
***CEYDOS nasilsin canim? @asena87 yerlesebildin mi evine canim?
iki haftadır takıldım resmen hedefe bu kadar az kalmışkenBazi dönemler oluyor böyle.
Moral bozma inatci ol
Kazananlar, hic kaybetmeyenler değil, kaybedince pes etmeyenlerdir
Pes edemeyiz bitanem. Toparlayacağız
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :YngYang
İsim (İsteğe Bağlı ): Dilek
Mesleginiz: Sipariş Takip Müdürü
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 77
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Lise sonra sınıfa kadar boyum fark etmeksizin 80-85 kilo arası gidip geldim (bu arada şuan1.70'im hep ortalama uzunlukta biriydim). Lise son sınıfta Kick-Boks'la tanıştım ve onun sayesinde üniversiteye başladığımda 72 kiloydum. Üniversitede belediyenin spor salonunda faatliyete başladım. Lisansım vardı ve hocalık yapmaya başladım. Üniversitenin son senesinde ilk başlarda 59'u gördüm (59'u gördüm ama Kick-boks vücudumu öyle şekillendirmişti ki sanki 30-35 kilo vermiş gibiydim ve hiçbir sarkma yaşamamıştım aksine çok kaslıydım). Bekardım ve kendime iyi bakmak için ayıracak çok vaktim vardı. Son senemde eşimle de tanışmıştım tabi. Okul bitti biz nişanlandık derken ben yavaş yavaş durulmaya başladım, sporu bıraktım.Anneme yardımlar, babama yardımlar, düğün hazırlıkları ve eşimle vakit geçirme derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eeee insan mutlu olunca da çok yiyor. Bir gün tartiya çıktım baktım ki ''62'' tabi bu 3 kiloyu çok uzun sürede aldım ve düğünümde 67 kilo ile gelinlik giydim. Balayına gittik, ee o kadar para vermişiz karşılığını almasam olmaz, habire yedim habire yedim. Eve döndük ben ''70''. 2 ay iş bulma süresi boyunca evde kaldım. İş buldum başladım ben ''75''. İşin 8. ayı ben ''81'' ve artık TAK ETTİ. 10 ay oldu işe başlayalı şuan tekrar ''76'' oldum ama nerede o eski ben....
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çünkü ben hareketli bir insanım, hantal görünmek çok kötü bir durum. Alışveriş yaparken sürekli bir üst bedeni denemek yerine, gördüğüm kıyafeti denemeden aldığım dönemlerime dönmek istiyorum. Oturduğum zaman hemen göbeğimin arasına sıkışan tişörtümü düzeltmek istemiyorum, eskisi gibi giyinip ne kadar azimli olduğumu aileme ve arkadaşlarıma kanıtlamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır, yeni üyeyim zaten.
3.olacak canım.
Maşallah canım çok güzel uyguluyorsun16 Haziran Salı Menüm
8:00
Limonlu bir bardak su
10:00
3 nektari 2 kiraz
12:00
Semiz otu salatası 1 kase
18:00
Patlican yemeği
Semiz otu salatası
Su
3 litre
Spor
30 dk 120 puan
Aomine Daiki Yawrukush CEYDOS
Kaptişim benim bu hafta pek iyi başlamadı .. pazartesi annem düştü ayağını kırdı ve bilekteki lifleri koptu dün ameliyata aldılar şükür iyi geçti.. tam oh derken bu sabah saat 07:40 sıralarında kaynım motorla kaza yaptı tırın altına giriyormuş Allah korumuş tekerlerin arasına girmemiş motor. 3-4 metre sürüklemiş ama .. çok şükür ona bişey olmadı..hayat şu sıralar çok karışık geçiyor ve hızlı gibi birşeyler oluyor üst üste ama hiç bişey anlsmıyorum***Aomine Daiki , @Beklenen2 , @Milana firuze , cokofesttt ,@fyzanur , deniz diyette , @matilda34 , @1delimavi , @esmeriiim , @BlueSkyyyy , @Akrrep bugun gorusemedik nerelerdesiniz kizlar? @bnnu is yerinde yeni haftan nasil geciyor canim?
*** @Meyyal Hayyal canim takima ugramiyorsun, gecen hafta bildirim yapmadin, cuma gunu lutfen bildirim yap , seni izne ayiralim, liste disinda bizimle kilo vermeye devam et olur mu?
***CEYDOS nasilsin canim? @asena87 yerlesebildin mi evine canim?
Hos geldin canimmm4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :YngYang
İsim (İsteğe Bağlı ): Dilek
Mesleginiz: Sipariş Takip Müdürü
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 77
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Lise sonra sınıfa kadar boyum fark etmeksizin 80-85 kilo arası gidip geldim (bu arada şuan1.70'im hep ortalama uzunlukta biriydim). Lise son sınıfta Kick-Boks'la tanıştım ve onun sayesinde üniversiteye başladığımda 72 kiloydum. Üniversitede belediyenin spor salonunda faatliyete başladım. Lisansım vardı ve hocalık yapmaya başladım. Üniversitenin son senesinde ilk başlarda 59'u gördüm (59'u gördüm ama Kick-boks vücudumu öyle şekillendirmişti ki sanki 30-35 kilo vermiş gibiydim ve hiçbir sarkma yaşamamıştım aksine çok kaslıydım). Bekardım ve kendime iyi bakmak için ayıracak çok vaktim vardı. Son senemde eşimle de tanışmıştım tabi. Okul bitti biz nişanlandık derken ben yavaş yavaş durulmaya başladım, sporu bıraktım.Anneme yardımlar, babama yardımlar, düğün hazırlıkları ve eşimle vakit geçirme derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eeee insan mutlu olunca da çok yiyor. Bir gün tartiya çıktım baktım ki ''62'' tabi bu 3 kiloyu çok uzun sürede aldım ve düğünümde 67 kilo ile gelinlik giydim. Balayına gittik, ee o kadar para vermişiz karşılığını almasam olmaz, habire yedim habire yedim. Eve döndük ben ''70''. 2 ay iş bulma süresi boyunca evde kaldım. İş buldum başladım ben ''75''. İşin 8. ayı ben ''81'' ve artık TAK ETTİ. 10 ay oldu işe başlayalı şuan tekrar ''76'' oldum ama nerede o eski ben....
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çünkü ben hareketli bir insanım, hantal görünmek çok kötü bir durum. Alışveriş yaparken sürekli bir üst bedeni denemek yerine, gördüğüm kıyafeti denemeden aldığım dönemlerime dönmek istiyorum. Oturduğum zaman hemen göbeğimin arasına sıkışan tişörtümü düzeltmek istemiyorum, eskisi gibi giyinip ne kadar azimli olduğumu aileme ve arkadaşlarıma kanıtlamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır, yeni üyeyim zaten.
Tatli bir gün olmus canim :) suyu cok icmen iyi olmus.Dünkü menüm
Sabah iki dilim ekmek bir yumurta bir dilim kaşar 8 zeytin bi tk bal
Öğlen bir kare bitter Türk kahvesi
Akşam yulaflı yoğurt üstüne meyve bi tatlı kaşığı fıstık ezmesi
3 litre su
6 bin adım 300 puan
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Gunaydınlaarr efenım dünkü yedıklerımı yzayım
Sabah yokk yogunluktan yuyemedım bısey
Oğle kahvaltı menusu omlet
Aksam karpuz peynır
Su . 1 lt sukan bırası, 1 lıtr su
Spor yapamadım
@JaneRizzoli
Sabah
Turk kahvesi sade
Öğle
2 yumurtadan omlet
Kk peynir
5 ceviz
Ara
1 kase yoğurt
Yesillik
Domates
Salatalik
Aksam
Nohut yemeği etli 1 tabak
Tursu
Su 2 lt
Spor ev temizliği, parkta dolasma
//////////////////////////////////////
Sabah
2 yumurta ile menemen
Zeytin peynir
Salatalik
Domates
Domates
Marul
Öğle
2si 1 arada
2 kare bitter
Aksam
Nohut yemeği 1 tabak
2 köfte
Salata
Su 2 lt
Spor ev temizliği
cokofesttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?