• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün ve bugün kahvaltim aynı sayılır: yumurtalı az ekmekli klasik kahvalti. Domates peynir filan (saat 12'de)

+

Dün
Ara olarak kiraz ve yoğurt üstü kahve

Akşam da önceki günden kalma kabak mücveri ve kavrulmuş kıyma yedim

Bugün
Arada şekersiz bir tarif denemiştim irmikli portakallı hindistancevizine bulanmış 3 küçük top + duble türk kahvesi

aksam da fırında köfte patates yanında da domates biber

+
her iki akşamüstü de çay
su 3er lt vardır

spor yürüyüşlreim (iki günlük toplam 480 p)

Melegimkorusun Melegimkorusun

Canim bugun az da olsa eksi gordum, yarin icin , senin icin cabaliyorum.
Kardiyo zorlamis bayagi desene, sporlarin sahane esim , uyuyor musun bugunde:)

ay şahanesin <3 emeklerine sağlık, umarım ben de sana yetişirim eksilerinde (:

1 saattir koltukta uyuyorum, şimdi biraz enerji toplarsam yatağa gideceğim. *gidemedi*

B barga , @JaneRizzoli , aydingelini aydingelini kizlar 2 haftalik deneme sureniz doldu, takima katiliminiz gayet guzel.
Eger esas listeye girip, takim icin yarismak istiyoruz derseniz, ki esas listenin sorumlulugu liste disindan oldukca fazla, yarin listede olabilirsiniz.

Fakat bu mecburi bir durum degil,dilerseniz simdiye kadar oldugu gibi liste disinda da kilo vermeye devam edebilirsiniz.
Kaptanım 2 hafta daha liste dışı devam etmek istiyorum ben bu hafta kg veremedim boşuna takımı kötü etkilemeyeyim

Dün ve bugün kahvaltim aynı sayılır: yumurtalı az ekmekli klasik kahvalti. Domates peynir filan (saat 12'de)

+

Dün

Bugün
Arada şekersiz bir tarif denemiştim irmikli portakallı hindistancevizine bulanmış 3 küçük top + duble türk kahvesi

+
her iki akşamüstü de çay
su 3er lt vardır

Sekersiz tarif nasil oldu canim?
Iki gununde guzel olmus Filizim.. :KK36:

ay şahanesin <3 emeklerine sağlık, umarım ben de sana yetişirim eksilerinde :-)

1 saattir koltukta uyuyorum, şimdi biraz enerji toplarsam yatağa gideceğim. *gidemedi*
Ayni ben, koltukta oturdugum yerde uyuyorum bende, esimde karsima gecip guluyor :))
Iyi istirahatler canim..

Bende artiyi gorunce demotive oldum ama birbirimize destek olarak bu zamani asacagiz..
Israrla diyetimize devam kuzum..
Canim her turlu unu 1 hafta-10 gun birak ,sadece sebze, meyvelerden al karbohidratini.
Low carbda ve ketoda yag serbest ama abartma bence canim, nitekim kalorili yaglar..
Demotive oldum aslında ama devam ediyorum Strese yoruyorum diyet devam ediyorum. Er ya da geç kilo kırılacak 🥰 zaten meyve tüketmiyorum sadece yaban Mersini yedim 1-2 kere. Geçen haftalarda yediğim low carb ekmekten yedim bugün. Bir süre birsey yapmamam lazım ama beni onlar mutlu ediyor gerçekten. Onları da yapmazsam diyeti bozarım diye korkuyorum.

Esas listede olan arkadaslarim, izne ayrilmak isteyen, mola almak isteyen var mi?
Bugunden yazarsaniz, listemizi ona gore duzenlerim :)
Özgecim eğer benim yarında artı çok fazla olursa izni ayır beni istersen takımı kötü etkilemek istemiyorum yine burda liste dışı devam ederim.
Bünye bazen şaşırtıcı oluyor canım. Low carb denemedim o yüzden yorum yapayabilirim bu konuda ama dirayetli olmak lazım Aysun'cum. Gider illa ki kilo. Kas yaptiysan onlar da su tutuyormuş mesela, ama sonra o da gidermiş. Belki öyle birşeydir. Bugün menün nasıldı? Moral bozup yemeğe verme tatlım olur mu kendini. Eninde sonunda ideal kilonuza ulasicaz hepbirlikte, benim şüphem yok canım 🤗🤩
Mesela bugün sürekli acıktım ama ağzıma birkaç fındık attım hep 🙈🙈😂 suan da çok acıktım yeşil çay içiyorum.
B barga esim, Melegimkorusun Melegimkorusun Aysuncum hosgeldiniz kizlar :)
Merhaba canım hoşbuldum 🥰

Yawrukush Yawrukush geçen seneden kalma resimlere baktım geçen sene 14 Haziran'da 66 kiloymuşum. Yani aynı sayılır, nasıl tesadüf di mi ☺☺

Ama o zaman 74ten başlamıştım, bu sene bari erken önlem aldım sayılır nispeten.
Canim sen benden azimli ve gayretli ciktin, ben sinifta kaldim :)))
Evet bu sefer daha kalici, daha emin adimlarla veriyorsun, ki bana sorarsan hic kilo vermeyede ihtiyacin yok canim ama sorma bana :p:KK70:

Sekersiz tarif nasil oldu canim?
Iki gununde guzel olmus Filizim.. :KK36:
İki portakalın kabuğunu soyup bızzt yapıyorsun blender da 😄😄
Bir çay bardağı irmik
(Ekşiyse portakallar pekmez, bal eklenebilir bir kaşık)
Sonra bunu pişiriyoruz
Azıcık soğuyunca küçük toplar yapıp hindistancevizine buluyoruz

Oldu da bitti 🤩

Maşallah canım çok güzel uyguluyorsun 🤗

Kaptişim benim bu hafta pek iyi başlamadı .. pazartesi annem düştü ayağını kırdı ve bilekteki lifleri koptu dün ameliyata aldılar şükür iyi geçti.. tam oh derken bu sabah saat 07:40 sıralarında kaynım motorla kaza yaptı tırın altına giriyormuş Allah korumuş tekerlerin arasına girmemiş motor. 3-4 metre sürüklemiş ama .. çok şükür ona bişey olmadı..hayat şu sıralar çok karışık geçiyor ve hızlı gibi birşeyler oluyor üst üste ama hiç bişey anlsmıyorum 😶
Çok geçmiş olsun canım.

Demotive oldum aslında ama devam ediyorum Strese yoruyorum diyet devam ediyorum. Er ya da geç kilo kırılacak 🥰 zaten meyve tüketmiyorum sadece yaban Mersini yedim 1-2 kere. Geçen haftalarda yediğim low carb ekmekten yedim bugün. Bir süre birsey yapmamam lazım ama beni onlar mutlu ediyor gerçekten. Onları da yapmazsam diyeti bozarım diye korkuyorum.

Özgecim eğer benim yarında artı çok fazla olursa izni ayır beni istersen takımı kötü etkilemek istemiyorum yine burda liste dışı devam ederim.

Mesela bugün sürekli acıktım ama ağzıma birkaç fındık attım hep 🙈🙈😂 suan da çok acıktım yeşil çay içiyorum.

Sorma eşim sağolsun heralde insan olmasa sincap olacakmış. Dolap fındık dolu 😂😂 ama en kalorilisi de fındık kuruyemişlerin. Canım isterse badem ya da ceviz seçiyorum onun yerine

Maydonoz ye canım, ceydos önermişti bir gün denedim iyi geldi açlık bastırmaya

Canim diyeti bozmadigin surece gidecek illaki kilolar ama vucudunu sasirtabilirsin.
Low carbi bir ogunlugune bozabilirsin yarin mesela.
Ya da yazdigim gibi her turlu una cok degil 1 hafta ara verebilirsin.
Bence menulerin, egzersizin her sey cok yolunda.
Stres, regli, dinlenememek vs kaynakli olabilir.
Yarin seni izne ayirmayayim canim, elinden geleni yapiyorsun..

Bir çay bardağı irmik
Sonra bunu pişiriyoruz

Oldu da bitti 🤩
Direk ocakta pisiriyoruz oyle mi canim, yanmaz bir tencere- tavada mesela, bende deneyeyim.. :)

+

Dün

Bugün

+
her iki akşamüstü de çay
su 3er lt vardır

Tatlım 2 günde çok güzel yarın güzel bir eksi geliyor senden 🥰🥰🥰🥰
Bir çay bardağı irmik
Sonra bunu pişiriyoruz

Oldu da bitti 🤩
Ellerine sağlık canım güzel olmuştur ☺️

Back
X