- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
AhahaTakma kafana canım eşim bnm bn seni motive ederim sıkıntı etme ceza verecek biri varsa cezanıda bn veririm kimse kızdirmasin bnm bu haftaki eşimi çekilin uleyyyyynnn tutmayın bizi
1 günde ne kadar gitti peki?Evet canım ama 2 gün yapamadım 1 gün yaptım. Zaten kabağı çok severim. Bugünde yeni aldım taze taze. Yapabiliriz yanii
Bunun üzerine eşine ödül verseneee şöyle koca bi dilim şerbetli tatlıTakma kafana canım eşim bnm bn seni motive ederim sıkıntı etme ceza verecek biri varsa cezanıda bn veririm kimse kızdirmasin bnm bu haftaki eşimi çekilin uleyyyyynnn tutmayın bizi
Sen takıl bana tatlım bundan sonra aramızda moral bozmak yok günlük motivasyon vaarrr sporlarimizi da artıralım yarından itibaren gitsin kilolar gelsin huzur mutlulukAhaha
Kız güldürdün akşam akşam beni
Senin gibi eşim varken sırtım yere gelmez :)
Valla günlük dikkat etmedim canım. Ama öğlen ve akşam kabak yemiştim güzel gidiyo gerçekten kilo. Denemek lazım.1 günde ne kadar gitti peki?
Ben de çok severim kabağı
Tamamdır canım eşim :)Sen takıl bana tatlım bundan sonra aramızda moral bozmak yok günlük motivasyon vaarrr sporlarimizi da artıralım yarından itibaren gitsin kilolar gelsin huzur mutluluk
ben yarın başlarım demiştim amaValla günlük dikkat etmedim canım. Ama öğlen ve akşam kabak yemiştim güzel gidiyo gerçekten kilo. Denemek lazım.
yarın aslında taze fasülye yapıcam ama ne zaman kapışıcaz, yapacak olanlar günlük kg tartılır bakarız :)
Bnde regl oldum canım malesef bnde yarın ceydos ün bi detoksu vardı onu yapmayı düşünüyorumTamamdır canım eşim :)
Yarın detoks 1
Regl haftam olmayaydı keşke
Daha net sonuçlar gelebilirdi
Bana farketmez canım sen nasıl istiyosan öyle yapalım. Zaten 2 gün üst üste yapmayacaksın sanırım. İşime de gelir aslında taze fasulye pek sevmem deben yarın başlarım demiştim ama
Çarşamba-Perşembe de yapabiliriz
Cuma tartısında da sonuçları görürüz
O nasıl bir detoks? Bugünkü menünü göremedim bir de ben. Kaçırdım mı arada?Bnde regl oldum canım malesef bnde yarın ceydos ün bi detoksu vardı onu yapmayı düşünüyorum
yok ben yapıcam üst üste inşallah:)Bana farketmez canım sen nasıl istiyosan öyle yapalım. Zaten 2 gün üst üste yapmayacaksın sanırım. İşime de gelir aslında taze fasulye pek sevmem debahaneyle şu pastayı telafi ederim
Geçmişi okumaya daldim menümü yazmayı unuttum iyi miO nasıl bir detoks? Bugünkü menünü göremedim bir de ben. Kaçırdım mı arada?
yok ben yapıcam üst üste inşallah:)
3 kilo kabak aldım bugün anlamsızca
Sen seç :) salı-Çarşamba mı çarşamba-Perşembe mi yapalım?
Bozma planını canım benm yüzümden. Yarın ve Çarşamba yapalım yarın tartılıp bildirelim birbirimize bakalım kim ne kadar eksilecek :))O nasıl bir detoks? Bugünkü menünü göremedim bir de ben. Kaçırdım mı arada?
yok ben yapıcam üst üste inşallah:)
3 kilo kabak aldım bugün anlamsızca
Sen seç :) salı-Çarşamba mı çarşamba-Perşembe mi yapalım?
Menün çok iyi canım.Selam kızlar :)
Yeni kaptan yardımcılarımız hayırlı olsun.
Bu hafta regl haftam, tartıda çok değişebileceğimi sanmıyorum. Ama yine de yarın ve Çarşamba kabak detoksu yapıcam.
Katılmak isteyen olursa :)
Bugünkü menümü ekledim, hiç meyve yemeyen ben şeker bırakınca meyve diye delirmeye başladım
Kontrollü yediğimi düşünüyorum ama
Siz de bir bakın bakalım, fazlalık var mı?
Spor yapmaya hiç ortam yoktu. Malum kendi evimde değildim. Detoksta da enerjimi spora harcamak ve güçsüz kalmak istemiyorum.
O yüzden Perşembeden itibaren spora devam edeceğim.
Ama ceza gerektirirse cezalarımı yaparım.
B Beklenen2Yawrukush @Tanssss Arrietty_
Bekliyorum:)Geçmişi okumaya daldim menümü yazmayı unuttum iyi midur bulabilirsem atayim canim
Tamamdır :) yarın sabah tartılıp başlıyoruz.Bozma planını canım benm yüzümden. Yarın ve Çarşamba yapalım yarın tartılıp bildirelim birbirimize bakalım kim ne kadar eksilecek :))
Teşekkür ederim canımMenün çok iyi canım.
Bu kadar da meyve yiyemeyeceksek ölelim afiyet sifa olsun
Kibbe vücut tipi diye bir sistem var. David Kibbe diye birisi çıkıyor diyor ki "vücut elmayla armutla ayrılmaz,doğada çok fazla çeşit vardır". En keskin hatlı,kıvrımsız,uzun boylu olan kadını(maskülen) bir çizginin soluna koyuyor. En yuvarlak hatlı,kıvrımlı,kadınsı kadını(feminen) çizginin sağına koyuyor. Kalan 11 tipi araya serpiştiriyor. Kendince böyle bir ölçü oluşturuyor. Bunu yüz karakteristiği,kemik yapısı ve kas yapısını dikkate alarak yapıyor.Canim 13 vucut secenegi ?
Hiii çok iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?