Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

BLU3 CEYDOS Yawrukush
İyi akşamlar hanımlar
Sabah:4 dilim salam,2 dilim hellim peynir,4 cherry domates,1 halka ananas
Öğlen: Peynirli yumurta,2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam: Kabaktan erişte
Su: 2 Litre
Ara öğün: 1 fincan şekersiz türk kahvesi,10 kiraz,1 şeftali,1 muz
Spor: maalesef bir süre antremana katılamayacağım için yakınımdaki parkta(20 dk uzakta) 1 saat yürüdüm. 1.30 saatten fazla yürümüşümdür. 5 dakikalık plank egzersizini yaptım

200 zıplamayı öyle yapmıştım eşim ama yarın yine atlayayım senin için bence o yetmez 200 yapalım pazar sabah 70,4 görmüştüm onun rehavetine kapıldım ama cuma göremicem bu gidişle. Yarında yine 1 mile leslie 200 zıplama(ip atlama yani +200 cezamı atlarım) eşim gecede bu hafta her akşam leslie yapıcam inşallah
Süper eşim. Tebrik ederim

Menün güzel olmuş canım

Canım ara öğünün tek seferde mi gün içinde mi? Gün içinde dahi olsa bence çok fazla meyve gibi geldi. Bide öğlende yoğurt ayran tüketebilirsen 1 dilim ekmek yerine çok felaket kilo kaybın olur nacizane fikrim

Hayırdır canım niye çıktın daha yeni kabak detoksu yapacağım msjini okudum çok anı oldu bu gidiş
Son mesajlaşmalarda hoşuma gitmeyen bir şey var. Menüyü paylaştım, ceza gerekiyorsa yaparım, ne eksik ne fazla diye sordum.
Sağolsun arkadaşlar güzel güzel cevap verdi.
Ama biri ceza verip arkasından da dalga geçmesi hoşuma gitmedi.
Canım sıkılsın diye girmedim ben bu gruba. Bir şeyler öğrenmek, teşvik olmak için girdim.

Ayyy bizimde temmuzda evlilik yıl dönümümüz hiç aklıma gelmemişti o zaman a hedef kg koymak. Zaten gelinlikte kiralıktı

Öyle düşünme kuzum ya. Grupta kalmaya devam et burası gerçekten güzel motive ediyo bizleri

Geçmişi yeni okumaya başladım da öyle msja daha gelemedim ama boşver sen biri öyle yaptı diye vazgeçme sen vereceğin kiloları düşün boşver takma herkesi kafana ne yazıldığını bilmiyorum ama sonuçta burda hepimiz kilo vermek istiyoruz dalga geçer gibi yorum da ayıp olmuş

Öyle düşünme kuzum ya. Grupta kalmaya devam et burası gerçekten güzel motive ediyo bizleri
Ah çok tatlısınız :)
çok sağol canım ama canım sıkıldı.
Saf gibi atladım bir de
Fazla olmuş menüm diye
Herhalde vardır dedim bir bildiği.

Ah çok tatlısınız :)

çok sağol canım ama canım sıkıldı.
Saf gibi atladım bir de
Fazla olmuş menüm diye
Herhalde vardır dedim bir bildiği.
Sıkma canınıı. Bizde dikkt ederz cezalarımızda ciddi olarak belirtiriz. Gitme yani gruptan ne gerek var bak ne güzel hırslandın. Kabak detoksunda kapışırız

Sıkma canınıı. Bizde dikkt ederz cezalarımızda ciddi olarak belirtiriz. Gitme yani gruptan ne gerek var bak ne güzel hırslandın. Kabak detoksunda kapışırız
Yapacak mısın sen de detoks :) geçmişte sanki senin bir postunu okudum, yapmış mıydın daha önce?
Bnce gayet güzel bi menü ayy kız kim ne yazdı ki geçmiş oku oku bitmiyoooo
ay amaan boşver. Gereksizce gerdi zaten beni.

Yapacak mısın sen de detoks :) geçmişte sanki senin bir postunu okudum, yapmış mıydın daha önce?

Takma kafana canım eşim bnm bn seni motive ederim sıkıntı etme ceza verecek biri varsa cezanıda bn veririm kimse kızdirmasin bnm bu haftaki eşimi çekilin uleyyyyynnn tutmayın bizi

Evet canım ama 2 gün yapamadım 1 gün yaptım. Zaten kabağı çok severim. Bugünde yeni aldım taze taze. Yapabiliriz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…