Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam canim baslangic kilonu 85 not ediyorum ozaman

bayir cikamiyom canim ya hemen yoruluyom haha

evet yoruyo baya

minnoşum mezun mu oluyomuş bakim.. inş gram bile almazsın giresunda canımm

canım ben mezun olamadım 20 kilonun üzerinde verdim sanırım takımdayken,ama hedeflediğim kiloya inemedim .yanılmıyosam hedefim 70 ti 75-76 gibi ayrıldım takımdan 75 i görsm harika olur.75 e fitim yani .küçük hedeflerden yanayım ben yani önümde 11 kilo var vermem gereken .benim kilomuda 86 yazabilirsin bu sabah tartıldım.

hoş geldin deniz bende yeni geldim takıma .kilolarımızda yakın çoğunluğun kilosu benden çok azz sen ben bide bijox un kilolarımız yakın.ama ben sizden zor veririm hem 40 yaşındayım hemde diyabet hastayım çok sıkı bir diyet yapamıyorum ama el ele verip defedeceğiz bu kilolarıııı

karç,çeği merhaba
menün çok güzel ama biraz az değilmi aynı hataları bende yaptım az kalori alınca vücut bir müddet sonra kıtlık moduna giriyor ve kilo vermen dahada zorlaşıyor.ben bide kilo verdiğim dönemde metabolizmayı şaşırtıyodum ve çok faydasını görmüştüm bide çok hareketliydim.benimde yardıma ihtiyacım var temmuza kadar en az 10 kilo vermem lazımmm ..

mersa canım senin takıma geldiğini bilmiyodum öylesine yazdın sanmıştım... hoşgeldin canım...

hoş bulduk geldim ama sanırım deneme süresindeyim şimdi.ama elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışacam ne kadar paylaşım fazla olursa motivasyon o kadar fazla oluyor eski takımımdan biliyorum.daha yeniyim burda bijox tan başka kimsyi tanımıyorum destek istiyorum sizlerden

canım afiyet olsun sen ekmek yemiyosun sanırım ne güzell :) spor salonu olması da avantaj imkanı olan gitsin. ben eve aldım bi mekik aleti bi twister ama cıks. olmuyor kendi başıma:26:

hoşgeldinn deniz

gizemcim yaza kadar baya bi yol katetmiş olalım ki yazın güzelce salınalım benim de topu topu 3 kilo vermem lazım ama düzen olmadıkça süre uzuyo. olsun pes etmek yok

hoşgeldin canımm başarılarr

kızlarr buralara kar yağıyor dışarda tipi fırtına uçuruyorr. ve 5 dakkada bi elektrik gidip geliyoo

bende bu günki menümü yazayım.
sabah:kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir ,3-4 tane siyzh zeytin ve domates.
ara öğün: 3 tane kepekli bisküi.
öğlen: tavuk çorba ve 4 kaşık pırasa.
ara öğün:1 kase çilek ve 1 saat sonra 1 kase corn flaks yarım yağlı sütle.
akşam:1kase tavuklu bulgurlu çorba ve 1 dilim kepek ekmek.
spor:kendime verdiğim sözü tuttum ve akşam yemekten önce 50 dakika tempolu yürüdüm.
yorumlarınızı bekliyorummmmmmm:)))))))))))))

ay canım tabibiki birbirimize destak olucaz kiloları birlikte vericez...birşeye ihtiyacın olursa filan sor cevaplarım ben kendi adıma seve seve...

canım afiyet olsun sen ekmek yemiyosun sanırım ne güzell :) spor salonu olması da avantaj imkanı olan gitsin. ben eve aldım bi mekik aleti bi twister ama cıks. olmuyor kendi başıma:26:

ekmek yiyorum tatlım ama sadece kahvaltıda o da bir dilim pek aramam ekmek zaten içinde lif filan olmasa yemem yani..bugün değişiklik yapayım dedim yulaf ezmesi yedim...oda ekmek yerine geçiyo zati...evet imkan meselesi bide üşenme olmasa dimi...

kızlarr buralara kar yağıyor dışarda tipi fırtına uçuruyorr. ve 5 dakkada bi elektrik gidip geliyoo

ay kıyamam canım dikkat et üşüme iyi giyin bilgisayarıda kapat istersen bişe olmasınn...:26:

canım aralarda bisküvi yerine meyve yersen daha iyi olur...birde öğünlerde salata ve yoğurt tüketmeye çalış bunun dışında güzel afiyet olsun tatlım...

hoşbuldummmmmmm:))) sıcak karşılamanız için çookk teşekkür ederimmm..ben ilk kez zayıflama takımına giriyorum...bebeğim daha 7 haftalık minicikkk..ama ben kilo vermek yerine almaya başladığım için yediklerime özen göstermeye başladımm..başlangıçtan beri neredeyse hiç anne sütüm olmadığı için arı poleni tüketmeye başladım..oda iştah açıyomuşş..ama azmin elinden hiçbirşey kurtulmazz..ekmeği kesmekle başladım şimdilik..bide hergün bolca tükettiğim aburcuburlarıı..yakında porsiyonlarıda azaltcam..yani kızlar anlıyacağınız sütüme faydalı, kalori az, kilo yapmayan şeyler yemeye çalışıcam..yarından itibaren liste vermeye başlarım..ama sizinkilere baktımda kız siz aç geziyosunuz beeeee:18::18:

hedefim 69 kilo olmak..70in altına düşeyim de..hihihi

canim sen cuma günkü kilonu bildirirsin geri dönmek üzere ayrildigin icin ayrildigin kilodan hesaplanicak.cuma 12 ye kadar bildirirsin,siz eski üye oldugnuz icin deneme süresine tutumuyorum sizi

canim zaman kaybetmeden basladigin icin cok iyi yapmissin,söyledikelrini yapsan yeticek sana zaten emzirmek kilo verdiriyor zaten,ben cok rahatg vermistim emzirirken,bide ari poleni istah aciyomus ama okudugum kadariyla zayiflamayada yardimciymis sanirim ( eminde degilim ama)suyunu bol ic,sütün azsa süt yapan cay türkiyedeki adini bilmiyorum ama milupanin sanirim burdaki adi still tee

menülerine yogurt ve salata eklemeni öneririm ama baslangic icin güzel olmus özelliklede spor

günaydın kızlarrrrr:80::79:
sabah tam 1 saat yürüdüm hemde çok tempolu normalde 1 saatte daha az mesafe yürüyodum ama bu gün süper bir yürüyüş yaptım.hadi kalkın herkes yürüyüşeee:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…