tamam tatlımmm ben bu sabah 64.2 kıloydum yarın sabha gırebılırsem haber verırım kılomu ,cunku yarın gıresuna gıdıcem ama eger gıremessem bu kılomla mezun olmak ıstıyorum canım haberın olsun tamam mı
tamam canim baslangic kilonu 85 not ediyorum ozaman
bayir cikamiyom canim ya hemen yoruluyom haha
tamam tatlımmm ben bu sabah 62.4 kıloydum yarın sabha gırebılırsem haber verırım kılomu ,cunku yarın gıresuna gıdıcem ama eger gıremessem bu kılomla mezun olmak ıstıyorum canım haberın olsun tamam mı
bijoux ve mersa,kizlar siz eski üye oldugunuz icin bu cuma 12 ye kadar kilonuzu bildirirseniz listeye alicam sizi.
bijoux sen hamilelikde aldigin icin kilolari yeni kilonla basliycaksin takima geldiginde kac kiloydun biliyormusun..bide hangi ayda mezun olmustun
mersa canim sen hangi ayda ayrilmistin takimdan,senin hangi etapda mezun oldugunu bulup ayrildigin kilonu yazmam lazim
diger 2 arkadasiniz ortalikda yok,bu durumda bisey yapamam eger gelirlerse 2 hafta deneme süresinden sonra lsiteye girebiirler
selam kızlarrr
ben aranıza sanırım en yeni katılannnn üyeyimm..91 kiloyumm doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorumm..ağır ama emin adımlarla ilerliycem sizinlee..1 haftadır düzenli besleniyorum ve 1 kilo veridm bilee..
selam arkadaşlar benimde ne yiyeceğim yeni belli oldu hemen yazayım
sabah
[1] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[4] Yeşil Zeytin 5 adet 35
öğle
[5] Etli Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 125
[6] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
ara
[7] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
akşam
[9] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[10] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
Toplam : 857 kal.
artık suyu ve sporu yazmıyorum çünkü hergün aynı
bu haftadan sonra akşam sadece yoğurt yada salata yiyeceğim akşamı ne kadar azaltırsam o kadar kilo verecegime inanıyorum mayıs 20 den sonra seminerim var o zamana kadar 65 olmalıyım bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnn
mersa canım senin takıma geldiğini bilmiyodum öylesine yazdın sanmıştım... hoşgeldin canım...
selam canlarım...
menümü yazayım...
Sabah:greyfurt, 2 kuru kayısı, 1 kase çilek...
Kahvaltı:1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi,salatalık
Öğle:1 yumurta haşlanmış, yoğurtlu salata
Ara:1 elma, 1 kuru incir
Akşam:azcık pırasa, cacık
sporu biliyosunuz salona gidiyorum,yeşilçay 3 fincan içtim...
selam kızlarrr
ben aranıza sanırım en yeni katılannnn üyeyimm..91 kiloyumm doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorumm..ağır ama emin adımlarla ilerliycem sizinlee..1 haftadır düzenli besleniyorum ve 1 kilo veridm bilee..
selammm biricikk takımımm
bu hafta istediğim gbi olmadıı vereceğime yine tartıda almış gözüküyorummm
allahımm yaaa ben yaza kadar çıpçıtır olmak istiiyodummm bu gisişle balık etli çıtırr olcemmm
off offf kızlarrr morelim bozukkk ya motiveniz düşmesin sizinde çok kötüü çokkkk
haftaya spor+diyet tam başlıycam inşaallahhh
hoş bulduk geldim ama sanırım deneme süresindeyim şimdi.ama elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışacam ne kadar paylaşım fazla olursa motivasyon o kadar fazla oluyor eski takımımdan biliyorum.daha yeniyim burda bijox tan başka kimsyi tanımıyorum destek istiyorum sizlerden
tamam canim,giresunda dikkat et kilonu koru bari,üzülme sonra benim gibi
hoş bulduk geldim ama sanırım deneme süresindeyim şimdi.ama elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışacam ne kadar paylaşım fazla olursa motivasyon o kadar fazla oluyor eski takımımdan biliyorum.daha yeniyim burda bijox tan başka kimsyi tanımıyorum destek istiyorum sizlerden
canım afiyet olsun sen ekmek yemiyosun sanırım ne güzell :) spor salonu olması da avantaj imkanı olan gitsin. ben eve aldım bi mekik aleti bi twister ama cıks. olmuyor kendi başıma:26:
kızlarr buralara kar yağıyor dışarda tipi fırtına uçuruyorr. ve 5 dakkada bi elektrik gidip geliyoo
bende bu günki menümü yazayım.
sabah:kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir ,3-4 tane siyzh zeytin ve domates.
ara öğün: 3 tane kepekli bisküi.
öğlen: tavuk çorba ve 4 kaşık pırasa.
ara öğün:1 kase çilek ve 1 saat sonra 1 kase corn flaks yarım yağlı sütle.
akşam:1kase tavuklu bulgurlu çorba ve 1 dilim kepek ekmek.
spor:kendime verdiğim sözü tuttum ve akşam yemekten önce 50 dakika tempolu yürüdüm.
yorumlarınızı bekliyorummmmmmm:)))))))))))))
hoşgeldin aramıza canımm...inş verceksin tüm kilolarını
oy nidacım olsun napalım 2 kaşıktan bişi olmaz inş..akşamı oalbildiğince hafif yapmak önemli bide sabah simit, öğlen pilav yemişsin ya karbonhidrat ağırlıklı olmuş ondan dedim anlamışındır zaten sende menünü yazınca...iştah sorunu varsa ıhlamur çayı öneririm birde suyu arttır canım sen emziriyorsun aynı zamanda bol su iç 3 lt iç günde görcem listede yaz bundan sonra...
teşekkür ederim canım...evet imkan meselesi tatlım ya bende 1 ay gidebilicem sadece çizim kursum başlıyo mayıstaa o zamana kadar ne yapsam kar dedim başladım boş durmaktan nefret ederim...yapım böyle...
sende oğlun biraz büyüsün eğer kilo alırsan gidersin canım...
gizemim canım üzülme tatlım sen böyle üzülüp moralini bozunca motivasyonun düşüyo vücudun kitliyo kendini...rahat ol bakim nasılsa verceksin gitcek yağlar...sen zaten çıtırsın bitanem ama dahada çıtır olcaksın hiç merak etme canım kendine inan inat et yeter...haftaya değil yarından başla erteleme bak sonra vücut yayıyo kendini boşveriyo...
haydi gizemim inanıyorum sana ben eski iradeli gizemi görmek istiyorummm...
diger günler bisey yapmiyorum canim,bilmem ya bantta SIKILIYOM bwn vakit gecmiyo sanki :)
hosgeldin canim aramiza,2 hafta deneme süren var paylasimin bol olursa listeye alinacaksin..
gizeemmmmmmm haftayi bosver canim yarindan ititbaren toparlan lütfen haftaya diye diye aylar geciyo ve biz hala oldugmuz yerde sayiyiorz sekil A yani ben((
hoş geldin deniz bende yeni geldim takıma .kilolarımızda yakın çoğunluğun kilosu benden çok azz sen ben bide bijox un kilolarımız yakın.ama ben sizden zor veririm hem 40 yaşındayım hemde diyabet hastayım çok sıkı bir diyet yapamıyorum ama el ele verip defedeceğiz bu kilolarıııı
canım afiyet olsun sen ekmek yemiyosun sanırım ne güzell :) spor salonu olması da avantaj imkanı olan gitsin. ben eve aldım bi mekik aleti bi twister ama cıks. olmuyor kendi başıma:26:
hoşgeldinn deniz
gizemcim yaza kadar baya bi yol katetmiş olalım ki yazın güzelce salınalım benim de topu topu 3 kilo vermem lazım ama düzen olmadıkça süre uzuyo. olsun pes etmek yok
canım ben mezun olamadım 20 kilonun üzerinde verdim sanırım takımdayken,ama hedeflediğim kiloya inemedim .yanılmıyosam hedefim 70 ti 75-76 gibi ayrıldım takımdan 75 i görsm harika olur.75 e fitim yani .küçük hedeflerden yanayım ben yani önümde 11 kilo var vermem gereken .benim kilomuda 86 yazabilirsin bu sabah tartıldım.
canim zaman kaybetmeden basladigin icin cok iyi yapmissin,söyledikelrini yapsan yeticek sana zaten emzirmek kilo verdiriyor zaten,ben cok rahatg vermistim emzirirken,bide ari poleni istah aciyomus ama okudugum kadariyla zayiflamayada yardimciymis sanirim ( eminde degilim ama)suyunu bol ic,sütün azsa süt yapan cay türkiyedeki adini bilmiyorum ama milupanin sanirim burdaki adi still teehoşbuldummmmmmm:))) sıcak karşılamanız için çookk teşekkür ederimmm..ben ilk kez zayıflama takımına giriyorum...bebeğim daha 7 haftalık minicikkk..ama ben kilo vermek yerine almaya başladığım için yediklerime özen göstermeye başladımm..başlangıçtan beri neredeyse hiç anne sütüm olmadığı için arı poleni tüketmeye başladım..oda iştah açıyomuşş..ama azmin elinden hiçbirşey kurtulmazz..ekmeği kesmekle başladım şimdilik..bide hergün bolca tükettiğim aburcuburlarıı..yakında porsiyonlarıda azaltcam..yani kızlar anlıyacağınız sütüme faydalı, kalori az, kilo yapmayan şeyler yemeye çalışıcam..yarından itibaren liste vermeye başlarım..ama sizinkilere baktımda kız siz aç geziyosunuz beeeee:18::18:
hedefim 69 kilo olmak..70in altına düşeyim de..hihihi
bende bu günki menümü yazayım.
sabah:kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir ,3-4 tane siyzh zeytin ve domates.
ara öğün: 3 tane kepekli bisküi.
öğlen: tavuk çorba ve 4 kaşık pırasa.
ara öğün:1 kase çilek ve 1 saat sonra 1 kase corn flaks yarım yağlı sütle.
akşam:1kase tavuklu bulgurlu çorba ve 1 dilim kepek ekmek.
spor:kendime verdiğim sözü tuttum ve akşam yemekten önce 50 dakika tempolu yürüdüm.
yorumlarınızı bekliyorummmmmmm:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?