selam arkadaşlar benimde ne yiyeceğim yeni belli oldu hemen yazayım
sabah
[1] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[4] Yeşil Zeytin 5 adet 35
öğle
[5] Etli Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 125
[6] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
ara
[7] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
akşam
[9] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[10] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
Toplam : 857 kal.
artık suyu ve sporu yazmıyorum çünkü hergün aynı
bu haftadan sonra akşam sadece yoğurt yada salata yiyeceğim akşamı ne kadar azaltırsam o kadar kilo verecegime inanıyorum mayıs 20 den sonra seminerim var o zamana kadar 65 olmalıyım bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnn
hepinize günaydin kizlar..
begendigim menülere begen butonuna tikliyorum,eskstra bisey yazmiyorum,bisey söylemek istedigim olursa alintiliyorum,benim menüme niye yorum yapmadin demeyin sonra :)
bugünkü menüm ( dün kacirdim yine,ama alisma evresi diyelim :)
sabah
1,5 dilim tahilli ekmek( 75 gr)
1 domates
20 gr az yagli beyaz peynir
cay( tatlandiricili)
ara
1 kivi
1 adet wasa
1 bardak ayran
ögle+
mozerallali salata( almanlarin beyaz peyniri mozeralla)
20 gr ekmek
5 gr diyet margarin( becel)
ara
meyve kokteyli gibi bisey haha
150 gr az yagli yogurt
bir meyve
100 ml su
tarcin
karsitirilip püre yapilip icilcekmis :)
aksam
domates ve biber corbasi
20 gr ekmek
1 adet greyfurt
ara
150 ml az yagli süt
1 adet büsküvi
toplam kalori
1061
yag 37 gr
protein 56 gr
karbonhidrat 120 gr mis :)
sabah
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
öğle
ara
akşam
bu haftadan sonra akşam sadece yoğurt yada salata yiyeceğim akşamı ne kadar azaltırsam o kadar kilo verecegime inanıyorum mayıs 20 den sonra seminerim var o zamana kadar 65 olmalıyım bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar kusura bakmayın anca girebiliorum. akşama kadar okuldaydım, akşam eve geldim elektrik yok! 3 saat falan gelmedi
bugünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltılık
ara birkaç çubuk kraker
öğlen tost, çay
akşam haşlama patates salatası
sonradan da 1 kase çilek yedim..
hoşbulduk bijommmm hadi hayırlı olsun bakalım inşallah hayırlısıyla aldıklarımızı geri iade ederiz
ben emzirirken kilo veremeyenlerdenim malesef :) o şanslı gruba girmiyorum.. ben küçüklükten beri akşam pek yemem canım istemez. acıkmadım pek ama emzirdiğim için çorba veya salata yemeyi düşünüyorum diyetteyken.hoşgeldin canım,bende emziriyorum yazmıştım daha önce de,emzirirken biraz dikkat edersen kolay gidiyo.82 dim bende doğumdan sonra:)
menün güzel ama akşam acıkmıyomusun meyve fln yeseydin bari:)
bebişi öpüyorummm..
hadi bakalım inşallah ablam.
ben emzirirken kilo veremeyenlerdenim malesef :) o şanslı gruba girmiyorum.. ben küçüklükten beri akşam pek yemem canım istemez. acıkmadım pek ama emzirdiğim için çorba veya salata yemeyi düşünüyorum diyetteyken.
senin bebiş ne kadarlık? ben de seninkini öpüyorum :)
sen yeterki gel biz bikmayiz :)
geldim geldim burdayımmm:)))
aynı durumdaymışız demek ki :) malesef bana da sadece tatlı süt yaptı ve ben oğlumu ilk 6 ay sadece sütle beslemek istedim. bunu da başardım ama şiştim de şiştim. artık kilo verme zamanı.11 aylık canım.
emzirirken ben acaip tatlı yerdim,oğlum 9 aylık olana kadar şiştim:)) tatlıyı azaltınca vermeye başladım canım inş sende verirsin sağlıkla.
elif ablam sen bi başladın mı gerisini getirirsin yeter ki birkaç gün sık dişini. o gösterdiğin yeşil yolda yürü keşke benim de toprağı bırakıcak bir yerim olsa da ben de yürüsemmerhaba,
ben bu gün kilomu bildireceğimi söylemiştim ve sabah tartıldım sonuç 86 acilen en az 10 kilo vermem lazım.bu gün sabah uyanamadığım için yürüyüşte yapamadım ama akşam üzeri bunu telafi edecem.bu saate kadar sabah kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir ,3-4 tane siyzh zeytin ve domates yedim.ara öğün olarakta 3 tane kepekli bisküi yedim.sanırım öğlende tavuk çorba içecem.inşallah günü az hasarlı geçiririm bide yeşil çaya geri dönsem kilo verdiğim dönemlerde çok içiyordum.kızlar desteğiniai bekliyorummm.motivasyona çok ihtiyacım varr
aynı durumdaymışız demek ki :) malesef bana da sadece tatlı süt yaptı ve ben oğlumu ilk 6 ay sadece sütle beslemek istedim. bunu da başardım ama şiştim de şiştim. artık kilo verme zamanı.
tatlıyı azaltmadım hiç yemiyorum :) yemicem de. çok rahatsızım şu halimden çünkü..
oğlun kocaman olmuş darısı başıma, gerçi günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum ama.
elif ablam sen bi başladın mı gerisini getirirsin yeter ki birkaç gün sık dişini. o gösterdiğin yeşil yolda yürü keşke benim de toprağı bırakıcak bir yerim olsa da ben de yürüsem
öyle yapıcam da ablacım burası kütahya buzhane bir şehir. daha dün lapa lapa kar yagdı. nasıl cıkarıyım cocugu ben dışarı off o konuda da şanssızım yani. ben de arabasına atıp gezmek için baharı bekliyodum ama gelmedi gitti..bijom yaparım dimi biz neler başarmadık sende bende takımın ençok kilo verenlerindendik.evet aslında spor yapmak için her türlü imkana sahibim.deniz kenarında çamların içinde çok güzel bir yürüyüş alanmımz var ,sitenin içindede spor aletleri var bu gün akşam yürüycem sözzzz.keşke yakın olsak bijom ben yürürdüm sonra toprağı alırdım sen yürürdün.bu günlerde hava soğuk ama havalar biraz ısınınca toprağı arabasına koysan beraber yürüyüş yapsanız benim kızlar küçükken ben öyle yapardım ikisini bir arabaya bindirirdim hem onları parka götürmüş hem kendimde yürüyüş yapmış olurdum.
sabah
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
öğle
ara
akşam
ay canım üzüldüm elektrik kesintiside bişeye benzemez...gitmez inş bi daha...menün çok geçiştirmeli ve düzensiz olmuş canım hiç protein yok ve karbonhidrat ağırlıklı kilo vemre hızını yavaşlatırsın böyle vücudun her besini alması gerekiyor unutma kahvaltılarına yumurta ve süt ürünü ekle afiyet olsun...
canim hic protein yok menünde,protein kilo vermeye yardimci biliyosun bari yemeklerin yanina yogurt ve süt ekle
merhaba kızlar ben geldımm
hasretım sana bısey sorucam ben bu dıyet olayına 78 kıloda basladım toplamda aslında 15.9 kılo verdım ben ama dıyet gruplarına 72,7 kılo ıle gırmıstımm puskutun lıstesınde baslangıc kılomm 72 gorunuyor ve vee hedef kılom 59 gorunuyorr ama ben artık gerccekten devam edemıyorum ve artık gercekten cok yoruldum.yarın gıresuna gıdıcem ve pazartesı gunu donucegız ben kılo bıldıgırımını yarın yapıcam ..
benım hedef kılomu 61 e degıssen yanı takım kaptanı kabul ederse olur dıye bılıyorum ben eger 61 yaparsan hedef kılomu ben suankı kılomla yarın mezun olabılırım cunku vermem gereken kılonun %80 nını vermıs olanlar karne almaya hak kazanıyor ve bende karne almak ıstıyorum bu konuda ne yapabılırız hasretım
tamam canim 61 olarak degisiriz hedfef kilonu ve mezun olurusn
sevgili arkadaşlar seminer işi kesinleşti mayısın 9 da ankaraya gideceğim o zaman kadar 65 olmak istiyorum şu saatten itibaren hiç kaçamak yapmadan 1 ayda 3 kilo vermem lazım. akşamlarımı mecburen geçiştireceğim ekmeği 2 dilime indirip bol spor yapacağım önümde kısa bir mesafe olduğuda iyi oldu ona göre ayarlarım artık kendimi 1 ay ağzıma tatlı makarna pilav pasta börek koymayacağım sizde şahitsiniz 1000 veya 1200 kalorinin üzerine çıkmayacağım bu arada besleneceğim ve akşam yediğim yoğurt yada çorba yada salatadan başka bişi yemeyeceğim hafta sonuda şu kaç gündür bahsettiğim soğuk çorba diyeti yapacağım
hadiiiiiii yardımlarınızı ve motive edilmeyi bekliyorum kızlar
aynı durumdaymışız demek ki :) malesef bana da sadece tatlı süt yaptı ve ben oğlumu ilk 6 ay sadece sütle beslemek istedim. bunu da başardım ama şiştim de şiştim. artık kilo verme zamanı.
tatlıyı azaltmadım hiç yemiyorum :) yemicem de. çok rahatsızım şu halimden çünkü..
oğlun kocaman olmuş darısı başıma, gerçi günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum ama.
sevgili arkadaşlar seminer işi kesinleşti mayısın 9 da ankaraya gideceğim o zaman kadar 65 olmak istiyorum şu saatten itibaren hiç kaçamak yapmadan 1 ayda 3 kilo vermem lazım. akşamlarımı mecburen geçiştireceğim ekmeği 2 dilime indirip bol spor yapacağım önümde kısa bir mesafe olduğuda iyi oldu ona göre ayarlarım artık kendimi 1 ay ağzıma tatlı makarna pilav pasta börek koymayacağım sizde şahitsiniz 1000 veya 1200 kalorinin üzerine çıkmayacağım bu arada besleneceğim ve akşam yediğim yoğurt yada çorba yada salatadan başka bişi yemeyeceğim hafta sonuda şu kaç gündür bahsettiğim soğuk çorba diyeti yapacağım
hadiiiiiii yardımlarınızı ve motive edilmeyi bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?