Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam arkadaşlar benimde ne yiyeceğim yeni belli oldu hemen yazayım
sabah
[1] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[4] Yeşil Zeytin 5 adet 35
öğle
[5] Etli Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 125
[6] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
ara
[7] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
akşam
[9] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[10] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
Toplam : 857 kal.

artık suyu ve sporu yazmıyorum çünkü hergün aynı

bu haftadan sonra akşam sadece yoğurt yada salata yiyeceğim akşamı ne kadar azaltırsam o kadar kilo verecegime inanıyorum mayıs 20 den sonra seminerim var o zamana kadar 65 olmalıyım bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnn

canima fiyet olsun ama kalorin cok düsük olmus 1200 1100 den asagi düsmek iyi degil,bugün benimde öyle oldu ama ben evdeki yyiec eklere göre ayarladim o yüzden ölye oldu sen hergün bu kaloride beslenirsen kaloriyi biraz yukari cikarttinmi kilo alirsin,kilo vermek durduktan sonra ne yapacaksin,kaloriyi biraz daha asagi cekmen gerekirki sen zaten düsük kalori aldigin icin cekemessinde asagi bence 1200 yi asagi inme aba tabiki yinede son karar senin

vayy herşeyini hesaplamış...afiyet olsun canım güzel olmuş

karçiçeği çok yanlış yapıyosun bu kaloriyle metobolizma hızını yavaşlatırsın ancak ilk başlarda kilo kaybı yaşarsın ama sorna kilitlenir ve eski düzenine döndüğünde tekrar almaya başalrsın 1000 kalorinin altına düşme sakın afiyet olsun canım...

ay canım üzüldüm elektrik kesintiside bişeye benzemez...gitmez inş bi daha...menün çok geçiştirmeli ve düzensiz olmuş canım hiç protein yok ve karbonhidrat ağırlıklı kilo vemre hızını yavaşlatırsın böyle vücudun her besini alması gerekiyor unutma kahvaltılarına yumurta ve süt ürünü ekle afiyet olsun...

selam kızlarr

hasretim menün güzel olmuş devamını dilerim:)

karçiçeği menü güzel ama bencede kaloriler düşük değilmi 1200ün altına düşmeyin diyolar heleki spor yapıyosann..

menümm

sabah
1yum,peynir,domates,zeytin,yeşil soğan,yarım simit,2 ısırımlık çikolata

ara
1elma

öğle
taze fasulye,az bulgur pilavı,yoğurt

ara
meyve

akşam
tavuk,az pilav,yoğurt,salata

ara
meyve

hoşbulduk bijommmm hadi hayırlı olsun bakalım inşallah hayırlısıyla aldıklarımızı geri iade ederiz

hadi bakalım inşallah ablam.

ben emzirirken kilo veremeyenlerdenim malesef :) o şanslı gruba girmiyorum.. ben küçüklükten beri akşam pek yemem canım istemez. acıkmadım pek ama emzirdiğim için çorba veya salata yemeyi düşünüyorum diyetteyken.
senin bebiş ne kadarlık? ben de seninkini öpüyorum :)

11 aylık canım.
emzirirken ben acaip tatlı yerdim,oğlum 9 aylık olana kadar şiştim:)) tatlıyı azaltınca vermeye başladım canım inş sende verirsin sağlıkla.

merhaba kızlar ben geldımm

hasretım sana bısey sorucam ben bu dıyet olayına 78 kıloda basladım toplamda aslında 15.9 kılo verdım ben ama dıyet gruplarına 72,7 kılo ıle gırmıstımm puskutun lıstesınde baslangıc kılomm 72 gorunuyor ve vee hedef kılom 59 gorunuyorr ama ben artık gerccekten devam edemıyorum ve artık gercekten cok yoruldum.yarın gıresuna gıdıcem ve pazartesı gunu donucegız ben kılo bıldıgırımını yarın yapıcam ..
benım hedef kılomu 61 e degıssen yanı takım kaptanı kabul ederse olur dıye bılıyorum ben eger 61 yaparsan hedef kılomu ben suankı kılomla yarın mezun olabılırım cunku vermem gereken kılonun %80 nını vermıs olanlar karne almaya hak kazanıyor ve bende karne almak ıstıyorum bu konuda ne yapabılırız hasretım

Son düzenleme:
merhaba,
ben bu gün kilomu bildireceğimi söylemiştim ve sabah tartıldım sonuç 86 acilen en az 10 kilo vermem lazım.bu gün sabah uyanamadığım için yürüyüşte yapamadım ama akşam üzeri bunu telafi edecem.bu saate kadar sabah kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir ,3-4 tane siyzh zeytin ve domates yedim.ara öğün olarakta 3 tane kepekli bisküi yedim.sanırım öğlende tavuk çorba içecem.inşallah günü az hasarlı geçiririm bide yeşil çaya geri dönsem kilo verdiğim dönemlerde çok içiyordum.kızlar desteğiniai bekliyorummm.motivasyona çok ihtiyacım varr

11 aylık canım.
emzirirken ben acaip tatlı yerdim,oğlum 9 aylık olana kadar şiştim:)) tatlıyı azaltınca vermeye başladım canım inş sende verirsin sağlıkla.
aynı durumdaymışız demek ki :) malesef bana da sadece tatlı süt yaptı ve ben oğlumu ilk 6 ay sadece sütle beslemek istedim. bunu da başardım ama şiştim de şiştim. artık kilo verme zamanı.

tatlıyı azaltmadım hiç yemiyorum :) yemicem de. çok rahatsızım şu halimden çünkü..

oğlun kocaman olmuş darısı başıma, gerçi günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum ama.

elif ablam sen bi başladın mı gerisini getirirsin yeter ki birkaç gün sık dişini. o gösterdiğin yeşil yolda yürü keşke benim de toprağı bırakıcak bir yerim olsa da ben de yürüsem

bijom yaparım dimi biz neler başarmadık sende bende takımın ençok kilo verenlerindendik.evet aslında spor yapmak için her türlü imkana sahibim.deniz kenarında çamların içinde çok güzel bir yürüyüş alanmımz var ,sitenin içindede spor aletleri var bu gün akşam yürüycem sözzzz.keşke yakın olsak bijom ben yürürdüm sonra toprağı alırdım sen yürürdün.bu günlerde hava soğuk ama havalar biraz ısınınca toprağı arabasına koysan beraber yürüyüş yapsanız benim kızlar küçükken ben öyle yapardım ikisini bir arabaya bindirirdim hem onları parka götürmüş hem kendimde yürüyüş yapmış olurdum.

öyle yapıcam da ablacım burası kütahya buzhane bir şehir. daha dün lapa lapa kar yagdı. nasıl cıkarıyım cocugu ben dışarı off o konuda da şanssızım yani. ben de arabasına atıp gezmek için baharı bekliyodum ama gelmedi gitti..

selamlar hanımmlaarr

afiyet olsun canım

canim hic protein yok menünde,protein kilo vermeye yardimci biliyosun bari yemeklerin yanina yogurt ve süt ekle

kızlar elektrik bütün gün gidip gelio bikaç gündür yağmur ve fırtına var burda. sabah elektrik olunca kahvaltılık atıştırıyorum. yoksa peynir ekmek. protein konusunda haklısınız. o süt ve yoğurtla aram pek yok bu ara aklıma gelmiyolar:S

bugün:
sabah 2 dilim ekmekle, peynr, zeytin, 1 çay kaşığı reçel
ara 3 tane eti form bisküvi
öğlen menemen, 1 dilim ekmek, çay
arada 5-6 çağla
akşam çorba salata olabilir. yada biraz yoğurt sonra salata. şuan karnım doydu ya aklıma yiyecek gelmio:)

tamam canim 61 olarak degisiriz hedfef kilonu ve mezun olurusn

sevgili arkadaşlar seminer işi kesinleşti mayısın 9 da ankaraya gideceğim o zaman kadar 65 olmak istiyorum şu saatten itibaren hiç kaçamak yapmadan 1 ayda 3 kilo vermem lazım. akşamlarımı mecburen geçiştireceğim ekmeği 2 dilime indirip bol spor yapacağım önümde kısa bir mesafe olduğuda iyi oldu ona göre ayarlarım artık kendimi 1 ay ağzıma tatlı makarna pilav pasta börek koymayacağım sizde şahitsiniz 1000 veya 1200 kalorinin üzerine çıkmayacağım bu arada besleneceğim ve akşam yediğim yoğurt yada çorba yada salatadan başka bişi yemeyeceğim hafta sonuda şu kaç gündür bahsettiğim soğuk çorba diyeti yapacağım
hadiiiiiii yardımlarınızı ve motive edilmeyi bekliyorum kızlar

sporla da desteklendimi kaçamaksız 1 ada 3 kilo hayli hayli verirsinn canımmm başarılar

ben tatlısız yapamadım canım ya deli gibi aranıyorum resmen:))
ark.lar tarçınlı süt iç keser demişlerdi ama yetmedi:)

dünyaya gelen büyüyorr canım aman büyüsün ya uykusuzum aylardır (( annelik zor zanaat,bir okadar da muazzam tabe..

canim 1 ayda 4 kilo bile verebilirsn,aksamlari yagsiz yogurtla birlikte haslanmis sebze yiyebilirsin,hm yogurtla birlikte protein almis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…