Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bu menü azcık az deil mi??

tebriklerrrr canımmm

günaydın arkadaşlar nasılsınız?

ben bugün yarmalı nohutlu yeşil mercimekli ayran çorbası detoksuna başladım 1 gün yapacağım bakalım ne olacak kilolar gidecekmi

karçiçeğim 2 gün yap bence iyi sonuç almak için ben 2 gün yapmıştım 800 gr vermiştim inş sen daha çok veririsin...

o zaman cacık veya meyveli yoğurtda yiyebilirsin canım tabi meyveli yoğurdu evde kendin hazırla hazır alma...rica ederim lafı olmaz her zaman....

tamam yavaş yavaş arttırırsın canım benim...bende zor içiyordum şimdi 3.5 lt içiyorum rahat...ay çocuklada zor tabi haklısın tatlım ya ama en azından haftada 3-4 kere 30 dklık yürüyüşler yapsan süper olur sonucu sende farkedersin...

afiyet olsun nidahcım...heh iyi o zaman tatlım yeşilçay ve ısırgan otuda sütü arttırıyomuş ender saraç söylemişti geçenlerde...

selamlarr hatunlaaarr

bugünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmek, peynir zeytin çay
ara 2 eti form
öğlen yarım tavuk döner, çay
ara yapmam artık
akşam da yoğurt diyet çubuk yerim.

canım akşam karbonhidrat türü yeme proteine ağırlık ver biraz...yoğurtlu salata veya ayran ile bir semze yemeği yiebilirsin canım...afiyet olsun...

daha önce yazmıştım ben de emzirerek kilo veremeyenlerdenim. yalnız bana şerbetli tatlı çok süt yaptı. arada sağdığım için biliyorum. senin zamanın için 20 cc çok iyi bence. sütü arttırmanın yolları yeşil soğan ve marul ye. iyi uyu (çok zor biliyorum :), bebeğini bol bol kokla sev, canını sıkma ve bol su iç.. sakın pes etme mamaya yenik düşme ben pes etmedim bu zamana kadar sadece süt verdim.

canim süt yapan bi cay var türkiyedeki adini bilmiyorum ama burdaki adi still tee
burda humana still tea ve milupa still tea var hasretim. humana kullandım ben hakatten işe yarıyor.

1 saati tempolu olmak üzere tam 2 saat yürüyüş yaptım. belim kopuyor şu an. eh tabi bu kadar kiloyu taşımak bi de bebek arabasını sürmek zorladı. regl olmuşum bi de inşallah cuma gününe kadar iner ödem.

süperr..tebrikler:)

ya annelerr ben doğum yapalı 11 ay oldu regl megl olmadım yahu:)

selam fıstıklarımm...

bugünkü menüm...

Sabah:
1 elma, yarım ayva
Kahvaltı:(mecburiyetten böyle oldu)Yulaf ezmesi ve süt içine 5 fındık ve tarçın koydum
Öğle:(spora erken gittiğim için) 2-3 ceviz, 1 küçük kutu light süt...
Ara:(eve geldim)1 tabak çilek, 4 kuru kayısı
Akşam:Tavuk göğsü haşlanmış, yoğurtlu bol salata

bugün düzensiz oldu ama yarına düzeltcem söz...:78:

süperr..tebrikler:)

ya annelerr ben doğum yapalı 11 ay oldu regl megl olmadım yahu:)

ben 4. ayımızda oldum çok rahatladım göbeğim de indi biraz. regl olunca varsa göbeğin iner ve daha kolay zayıflarsın bak görürsün :)

birazdan aksam yemegini yiycem,gitmeden menümü yazayim..

sabah
bir kase yarimy agli sütle yulaf ezmesi,bir haslanmis yumurta
ara
1 yesil elma
ögle
kepekli ekmege beyaz peynirli ve domatesli tost
ara
1 yesil elma
2.ara
1 yesil elma
aksam
sebzeli tavuk sote,salata,yagsiz yogurt

1 saat salonda spor
2 litre su
1 kupa yesil cay

Annacım düzensiz olmuş ama kaçamaksızz güzell

hasretim tebrikler daim olsun bu düzenin inş:)

bijo evet canım okadar kilo verdim göbeğm hala şiş ya inş dediğn gibi iner birazzz...nerdyse 20 aydır adet olmuyom:))

selam kızlarr..
yeni arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz..
menüler güzel afiyet olsun hepnize.
karçiçeğim detox yapıyosun inşallah işe yarar.
nidahcımm haklısın bende eski azmime dönemyii çok istiyorum ama bana neler oldu bilemiyorumm
fatmamm kendime gelemedim bi türlü senin gbi bende eski gizemi istiyorum ama tartıdaki rakamlar morelimi alt üst etti yine azalma olacağına fazlalık çıkıyorr

geri dönmek üzere ayrılsam mı kızlar sizinde motivenizi dşürmek istemiyorum ne dersiniz :26:

canim süt yapan bi cay var türkiyedeki adini bilmiyorum ama burdaki adi still tee

saol canımm önerin için...burdada var humana still tee..aldım içiyorum..çok fark ettirmedi bende( ama yinede hergün içiyorum..

20 cc yetmiyor canımm..oğlum öğünde en az 90 cc yiyor..mama+süt veriyorum bende..ah uyuyabilsemmmmm

ben 4. ayımızda oldum çok rahatladım göbeğim de indi biraz. regl olunca varsa göbeğin iner ve daha kolay zayıflarsın bak görürsün :)

bunu ilk kez duydum..ben 50.günde regl oldum.. göbişim gider inşallahh

öğünlerimi yazıyorumm

sabah : 3 zeytin, kibrit kutusu peynir, accık helva, yumurta, 1çay kaşığı reçel, 1 etimek, yeşil çayy
öğle: çeyrek ekmek et döner (dışardaydım)
akşam: 1 porsiyon balık, bol yeşillikli salata

aralarda ceviz, kuru kayısı, bir porsyon çilek,
fix olanlar .2 çay kaşığı arı poleni-sütü karışım, süt çayı, 3 litre su, 1 bardak süt

akşam yemeğimi oğlum yedirmediii..yarım kaldı. şimdi uyuttumm..hem balığım soğudu, hem saat ilerledi...üfff:))

bijoux yazmayı unuttum anım benn şerbetli her türlü tatlıya bayılıyorum ve koca tepsiyi götürürümm.. lohusalığımdada çok yedim..sütümede çok etki etmedi ama kilolar aşağıya inmek yerine ibre yukarı dönünce DURRRR dedimm..şimdi haftada 2 kesme baklava yiycem ödül olarak:)))))))

selam bayanlar menümü yazmaya geldim..

Sabah: 1 dilim kepek ekmek, zeytin, peynir, yumurta, domates, biber

ara: 1 havuç

öğlen: prinçli kabak yemeği (az yağli, az salçali, kiymasız), 1 dilim kepek ekmek, yoğurt

ara: yapmadım (öğleyi geç yedim dişardan geç geldim çünkü)

akşam: 1 büyük kase bulgur çorbası, 1 dilim ekmek

2 fincan yeşil çay
2,5 litre su
1 saati tempolu 2 saat yürüyüş

canim burdan ayri kalirsan daha cok artilarda olursun,gitme bi yere ,canim hic bisey yapamiyosan en azindan aksam 18 den sonra bisey yememye calis emin ol farkedicektir,bak hem ne okudum forumdan aksam yemegi yerine bir bardak sütle 2 kasik meyveli müsli yersen oda cok güzel etki ediyomus bi dene istersen,ben deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…