selamlarr hatunlaaarr
bugünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmek, peynir zeytin çay
ara 2 eti form
öğlen yarım tavuk döner, çay
ara yapmam artık
akşam da yoğurt diyet çubuk yerim.
bu arada menümüde yazayım
sabah
1 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay 3 çatal tulum peynir
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
1 kase detoks çorba
ara
3 tane kayısı kurusu
akşam
1 kase detoks çorba
acıkırsam detoks çorba içmeye devam edeceğim tabiki su ve yeşil çayda tükeceğim veee sporrrrrrrrr
tebrikler canim,ne zaman dönüceksin evine
kiz ne cubugu aksama bari haslanmis sebzeyle yogurt ye :)
kim yapcak şimdi tek kişi için sebze:) haftasonu ehliyet sınavım var canım enerjiimi mutfakta harcamak istemedim
merhaba arkadaşlar çok özür dilerim haber vermeden gittim ama annemde internet var zannettim ama bugune kadar nete giremedim
hemen yaptıklarımı söyleyim anneme ziyarete geldim perşemden beri buradayım..
kuşhan diyeti yapıyorum ve az önce tartıldım regl olmama rağmen 80 kg çıktımmmmmm
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
ben bugün yarmalı nohutlu yeşil mercimekli ayran çorbası detoksuna başladım 1 gün yapacağım bakalım ne olacak kilolar gidecekmi
ah arkadaşım zaten benim kilo almamdaki en büyük etkenler meyve sevmemem suyu az içmem.bide yoğurdu sade haliyle hiç yiyemem ama cacığa bayılıyorum bol bol cacık içiyorum .doğru söylüyosun dün hiç birini yememişim bu gün koca bir kase cacık yapıp onu yiyimmm.teşekkür edrimmmmm.
suyu zar zor içiyorum 2 litre ya :S zamanla arttırıcam inşallah. spor da yapamıyorum ama tosun paşa bir bebeğin sürekli kollarla oraya buraya taşınması, kucaktan inmemesi spor sayılmaz mı :)) dün leslie yi ne zaman açsam ya uykudan uyandı ya da mızıklanmaya başladı. hiç böyle değildi ama 2 haftadır falan tepemden inmiyor
menümü yazayımm..
sabah
yarım simit,1yum,peynir,zeytin,yine 2ısırımlık çikolata:)
ara:meyve
öğle:çorba,1dl ekmek,salata,yoğurt
akşam:taze fas.,salata,yoğurt
öğle-akşam yer değiştirebilirim belli değil.
Annacım yazmayı unutuyorum,hergün 2,5-3lt su içiyorum,2fn. da yeşil çay fix:)
zaten önceden bukadar su içmezdim,diyet yaptığımdan beri maş. sütümün arttığını farkettim..
selamlarr hatunlaaarr
bugünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmek, peynir zeytin çay
ara 2 eti form
öğlen yarım tavuk döner, çay
ara yapmam artık
akşam da yoğurt diyet çubuk yerim.
daha önce yazmıştım ben de emzirerek kilo veremeyenlerdenim. yalnız bana şerbetli tatlı çok süt yaptı. arada sağdığım için biliyorum. senin zamanın için 20 cc çok iyi bence. sütü arttırmanın yolları yeşil soğan ve marul ye. iyi uyu (çok zor biliyorum :), bebeğini bol bol kokla sev, canını sıkma ve bol su iç.. sakın pes etme mamaya yenik düşme ben pes etmedim bu zamana kadar sadece süt verdim.emzirmek çok büyük bir avaantaj ama ben okadar kalori kaybedemiyorum sanırım..öğünde 20 cc sütüm ya çıkıyo ya çıkmıyo.ne yaptıysam fayda etmedii..ama hala ümidim varr..sütümü artıramadım..ama artacakk:)) 3 kez ateşlenip yataklara düşünce olanda daha çok gitti..doğumda verdiğim kiloları da geri almaya başlayıncaa durr dedimm..çok yemek süt yapmıyorr..1 haftadır dikkatli porsiyonlar tüketiyorum ve kilo vermeye başladım bilee..sütümdede değişiklik olmadı..en azından azalmadı:))))
bolllll su tüketiyorumm..en az 3 litree..içtiğim çaylarda cabasııı...
ölsün kilolarrr
burda humana still tea ve milupa still tea var hasretim. humana kullandım ben hakatten işe yarıyor.canim süt yapan bi cay var türkiyedeki adini bilmiyorum ama burdaki adi still tee
1 saati tempolu olmak üzere tam 2 saat yürüyüş yaptım. belim kopuyor şu an. eh tabi bu kadar kiloyu taşımak bi de bebek arabasını sürmek zorladı. regl olmuşum bi de inşallah cuma gününe kadar iner ödem.
süperr..tebrikler:)
ya annelerr ben doğum yapalı 11 ay oldu regl megl olmadım yahu:)
canim süt yapan bi cay var türkiyedeki adini bilmiyorum ama burdaki adi still tee
daha önce yazmıştım ben de emzirerek kilo veremeyenlerdenim. yalnız bana şerbetli tatlı çok süt yaptı. arada sağdığım için biliyorum. senin zamanın için 20 cc çok iyi bence. sütü arttırmanın yolları yeşil soğan ve marul ye. iyi uyu (çok zor biliyorum :), bebeğini bol bol kokla sev, canını sıkma ve bol su iç.. sakın pes etme mamaya yenik düşme ben pes etmedim bu zamana kadar sadece süt verdim.
burda humana still tea ve milupa still tea var hasretim. humana kullandım ben hakatten işe yarıyor.
ben 4. ayımızda oldum çok rahatladım göbeğim de indi biraz. regl olunca varsa göbeğin iner ve daha kolay zayıflarsın bak görürsün :)
selam kızlarr..
yeni arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz..
menüler güzel afiyet olsun hepnize.
karçiçeğim detox yapıyosun inşallah işe yarar.
nidahcımm haklısın bende eski azmime dönemyii çok istiyorum ama bana neler oldu bilemiyorumm
fatmamm kendime gelemedim bi türlü senin gbi bende eski gizemi istiyorum ama tartıdaki rakamlar morelimi alt üst etti yine azalma olacağına fazlalık çıkıyorr
geri dönmek üzere ayrılsam mı kızlar sizinde motivenizi dşürmek istemiyorum ne dersiniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?