ay kıyamam canım dikkat et üşüme iyi giyin bilgisayarıda kapat istersen bişe olmasınn...:26:
canım aralarda bisküvi yerine meyve yersen daha iyi olur...birde öğünlerde salata ve yoğurt tüketmeye çalış bunun dışında güzel afiyet olsun tatlım...
canim sen cuma günkü kilonu bildirirsin geri dönmek üzere ayrildigin icin ayrildigin kilodan hesaplanicak.cuma 12 ye kadar bildirirsin,siz eski üye oldugnuz icin deneme süresine tutumuyorum sizi
menülerine yogurt ve salata eklemeni öneririm ama baslangic icin güzel olmus özelliklede spor
oleyyyy artık bir takımım varrrr:79::80::81:
evet farkettim eksiğimi bu gün tamamlıycam.aslın hemen hergün salata yapıyorum ama dün atlamışım bu gün cacık yapacammmm.
çok beğendim menünü tam benlik :)bugün:
sabah 2 dilim ekmekle, peynr, zeytin, 1 çay kaşığı reçel
ara 3 tane eti form bisküvi
öğlen menemen, 1 dilim ekmek, çay
arada 5-6 çağla
akşam çorba salata olabilir. yada biraz yoğurt sonra salata. şuan karnım doydu ya aklıma yiyecek gelmio:)
oho olursun stres yapma daha bişe aşaya inersin kaçamak yapma ve böyle devam et yeter.sevgili arkadaşlar seminer işi kesinleşti mayısın 9 da ankaraya gideceğim o zaman kadar 65 olmak istiyorum
bence de.sporla da desteklendimi kaçamaksız 1 ada 3 kilo hayli hayli verirsinn canımmm başarılar
tatlandırıcıyla birlikte tarçınlı süt benim çok işime yaramıştı ama malesef kullanamıyorum :Sben tatlısız yapamadım canım ya deli gibi aranıyorum resmen:))
ark.lar tarçınlı süt iç keser demişlerdi ama yetmedi:)
dünyaya gelen büyüyorr canım aman büyüsün ya uykusuzum aylardır(( annelik zor zanaat,bir okadar da muazzam tabe..
süper..
Sabah:greyfurt, 2 kuru kayısı, 1 kase çilek...
Kahvaltı:1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi,salatalık
Öğle:1 yumurta haşlanmış, yoğurtlu salata
Ara:1 elma, 1 kuru incir
Akşam:azcık pırasa, cacık
sporu biliyosunuz salona gidiyorum,yeşilçay 3 fincan içtim...
hoşgeldinnn. ben de doğum kilosuyla savaşıyorum. sen biraz erken başlamışsın. benim sütüm az olduğu için 6.ayı bekledim. şimdi 5.5 aylıgız biz de. hepimize kolay gelsin..selam kızlarrr
ben aranıza sanırım en yeni katılannnn üyeyimm..91 kiloyumm doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorumm..ağır ama emin adımlarla ilerliycem sizinlee..1 haftadır düzenli besleniyorum ve 1 kilo veridm bilee..
pilav makarna kesinlikle yemeyin derim tabi siz bilirsiniz..Anna cım pilav yedim 2kaşık:) ekmek neyse de pilavsız duramıyom bazen,bi de bu aralar doymuyom yaa..ama tavsiyen için çok sağol tatlım önce görseydim yemezdim belkim :)
senin menün yine güzel:=) tebriklerrr...
spor salonu da süper imkan sımsıkıı bi vücutla tamamlıcan maratonu inş.ben de isterdim bebeği bırakcak kimse olsaaa atacam kendimi salonlara daa..:)
suyu zar zor içiyorum 2 litre ya :S zamanla arttırıcam inşallah. spor da yapamıyorum ama tosun paşa bir bebeğin sürekli kollarla oraya buraya taşınması, kucaktan inmemesi spor sayılmaz mı :)) dün leslie yi ne zaman açsam ya uykudan uyandı ya da mızıklanmaya başladı. hiç böyle değildi ama 2 haftadır falan tepemden inmiyorcanım afiyet olsun... suyu arttır birazcık spor yapıyomusun bakimm..
harikasın ablacım yine başarıcaz görüceksin :) sporunu da yapmışsın oh..bende bu günki menümü yazayım.
sabah:kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir ,3-4 tane siyzh zeytin ve domates.
ara öğün: 3 tane kepekli bisküi.
öğlen: tavuk çorba ve 4 kaşık pırasa.
ara öğün:1 kase çilek ve 1 saat sonra 1 kase corn flaks yarım yağlı sütle.
akşam:1kase tavuklu bulgurlu çorba ve 1 dilim kepek ekmek.
spor:kendime verdiğim sözü tuttum ve akşam yemekten önce 50 dakika tempolu yürüdüm.
yorumlarınızı bekliyorummmmmmm:)))))))))))))
çatlatma beni şimdi burda :)günaydın kızlarrrrr:80::79:
sabah tam 1 saat yürüdüm hemde çok tempolu normalde 1 saatte daha az mesafe yürüyodum ama bu gün süper bir yürüyüş yaptım.hadi kalkın herkes yürüyüşeee:)))))
o nasıl bir detoks bilgi verir misin merak ettim?günaydın arkadaşlar nasılsınız?
ben bugün yarmalı nohutlu yeşil mercimekli ayran çorbası detoksuna başladım 1 gün yapacağım bakalım ne olacak kilolar gidecekmi
toprak ne yapsın diş kaşıyıcısıyla kavga ediyor teyzesi. mıncıklarım az sonra :)bijom günaydınnn,toprağın napıyorrr benim yerime mıncıkla onun her yerini
bu sabah yürüdükten sonra sana verdiğim akıldan vazgeçtim tekrar kış gelmiş yaa,dondum sabah yürürken.sen eniyisi toprağı arabasına koy salon mutfak arası yapın yürüyüşünüzüüüü
günaydın herkese,
hasretim, bir arkadaşım bir kere uğramış galiba onla görüşemedim ama dediğim gibi diğeri ev taşıyor. net bağlanır bağlanmaz gelicek. ikisi de eski üye sorun çıkmaz emin ol
zor bela kahvaltımı yapabildim. şimdi becerebilirsem evi bir güzel toplayıp süpürüp dışarı çıkıcam toprakla. herkese kaçamaksız günler..
kızlarr buralara kar yağıyor dışarda tipi fırtına uçuruyorr. ve 5 dakkada bi elektrik gidip geliyoo
hoşbuldummmmmmm:))) sıcak karşılamanız için çookk teşekkür ederimmm..ben ilk kez zayıflama takımına giriyorum...bebeğim daha 7 haftalık minicikkk..ama ben kilo vermek yerine almaya başladığım için yediklerime özen göstermeye başladımm..başlangıçtan beri neredeyse hiç anne sütüm olmadığı için arı poleni tüketmeye başladım..oda iştah açıyomuşş..ama azmin elinden hiçbirşey kurtulmazz..ekmeği kesmekle başladım şimdilik..bide hergün bolca tükettiğim aburcuburlarıı..yakında porsiyonlarıda azaltcam..yani kızlar anlıyacağınız sütüme faydalı, kalori az, kilo yapmayan şeyler yemeye çalışıcam..yarından itibaren liste vermeye başlarım..ama sizinkilere baktımda kız siz aç geziyosunuz beeeee:18::18:
hedefim 69 kilo olmak..70in altına düşeyim de..hihihi
merhaba arkadaşlar çok özür dilerim haber vermeden gittim ama annemde internet var zannettim ama bugune kadar nete giremedim
hemen yaptıklarımı söyleyim anneme ziyarete geldim perşemden beri buradayım..
kuşhan diyeti yapıyorum ve az önce tartıldım regl olmama rağmen 80 kg çıktımmmmmm
canim zaman kaybetmeden basladigin icin cok iyi yapmissin,söyledikelrini yapsan yeticek sana zaten emzirmek kilo verdiriyor zaten,ben cok rahatg vermistim emzirirken,bide ari poleni istah aciyomus ama okudugum kadariyla zayiflamayada yardimciymis sanirim ( eminde degilim ama)suyunu bol ic,sütün azsa süt yapan cay türkiyedeki adini bilmiyorum ama milupanin sanirim burdaki adi still tee
çok beğendim menünü tam benlik :)
oho olursun stres yapma daha bişe aşaya inersin kaçamak yapma ve böyle devam et yeter.
bence de.
tatlandırıcıyla birlikte tarçınlı süt benim çok işime yaramıştı ama malesef kullanamıyorum :S
dünyaya gelen büyüyor evet allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin.ben biraz şanslıyım hiç uyku sorunu çekmedim desem yeridir :)
süper..
hoşgeldinnn. ben de doğum kilosuyla savaşıyorum. sen biraz erken başlamışsın. benim sütüm az olduğu için 6.ayı bekledim. şimdi 5.5 aylıgız biz de. hepimize kolay gelsin..
pilav makarna kesinlikle yemeyin derim tabi siz bilirsiniz..
ah ah bende de var işte bırakıcak kimse sorunu. haftada 3 gün 1 saate razıyım
suyu zar zor içiyorum 2 litre ya :S zamanla arttırıcam inşallah. spor da yapamıyorum ama tosun paşa bir bebeğin sürekli kollarla oraya buraya taşınması, kucaktan inmemesi spor sayılmaz mı :)) dün leslie yi ne zaman açsam ya uykudan uyandı ya da mızıklanmaya başladı. hiç böyle değildi ama 2 haftadır falan tepemden inmiyor
harikasın ablacım yine başarıcaz görüceksin :) sporunu da yapmışsın oh..
çatlatma beni şimdi burda :)
o nasıl bir detoks bilgi verir misin merak ettim?
toprak ne yapsın diş kaşıyıcısıyla kavga ediyor teyzesi. mıncıklarım az sonra :)
pf bugün çıkıcam sanki daha iyi gibi dışarsı. hem dışarı işlerim var hem de sıkıldım evden çok. astronot montunu giydiririm, arabasının da yagmurlugunu takarım bişey olmaz. azıcık da hava alsın o da sıkıldı. doğduğundan beri evde adam :)
oyyyyyy minicikmişş kuuzucuğu öpüyorummm:)
tatlıyı azaltırsan,bol yeşillik ve su içersen iş tamamdır canım:)
kompostolar,şerbetler,baklavalar yeme sen benim gibi:))
emzirmek çok büyük bir avaantaj ama ben okadar kalori kaybedemiyorum sanırım..öğünde 20 cc sütüm ya çıkıyo ya çıkmıyo.ne yaptıysam fayda etmedii..ama hala ümidim varr..sütümü artıramadım..ama artacakk:)) 3 kez ateşlenip yataklara düşünce olanda daha çok gitti..doğumda verdiğim kiloları da geri almaya başlayıncaa durr dedimm..çok yemek süt yapmıyorr..1 haftadır dikkatli porsiyonlar tüketiyorum ve kilo vermeye başladım bilee..sütümdede değişiklik olmadı..en azından azalmadı:))))
bolllll su tüketiyorumm..en az 3 litree..içtiğim çaylarda cabasııı...
ölsün kilolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?