Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlar nasılsınız?

ben bugün yarmalı nohutlu yeşil mercimekli ayran çorbası detoksuna başladım 1 gün yapacağım bakalım ne olacak kilolar gidecekmi

bu arada menümüde yazayım
sabah
1 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay 3 çatal tulum peynir
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
1 kase detoks çorba
ara
3 tane kayısı kurusu
akşam
1 kase detoks çorba

acıkırsam detoks çorba içmeye devam edeceğim tabiki su ve yeşil çayda tükeceğim veee sporrrrrrrrr

ah arkadaşım zaten benim kilo almamdaki en büyük etkenler meyve sevmemem suyu az içmem.bide yoğurdu sade haliyle hiç yiyemem ama cacığa bayılıyorum bol bol cacık içiyorum .doğru söylüyosun dün hiç birini yememişim bu gün koca bir kase cacık yapıp onu yiyimmm.teşekkür edrimmmmm.

bijom günaydınnn,toprağın napıyorrr benim yerime mıncıkla onun her yerini
bu sabah yürüdükten sonra sana verdiğim akıldan vazgeçtim tekrar kış gelmiş yaa,dondum sabah yürürken.sen eniyisi toprağı arabasına koy salon mutfak arası yapın yürüyüşünüzüüüü

canim sen cuma günkü kilonu bildirirsin geri dönmek üzere ayrildigin icin ayrildigin kilodan hesaplanicak.cuma 12 ye kadar bildirirsin,siz eski üye oldugnuz icin deneme süresine tutumuyorum sizi

oleyyyy artık bir takımım varrrr:79::80::81:

menülerine yogurt ve salata eklemeni öneririm ama baslangic icin güzel olmus özelliklede spor

evet farkettim eksiğimi bu gün tamamlıycam.aslın hemen hergün salata yapıyorum ama dün atlamışım bu gün cacık yapacammmm.

oleyyyy artık bir takımım varrrr:79::80::81:

evet farkettim eksiğimi bu gün tamamlıycam.aslın hemen hergün salata yapıyorum ama dün atlamışım bu gün cacık yapacammmm.

afiyet olsun ozaman,günede süper baslamissin ne güzel bende bu aksam spora gidicem,yeniden toparlandigimi hissediyorum,Allahim ins öyledir :)

günaydin kizlar

çok beğendim menünü tam benlik :)

sevgili arkadaşlar seminer işi kesinleşti mayısın 9 da ankaraya gideceğim o zaman kadar 65 olmak istiyorum
oho olursun stres yapma daha bişe aşaya inersin kaçamak yapma ve böyle devam et yeter.

sporla da desteklendimi kaçamaksız 1 ada 3 kilo hayli hayli verirsinn canımmm başarılar
bence de.

tatlandırıcıyla birlikte tarçınlı süt benim çok işime yaramıştı ama malesef kullanamıyorum :S

dünyaya gelen büyüyor evet allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin.ben biraz şanslıyım hiç uyku sorunu çekmedim desem yeridir :)

süper..

hoşgeldinnn. ben de doğum kilosuyla savaşıyorum. sen biraz erken başlamışsın. benim sütüm az olduğu için 6.ayı bekledim. şimdi 5.5 aylıgız biz de. hepimize kolay gelsin..

pilav makarna kesinlikle yemeyin derim tabi siz bilirsiniz..

ah ah bende de var işte bırakıcak kimse sorunu. haftada 3 gün 1 saate razıyım

canım afiyet olsun... suyu arttır birazcık spor yapıyomusun bakimm..
suyu zar zor içiyorum 2 litre ya :S zamanla arttırıcam inşallah. spor da yapamıyorum ama tosun paşa bir bebeğin sürekli kollarla oraya buraya taşınması, kucaktan inmemesi spor sayılmaz mı :)) dün leslie yi ne zaman açsam ya uykudan uyandı ya da mızıklanmaya başladı. hiç böyle değildi ama 2 haftadır falan tepemden inmiyor

harikasın ablacım yine başarıcaz görüceksin :) sporunu da yapmışsın oh..

günaydın kızlarrrrr:80::79:
sabah tam 1 saat yürüdüm hemde çok tempolu normalde 1 saatte daha az mesafe yürüyodum ama bu gün süper bir yürüyüş yaptım.hadi kalkın herkes yürüyüşeee:)))))
çatlatma beni şimdi burda :)

günaydın arkadaşlar nasılsınız?

ben bugün yarmalı nohutlu yeşil mercimekli ayran çorbası detoksuna başladım 1 gün yapacağım bakalım ne olacak kilolar gidecekmi
o nasıl bir detoks bilgi verir misin merak ettim?

toprak ne yapsın diş kaşıyıcısıyla kavga ediyor teyzesi. mıncıklarım az sonra :)
pf bugün çıkıcam sanki daha iyi gibi dışarsı. hem dışarı işlerim var hem de sıkıldım evden çok. astronot montunu giydiririm, arabasının da yagmurlugunu takarım bişey olmaz. azıcık da hava alsın o da sıkıldı. doğduğundan beri evde adam :)

günaydın herkese,
hasretim, bir arkadaşım bir kere uğramış galiba onla görüşemedim ama dediğim gibi diğeri ev taşıyor. net bağlanır bağlanmaz gelicek. ikisi de eski üye sorun çıkmaz emin ol
zor bela kahvaltımı yapabildim. şimdi becerebilirsem evi bir güzel toplayıp süpürüp dışarı çıkıcam toprakla. herkese kaçamaksız günler..

günaydin canim,tamam canim gelip paylasima baslasinlar oondan sonra aliriz onlarida takima..

karcicegine detoksu sormussun,bence sen hic sorma cünkü icinde nohut kuru fasulye var emziriyosun beebge gaz yapar,

ayrica tatlandiriciyi emzirdigin icincmi kullanamiyorum dedin,bak türk kanser vakfi tarafindan onayli bir tatlandirici var icinde aspartam ve saakrin yok adi splenda,nette splenda diye aratirsan sitesi cikiyo almak sitersen ordan alabilirisn

günaydın kzlarr..acaip uykum var,hepinizi okudumm ne yazcaamı şaşırdım:)
kafam duman..:)

menümü yazayımm..

sabah
yarım simit,1yum,peynir,zeytin,yine 2ısırımlık çikolata:)

ara:meyve

öğle:çorba,1dl ekmek,salata,yoğurt

akşam:taze fas.,salata,yoğurt

öğle-akşam yer değiştirebilirim belli değil.

Annacım yazmayı unutuyorum,hergün 2,5-3lt su içiyorum,2fn. da yeşil çay fix:)
zaten önceden bukadar su içmezdim,diyet yaptığımdan beri maş. sütümün arttığını farkettim..

Son düzenleme:
gizemcim noldu azmine,şoklardan dolayı mı böyle oldu acaba,sağlıklı beslenmeye başla canım hemen yarından,pazartesiye erteleme bence...

bijo canım ben pilavı fln tamamen çıkaramam canım hayatım boyunca sürecek bi beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum,sıkılmayayım istiyorum.çünkü pilav,yoğurt,meyve ve tatlı vazgeçilmezim:) ama baya azalttım pilavla ekmeği...
bu arada maş. toprağa,bizim afacan doğduğundan beri uykusuz gezio:)beni de uykusuz gezdirio..

karçiçeği detoks ne için,ödem fln atmak içinmi?

merhaba uzun zamnadır topiğe bakıyorum ama ilk defa yazıyorum bende bu hafa diyete başladım umarım devaam ederim sabah yağsız tost arada yeşil elma 2 badak yeşil çay ve 1 bardak siyah çay içtim bakalım neler olucak su içmeyi hiç sevmiyorum

oyyyyyy minicikmişş kuuzucuğu öpüyorummm:)

tatlıyı azaltırsan,bol yeşillik ve su içersen iş tamamdır canım:)

kompostolar,şerbetler,baklavalar yeme sen benim gibi:))

merhaba arkadaşlar çok özür dilerim haber vermeden gittim ama annemde internet var zannettim ama bugune kadar nete giremedim
hemen yaptıklarımı söyleyim anneme ziyarete geldim perşemden beri buradayım..
kuşhan diyeti yapıyorum ve az önce tartıldım regl olmama rağmen 80 kg çıktımmmmmm

tebrikler canim,ne zaman dönüceksin evine

oyyyyyy minicikmişş kuuzucuğu öpüyorummm:)

tatlıyı azaltırsan,bol yeşillik ve su içersen iş tamamdır canım:)

kompostolar,şerbetler,baklavalar yeme sen benim gibi:))

emzirmek çok büyük bir avaantaj ama ben okadar kalori kaybedemiyorum sanırım..öğünde 20 cc sütüm ya çıkıyo ya çıkmıyo.ne yaptıysam fayda etmedii..ama hala ümidim varr..sütümü artıramadım..ama artacakk:)) 3 kez ateşlenip yataklara düşünce olanda daha çok gitti..doğumda verdiğim kiloları da geri almaya başlayıncaa durr dedimm..çok yemek süt yapmıyorr..1 haftadır dikkatli porsiyonlar tüketiyorum ve kilo vermeye başladım bilee..sütümdede değişiklik olmadı..en azından azalmadı:))))

bolllll su tüketiyorumm..en az 3 litree..içtiğim çaylarda cabasııı...
ölsün kilolarrr

canim süt yapan bi cay var türkiyedeki adini bilmiyorum ama burdaki adi still tee

selamlarr hatunlaaarr

bugünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmek, peynir zeytin çay
ara 2 eti form
öğlen yarım tavuk döner, çay
ara yapmam artık
akşam da yoğurt diyet çubuk yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…